NUjijStats voor Henk_De_Realist

5,431

Respect

Respect/dag 33.32
Respect/reactie 4.67

1,163

Reacties

Reacties/dag 7.13
Meeste reacties op 1 dag 34
Gestart op 18-06-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 29-10-2020 21:33 op
What the Peeeeep. Sinds wanneer is het toegestaan om een vrije trap te nemen op de verkeerde plek waarbij ook nog eens de bal niet stil ligt? Waar hebben ze deze blik sardientjes scheidsrechters vandaan gehaald in hemelsnaam.

2 respect 29-10-2020 18:52 op
Ik niet. Ik kijk alleen voor de pitspoezen, nadeel is alleen dat die enkel op VHS staan hier.

1 respect 28-10-2020 20:19 op
Dat klopt inderdaad. Wanneer je een tuincentra beheerd heb je nooit de intentie gehad in den beginne om het vuurwerk erbij te doen als extra. Op deze manier kan elke ondernemer die het hele jaar zichzelf in de schulden werkt omdat zijn zaak niet loopt wel zeggen .. ja maar we hebben het vuurwerk nodig om te overleven. Dus kan de plaatselijke groenteboer en slager dit er ook bij gaan doen. Ik zal je iets vertellen, de verkoop van vuurwerk is gebonden aan heel veel regels, ondernemers van verkoop van vuurwerk moeten vaak hele grote investeringen doen om het te mogen verkopen. Zo zit je met brand preventie, de aanleg voor een bunker om je vuurwerk op te slaan. Daarnaast moet je je personeel trainen hoe om te gaan met vuurwerk, waar je op moet letten tijdens opslag etc. Alleen ondernemers die deze extra financiële middelen hebben kunnen dit er extra bij doen, een bedrijf dat financieel al knijp zit zal dit nooit kunnen bekostigen.

2 respect 28-10-2020 20:05 op
Nog een voordeel .. je kunt je vrouw een veeg geven op nieuwjaarsnacht zonder te hoeven wachten tot de familie de deur uit is. Ik zie alleen maar voordelen.

4 respect 28-10-2020 20:03 op
Als je het verkoop van vuurwerk nodig hebt te kunnen overleven heeft je zaak geen bestaansrecht. Zoals je zelf zegt, de verkoop van vuurwerk is een extraatje.

1 respect 28-10-2020 20:00 op
Ga je een groothandel beginnen ? Mag er toch van uit gaan, dat deze onzin met Oud op Nieuw verboden is. We hebben momenteel wel even andere zorgen.

4 respect 28-10-2020 19:53 op
Als het generaliserend is richting de jeugd, waarom zie ik nooit opa's achter een rollator strijkers afsteken. Waarom hoor ik nooit rottigheid in de krant en op Tv over zuipende en vuurwerk afstekende 80 jarige oma's. Het zijn niet de uitwassen die opvallen, het merendeel dat vuurwerk koopt IS de jeugd. Er is maar een klein procent volwassen wat een pakketje siervuurwerk koopt om af te steken voor hun kinderen op oud en nieuw. Jezelf begeven op straat rond oud en nieuw is spelen met je leven, je bevind jezelf in een ongecontroleerd oorlogsgebied, alle rottigheid die daarmee gemoeid gaat komt door alcohol en jongelui.

7 respect 28-10-2020 19:44 op
Het enige waar de jeugd nog naar uitkijkt is hoe ze een bushokje of vuilnisbak kunnen opblazen. Of de mensen op straat een rolberoerte laten schrikken met lawine vuurpijlen. Ik woon aan een park waar de dieren weken voor en na oud en nieuw van slag zijn. Ook met je hondje uit lopen gaan is eerder een beproeving dan een feest rond die tijd. Laat de jongelui ergens anders naar uitkijken.

2 respect 28-10-2020 19:41 op
Ik vraag me af hoeveel mensen van zwart wit Tv hielden voor er kleur kwam. Of hoeveel mensen van hun bakelieten draaischijf telefoon hielden voor er mobieltjes kwamen. Hypocriet is te denken dat alles om jezelf draait terwijl de wereld om je heen veranderd. Wen er maar aan naarmate je ouder wordt. Ik ben 47 en was vroeger ook dol op vuurwerk, ik zie nu in nu ik ouder ben dat het gewoon een bezopen hobby is. En nee ik voel me geen oude zeikert.

1 respect 28-10-2020 19:36 op
Hun sector bestaat niet alleen uit consumentenvuurwerk verkoop. Ook de organisatoren van vuurwerk shows vallen hieronder. Bestaansrecht houden ze altijd wel, ze moeten nu gewoon accepteren dat consumenten vuurwerk gewoon niet meer van deze tijd is.

8 respect 28-10-2020 19:26 op
Elk jaar een 2 maanden voor oud en nieuw hetzelfde nieuws .. de branche vreest bla bla. Misschien moeten ze zich erbij neerleggen dat de wereld veranderd en het afsteken van consumenten vuurwerk niet meer past in deze tijd. Ga i.p.v. zitten jammeren denken in oplossingen. De vuurwerk branche voor consumenten vuurwerk is geen vast inkomen, de mensen die handelen hierin doen dit er extra bij voor een leuke verdienste. Het wordt eens tijd dat deze branche gaat inzien dat de wereld veranderd.

4 respect 28-10-2020 18:42 op
Rijden op een vrijwel ongebruikte baan met nieuw asfalt in de regen is vragen om dode. Goh, volgens mij hadden we afgelopen race ook NUL grip .. liep toch allemaal erg goed af met al die doden want ze leven nog allemaal. Een F1 rijder weet echt wel tot de max te gaan in de regen op welke baan dan ook .. het is voor hun geen rocket science, daarvoor zitten zij dan ook in een F1 auto en kijken wij toe vanaf de zijlijn. Misschien had je het nog niet zo door, Zandvoort wordt bijna wekelijks gebruikt voor (amateur) wedstrijden, die baan is allang niet nieuw meer. Check Youtube Scheivlak Tv.

4 respect 28-10-2020 18:30 op
De FIA heeft daar niets mee te maken of iets over te vertellen. Je hebt te maken met lokaal beleid, wanneer een circuit dit toelaat en de regels naleeft zoals het land uit geeft dan heeft de FIA geen bal te vertellen. De FIA is geen eigenaar van een circuit en zijn enkel ter gast, als gast dien je je te houden aan de regels van de uitbater. Ik zeg niet of het goed of slecht is maar dit is wel hoe het werkt.

2 respect 28-10-2020 13:03 op
Vreemd om 30 Miljoen maximaal te verdelen onder 2 coureurs. Prestatiebonus was een ideale motivator om je coureurs scherp te houden, deze splitsing gaat er alleen voor zorgen dat één van de 2 coureurs minder gemotiveerd in de auto zal zitten. Budgetplafond prima .. maar niet voor coureurs.

6 respect 28-10-2020 12:47 op
Je kunt het mazzel vinden maar dan nog moet je het maar even doen. Die jongen had ook kunnen knappen onder de spanning en een (grote) fout kunnen maken en zo de overwinning weg kunnen gooien. In dat geval hadden wij dan weer kunnen wijzen met .. zie je wel. Van alle rijders was hij nu eenmaal de juiste man op de juiste plaats en op het juiste moment en of dat mazzel is of niet doet niets af van zijn prestatie op Monza.

4 respect 28-10-2020 12:31 op
Ik weet niet of zijn overwinning op Monza er iets mee te doen heeft geweest want eigenlijk vind ik hem al het gehele seizoen erg sterk presteren, vooral gezien het materiaal wat hij tot zijn beschikking heeft.

5 respect 27-10-2020 18:58 op
Dan begrijp je me verkeerd. Met snijden bedoel ik wanneer er voor stoplichten meerdere rijbanen tot je beschikking komen. Stel er komen 3 rijbanen, ik wil rechtdoor, de andere zijn voor links en rechtsaf. Vaak overkomt het me dat automobilisten snel even naar links schieten om als eerste bij het stoplicht te zijn en je op het allerlaatste moment snijden. Want ze vinden altijd dat je zo langzaam optrekt.

6 respect 27-10-2020 18:42 op
Spreek dan ook de automobilisten aan die moedwillig op je bumper gaan hangen omdat je voor hun gevoel net even wat te langzaam gaat. Of wanneer ze je inhalen en snijden omdat ze persé voor je willen rijden. Op de fietspaden is het inderdaad irritant maar de automobilisten maken het toch heel vaak ontzettend bond in het verkeer met hun weggedrag tegenover bromfietsrijders.

1 respect 27-10-2020 18:39 op
Scheer alle fietsers over 1 kam joh. Je kunt het een belachelijk plan vinden maar ga zelf maar eens met een brommer rijden in een redelijk grote binnenstad .. dan piep je wel anders. Dat jij je er niet in kan vinden en het autootje pesten vind .. ik heb geen boodschap aan je krokodillentranen als deze wet er zou komen. Je gaat maar wat eerder van huis dan.

1 respect 27-10-2020 18:33 op
Een heel groot voordeel is dat bromfietsen straks meer beschermd zijn aangezien ze de minimale snelheid makkelijker gaan halen en zodoende beter mee kunnen met het stadsverkeer. Ik als brommerrijder die regelmatig met 45 op m'n bumper wordt geplakt en wordt afgesneden als ik ook maar de intentie geef iets te veel naar rechts te gaan juich dit plan zeker toe.

0 respect 27-10-2020 18:30 op
Het maakt geen bal uit of iedereen 50 of dat iedereen 30 rijd behalve dat je ergens iets later bent. Doorstroming heeft met name te maken doordat mensen langzamer gaan dan daar waar ze mogen, mensen die nu al 30 of 40 rijden waar 50 is toegestaan zorgen juist voor die opstoppingen. Als straks iedereen maar 30 mag zal dat de doorstroming enkel ten goede komen. Tja je bent ergens iets later dan nu .. deal with it, dan ga je maar wat eerder van huis.

0 respect 27-10-2020 15:44 op
Ha die Henk .. jij was er dus ook al achter gekomen dat het drinken uit dat kartonnen rietje geen doen is :-)

0 respect 27-10-2020 15:41 op
Of plastic nu wel goed is of niet die discussie wil ik niet aangaan. Persoonlijk krijg ik mijn bestelde maaltijd liever in een (blanco) warmte doorlatende PVC verpakking dan in een kartonnen doosje wat de hele boel verstikt en de smaak teniet doet. Uitbannen van plastic is mooi maar ik vind dat er wel maatwerk moet komen hiervoor voor je alles op 1 hoop gooit. Als je kijkt naar de kleine pakjes chocomel en fruitsapjes .. die verpakkingen zijn bijna geheel uit plastic, zit zelfs gewikkeld in een plastic omhulsel om de 6 pakjes of meer bij elkaar te houden maar dan gaan we wel het rietje van een soort karton maken waardoor het niet meer te zuipen is ... Voor thuisbezorgen mag het wat mij betreft blijven bestaan, voor verpakkingen waarvan je weet dat het bijna zeker in de natuur verdwijnt zal je maatregelen moeten nemen.

0 respect 27-10-2020 12:52 op
Als je mijn bericht had geanalyseerd dan had je kunnen lezen dat ik praatte in algemeenheid en niet op eigen titel. Daarnaast heb ik naar mijn weten nooit gezegd dat het ALLEMAAL oude meuk is wat ze plaatsen. Er is wel verschil tussen goede en slechte oude meuk, klassiekers die ik noemde vallen onder films die toegankelijk zouden moeten blijven voor het gehele publiek. Maar mocht je en bericht tegenkomen van me waarin ik beweer dat het alleen oude meuk is wat ze uitzenden dan graag even een linkje.

1 respect 27-10-2020 12:39 op
Het gaat hier niet om of je een fictief verhaal / boek goed vind. Het gaat erom of je een blad zou mogen verkopen dat leugens schrijft en geen enkele onderbouwing kan geven aan wat ze schrijven. Ik neem aan dat je je leven niet laat beïnvloeden door het lezen van thrillers. Het lezen van dit soort artikelen kan je wel op andere gedachten brengen en je dermate beïnvloeden dat je je gezond verstand gaat verliezen.