NUjijStats voor Nimor

6,750

Respect

Respect/dag 4.34
Respect/reactie 8.85

763

Reacties

Reacties/dag 0.49
Meeste reacties op 1 dag 10
Gestart op 17-05-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

26 respect 29-01-2022 11:46 op
Er komen berichten binnen bij het blad dat Ali B over de schreef gaat. Er is uitdrukkelijk gezegd dat de betrokkenen de melders geloofden, maar het bewijs te mager vonden voor publicatie. Ok, ik vind het netjes dat je dan niet publiceert. Maar als Linda in het geheim wordt geinformeerd en je gelooft de betrokkenen, dan meld je dit niet bij je broer die eigenaar van het programma is? Ook niet enigszins verhuld in de trant van: ‘Joh John, ik krijg geloofwaardige berichten binnen dat het niet goed gaat bij The Voice en dat direct betrokkenen hun handen niet thuis houden. Ik kan niet zeggen wie, maar kijk er eens naar?’ Dat kon toch prima? En door dat niet te doen, is het door kunnen gaan. Dus in zoverre snap ik de verwijten wel.

2 respect 28-01-2022 16:02 op
Beter dat bedrijven denken dat ze boven de wet staan dan de leiders van het land toch? Maar dat dacht Trump natturlijk al lang.

0 respect 28-01-2022 15:54 op
Beide straffen die in dit geval helemaal niet mogelijk waren.

2 respect 27-01-2022 16:35 op
Nooit genoeg he? Men mag weer open, maar het is niet lang genoeg. Men mag weer open, maar met te weinig supporters. Men mag weer open, maar men wil geen QR-code checken. Bij de vorige opening weigerde de verschillende branches om de regels goed na te leven. Gedurende deze lockdown zei iedereen, nee hoor, gooi ons weer beperkt open, we zullen alles doen. En nu is het toch weer niet genoeg.

3 respect 27-01-2022 16:31 op
Ik vind het bijzonder dat deze man en John de Mol keihard worden afgerekend omdat ze van het seksueel overschrijdende gedrag niks hebben gemerkt en ook ontkennen dat er een angstcultuur is. De vrouwelijke coaches leken een wedstrijd te doen na het bekend worden van de hele affaire wie als eerste op Insta kon melden dat ze nooit iets had gemerkt van seksueel overschrijdend gedrag. Zij stonden veel dichter op de kandidaten. Als zij (echt) niks wisten van wat er gebeurde, hoe moesten deze man en De Mol dat dan wel?

9 respect 27-01-2022 07:15 op
Het feit dat dit geen strafzaak is en dat voor een civiele zaak is gekozen, zegt genoeg. Het is een stokoud feit en het bewijs is flinterdun. Toch heeft de halve wereld Andrew al veroordeeld en afgeschreven. Voor veel mensen geldt bij zedenzaken dat een enkele verklaring van een vermeend slachtoffer genoeg is. Of deze anoniem is, ontzettend oud, gebaseerd op later naar boven gekomen herinneringen en/of niet wordt ondersteund door ander bewijsmateriaal doet er niet toe. Waar rook is, is vuur toch? Nou nee. Onschuldig tot een veroordeling. Of in dit geval: wie stelt, moet bewijzen.

7 respect 25-01-2022 18:20 op
Als iedereen zich wat beter aan de basismaatregelen had gehouden en de horeca veel beter had gecontroleerd op QR-codes had alles misschien niet dicht gehoeven. Ipv naar de overheid te wijzen, moeten sommige mensen eens in de spiegel kijken.

4 respect 25-01-2022 08:00 op
Niet als een juridische aanranding nee. Maar ik heb de afgelopen week genoeg reacties gezien van mensen die elke aanraking op de werkvloer of in een gezagsrelatie uit den boze vinden en zelfs immoreel. Je weet immers nooit wat de ander vindt en er zou sprake kunnen zijn van een ‘freeze’ reactie. Ik denk dat het belangrijk is om hier wat tegengas aan te geven zodat we niet helemaal doorslaan. Er zijn genoeg mensen die ook op de werkvloer normaal fysiek contact prima vinden en ook waarderen.

10 respect 25-01-2022 07:44 op
Ik leid in mijn werk veel mensen op. Dat zijn best intensieve trajecten van negen maanden tot een jaar. Persoonlijk vind ik het enorm belangrijk om in dat kader een vertrouwensband op te bouwen waarbij degene in opleiding zich veilig genoeg voelt om te vertellen welke onderdelen moeilijk worden gevonden en waar men meer op wil oefenen. Hoewel je uiteraard goed in de gaten moet houden hoe iemand in elkaar steekt, denk ik dat letterlijk een schouderklopje geven of zelfs een knuffel op een moeilijk moment prima moet kunnen. Ik denk wel dat je intentie alle verschil maakt. De meeste mensen voelen prima aan of je enkel supportive bent of dat er meer achter zit.

8 respect 24-01-2022 20:08 op
Wat ik niet goed begrijp, is dat velen aangeven dat John de Mol dit moet hebben geweten en dus mede verantwoordelijk is. Als dat zo is, geldt dit dan niet voor alle betrokkenen bij het programma, waaronder en misschien wel juist de (vrouwelijke) coaches van de kandidaten. Zij zagen toch juist hoe Ali B en Marco zich het grootste deel van de tijd opstelden? Maar deze dames melden op Insta dat zij van niks wisten en daarmee is het kennelijk goed. Dat is toch met twee maten meten?

0 respect 16-11-2021 07:33 op
Ik heb in mijn werk heel veel ouders bij hun echtscheiding begeleid. Het blijft me altijd verbazen hoeveel nadruk er op vreemdgaan wordt gelegd en hoe dit wordt gezien als het ultieme verraad en de enige reden waarom de relatie op de klippen is gelopen. Wanneer je doorvraagt, blijkt dan dat er soms al jaren geen seks of intimiteit meer in de eigen relatie was en dat men volledig langs elkaar heen leeft. Onder die omstandigheden is het naief om te denken dat de ander zijn of haar oog niet op een ander laat vallen. En ik zeg ‘zijn of haar’ want vrouwen gaan net zo goed vreemd. Het is mooi om te zien dat deze mensen nu een modus hebben gevonden die voor hen werkt.

13 respect 15-11-2021 12:44 op
Wanneer in Nederland wordt gezegd dat uitlatingen op social media wel wat waarheidsgetrouwer en vriendelijker mogen, staan veel mensen op hun achterste benen. De vrijheid van meningsuiting lijkt soms wel het grootste goed. Wanneer dit soort dingen in China gebeuren, hoor je veel minder mensen. Laat staan dat mensen hun koopgedrag aanpassen en echt een statement willen maken tegen China. Vrijheden zijn mooi, maar het mag geen moeite of geld kosten.

2 respect 15-11-2021 12:00 op
Laat het een les zijn. Geen belastingregels wel of niet aanpassen aan een of twee grote bedrijven. Ze kiezen toch wel hun eigen weg.

16 respect 15-11-2021 07:26 op
Sublieme race van zowel Verstappen, als van Hamilton. Wat was het spannend voor de F1-liefhebber. Ik zou Hamilton echt een baas vinden als hij Toto tot de orde zou roepen. Dat hij zegt dat het Mercedes moeilijk wordt gemaakt, is nog tot daaraan toe en zou je onderdeel van het spel kunnen zien. Maar dat Hamilton dit zijn hele leven al meemaakt? Als persoon van kleur? Hamilton leeft een gezegend leven. Als Hamilton serieus wil opkomen tegen racisme werpt hij deze uitspraak ver van zich.

2 respect 14-11-2021 16:14 op
Dat is een andere discussie die wat mij betreft in het voordeel van die personen uitvalt. Het nadeel dat anderen daarvan ondervinden, is dat ze zorgpremie omhoog gaat. Ook niet leuk, maar onvoldoende om vrijheden in te perken. Hier gaat het om reguliere zorg die afgeschaald wordt, zorgpersoneel dat volledig overwerkt is, weer nieuwe maatregelen die iedereen moet ondergaan en het vooruitzicht van nog meer. Dat is wel wat anders.

29 respect 14-11-2021 16:02 op
De mensen zonder vaccin beroepen zich simpelweg op hun rechten en lijken het volstrekt normaal te vinden dat de rest van de samenleving de rekening betaalt. En ook nog ontkennen dat er nadelige gevolgen aan hun handelen zit: Dat de cijfers oplopen, ligt aan de mensen die gevaccineerd zijn. Juist ja.

12 respect 14-11-2021 11:26 op
Mooi om te zien dat iedereen er zin in heeft vandaag en dat zowel Hamilton-fanaten als Verstappen-liefhebbers vertrouwen hebben in hun favoriet. Persoonlijk denk ik dat Verstappen wint vandaag. Hij staat aan de goede kant en zal in tegenstelling tot gisteren dezelfde banden hebben als Bottas. Ik vermoed dat Bottas geen zin heeft in een alles of niets gevecht aan het begin. Als Max meteen voorop rijdt, zal hij een gat slaan met Lewis. dat moeilijk te overbruggen is. Dat stelt Hamilton voor een dilemma. Gaat hij er vol voor en durft hij echte risico’s te nemen? De kans os groot dat er nu veel meer verdedigd wordt. Kans is aanwezig dat er een crash volgt en hij eruit vliegt. Of doet hij voorzichtiger? Al met al wordt het voor ons een plezierige race.

11 respect 13-11-2021 12:31 op
Volgens mij staat allerminst vast dat Verstappen de wagen van Hamilton aanraakt. Zelfs als dat echter wel zo is, dan hebben we het toch over totaal verschillende vergrijpen? Hamilton zijn auto voldoet niet aan de reglementen en hij had daardoor een flink en oneerlijk voordeel. De regels lijken ook duidelijk op dat punt: diskwalificatie. Dit zou alleen anders zijn als Verstappen de auto van Hamilton bewust saboteert. Maar is er iemand die dat gelooft? Het blijkt niet uit het beeld. Volgens mij krijg je dat in zo’n korte tijd zonder gereedschap ook niet voor elkaar. En waarom zou Verstappen dat risico lopen met zijn voorsprong op dit moment?

2 respect 13-11-2021 11:01 op
Ik begrijp nooit zo goed waarom Nederland tegen de klippen op hetzelfde spelletje blijft spelen. Wanneer je aanvallers en middenveld geen wereldtop zijn, waarom dan toch aanvallen en spelen op balbezit? Nederland heeft daarentegen (op papier) drie van de allerbeste verdedigers rondlopen. Speel dan defensief en speel op de counter.

9 respect 13-11-2021 08:53 op
Kan iemand mij uitleggen hoe Mercedes zo’n aperte fout kan maken? Zijn ze zo wanhopig dat ze zo proberen om nog een race te winnen of gingen ze ervan uit dat dit gezien zou worden in de hoop dat Hamilton een zware sanctie krijgt zodat ze aan het einde kunnen zeggen dat ze niet door RBR en Max verslagen zijn, maar door deze te zware sanctie?

2 respect 12-11-2021 18:48 op
Zijn gedrag misschien niet. Zijn briljante racestijl wel. De jaren dat Mercedes oppermachtig was, waren eigenlijk dodelijk saai. Max heeft de F1 weer doen opveren. Og kijkt u liever naar saai rondjes rijden?

52 respect 12-11-2021 18:44 op
Praat eens met de mensen die geen vaccin willen en de horeca-ondernemers die weigeren QR-codes te controleren. Dat zijn de boosdoeners. Niet het Kabinet en het OMT

10 respect 12-11-2021 09:10 op
100 uur maar liefst voor het schrijven van een boek. Iets meer dan twee uur per hoofdstuk. Dat zal een diepgang hebben.

67 respect 11-11-2021 20:39 op
Ik blijf het commentaar van Hamilton vermakelijk vinden. Volgens mij heeft hij zelf niet eens door dat hij elke keer dat hij de superioriteit van Verstappen terugbrengt tot de snelheid van de Red Bull afbreuk doet aan zijn eigen zeven wereldkampioenschappen. Hij had die zeven seizoenen veruit de snelste en beste auto.

22 respect 11-11-2021 13:01 op
De gemiddelde Nederlander betaalt een enorme prijs voor de personen die zich niet willen laten vaccineren. Mensen die zitten te wachten op hun reguliere behandeling, mogen nog even langer wachten. Iedereen mag de komende maatregelen weer ondergaan. En waarschijnlijk moeten er weer miljarden betaald worden aan het bedrijfsleven ter compensatie. Bedankt he.