NUjijStats voor Evana_de_Goede

2,970

Respect

Respect/dag 3.14
Respect/reactie 4.8

619

Reacties

Reacties/dag 0.65
Meeste reacties op 1 dag 16
Gestart op 03-05-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

12 respect 04-12-2020 12:52 op
Laten wij, fatsoenlijke, respectvolle mensen, een statement maken tegen deze agressieve intimiderende fanaten: wij staan als één volk voor het OMT. Het zal best, dat dingen beter hadden gekund, dat er fouten zijn gemaakt. Maar als je met agressie en bedreiging je gelijk denkt te moeten halen, dan zet je jezelf totaal buiten spel. Dát willen wij niet in Nederland! Dus: wij wijzen alle vormen van intimidatie naar leden van het OMT 100% af. Wie denkt met intimidatie zijn gelijk te halen of zijn wil aan anderen op te leggen, zet zichzelf buiten spel. Wij staan voor een samenleving waar discussies op respectvolle wijze worden gevoerd en waar mensen elkaar met woorden overtuigen, niet met intimidatie en geweld.

3 respect 04-12-2020 12:45 op
Ik denk dat wanneer hij wint, hij meteen alle tegenstemmers uit de partij gooit. Want Baudet houdt toch het meest van zichzelf. Hij wil zich omringen met ja-knikkers. Betere naam voor zijn partij zou dan ook zijn FvT, Forum voor Thierryaanbidders.

9 respect 04-12-2020 12:44 op
Jouw tweede opmerking is onzin. Links is helemaal niet in de meerderheid en 'rechts' wordt ook niet 'zwartgemaakt'. 'Rechts' doet wel of dat zo is, maar dat is framing ten top. Scherpe kritiek wordt meteen weggezet als 'demonisering' en 'zwartmaken'. Maar scherpe kritiek hoort er gewoon bij in de politiek. Links krijgt net zo goed (soms zelfs snoeiharde) kritiek van rechts. De suggestie dat links 'een opkomende beweging' zou verhinderen zich te ontwikkelen, dat is echt de grootste onzin. Nee, FvD, dat hebben we allemaal kunnen zien de afgelopen weken, maakt er helemaal zélf een potje van en dat doet hun de das om. 'Links' hoeft alleen maar toe te kijken, die heeft daar geen enkele rol in. En nogmaals: links mag natuurlijk benoemen en bekritiseren wat ze zien, dat hoort bij de politiek. Daar moet rechts tegen kunnen. Als ze een goed verhaal zouden hebben, zou alle kritiek succesvol gepareerd kunnen worden. Maar ja, als...

6 respect 04-12-2020 12:40 op
Gaat u nú pas twijfelen aan Fvd? Beetje laat hoor.

6 respect 04-12-2020 12:38 op
Onzin, al die reacties zijn wel degelijk bekend en te vinden. Doe nou niet of het allemaal maar verzonnen is, zelfs Baudet zélf heeft toegegeven dat er apps zijn die niet door de beugel kunnen.

0 respect 03-12-2020 15:11 op
Doorzichtig trucje. Je zegt gewoon dat je overal kort wilt werken. En als je dan jezelf overal onmogelijk maakt en snel wordt weggestuurd, zeg je dat dat ook de bedoeling was... En dan denkt Dijkgraaf dat wij niet zien, dat hij gewoon overal snel wordt weggestuurd, omdat hij zich overal misdraagt en ruzie schopt. Maar ruzie schoppen, dat kan iedereen, Jan Dijkgraaf. Als dát je core business is, dan heb je wel héél weinig te bieden. Slappe hap. Terecht dat men je niet meer wil hebben.

6 respect 03-12-2020 13:27 op
In theorie is een referendum democratisch. Maar het protest was juist gericht op het feit dat FvD de ledenadministratie niet op orde heeft. In hoeverre kunnen ze dan garanderen dat álle FvD-leden ook daadwerkelijk kunnen deelnemen aan het referendum? Niet. En de mensen die bezwaar aantekenen, die worden uit de partij gezet. Zo houdt FvD alleen nog Thierry's jaknikkers over en is dan zo'n referendum nog geloofwaardig? Ik vind van niet.

18 respect 25-11-2020 19:01 op
Helemaal niet jammer van FvD. Het is een partij die u wijs heeft gemaakt, dat er massale immigratie is (niet waar), dat asielzoekers een probleem vormen (de overgrote meerderheid doet het uitstekend). En u zegt: Nederlanders moeten voorgaan bij bijv. huisvesting en uitkering. Daarmee pleit u dus voor een onderscheid tussen mensen op basis van afkomst. Want heel veel nieuwkomers zijn geïntegreerd, doen het goed, betalen net als u belasting en hebben een Nederlands paspoort. Hen behandelen als een soort minderwaardig untermensch, dat is een verwerpelijke ideologie, een democratisch, vrij land als Nederland onwaardig. Ik voel me ook onveilig in dit land, maar niet door de nieuwkomers. Vooral door het extreem-rechtse volk dat rassentheorieën en discriminatie promoot, homofoob is, vrouwen als minderwaardig ziet en neonazisme salonfähig maakt. Op wie u moet gaan stemmen? Dat is aan u. Maar ik zou mij eerst eens even verdiepen in waar de FvD wérkelijk voor staat.

7 respect 15-10-2020 08:54 op
Twee pafferige koppen die een beetje jolig doen op de radio, het kan mij niet bekoren. Maar laat ze vooral lekker doorgaan daar, ik hoef gelukkig niet te luisteren.

3 respect 09-10-2020 10:37 op
Dat stuk van de TV-kantine vond ik nou het leukste aan het hele programma. Geweldige imitaties van Eva Jinek en Famke Louise. Echt gelachen!

9 respect 22-09-2020 19:59 op
Natuurlijk houd ik me aan de regels, want ik wil zelf niet ziek worden en ook wil ik anderen niet besmetten. Hoe beter je je aan de regels houdt, hoe beter het coronavirus wordt bestreden. Daarom is het ook oerdom om op te roepen 'niet meer mee te doen', want daarmee draag je bij aan de toename van besmettingen en dus aan het aantal ernstig zieken en doden. En wat moeten we nu doen? 1,5 meter afstand bewaren en op drukke plaatsen mondkapjes dragen. Is dat nou zó erg? Het is zo simpel als wat. Kwetsbare mensen zo veel mogelijk beschermen door niet met meer dan twee personen op bezoek te gaan, afstand te houden en je handen vaak te wassen. En als je zelf ziek bent: testen en thuis blijven tot je weet dat het geen covid-19 is. Meer is het niet. Als we allemaal meedoen en dat blijven doen, houden we het aantal besmettingen beperkt. Wie wil dat nou niet? Roepen 'ik doe niet meer mee' is zeggen: kan me niet schelen dat er een paar mensen meer dood gaan. Hoe egocentrisch kun je zijn!?

3 respect 21-09-2020 14:01 op
Lof voor deze sportieve actie. Echt zo mooi dat er mensen zijn die niet alleen aan zichzelf denken.

7 respect 04-09-2020 16:46 op
Het is wel duidelijk: Wilders gaat dit proces helemaal uitmelken. Nóg meer aandacht voor zijn verwerpelijke uitspraken. Gratis publiciteit, in aanloop naar de verkiezingen komt hem dat goed uit. Maar als er iemand corrupt is, is hij het. Want stel dat het hof had bepaalt dat hij onschuldig is. Dan had hij niet geroepen dat Nederland een corrupt land is. Dát vind ik pas corrupt: je mening over de rechtspraak laten afhangen van de uitspraak. Dat is in dictaturen gangbaar, maar daar moeten we ons in Nederland ver van houden.

0 respect 04-09-2020 16:41 op
Laten we er geen doekjes om winden. Wilders heeft deze uitspraak heel bewust gedaan om olie op het vuur te gooien. Dit proces, jarenlang, is precies wat hij wilde. Jarenlang gratis publiciteit en aandacht voor zijn anti-Marokkanenpolitiek. Hopelijk is het nu voorbij en leren alle politici hiervan, dat wij in Nederland mensen niet beoordelen op huidskleur of afkomst. Wij kijken hier naar de mens zélf en zijn daden. Een crimineel is fout. Welke achtergrond hij ook heeft. Iemand is niet crimineel of minderwaardig omdát hij Marokkaans is. En opruien met de belofte - die natuurlijk nooit waargemaakt kan worden - om mensen van een bepaalde afkomst uit het land te verdrijven, is fout. Zo gaan we in Nederland niet met elkaar om!

1 respect 04-09-2020 16:30 op
Ze deden precies wat ze asielzoekers telkens verwijten: alle mogelijkheden uitmelken om het proces te vertragen.

6 respect 04-09-2020 10:46 op
O, er zijn echt veel betere programma's dan 'De beste zangers'. Niet die programma's die jij noemt, dat is één pot nat. Maar als jij je er good bij feelt, prima. Geniet ervan en trek je niets aan van zure reacties als die van mij :-)

6 respect 04-09-2020 10:20 op
Klopt, ik ben helemaal niet goed. Heb je 'm door? Nee hoor, ik ben FANTASTISCH! Maar blijf altijd bescheiden. Er zijn er zo velen nog veel beter, fantastischer dan ik :-)

0 respect 04-09-2020 10:10 op
Natuurlijk mag je het programma leuker vinden met niet-BN'ers. Maar dat die BN'ers alleen maar meedoen 'om toch vooral maar relevant te blijven' dat is een bewering die je niet hard kunt maken. Je roept maar wat op basis van je eigen gevoelens en vooroordelen. Niet fair.

1 respect 04-09-2020 10:09 op
Op mij komt ze helemaal niet ontevreden over! Wat een onzin.

9 respect 04-09-2020 09:46 op
Aardig programma, maar het format vind ik nu wel erg uitgemolken. BN'ers zingen liedjes van en voor elkaar. Ze hupsen op de bank van enthousiasme en af en toe wordt er een traantje weggepinkt. Aaaaaaaaahhhhh. En dat dan elke aflevering weer. 'Beste zangers' zijn het zéker niet. Er zijn er véél veel betere. Je kunt jezelf wel 'beste zangers' noemen, maar daarmee is het nog geen waarheid. Net zomin als 'De Toppers' echte toppers zijn.

3 respect 05-08-2020 10:29 op
Natuurlijk, dat doen de wetenschappers ook. Ze doen niets anders dan onderzoeken waar de besmettingen plaatsvinden en hoe. Bedenk wel dat dit een geheel nieuwe situatie is, dus het kost tijd om definitieve conclusies te kunnen trekken. Waarschijnlijk weten we pas achteraf wat het ideale beleid zou zijn geweest. Maar dat kun je de onderzoekers niet verwijten. Die doen hun uiterste best. De rest kan het best de adviezen opvolgen en hopen dat het virus snel verdwijnt.

12 respect 05-08-2020 10:26 op
Ik snap werkelijk niet waarom mensen zo'n groot probleem maken van mondkapjes. Ze doen alsof hun vrijheid enórm beperkt wordt, maar zien niet dat het juist hun vrijheid vergróót. Want als iedereen mondkapjes draagt, is de kans op besmetting met het coronavirus kleiner (maakt niet uit hoevéél kleiner) en kun je dus gewoon de straat op. Er zijn zo veel regels waaraan je je moet houden. Volgens de wet of anders volgens sociale normen. Dat vinden mensen heel normaal, Bijv. een gordel om in je auto of dat je even de deur voor iemand openhoudt. Maar moeten ze een mondkapje dragen, dan is Nederland ineens een dictatuur. Dan denk ik: ga eens in Syrië of Rusland wonen, dan leer je wel wat 'dictatuur' betekent. Dus: stop met dat gepiep. Mondkapje voor waar het moet en dan zijn we hopelijk snel van dat rotvirus af.

0 respect 27-07-2020 10:33 op
@redactie Volgens mij is het woord 'peiler' in dit bericht verkeerd gespeld. Het CBS gebruikt dit woord helemaal niet in hun berichtgeving over dit onderzoek. "De peilers hebben wel een grote invloed in de leeftijdscategorie 21 tot 33-jarigen, schrijft het CBS." Ten eerste schrijft het CBS dit niet. Maar het klopt ook niet. Een 'peiler' is iemand die peilt. Bijv. Maurice de hond is een opiniepeiler. En die heeft geen invloed op het geboortecijfer! Beter zou het woord 'graadmeter' gebruikt worden.

1 respect 16-07-2020 10:41 op
Nee, dat je met een auto het gemeentehuis binnenrijdt, dat is een aanslag. Dat is NOOIT goed te praten. En al helemaal niet wanneer een gemeente gewoon doet waarvoor ze zijn aangesteld en zich aan de geldende regels houden! Echt, te bespottelijk voor woorden om levensgevaarlijke aanslagen goed te praten.

2 respect 16-07-2020 10:39 op
Onzin natuurlijk. Als de buurt geen lichtgroen wil, dan betekent dat niet dat ze dús een slechtonderhouden pand willen met vuilnis voor de deur en onkruid in de tuin. En nee, ook als je je pand slecht onderhoudt, vuilnis op straat zet, dan krijg je op een dag de gemeente op de stoep. Dus dat mag ook niet. Dit is de zaken verdraaien en dat draagt niets bij aan de discussie.