NUjijStats voor Pan_Bami

3,052

Respect

Respect/dag 3.97
Respect/reactie 2.76

1,105

Reacties

Reacties/dag 1.44
Meeste reacties op 1 dag 18
Gestart op 24-10-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

3 respect 01-12-2020 18:38 op
Vorig jaar in Duitsland maakte hij meerdere fatale stuurfouten en finishte hij ook buiten de punten maar omdat Raikkonen en Giovinazzi na de race nog straffen kregen kwam hij toch in de punten. Desondanks een knappe prestatie maar het heeft vaker te maken met de auto dan met de coureur. Max is dit seizoen 4x uitgevallen en alle 4x waren het oorzaken die hij niet zelf in de hand had. Ook Bottas heeft veel pech gehad maar je wordt nou eenmaal geen wereldkampioen zonder een beetje geluk en natuurlijk veel kwaliteit wat voor zich spreekt.

0 respect 01-12-2020 15:36 op
Oke maar u denkt dat Williams hun enige coureur die ook ooit maar in de buurt komt van punten halen wil laten gaan terwijl ze nog steeds geen punten hebben en daarom de reiskosten moeten betalen indien ze die niet halen de komende races. Williams heeft Russell hard genoeg nodig en het is geen Mercedes B-team dus zij zullen hem gewoon aan zijn contract houden, tenzij Mercedes met een hele leuke korting voor de motor komt maar dat kan Toto zich niet naar zijn meerdere uitleggen. Een team miljoenen korting geven om een coureur te lenen voor 1 weekend. Het zal waarschijnlijk VanDoorne worden maar ik hoop persoonlijk op Hulk.

0 respect 01-12-2020 15:27 op
Ik hoop dat Hulkenberg de kans krijgt om een podium te pakken in de Mercedes, maar ik verwacht dat het reservecoureur Stoffel VanDoorne zal gaan worden mits hij natuurlijk beschikbaar is. Die racete ook voor Mercedes in de Formule E dus dat lijkt me het meest waarschijnlijk, al denk ik dat Hulk door zijn eerdere invalbeurten beter in staat is om een podium of zelfs een overwinning binnen te slepen komend weekend. Als het Vandoorne wordt zijn er genoeg kansen voor Max om te winnen dit weekend, mits de Mercedes niet zoveel sneller is dat hij Bottas niet kan pakken.

3 respect 01-12-2020 15:25 op
Russell kan niet, die heeft gewoon een contract bij Williams en is daarom eerst Williams coureur. Tenzij Williams toestemming geeft maar dat zie ik niet gebeuren. Als hij dat niet doet breekt hij contractbreuk en heeft hij waarschijnlijk geen stoeltje meer volgend jaar gezien het eerdere geflirt van Williams met Perez. Dan ligt hij er een jaar uit en dat is het slechtste wat je als jonge coureur kan hebben, hij zal wel terugkomen dan maar je ziet met Ocon dat de glans er dan wel heel erg vanaf is.

0 respect 30-11-2020 17:10 op
1 seconde duurt nog steeds 1 seconde...

1 respect 30-11-2020 17:10 op
Niemand verplicht je jezelf te steriliseren. Ik kan me moeilijk voorstellen dat men alleen voor een M of V op zijn haar documenten en bij overheidsinstanties met bijpassende voornaamwoorden aangesproken worden een kinderwens zou opofferen. Daarbij tegenwoordig zijn er methodes die (zeker bij mannen) goed werken om zaadcellen of eicellen in te vriezen en later her te gebruiken. Dit doen ze ook bij mensen die al vroeg Leukemie krijgen ofzo en daar de chemo steriel worden maar wel nog een kinderwens hebben. Sterker nog die mensen hebben vaak zelfs nog pech omdat er zo acuut chemo nodig is dat er geen tijd is om dat te doen. Het lijkt me dus dat als men zelf voor steriliteit kiest men niet moet gaan miepen later dat men steriel is, terwijl er genoeg mensen zijn die het geluk niet hebben om die keuze te kunnen maken.

2 respect 30-11-2020 17:05 op
Die casus die u voorlegt is wel heel toevallig allemaal en een fout in de geboorteregistratie is vaak al zo snel opgemerkt dat ze het meteen kunnen herstellen. Pas als je het jaren laat gaan (ook een bepaalde mate van laksheid) zal je het dan moeten bewijzen en als je al een vrouw bent hoef je helemaal geen uitgebreid onderzoek te doen, een bezoekje aan de huisarts volstaat al, die checkt of u de vrouwelijke geslachtskenmerken bezit en als je het echt zeker wilt weten stopt hij/zij een wattenstaaf in uw mond om wat DNA af te nemen om de XY/XX te checken. Dus dat uitgebreide onderzoek valt wel mee, de gemiddelde patiënt met kortademigheid zit langer bij de huisarts.

7 respect 30-11-2020 17:01 op
Veruit de twee zwakste ministers in het kabinet. Gaan we nu iedereen retrospectief geld teruggeven voor kosten die gemaakt zijn en in het huidige systeem niet meer gemaakt zouden hoeven worden? Dan hoop ik dat ze het leenstelsel precies na mijn studie gaan afschaffen dan worden er flink wat euro's kwijtgescholden. Ook weer dat Verdrag voor de Rechten van de Mens. Ooit gemaakt met de goede intentie om genocides als de Holocaust te voorkomen en wordt vandaag de dag louter gebruikt om de overheid te forceren tot klimaatbeleid en het compenseren van groepen mensen die destijds volgens de wet die kosten gewoon moesten maken. Gaan we nu ook alle homo's terugbetalen die immateriële schade hebben opgelopen omdat ze nog niet mochten trouwen? Dat moet dan ook. Ik vind het goed dat iedereen de vrijheid krijgt om te zijn wie ze zijn, maar ik heb het idee dat een verdrag dat met nobele intenties is gemaakt, tegenwoordig alleen maar wordt misbruikt voor allerlei dingen waar het niet voor bedoeld is.

0 respect 30-11-2020 16:47 op
Nee precies dat is ook mijn punt, bij ons is kan het gebruik van het woord negros of de NL variant daarvan maar een ding betekenen en veel mensen kunnen dat beledigend vinden (is subjectief!). Echter daar is dat inderdaad gewoon het woord voor zwart dus hoe moet hij anders iemand met een zwarte huidskleur noemen als hij dat woord niet mag gebruiken? Ik ben er ook voor dat we het hele benoemen dat iemand zwart of blank is achterwege laten, het zaait immers meer verdeeldheid dan eenheid ook al is het positief bedoeld en dat we elkaar gewoon los van onze huidskleur gaan zien, zoals Martin Luther King het ooit gewild heeft.

0 respect 30-11-2020 16:44 op
Ik ben niet beledigd, ben ook niet zwart, maar veel zwarte mensen die ik ken zeggen dat een vervelend woord te vinden dus uit respect naar hen gebruik ik het ook nooit en ik heb het eigenlijk ook al nooit gebruikt. Maar u maakt precies hetzelfde punt als ik maak, het is van vriend naar vriend en waarschijnlijk gewoon een onderonsje waar wij met zijn allen niet veel mee te maken hebben, een straf zou daarom onredelijk zijn. Alleen als het tegen een random persoon was zou ik een straf terecht vinden. Mijn uiteindelijke suggestie is ook voor Cavani het beste door gewoon een standpunt in te nemen dat je racisme niet oke vindt, voordat inderdaad alle moraalridders in deze wereld je eeuwig racist blijven noemen, lijkt me vooral vervelend voor hem om constant achter je aan te hebben.

0 respect 30-11-2020 12:37 op
Naast dat ik het een lelijk woord vind om te gebruiken, gaat dit wel wat ver als het een lange schorsing wordt. In die talen is negros gewoon het woord wat voor zwart wordt gebruikt. Dus daar kan niet veel aan gedaan worden, daarnaast is het naar een bekende en zal het dus wel een of andere inside joke zijn die wij heel slecht vinden en toch niet zullen begrijpen. Had hij dit naar een random persoon gedaan 100% terecht maar ik denk als ze hem ertoe forceren op straffen van een schorsing om een statement tegen racisme me te maken, ze er veel meer mee bereiken. Het was ook al snel verwijdert dus hij had zelf ook al door dat het niet handig was en voor sommige mensen erg beledigend kan zijn.

0 respect 30-11-2020 10:16 op
Nee maar je kan een strategie pakken (undercut) waar je zo 5 seconden mee kan dichtrijden, kijk maar naar Max gisteren. Als die pitstop geen 5 seconden had geduurd was hij ergens binnen 2 seconden achter Hamilton gekomen na diens pitstop, een undercut (nieuwe banden halen eerder dan de concurrent om zo veel snellere tijden te rijden voordat je concurrent dat doet) is dus heel effectief. Als Hamilton dan met Verstappen buiten blijft en de undercut is veel sneller dan staat Albon ineens eerste en wint Hamilton de race niet meer. Idem kan dit andersom dat Max de undercut doet, maar als je stint op een band verlengen dan sneller blijkt te zijn heb je Albon daar zitten om de winst te pakken, mits Hamilton meegaat met de strategie van Verstappen. Albon zit er echter nooit zo dicht achter en speelt dus strategisch geen enkele rol van betekenis voor RBR.

8 respect 29-11-2020 20:52 op
Dat is precies mijn punt. In mijn stukje staat dat dat een slechte beslissing was, maar u spreekt Max erop aan dat hij zegt dat het team fouten heeft gemaakt terwijl hij er een pitstop achter zat, maar juist door die fouten zat hij er een pitstop achter en ze hebben daarmee inderdaad enige kans op de overwinning laten varen daarom zei Verstappen ook dat het een fout was... Daarbij suggereert u dat ze op de harde compound hadden moeten beginnen, maar dan weet u dus niet hoe F1 werkt en begrijpt u er weinig van want je moet starten als je in de top 10 begint met de compound waarop je je snelste tijd in Q2 hebt gereden. Dan had Max gisteren dus op Hards in Q2 moeten rijden maar die zijn te sloom. Verder heeft Verstappen tot de laatste pitstop alleen maar op hards gereden na van de medium af te zijn dus die stelling snijdt ook geen hout.

46 respect 29-11-2020 20:10 op
Als je teamgenoot je al meerdere overwinningen heeft gekost in de afgelopen 2 jaar dan is het niet gek als je daar een beetje gefrustreerd van raakt. Het is een beetje 1 tegen 2 en dan zitten die 2 ook nog in sneller auto's en behoren de stuurmannen tot de beste van het veld en eentje is waarschijnlijk zelfs de beste tot nu toe ooit (moeilijk te vergeten). Het is geen benefietavond waar iedereen wat leuks mag doen het is keiharde concurrentie en je moet elke race weer bewijzen dat je bij die beste 20 hoort anders lig je eruit. Kijk maar naar de kritiek op Verstappen vorige race toen hij zijn eerste echte paar fouten van het seizoen maakte.

36 respect 29-11-2020 20:07 op
Heeft u de race gekeken? Zijn banden waren ongeveer even oud als die van Hamilton die erop kon finishen, Max kon er dus sowieso wel op finishen maar het team haalde hem naar binnen voor nog onbekende redenen. Max is daar ook ontevreden over als je ook het artikel had gelezen. Waarschijnlijk voor de snelste ronde, maar die had hij al en Hamilton was qua snelheid niet veel sneller. Beetje raar om te zeggen dat Max er net minder dan een pitstop achter zat als hij een extra pitstop heeft gedaan...

21 respect 29-11-2020 20:05 op
Hij heeft zeker een punt, als de 2e RBR coureur binnen de 5 seconden van Hamilton kan blijven was het vandaag 1 tegen 2 voor Hamilton geweest. Dan had je misschien wat kunnen forceren. Als RBR volgend jaar een serieuze gooi naar beide kampioenschappen willen doen, moet je of Perez of Hulkenberg in die auto hebben. Als die ook niet kunnen aanhaken bij Max dan is waarschijnlijk de auto heel sloom en Verstappen belachelijk snel. Kenner Kees van der Grint zegt altijd dat een auto zo goed is als de 2e coureur en ik denk dat dat voor een groot deel vaak ook waar is.

10 respect 26-11-2020 22:09 op
De hypocrisie die de enige kant van zijn partij vertegenwoordigde die nog de conservatief-liberale kant van het electoraat binnen kon halen bedoel je? Ik ben blij dat zij zich zo openlijk hebben uitgesproken. Ik was al niet meer van plan FvD te stemmen door Baudet, maar zij hebben mijn vermoedens nog eens driedubbel bevestigd. Ik vind het juist ook van kracht getuigen dat deze mensen opstappen uit ideologisch principe en dat zij niet in de politiek zitten voor een baantje maar omdat ze oprecht een idee hebben hoe Nederland eruit zou moeten komen te zien. De partijleider had echter hele andere plannen die zij onacceptabel vonden en dan hebben ze terecht de enige conclusie getrokken die er te trekken viel en dat was dat ze zich niet meer achter de partij konden scharen, omdat de visie van Baudet en van hen te ver uit elkaar ligt. Maarja nu kan Baudet verder met "De grote leider" uithangen en "Ik ben de partij" roepen, een echte democraat die man.

1 respect 26-11-2020 21:58 op
Tja dat is het nadeel van een partij op rechts zijn dan heb je enige mate van media bias zeker wel tegen je. Kijk maar naar de VS daar heb je één rechtse zender en de rest is allemaal zo links als het maar zijn kan. Die zaten 8 jaar lang de kont van Obama te likken en doen nu hetzelfde bij Biden. Een kritische vraag kan ze bij hen niet eens de strot uitkomen. Bij Trump was het echter alles wat hij deed slecht noemen, zelfs als het goed was zoals met de USMCA (vervanger Nafta). Maar dat is een bias waar je mee om moet kunnen gaan, dat is wat ik zo bewonderde aan Ronald Reagan en in zekere mate nu met Mark Rutte. Die kunnen de media zelfs die ideologisch niet op dezelfde lijn liggen toch zo bespelen dat ze een eerlijke behandeling krijgen. Trump en Baudet geven echter de media overal de schuld van (vaak ook nog eens onterecht) en dan gaat de media ook gewoon terugvechten. Nanninga gaf hier goed voorbeelden van dat de zogenaamde trial by media echt onzin was in dit geval.

2 respect 26-11-2020 21:51 op
Inderdaad ik hoor veel mensen nu in de media ook zeggen: "Ja dit speelt al veel langer" en "mensen waren er bewust blind voor" of nog het meest verwerpelijke: "Mensen ondersteunden de extreme ideeën" Feit is dat het overgrote deel van de mensen die FvD stemden, dat deed vanwege de ideeën die FvD had voor dit land. Daar konden mensen zich in vinden, het was niet om zich tegen het establishment af te zetten. Men stemt immers al decennia overweldigend establishment partijen naar het torentje. Mensen stemden er oprecht op omdat ze zich in de ideeën konden vinden en daarom accepteerden dat Baudet misschien weleens iets zei wat ze onacceptabel en belachelijk vonden. Nu dat echter aan het verergeren is en de mensen binnen FvD de controle over Baudet zijn verloren, zijn die momenten teveel geworden voor mensen om nog met goed geweten op te kunnen stemmen. Het aanblijven van Baudet is dan ook de doodsteek voor FvD, onder Eerdmans hadden ze denk ik nog veel oude kiezers kunnen terughalen.

6 respect 26-11-2020 21:44 op
Hier is een van de zogenaamde FvD-stemmertjes. Ik ben nooit groot fan van Baudet geweest maar kon me in veel van hun ideeën die in het partij-programma staan erg goed vinden en dacht dat er een groep mensen achter Baudet stond waarbij geen narcistisch steekje los in het hoofd zat. Ik had na zijn overwinningsspeech echter al redelijk spijt maar als ik eenmaal een partij steun stap ik niet zomaar weer over. Begin dit jaar dacht ik dat Baudet goed bezig was door op tijd de dreiging van Covid te erkennen, maar toen het kabinet zijn plannen overnam switchte hij ineens 180 graden en ging hij corona ontkennen. Sindsdien ben ik zwevende kiezer geworden en ik was dan ook zeer tevreden om te horen dat Baudet zou vertrekken. Echter blijkt zijn ego nu toch te groot te zijn om zonder kabaal de partij uit te gaan via de achterdeur en hebben de alternatieven zoals Eerdmans waar ik wel overwoog om op te stemmen hun conclusies getrokken en ik dus ook.

16 respect 26-11-2020 21:39 op
Tuurlijk speelt er meer, Baudet flirt al sinds april met complotgekkies terwijl mensen als een Pouw-Verweij, die zelf arts is, daar helemaal niet achter stonden. Daarom wordt er ook gezegd we hebben het idee dat Baudet geradicaliseerd is, wat hij ook is, maar dat speelt echt niet sinds afgelopen vrijdag. Baudet luistert liever naar Willem Engel en Robert Jensen om over het coronavirus te leren dan naar zijn eigen nummer 3 op de lijst die er jaren voor gestudeerd heeft. Je zou zelfs kunnen beweren dat de kant van de partij die nu massaal opstapt heeft afgedwongen dat Pouw-Verweij en Eerdmans op 3 en 4 op de lijst zouden komen. De switch van Vlaardingerbroek is wel recenter geweest waarschijnlijk, maar die zal ook wel door hebben gehad dat Baudet niet meer de Baudet is van een aantal jaar terug, die hoewel hij soms flirtte met extreme gedachten ze nog niet op grote schaal openlijk ging verkondigen. Nu hij dat wel doet en zij zich daar waarschijnlijk niet in kan vinden is ze ook opgestapt

0 respect 26-11-2020 21:01 op
Zo heeft 99% van NL weleens wat gezegd niet politiek correct is. Satire moet kunnen, maar uw geweten zal vast brandschoon zijn. Woorden en daden zijn totaal wat anders en ik denk dat mevr. Nanninga met haar daden duidelijk heeft laten zien dat soort denkbeelden te verafschuwen en niet te accepteren.

6 respect 26-11-2020 20:56 op
Ik denk niet dat de halve partij vertrekt om een gerucht...

4 respect 26-11-2020 17:17 op
Nou ja het is ook wel spanning en sensatie om een tweestrijd tussen een oprichter van de partij en verreweg alle prominente leden in een partij te zien. Ik denk dat dit bij de VVD net zo groot in het nieuws was geweest. Maar eens er zijn zeker andere hele belangrijke issues die nu een beetje worden ondergesneeuwd.

2 respect 26-11-2020 14:26 op
Nummer 10 is zo'n veelgebruikt nummer door voetballers als Messi die voor velen nog beter zijn/waren dan Maradonna. Dat een club hiervoor kiest respecteer ik zeer maar om een nummer voor de eeuwigheid te gaan bevriezen voor alle clubs vind ik onredelijk, hoe goed een voetballer ook is/was. Dan zijn er straks geen normale nummers meer over want over 100 jaar zijn er misschien nog wel betere voetballers dan Maradonna, Cruijff en Pelé voorbij gekomen, moeten die dan ook allemaal een nummer krijgen? Dan speelt iedereen straks met 99 en 93. Daarbij verlies je op een gegeven moment ook het overzicht van wie nou wie was. 14 bij Ajax is duidelijk omdat de nieuwe Cruijff niet zo snel weer bij Ajax voorbij zal gaan komen, dus daarvoor is het goed, maar waarom zou Dynamo Kiev niet met 14 mogen spelen, Cruijff is geen onderdeel van hun geschiedenis, hoe goed hij ook was.