NUjijStats voor Ongelovige_Jansen

5,461

Respect

Respect/dag 5.81
Respect/reactie 5.71

956

Reacties

Reacties/dag 1.02
Meeste reacties op 1 dag 25
Gestart op 01-05-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 25-11-2020 15:21 op
Wat een windvaantje is die man toch. Maar, ik had dit gister al voorspeld. Deze man is uit op macht en laat de partij zien dat zonder hem de partij in elkaar stort, en dan komt hij weer terug. Voila.

0 respect 25-11-2020 10:09 op
U heeft toch niet de illusie dat het gratis materiaal van hoge kwaliteit is?

9 respect 25-11-2020 10:06 op
Och, daar gaan we weer. Bij het woord "gratis" gaat bij NLers de haren in de nek rechtop staan. Ik vind het een goed idee juist om de reden die u al aangeeft, elke vrouw heeft het. Ik zou eraan toe willen voegen: en niet iedereen kan de hygiene betalen.

0 respect 20-11-2020 09:32 op
Het niet willen van euthanasie is óók een beslissing. De wens van uw schoonmoeder dit niet te willen is net zo goed te respecteren.

19 respect 20-11-2020 08:48 op
Wijze beslissing die hoopvol kan zijn voor velen die met deze diagnose te maken krijgen. Hoe raar het ook klinkt, maar dit kan levens verlengen omdat de betrokkenen nu niet meer een beslissing moeten nemen vóór zij dit niet meer kunnen aangeven. Men kan nu volstaan met het aangeven en het regelen van euthanasie en erop vertrouwen dat hun wens wordt uitgevoerd, ook al kunnen ze die wens op dat moment niet meer kenbaar maken. Ik kan me voorstellen dat dit een hele rust kan geven.

11 respect 12-11-2020 15:23 op
Want? In mijn woordenboek heet zoiets privé houden. Het is niet aan haar om er uitspraken over te doen en ze weet als geen ander dat wat de roddelbladen erover schrijven dikke onzin is omdat ze niet alle ins en outs weten, maar er wel over schrijven om hun blad te vullen. Ik vind het respectvol van haar om zich er niet mee te bemoeien en die speculaties van anderen te vermijden. Zo kom je niet in de verleiding om er wel iets over te zeggen.

2 respect 31-10-2020 11:30 op
Niet kijken is de oplossing als dit soort "vermaak" eens per week is of zo. Dit wordt wat moeilijker als er 7 zenders zijn die deze onzin uitzenden 7 dagen per week zoals nu. Dan kan je je tv maar beter helemaal niet meer aanzetten. Ook dat is een oplossing, maar wat als je wel graag wil kijken maar er helemaal niks te zien is? Meiland, spelletjes, overal dezelfde BN-ers die worden ingezet voor de raarste dingen (schapen hoeden), en verder wat praatprogramma's waar het voor het grootste deel over corona gaat en ook daar steeds dezelfde BN-ers die hun mening hierover geven, ook als ze er de ballen verstand van hebben. Ik vraag me inderdaad af hoelang gewone tv nog stand houdt. Afstompend vermaak is nu eenmaal afstompend.

36 respect 30-10-2020 07:49 op
Euthanasie wordt langzaam een recht in 1e wereldlanden net als legalisering van wiet en het homohuwelijk. Die zaken waren allemaal eerst heftig omstreden en worden overal langzaam omarmd. Ik ben er trots op dat ons landje daarin voorop loopt en daar zelfs een voorbeeldfunctie in vervuld. Euthanasie is een persoonlijke keuze. Als je zelf tegen bent, hoef je er niet aan te doen. Maar het is fijn dat je die keuze wel mag maken wanneer je daar behoefte aan hebt. Persoonlijk vind ik dat de regels best nog wat ruimer mogen, maar ook dat is een kwestie van tijd, net als het hier was. Wat mij betreft heeft NZ een stap vooruit gedaan, zeker als dit dmv een referendum tot stand is gekomen.

4 respect 29-10-2020 17:14 op
Ik denk zomaar dat mw. Paay niet blij is met dit vonnis nu schadevergoeding er geen onderdeel van uit maakt. Het is heel vervelend voor haar geweest en ik verwacht dat dit de rest van haar leven aan haar blijft plakken, maar ook in dit geval geldt: je bent zelf je grootste lek. Dat filmpje komt niet uit zichzelf op internet. Maar goed, de verspreiders zijn veroordeeld dus het juridisch dossier kan dicht.

15 respect 27-10-2020 18:38 op
Tja... je bent zelf altijd het grootste lek. Als je je zwangerschap wel aan "vertrouwelingen" vertelt voor je het aan je familie vertelt, dan neem je dat risico. Het is vervelend maar als je iets nog voor jezelf wil houden, dan moet je het niet vertellen. Iemand die jouw foto's lekt is een misselijke streek. Zo leer je wel je "vrienden" kennen, maar is wel een slag in je gezicht. Toch zal je je moeten afvragen wat de meerwaarde is van al die foto's op social media terwijl je eigenlijk niet wil dat die openbaar zijn. Lek ze zelf niet, zo simpel is het.

1 respect 27-10-2020 17:05 op
Iemand die dik is een plaatje van zichzelf op instagram zet is geen "promotie van obesitas" of een verheerlijking of normalisering daarvan. Het is gewoon iemand die zichzelf laat zien zoals diegene is. Waarom zou dat fout zijn? Of bent u van mening dat alleen dunne mensen iets mogen plaatsen?

3 respect 27-10-2020 15:45 op
Er zijn nu eenmaal dikke mensen, misschien moet u daarmee leren leven. Overigens is dun niet altijd gezond en dik niet altijd ongezond, dat zit in uw hoofd.

8 respect 27-10-2020 15:40 op
Ik denk dat dit haar meer waard is dan de koninklijke titel, erkenning en empathie van haar vader. Ik moet ook zeggen dat ik bewondering voor haar heb dat ze die moeilijke strijd niet alleen geleverd heeft, maar toch nog in staat is zonder verbittering die band (weer) aan te gaan. Ook vind ik de houding van Paola bewonderenswaardig. Het moet niet meevallen voor haar om het bewijs van die affaire te ontvangen. Hoewel Delphine geen verantwoording draagt voor haar bestaan, vind ik het toch knap dat Paola haar ontmoet.

12 respect 26-10-2020 12:03 op
Goede beslissing. Waarom ze dat voetbalevenement in dat land houden zal ik dan ook nooit begrijpen (hoewel ik steekpenningen vermoed), en al helemaal niet dat dat land lid is van de mensenrechtenorganisatie van de VN. Boycotten!

1 respect 26-10-2020 11:55 op
@Heiner Iedereen weet dat je je moet aanpassen aan wetten in het land waar je gast bent. Iedereen weet dat je in UK links moet rijden. Iedereen weet dat je je kleding moet aanpassen als je naar zo'n land in het MO reist. Doe je dat niet krijg je problemen. Houdt dat ook in dat je dan maar moet accepteren dat je verkracht kan worden? Wat een onzin! Vrouwen hebben heus wel rechten al zijn ze niet zoals in het Westen, maar ook als vrouw ben je niet volledig aan de wolven uitgeleverd. Dit is gewoon een hele zware maatregel op een bijzondere omstandigheid. Dat wil niet zeggen dat die vrouwen geen recht hebben te klagen.

7 respect 26-10-2020 11:35 op
Joh zeur toch niet. Niemand die zo'n situatie in de verste verte kan bedenken, laat staan er rekening mee houden. Of wou u beweren dat dit normaal ook voorkomt? Ik denk dat als de vrouwen dit vooruit hadden geweten, ze zelfs op Australisch grondgebied hadden gebleven dus in het vliegtuig. Hou toch eens op alle nare dingen die mensen overkomen de vinger te wijzen naar het slachtoffer alsof zij daar invloed op hebben of het hadden voorkomen.

21 respect 26-10-2020 11:16 op
Ik vind dit onthutsend. Dit geldt gewoon als verkrachting. Voor die mensen die vinden dat als je als vrouw naar zo'n land reist, je dan maar voorbereid moet zijn op zo'n behandeling: denk eens na.

2 respect 25-10-2020 21:09 op
Misschien om het organiseren van een illegaal feest tegen te gaan? Om te voorkomen dat men bij elkaar op bezoek gaat? Zomaar wat redenen.

2 respect 25-10-2020 21:04 op
Huh? Ik denk dat als er iemand baat heeft bij het reclame maken voor werkende medicatie tegen corona, dat juist de farmaceutische industrie is. Die complottheorieën worden steeds ingewikkelder te volgen.

2 respect 23-10-2020 14:33 op
En zo blijft het een welles/nietes dat nooit opgelost gaat worden omdat geen enkele rechter er een hamer op slaat. Ik laat me niet verleiden, op basis van documentaires, een mening te vormen. De man is dood en kan zich niet verdedigen. En zonder rechter wordt er geen geld uitgekeerd, dus ik snap niet waarom dit gekrakeel door blijft gaan.

4 respect 22-10-2020 22:30 op
Grappig dat de makers van de documentaire beschuldigd worden van "geld willen verdienen" waar de mensen die echt geld verdienen over de rug van MJ dit tegen willen houden maar niet gezien worden als geldwolven. Maar eerlijk gezegd snap ik niet wat het maken van een 2e documentaire voor zin heeft. De man is dood en begraven en kan zich niet meer verdedigen. Wat er gebeurd is kan niet meer ongedaan worden gemaakt en iedereen zal er mee moeten leren leven. Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar ik ben niet geïnteresseerd. Het wordt tijd dat men het laat rusten en verder gaat met het leven.

31 respect 22-10-2020 22:20 op
Je zult moeten toegeven dat het op zijn mildst gezegd een bijzondere relatie was ;) Ik vraag me af hoe haar nieuwe man, die bovendien met haar in een huis van haar ex woont, hier tegenaan kijkt. Als ik hem was zou ik snel wegwezen. Maar goed, ze had al aangekondigd dat ze onthullingen zou doen als hij haar uit dat huis wilde, dus we nemen maar aan dat dit haar wraak is. Ik hoop voor Collins dat hij voor elkaar krijgt dat hij zijn huis weer terugkrijgt en ze moet vertrekken. Lijkt me voor de hand liggend, camera's of niet.

5 respect 22-10-2020 13:48 op
Ik vond haar boek "Mijn ware verhaal" indrukwekkend omdat ze op haar eigen wijze zo duidelijk vertelt wat een impact misbruik heeft en waarom kinderen hierover zwijgen, zelfs als ze allang volwassen zijn. Ook in dit artikel vind ik de beklemming van incest duidelijk. Een kind dat zich niet mag uiten, niet mag zingen, bijna onzichtbaar zijn. Ondanks dat verleden is ze uitgegroeid tot een mooie vrouw die haar ervaringen gebruikt om anderen te laten zien dat je niet eeuwig hoeft te zwijgen, dat je mag praten over je ervaringen en dat je uit die beklemming mag stappen. Ik hoop dat ze voor velen een inspiratie kan zijn.

23 respect 22-10-2020 13:18 op
Verbazingwekkend. Ik heb volkszangers nooit met rechts of dom geassocieerd. Wel met kattengejammer. Ik weet dat half NL met Andre Hazes staat mee te bléren waar ik echt agressief kan worden van dat gejank, maar is dat niet gewoon een kwestie van smaak? Mijn muziek (metal rock) wordt ook niet door iedereen gewaardeerd. Volgens mij is muziek niet politiek gekleurd en zolang mensen er blij van worden is het toch prima? Degenen die er kritiek op hebben houden er niet van. Tja... wat dan nog?

2 respect 21-10-2020 22:08 op
Mijn eerste prioriteit zou zijn mijn (jonge) kind te beschermen. Dat lijkt me niet moeilijk uit te leggen. Ik moet er niet aan denken dat hij/zij in een rechtszaak het emotionele verhaal eruit perst en door een twijfel zaaiende advocaat het verhaal in twijfel wordt getrokken met als gevolg dat er geen veroordeling komt. Onder geen voorwaarde laat ik mijn kind dat aandoen, zelfs niet voor uw goedkeuring ;) Verder denk ik dat ik ouders van kinderen die zich in de omgeving van de dader ophouden zou aanspreken en ze mijn ervaringen vertellen. Ik weet dat ik dan het risico loop op beschuldiging van smaad, maar dat is dan maar zo. Dan heb ik gedaan wat ik kon.