NUjijStats voor Hyena

3,464

Respect

Respect/dag 5.14
Respect/reactie 2.44

1,418

Reacties

Reacties/dag 2.1
Meeste reacties op 1 dag 21
Gestart op 24-01-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 28-11-2020 10:03 op
Ben "Als die -al eeuwig bestaande- mentaliteit niet drastisch wordt aangepakt, dan gaat er niks veranderen in de toekomst en dat is uitermate wrang ............. Er zal niks veranderen en ja, dat is uitermate wrang

2 respect 25-11-2020 11:24 op
Br8mmetje Uhh...over welke democratie heb je het? Je kunt de kiezer van alles wijsmaken en die kiezers die geloven dat dan. Dus stemmen ze eens een keer zus en dan weer zo en zien niet dat er niks veranderd. Ze trappen iedere keer weer in de mooie praatjes van die ene en dan weer die andere. Leuk dat jij dat ziet als democratie.

1 respect 25-11-2020 11:13 op
Peetje "Heel jammer voor deze toch , in beginsel, verfrissende partij. Nanninga en Hiddema een groot verlies" Geen verlies, en zeker geen groot verlies. Ze hebben een giga inschattingsfout gemaakt door niet te zien wat voor een figuur Baudet is. Zo'n fout is hen aan te rekenen, het zegt ook alles over Nanninga en Hiddema, Cliteur etc... Het roept allerlei twijfels op over Nanninga en Hiddema etc Mijn oom Piet en tante Leen zagen in EEN seconde dat het met Baudet niks zou kunnen worden. En velen met hen.

1 respect 25-11-2020 11:04 op
Josias Baudet en de Mos moeten gewoon verdwijnen uit de politiek. Dat is voor iedereen beter.

0 respect 25-11-2020 08:22 op
rongvk "Het is toch echt Baudet............", daar lijkt het op , zeker, maar jij weet dat niet, ik ook niet. Wilders is er niet aan begonnen om het lidmaatschap open te stellen voor iedereen om de door mij geschetste redenen. Want.......binnen de kortste keren zit je partij vol met stiekeme vijanden die aan de poten van je stoel gaan zagen. Zo gaat dat in de politiek en daarbuiten. Wilders zal hier hoogstwaarschijnlijk garen bij spinnen. .

0 respect 25-11-2020 08:04 op
Wat verwacht jij van de toekomst van de FvD? Onderbouw je mening? Toekomst? Geen tot zeer weinig Elke nieuwe snel groeiende partij krijgt jaloerse blikken van de gevestigde partijen.. Zo n partij moet een halt worden toegeroepen en krijgt dus bezoek van intriganten, vermomde vijanden, agitatoren, paarden, indringers, tweedracht zaaiers., rotzooitrappers.....hoe je ze maar wilt noemen. Baudet die toch enigszins op de hoogte zou moeten zijn van de politieke geschiedenis , had beter moeten weten. Wilders wist wel beter. Dit spel is al zou oud als de mensheid. We hebben het gezien in de tijd van Julius Caesar en voor hem bij de Grieken. Filosofen schreven er over. We hebben het ook gezien bij de LPF, we hebben het gezien bij een aantal oudere partijen en we zullen het in de toekomst blijven zien. Maar veelal is het inzetten van heimelijke vijanden niet eens nodig, maar vechten de haantjes elkaar zelf wel de tent uit. In dat geval laat je ze gewoon hun desastreuze gang gaan.

2 respect 24-11-2020 20:34 op
Willem Beyoncé de prachtige stem van een nagtegaal. Zo is het Willem

2 respect 24-11-2020 20:33 op
Agrietje "Vreselijke muziek, en een over schreeuwende stem." Een mening ja......een louzy mening ook. Maar goed das mijn mening.

0 respect 23-11-2020 20:45 op
Visboer Zo is het, vertrouw er niet een. Niet een.

0 respect 23-11-2020 20:43 op
D1333 Nee, ze snappen hun eigen regels niet en de tweede kamer die het allemaal zou moeten controleren, die snappen er ook niets van. En wat nog erger is, de signalen vanuit de burgerbevolking worden niet serieus genomen.

3 respect 23-11-2020 20:38 op
Rob Vaak heb ik een brief naar kamer leden en of bewindslieden gestuurd. Je krijgt nooit een antwoord. Soms een automatische ontvangstbevestiging. Het is verschrikkelijk.

0 respect 23-11-2020 20:28 op
Frodox ""Dus het was niet heel vreemd dat toen der tijd men wantrouwend was. Hier leren we weer van!" Juich maar niet te vroeg, de politiek en de hoge ambtenarij leert hier niets van, helemaal niets!

1 respect 23-11-2020 20:22 op
RHk "Dan gaat er na mijn idee iets misdadig fout.". Zeker, de staat is meedogenloos, onmenselijk. Wie gelooft in het sprookje van de democratie, moet zich daarover nog maar eens ernstig beraden. Wie denkt dat dit weer eens een incident is vergist zich. Dat men er lering uit zal trekken.....ehhh...die vergist zich nog veel erger.

4 respect 23-11-2020 20:16 op
Richie "Het gaat hier om dat de signalen en alarmbellen die hierover wel degelijk gingen niet “doorkwamen” of niet “gehoord” werden. Wie zijn degenen die daarvoor verantwoordelijk zijn?" Tja niet doorkwamen? Wie gelooft dat nog? Ik volg de politiek al meer dan 50 jaar nauw gezet en het is nog nooit anders geweest. Liegen, verzwijgen, wegmoffelen, niks meer herinneren, de pers tegenwerken, bladzijden zwart lakken van stukken die via een WOB verzoek afgegeven moesten worden, het is een grote zwijnestal etc. Ik heb al die smoezen, dekmantels voor hun totale incompetenties, vele malen voorbij zien komen. En alle beloften en goede voornemens, reorganisaties, whatever... zullen het niet beter maken, nee, het zal nog erger worden.

10 respect 23-11-2020 16:50 op
Kortom, zodra je niet meteen klakkeloos de info van de overheid gelooft, er vraagtekens bij plaatst, dan ben je een complotter en dat is gevaarlijk, dat moet worden bestreden met openlijke en stiekeme middeltjes. Het is te gek voor woorden. Wat is een complottheorie? Een theorie die niet op waarheid berust? Een theorie die afwijkt van wat de overheid ons voorhoudt? Dat hoeft niet de waarheid te zijn ! De hele geschiedenis van de mensheid staat bol van de desinformatie over van alles en nog wat. Het WODC moest regelmatig haar wetenschappelijke conclusies bij stellen omdat de minister dat nodig vond. Lekker democratisch . Dat de overheid van alles bij elkaar liegt en verzwijgt is een feit. Oneindig keer bewezen. Maar als je hen niet zonder meer gelooft dan ben je een komplotter? Plato:" hij die de leugen niet op de waarheid kan laten lijken is niet geschikt voor het politieke en militaire vak". Zo is het, zo was het en zo zal het altijd zijn.

2 respect 23-11-2020 12:00 op
Hermannus "".....met voeten getreden....." Tja Herman, dat doet de staat Israel ook aan de lopende band, maar dat wil je waarschijnlijk niet horen, of geloven, of je maakt een uitzondering voor Israel, De VS doen het ook, Rusland, Brazilie, het VK, Frankrijk, maar daar zal ik je waarschijnlijk nooit over horen. Elke grootmacht bepaalt zelf wel wat het wel, of niet doet, volgens de wet of niet volgens de wet. Ze lappen alle wetten aan hun laars als dat ze beter uitkomt.

4 respect 23-11-2020 09:04 op
coenb Johnson weet wel beter, beter dan jij inzake HK. Wellicht is dat de reden dat hij zijn altijd grote bek dicht houdt. Onder de "democratie" van het VK mochten de HongKongers niet demonstreren, maar nu mogen ze dat wel. Dat wist je niet, maar nu wel.

3 respect 23-11-2020 08:51 op
Hermannus Hoe weet je dat zo zeker Herman?? Het is nogal wat wat je daar beweert. IK ben er vaak geweest, mijn dochter heeft er jaren gewoond en heeft er nog wekelijks contact mee. Er zijn ook heel andere geluiden van ex pats en HonKongers.

5 respect 22-11-2020 12:38 op
Scania Voeg aan aan het rijtje miskleunende organisaties ook maar de SVB toe. Een groot drama daar, maar ze doen alles om het onder de pet te houden. Toch zijn de meeste Nederlanders er van overtuigd dat we een mooie goed werkende moderne democratie hebben en dat wij via onze stem min of meer het beleid bepalen van het bestuur.....dat denken ze........whoehahahhaa. Om je dood te lachen. Je kunt stemmen wat je wil, maar het landsbestuur wordt niet gekozen die doen wat ze willen en ze worden gelegitimeerd door de parlementen.

4 respect 22-11-2020 10:06 op
Terecht dat al die topambtenaren op het matje worden geroepen, maar wat mij stoort is dat de kamer en de regering tot nu toe buiten schot bleven, terwijl zij verantwoordelijk waren, zijn en zullen zijn voor volstrekt waardeloze niet uit te voeren wetgeving. Mijn ome Arie zei het al , lang geleden, dat het enige dat politici kunnen is van oud brood verse stront maken. Daarop reageerde ooit een nujij er die met grote stelligheid beweerde dat hij veel bij en met de overheid heeft gewerkt dat ik het verkeerd zag. Hij zei :" Hyena, ze kunnen daar niet eens van oud brood verse stront maken, zelfs dat kunnen ze niet". Waarvan akte.

0 respect 21-11-2020 11:21 op
Bob Vertel eens wat meer over al die miljoenen amateur rechtertjes met eenzijdige empathien etc...... Maar vertel vooral hoe het werkelijk in elkaar steekt. Wie moeten we als schuldigen, verantwoordelijken aanwijzen? De burgers zelf? De topambtenaren? Politici van regering, beide parlementen? Oppositiepartijen die weg keken? Het "systeem"? Of van alles een beetje? Vertel Bob, jij als echte rechter, waar de schoen wrong en wringt.

0 respect 21-11-2020 10:43 op
Wim S.... En verder is het natuurlijk een meer dan schandalige opmerking die je maakt over de schuld van de burgers. Word je betaald om zo n tenenkrommende opmerking hier te plaatsen? Of denk je werkelijk dat het de schuld van de burger is?

3 respect 21-11-2020 10:39 op
Wim "................de burgers zijn zelf ook oorzaak , zo afhankelijk dat als er iets fout gaat leed niet te overzien is , overheid of belastingdienst de schuld geven is makkelijker natuurlijk". De burger heeft NERGENS schuld aan! Wim, regering, parlementen en de Raad van Staten, zijn verantwoordelijk voor waardeloze, niet te begrijpen en niet uit te voeren wetgeving. Wou je iets afdingen op deze stelling? Het parlement was op de hoogte van deze toestanden, maar deed niks of onvoldoende. Waar hebben we een parlement voor? Ze hebben ingestemd met waardeloze wetgeving en toen dat ook bleek deden ze niks. En deze figuren hopen dat je weer op ze gaat stemmen. Het toppunt is dat straks het "systeem" de schuld krijgt. Een systeem is NOOIT schuldig aan wat dan ook.

4 respect 21-11-2020 10:13 op
Terecht dat al die topambtenaren op het matje worden geroepen, maar wat mij stoort is dat de kamer en de regering kennelijk buiten schot blijven, terwijl zij verantwoordelijk waren, zijn en zullen zijn voor volstrekt waardeloze niet uit te voeren wetgeving. Mijn ome Arie zei het al , lang geleden, dat het enige dat politici kunnen is van oud brood verse stront maken. Daarop reageerde ooit een nujij er die met grote stelligheid beweerde dat hij veel bij en met de overheid heeft gewerkt dat ik het verkeerd zag. Hij zei :" Hyena, ze kunnen daar niet eens van oud brood verse stront maken, zelfs dat kunnen ze niet". Waarvan akte.

0 respect 20-11-2020 12:28 op
Danny De overige kosten? Uh...die betaal je zelf rechtstreeks of via je belastingbijdragen. Uiteindelijk betaal je altijd alles zelf.