NUjijStats voor Jennifee

5,059

Respect

Respect/dag 8.35
Respect/reactie 5.68

890

Reacties

Reacties/dag 1.47
Meeste reacties op 1 dag 10
Gestart op 09-04-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

7 respect 05-12-2020 20:21 op
Ik zou de wet nog verder willen uitgebreid zien. Veel zorgverleners worden in hun werk belemmerd door groepen Youtubers die gewonde mensen filmen. Ook al zijn mensen bezig om te sterven, maakt niks uit. Het aantal likes gaat voor. Zorgverleners worden belaagd omdat ze in de weg staan van de filmers. Wat doet de politie met deze omgekeerde wereld? U raadt het al. Ik vind zo’n wet prima, maar zou zeker niet alleen voor de politie moeten gelden.

8 respect 05-12-2020 12:05 op
Een meerderheid van 75% lijkt een flinke overwinning, echter als je 3 van de 4 stemmen krijgt en de rest laat het afweten, komt zo’n uitslag opeens in een ander perspectief te staan. De meeste FvD-stemmertjes zullen nu wel even moeten slikken dat hun partij is gekonverteerd naar een soort poppenkast. Om een verdere blamage te voorkomen, doen ze volgend jaar beter niet mee aan de verkiezingen. Het lijkt wellicht verstandiger even wachten dat alle rook opgetrokken is, hoewel de naam Baudet voor veel mensen verbonden blijft met een bepaalde gedachte. Wat dat betreft heeft de partij zeker geschiedenis geschreven.

10 respect 05-12-2020 09:58 op
Zeker een goed streven, maar gaat op een fiasko uitdraaien. Een autootje kopen voor 35.000 is nog tot daaraantoe, leuk dan kan je 120 km rijden en mag de auto voor 5 uren aan de stroom. Ik zie me dat nog niet doen.

13 respect 04-12-2020 18:02 op
De OMT-mensen hebben hebben excellent werk geleverd. Rutte is zeer duidelijk geweest in de te nemen maatregelen. Ik hoop dat de daders gauw opgespoord worden en een passende straf opgelegd krijgen. In een krisis is het nu eenmaal even ongemakkelijk en moet er soms iets gebeuren dat misschien niet bij iedereen in het straatje past. Sommigen kunnen daardoor weleens een paar euro minder inkomsten genereren en menen meteen een zondebok te moeten zoeken die een strobreed in de weg leggen om hun bankrekeningen nog vetter te krijgen dan nu al het geval is. Zul je zien dat de grootste schreeuwers op diverse forums die het vaccin niet willen laten zetten, de grootste bedreigers zijn. Hun ik-gevoel is hier prioriteit. Als er problemen in de wereld zijn, moeten anderen het maar oplossen, niet ik. Egoïsme van de hoogste klasse.

6 respect 01-12-2020 20:34 op
Dit maakt m’n dag helemaal goed! Wie zei er ook alweer dat het vrouwenvoetbal niks voorstelt? De vrouwen hebben in vier jaar meer gepresteerd dan het mannenvoetbal sinds de uitvinding van het voetbalveld. Geweldige score! Ik ben fan!

8 respect 30-11-2020 22:47 op
Nu al de beste zet van het jaar van het V.K. China is een steeds enger landje aan het worden. De mensenrechtenschendingen, verdwijningen, verminkingen, de z.g politieke gevangen waar je bij door rood stoplicht lopen al in aanmerking kunt komen, het gedragspuntensysteem, klinieken waar vrouwen worden opgeborgen om stilletjes gedwongen een abortus te ondergaan onder erbarmelijke omstandigheden, de Oeigoeren, de Hong Kong kwestie, waar gemartelde mensen gillend naar het V.K. willen emigreren, en niet op de laatste plaats: de verborgen afluistertechnieken in Huawei apparatuur. Beter laat Europa en de rest van de wereld China met al zijn producten links liggen. Iedereen die Huawei bagatelliseert heeft bloed aan z’n handen.

4 respect 30-11-2020 11:04 op
Ik dacht dat er vanuit de overheid er voldoende op gehamerd is, dat we anderhalve meter afstand moesten houden, geen grote bijeenkomsten, geen feestjes en bij griep thuisblijven. Maar wat doen jongeren. Talloze illegale feestjes houden, voordringen bij de uitverkoop, supermarkt en in het openbaar vervoer en er wordt nog geen anderhalve cm afstand gehouden. Gevolg, men raakt besmet en kunnen niet meer aan de slag of moeten hun bedrijf sluiten. Tja, dan heb je de poppen aan het dansen. Misschien een leer voor de volgende keer.

8 respect 28-11-2020 17:24 op
De drukte is het beste vergelijkbaar met een kompleet slagveld. Mensen in rijen van drie zo dicht mogelijk op elkaar bij de deur. Voordringen en met ellebogen naar binnen worstelen. Het zou jou toch niet gebeuren dat de buurman de mooiste koopjes er vandoor gaat, terwijl jij er net naast grijpt. Ik bestel wel online als ik iets nodig heb. Daar krijg je ook korting. Kortom, ik zie het aantal besmettingen wel weer stijgen richting 10.000 per dag en een vette lockdown de week daarna. Goed bezig.

13 respect 28-11-2020 10:12 op
Ik werk aan een universiteit en merk echt heel weinig van diskriminatie. Ik ben niet echt docent maar meer in een lab waar ik veel te maken heb met Spaanse, Braziliaanse, Amerikaanse, Engelse en Chinese afstuderenden. Ze zijn eerder geïnteresseerd in elkaar. Misschien komt dat door de vele nationaliteiten of door het specialisme wat een ieder gemeen heeft. Ben zeker elke dag blij dat ik daar werk.

7 respect 27-11-2020 20:38 op
Ja, als er ergens een euro te verdienen is, dan moet de wereld maar even opzij. Want stel je voor. Het zou jou toch niet overkomen dat de buurman iets wel goedkoop had gekocht en jij er naast greep. Ik reed ook even door de stad en ja hoor. Ik kreeg al gauw de bevestiging van hoe ik dacht hoe het er aan toe zou gaan. Jongeren in rijen van drie voor de winkels, zo dicht mogelijk op elkaar, niet zelden met elkaar op de vuist, voordringen, ellebogen, niets was te gek om als eerste binnen te komen. Een slagveld was er niets bij. Ik ben niet eens de auto uitgestapt en ben meteen naar huis gereden. Ik koop m’n spulletjes wel online, daar krijg je ook korting.

19 respect 26-11-2020 22:26 op
Valt het u ook op dat de FVD-stemmertjes zo stil zijn? Je kon anders altijd de felle FvD-stemmertjes er gemakkelijk uit pikken. Na alle berichten over antisemitisme en racisme waren de geluiden al wijselijk gedempt. Ook nadat de klokkeluiders waren weggestuurd, wist men eigenlijk geen reaktie te geven. Even was er een opleving onder onze FvD-stemmertjes, met veel lof over deze partij, wat hadden ze toch weer goed gehandeld. Dat Baudet regelmatig afreist naar vrienden die soortgelijke ideeën aanhangen, was uiteraard slechts bijzaak. Maar al gauw bleef het weer oorverdovend stil. De ene beslissing werd na de andere genomen waardoor men dieper in het moeras vast kwam te zitten. Op een gegeven moment kwamen ze er niet meer zonder kleerscheuren of gezichtsverlies uit. Met het opstappen van 15 prominenten kunnen we er niet meer om heen. In dit land is geen plaats voor racisme en antisemitisme.

18 respect 26-11-2020 21:30 op
Valt het u ook op dat de FVD-stemmertjes zo stil zijn? Je kon anders altijd de felle FvD-stemmertjes er gemakkelijk uit pikken. Na alle berichten over antisemitisme en racisme waren de geluiden al wijselijk gedempt. Ook nadat de klokkeluiders waren weggestuurd, wist men eigenlijk geen reaktie te geven. Even was er een opleving onder onze FvD-stemmertjes, met veel lof over deze partij, wat hadden ze toch weer goed gehandeld. Maar al gauw bleef het weer oorverdovend stil. De ene beslissing werd na de andere genomen waardoor men dieper in het moeras vast kwam te zitten. Op een gegeven moment kwamen ze er niet meer zonder kleerscheuren of gezichtsverlies uit. De partij is klinisch dood verklaard, echter dit weerhoudt dit Baudet er niet van om nog steeds regelmatig af te reizen naar vriendjes die soortgelijke ideeën aanhangen.

2 respect 26-11-2020 19:06 op
Eenvoudig rekensommetje wordt dat, 650 miljoen voor 1,5 miljoen Amerikanen dat is, pak ‘m beet 430 dollar per persoon.

7 respect 26-11-2020 18:24 op
Er zit in dergelijke partijen veel kruit dat vroeger of later de boel in de lucht vliegt. De rook is nog niet opgetrokken of een nieuw issue dient zich aan. De gemiddelde stemmer probeert graag iets nieuws, eventuele interne probleempjes voor lief nemend. Zo’n partij wint vaak fors en wordt, of onderdeel in een koalitie, of blijft achter op het reservebankje. In beide gevallen wordt het fiasko, met name de toegenomen spanningen in dergelijke partijtjes. De ene beslissing wordt na de andere genomen waardoor men dieper in het moeras vast komt te zitten. Op een gegeven moment komen ze er niet meer zonder kleerscheuren of gezichtsverlies uit. Misschien is het een goed idee, de procedure om je verkiesbaar te stellen aan te passen naar de huidige tijd. In elk geval een flinke kiesdrempel van 10% en het aantal handtekeningen per district verhogen naar 250. Dan kan niet meer elke Jan met een korte achternaam zomaar even een partijtje oprichten om eens lekker te stangen.

1 respect 26-11-2020 11:40 op
Ik ben zeker niet pessimistisch over de ekonomie. Als je ziet hoe het krioelt in de winkelstraten en supermarkten, denk ik eerder dat we te veel geld hebben. Tel daarbij op de grote hoeveelheden vuurwerk wordt verkocht, hetzij legaal of illegaal, dat we niet mogen gebruiken, weten we uit gekkigheid niet meer wat wel met al dat geld moeten doen. En eerlijk gezegd, heb ik daar ook last van. Ik was gewend twee of drie keer per week na m’n werk een etentje of drankje met een goede vriendin te pakken, een aantal festivals te bezoeken in de zomer en nog wat muziekevenementen.

0 respect 26-11-2020 10:00 op
Ja leuk, weer een nieuwe partij erbij. We hebben hier een chronisch gebrek aan partijen, dus gewoon doen. Er zit in dergelijke partijen veel kruit dat vroeger of later de boel in de lucht vliegt. De rook is nog niet opgetrokken of een nieuw issue dient zich aan. Het einde van het liedje is vaak dat er nieuwe partij geboren wordt. De gemiddelde stemmer probeert graag iets nieuws, eventuele interne probleempjes voor lief nemend. Zo’n partij wint vaak fors en wordt, of onderdeel in een koalitie, of blijft achter op het reservebankje. In beide gevallen gaat het fout. De ene beslissing wordt na de andere genomen waardoor men dieper in het moeras vast komt te zitten. Op een gegeven moment kom je er niet meer zonder kleerscheuren of gezichtsverlies uit. Misschien is het een goed idee om de procedure om je verkiesbaar te stellen aan te passen naar de huidige tijd. In elk geval een flinke kiesdrempel van 10% en het aantal handtekeningen per district verhogen naar 250.

0 respect 25-11-2020 18:41 op
Er zit in dergelijke partijen zoveel kruit dat vroeger of later de boel in de lucht vliegt. De rook is nog niet opgetrokken of een nieuw issue dient zich aan. De gemiddelde stemmer probeert graag iets nieuws, eventuele interne probleempjes voor lief nemend. Zo’n partij wint vaak fors en wordt, of onderdeel in een koalitie, of blijft achter op het reservebankje. In beide gevallen gaat het fout. De ene beslissing wordt na de andere genomen waardoor men dieper in het moeras vast komt te zitten. Op een gegeven moment kom je er niet meer zonder kleerscheuren of gezichtsverlies uit. Misschien is het een goed idee, dat de procedure om je verkiesbaar te stellen aan te passen naar de huidige tijd.

6 respect 25-11-2020 18:38 op
Er zit in dergelijke partijen zoveel kruit dat vroeger of later de boel in de lucht vliegt. De rook is nog niet opgetrokken of een nieuw issue dient zich aan. De gemiddelde stemmer probeert graag iets nieuws, eventuele interne probleempjes voor lief nemend. Zo’n partij wint vaak fors en wordt, of onderdeel in een koalitie, of blijft achter op het reservebankje. In beide gevallen gaat het fout. De ene beslissing wordt na de andere genomen waardoor men dieper in het moeras vast komt te zitten. Op een gegeven moment kom je er niet meer zonder kleerscheuren of gezichtsverlies uit. Misschien is het een goed idee, dat de procedure om je verkiesbaar te stellen aan te passen naar de huidige tijd.

3 respect 25-11-2020 10:24 op
De beerput is open en de hele partij ligt overhoop. Hier zit geen stemmer op te wachten. De gemiddelde stemmer zoekt een partij die stabiel en betrouwbaar is, ook al is dat zoeken naar de bekende speld in de hooiberg. Ik verwacht dat het nog meer bergafwaarts gaat. De naam FvD is nu te nauw verbonden met de talloze akkefietjes omtrent extremisme. Daar moet je als partij ver weg van blijven. Bij de volgende verkiezingen halen ze te weinig stemmen, waarna er weer interne aangelegen opduiken, om het maar zo uit te drukken.

1 respect 24-11-2020 22:35 op
Doet me denken aan sommige e-mailtjes die ik weleens kreeg. Iedereen had wel een verdienmodel hoe je rijk kon worden. De ene keer moest je een programmaatje kopen om binary options te volgen, de andere keer ging het over een kursus waarmee je miljonair kon worden. Het werd als goudmijn aangeprezen. Wat mij altijd opviel, waarom wilden die jongens zo graag dat ik erg rijk zou worden. Waren ze zo aardig dat ze het mij zo erg gunden, of werden ze er alleen zelf beter van? Als ik een gouden formule had ontdekt, waarom zou ik die delen met anderen, die met het leeuwendeel er vandoor kunnen gaan? Het antwoord moet uiteraard gezocht worden in het bovenste topje van de piramide. Ik krijg steeds sterker de indruk dat het met de Bitcoin niet anders is. Als de Bitcoin echt een gouden formule zou zijn, waarom wordt de Bitcoin op allerlei forums aangeprezen dat iedereen vooral maar moet inkopen? Zou je dat geheim niet beter voor jezelf bewaren?

1 respect 24-11-2020 21:40 op
Zeker, je moet nu zoveel mogelijk kopen. Mooi dat de koers in het volgende jaar de Bitcoin op 3000 euro staat. Weten jullie nog wat er een paar jaar terug gebeurde?

5 respect 23-11-2020 12:49 op
Boeren veroorzaken de meeste uitstoot, opgevolgd door het vliegverkeer en het bouwen van huizen en panden. De boeren zijn gewoon doorgegaan met hun werkzaamheden, het vliegverkeer is grotendeels aan de grond gezet en de woningbouw enigszins. Aangezien boeren rond de 85% van de totale uitstoot voor hun rekening nemen, kunnen we stellen dat de aarde gewoon blijft opwarmen.

5 respect 22-11-2020 20:27 op
Het zou zomaar kunnen dat de ene partij daar meer aanleiding toe geeft dan de andere partij.

21 respect 22-11-2020 18:13 op
Grappig dat je de FvD-stemmertjes er zo gemakkelijk uit kunt pikken. Na alle berichten over antisemitisme en racisme waren ze wijselijk stil. Ook nadat de klokkeluiders waren weggestuurd, wist men eigenlijk geen reaktie te geven. Maar uiteindelijk is men weer veel lof over deze partij, wat hebben ze toch weer goed gehandeld. Helaas niet uit eigen beweging, maar dat even terzijde. Na de vele ophef moest er iets onder de motorkap gebeuren, nietwaar? Dat Baudet regelmatig afreist naar vrienden die soortgelijke ideeën aanhangen, is uiteraard slechts bijzaak.

21 respect 22-11-2020 15:07 op
Aan de reakties te lezen, lijkt het vuurwerk een eerste levensbehoefte te zijn, nog veel belangrijker dan de gezondheid en welzijn van de medemens. Door de duizenden ongelukken gaan we steeds meer opdraaien voor de kosten. We betalen nu al elke maand een flink bedrag dat we scheel uit onze ogen gaan kijken. Dit allemaal veroorzaakt door jongeren, die zonodig vuurpijlen op anderen moesten richten. De schade aan gebouwen en auto’s loopt intussen naar de miljarden. Komt wel weer goed, want we schroeven de belasting wel weer omhoog. En dan heb ik het nog niet eens over het leed van de nabestaanden, waarvan komplete gezinnen omkomen omdat jongeren zonodig een flat in brand moesten steken. We moeten tenslotte iets overhebben voor de jongeren, want die komen al zoveel te kort. Wat mij betreft, mogen ze een verbod wel volhouden tot de volgende eeuwwisseling. Dan durven de katten met oud en nieuw ook een keer naar buiten.