NUjijStats voor Sunset

3,123

Respect

Respect/dag 2.71
Respect/reactie 5.25

595

Reacties

Reacties/dag 0.52
Meeste reacties op 1 dag 11
Gestart op 31-05-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

3 respect 10-08-2020 12:55 op
Ik vind dat mensen die met de vliegtuig gaan op vakantie (let wel op ik heb niet over mensen die voor hun werk moeten vliegen) in deze Coronatijd de Coronavirus sowieso niet serieus nemen. Anders ga je niet naar een land waar je niet precies weet hoe het zit met de Coronavirus. En daarbij ga je op een gepakt zitten in een vliegtuig. En je weet niet bovendien wanneer een land een subiete lockdown gaan doen en dan zit je vast. En deze aso's moeten gewoon zich aan de regels houden en blij wezen dat ze überhaupt nog op vliegvakantie mogen. Ik zou ze subiet uit de vliegtuig zetten want ze verpesten voor mensen die wel aan.de regels houden.

26 respect 09-08-2020 15:22 op
Het lijkt alsof de ("blanke") Nederlanders in Nederland steeds meer gediscrimineerd worden omdat ze Nederlands zijn. De (kleine groep) "gekleurde" mensen schreeuwen constant dat ze gediscrimineerd worden. Maar hier krijgen ze steeds meer kansen en krijgen voorkeursbehandeling en dat zet kwaad bloed en zó krijg je discriminatie. Maar ook "gekleurde" mensen discrimineren tegenover de "blanke" mensen hoor en daar hoor je er niets over. Als de Nederlanders in alles moeten aanpassen tegenover de gekleurde mensen in hun eigen land notabene dan gaat het fout natuurlijk. Moeten de "gekleurde" mensen dan ook niet zich aan passen in het land waar ze komen te wonen. Stel voor dat ik ga emigreren naar Noorwegen als je de taal niet binnen jaar machtig bent dan wordt je weggestuurd en terecht. Ik vind van den zotte dat we als "blanke" Nederlanders in alles moet aanpassen aan de "gekleurde" mensen. Het is tweerichtingsverkeer, ook de "gekleurde" mensen moeten zich enigszins aanpassen in het land.

2 respect 09-08-2020 15:09 op
Mensen moeten leren naar overeenkomsten te kijken in plaats van verschillen. Dat geldt voor beide kanten, blank en gekleurde mensen.

1 respect 07-08-2020 17:08 op
Hangmat, En daar ben ik niet met u eens. Hij is een goede acteur en kan meerdere kanten op. Zoals Devil' Advocate, Constantine, The Watcher, Sweet November en The Gift.

9 respect 06-08-2020 16:26 op
Darzus, Hoezo, een bekrompen reactie? Hij zegt niets over transgenders an sich. Maar dat de film over transgenders gaan althans dat beweert Lilly W. Ik zelf zie dat ook niet, eerlijk gezegd. Ik heb het idee dat Lilly W. de filmreeks groter/betekenisvoller maakt. Alleen maar omdat ze zelf transgender is. Ik zie gewoon een gave actiefilm reeks en geen transgenderfilms.

1 respect 06-08-2020 15:52 op
Precies mijn gedachten

3 respect 05-08-2020 21:52 op
Je kan wel allerlei zaken er bij halen, dranghekken en dies meer zij maar in eerste plaats was Groenewegen simpelweg fout bezig. Als hij normaal aan de regels had gehouden dan was dit niet gebeurd. En was Jakobsen niet met verbrijzelde gehemelte en luchtpijp in het ziekenhuis. Sport leidt af van sportiviteit maar daar is weinig van terug te vinden. Of Groenewegen met opzet deed of niet maar hij deed het wel. De gevolgen zijn groot dus ik vind dat Groenewegen wel het gevolgen van zijn (onnodige,bizarre en belachelijke) actie moet dragen.

1 respect 05-08-2020 09:53 op
GBerg, Wat nou nog meer homosexuele rollen? Op RTL en SBS worden we doodgegooid met homoseksuelen op tv. Bijna te veel van goede op de beeldbuis. Nog eventjes en je zou bijna denken dat hetero's niet meer bestaan bij wijze van spreken. Niet dat ik wat tegen ze heb. Maar u weet wat ik bedoel. We slaan enorm in door.

18 respect 05-08-2020 08:34 op
Mazes, Alleen op de kinderen passen? Wat zijn dit voor denigrerende woorden voor een getrouwde moeder? Uit welke tijd stamt u? De vorige eeuw?

0 respect 04-08-2020 20:06 op
Als een echte diehardfan van Stephen King kan ik niet wachten op zijn nieuwe boeken. Het leuke van Stephen King vind ik dat hij niet alleen horrorverhalen schrijft maar zeer uiteenlopende verhalen.

0 respect 04-08-2020 19:59 op
DegJ, Welnee zo werkt het daar niet. Weet je hoe ze stemmen daar? Daar stemmen ze op hun eigen soort. Dus Afrikaanse Surinamers stemmen op iemand die een Afrikaanse Surinamer is. Een Hindoestaanse Surinamers stemmen op een Hindoestaanse Surinamer etc... Zonder te kijken naar hun kwaliteiten en hun regeringsplannen. Dus dan krijg je een zooitje.

1 respect 04-08-2020 11:45 op
Mijn ervaring is bij dat soort "uitvindingen" dat het heel veel gaat kosten om zoiets aan te schaffen. Onder mom van dat je heel veel bespaart kosten die dingen wel 3x zoveel dan de gewone prijs.

5 respect 04-08-2020 11:40 op
Ik vind dat juist dankzij deze zaak iets goeds is voortgekomen namelijk de meldpunt dat zou alle branches moeten doen. Dat voorkomt veel ellende aan beide kanten. Maar ik vind wel dat deze dame veel te snel klaar was met haar oordeel en niet meteen in de media had moeten gooien en gelijk The Killers daarmee veroordeelde. Ze had eerst een gedegen journalistieke onderzoek moeten doen voordat je zoiets bralt/schreeuwt daarmee kun je The Killers onnodig veroordelen en hun carrière verpesten. Zij mag blij wezen dat ze niet aangeklaagd is voor smaad.

1 respect 03-08-2020 22:23 op
MarcOJ en John_Orkest, Jullie hebben mij hard laten lachen door jullie humoristische opmerkingen. Voor jullie beiden een dikke duim want op het meeste nieuws op nu.nl is om te huilen. Dus dit is een zeer welkome afwisseling. En u (Achtpuntzes) ook een duimpje voor u onbedoelde foutje waaruit deze grappen voortvloeide.

1 respect 03-08-2020 21:35 op
Ave747619, Het is ook door de mens geschreven maar door de tijd heen hebben ze het absurde idee gekregen dat het God zelf is geschreven. Het precieze uitleg wil ik wel geven maar dan worden ze boos.

9 respect 03-08-2020 21:30 op
Believerin, Weet u wel dat de bijbel zelf is geschreven is door de mens? En over welke zondes praat u dan? God behoort tot het rijtje van de Paashaas, de Kerstman, Sinterklaas en de Boogeyman. En hoe u over god praat met de zondes niet tolereren dan schaar ik god onder de Boogeyman, in leven geroepen om kleine kinderen zoet te houden om geen verkeerde dingen te doen.

4 respect 03-08-2020 11:37 op
Wat mankeren sommige reageerders toch? Die ongepaste opmerkingen maken naar de ouders toe? Willen ze die arme ouders een trap na geven ofzo? Ze hebben hun kind verloren. Hun leed en verdriet is al groot genoeg. Denken ze dat ze geen schuldgevoelens hebben? Het eerste wat de meeste ouders doen is zichzelf de schuld geven dus dan zijn de opmerkingen, sneren, steken onder water en hun trap na geven zeer overbodig. Ik zou die reageerders vriendelijk willen verzoeken om dat soort dingen na te laten. En hun in hun waarde te laten en hun kunnen laten rouwen zonder dat er ongepaste opmerkingen worden gemaakt.

54 respect 03-08-2020 11:24 op
Iemand die de homohuwelijk als bedreiging voor de wereldvrede ziet kan ik niet serieus nemen. Daarbij vond ik een schande dat zo'n iemand die "belangrijke" functie bekleedde zulke uitspraken deed dat had nooit mogen gebeuren. Daarbij vind ik dat eerder de religie/geloof een bedreiging is voor de wereldvrede.

5 respect 02-08-2020 21:53 op
RvdP, Leest u het wel goed? Er staat dat ze haar kinderen opsloten op het moment dat ze haar kinderen af wilden pakken. Het is dus niet zo dat ze haar kinderen de hele dag opsluiten ofzo. En verder waren wij er niet bij dus kunnen/mogen wij niet oordelen over Britney's geestelijke gesteldheid. Wat wij wel mogen is op de vaders zijn eigen woorden beoordelen. Ik vertrouw die vader voor geen meter want hij spreekt zichzelf constant tegen. En nooit een goed woord voor zijn eigen dochter over terwijl die onder strenge controle staat. En hij praat alleen maar over geld en dan rijzen bij mij er twijfels bij de vaders "goede" motieven.

2 respect 02-08-2020 21:42 op
Komobi, Ik vind dat u schandalige uitspraken doet. U scheert iedereen over 1 kam en beweert van alles. Ik geloof ook niet dat elke ouder slecht is of wat dan ook maar ik ben ook niet naïef. Natuurlijk zijn er slechte ouders er tussen maar lang niet allemaal zoals u het zegt. Ik sluit mij daarom ook aan bij Ornias want hij heeft gelijk over de pleegzorg. Het is meestal geen goede oplossing en ik heb met mijn ogen aanschouwd dat er veel pleegouders zeer hypocriet zijn en dat geldt ook voor de jeugdzorg. Ze kijken even naar het pleegkind en denkt gelijk hoe geweldig die pleegouders zijn. De jeugdzorg nemen alles wat die pleegouders zeggen voor waar aan. Net alsof een slager zijn eigen vlees goedkeurt. Nare vergelijking maar zo is het wel.

5 respect 01-08-2020 17:34 op
Als de berichten op Facebook aanzet tot criminele handelingen door middel van desinformatie. Dan geef ik de rechter gelijk. De vrijheid van meningsuiting houdt op als het aanzet tot criminele handelingen.

2 respect 01-08-2020 17:10 op
Hanneke1981, Dat is natuurlijk nep. De prijzen kloppen toch niet. Een echte haaienvinnensoep is stukken duurder. Dus dat is onzin wat je hier neer pent. Trouwens dat haaienvinnensoep gaat naar echte Chinezen en niet naar de westerlingen, geloof mij maar.

20 respect 31-07-2020 22:14 op
Tino_Tito, En wat wilt u er hiermee zeggen? Dat het omdat het toen "normaal" was om een meisje van 15 met een oude vent (dat was het toentertijd ook hé! Toen was je oud als je 40 jaar was). En daarbij mocht je toen blij wezen dat je de 50 jaar werd. Dat het nu ook mag? Kom zeg, we weten nu wel beter. En ja, het is fout om 15 jarige meisje te willen als volwassen man want het is geen eerlijke relatie, in meerdere opzichten. Moet ik dat verder nog uitweiden? Dus qua evolutie is het wel veranderd. Dus wat wilt u zeggen met uw boodschap?

2 respect 31-07-2020 13:51 op
Mijn complimenten aan Bryan Cranston. Hij zegt waar het op staat zonder lelijk te doen of opruiing. En we kunnen idd met zijn allen een steentje bijdragen door simpele dingen te doen. Afstand houden, handen wassen en mondkapje op doen waar het moet. Zo moeilijk is het niet. Plasma doneren is natuurlijk een ander verhaal dat moet je alleen doen als je het zelf wilt en niet omdat het moet.

12 respect 31-07-2020 13:19 op
Een beetje misleidende tekst. Nu klinkt alsof die "beste" man Kenneth Petty maar 1 ding heeft gedaan op zijn 16e jaar. Maar hij heeft heel wat op zijn conto qua strafblad. Dus daarom mag hij niet zomaar zijn huis verlaten. Het heeft een geldige reden. Voor de degenen die medeleven heeft met Kenneth Petty omdat hij op zijn 16e een meisje heeft verkracht onder dreiging met een scherp voorwerp en nu nog in de gaten wordt gehouden (al weet ik zeker dat een andere reden heeft). Ik bewaar mijn medeleven liever voor de slachtoffer die moet het gehele gebeurtenis haar hele leven met zich meedragen. Dus nul komma nul medelijden met de heer Kenneth Petty.