NUjijStats voor Wesley77

3,182

Respect

Respect/dag 3.56
Respect/reactie 4.29

742

Reacties

Reacties/dag 0.83
Meeste reacties op 1 dag 12
Gestart op 15-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 26-11-2020 15:26 op
Nog niet nee. Maar het zou ook niet handig zijn als ze het bewijs nu al op tafel gooien. Want al zijn de bewijzen nog zo hard, dan zal het nog steeds met hilariteit en hoon bespot worden. Puur omdat men de persoon niet mag. Maar durf eens voor te stellen dat ze WEL bewijs hebben. Wat zou er dan gebeuren? Zouden de democraten dan EERLIJK de zaak toegeven? Of blijven ze liever stommerdje spelen omdat de blamage en schaamte dan wel heel groot is? Dat doorhameren dat er geen bewijs is vind ik zo clichématig. Wat als er nu wel bewijs is.Wat zegt dan de grondwet van de V.S. ? Ik weet het en de Republikeinen ook. Ze zijn verschrikkelijk angstig hiervoor. Daarom zien we in het nieuws voortdurend de eenzijdige berichtgevingen. Zijn advocaat dat bespot wordt vanwege het doorlopen van haarverf. Nooit eens objectief nieuws wat Trump wel goed heeft gedaan. Altijd maar dat eenzijdige geklaag van lezers dat in een doorzonwoning tussen de middag het lokale sufferdje leest.

1 respect 26-11-2020 08:25 op
Er zijn staten waar de uitslagen aangevochten worden, ja en de meeste zijn al verloren klopt, maar we zijn er nog niet. Er is pas een winnaar wanneer de kandidaat 270 kiesmannen achter zich heeft staan in het " electoral college ". Het leger is al terug gehaald uit Afghanistan en Trump wil Corona medicijnen zo goedkoop mogelijk aan het hele volk verstrekken allicht zelfs gratis. Tot nu toe houd hij zich nog steeds aan zn afspraken. En zie ook hoe sportief de Republikeinse stemmers op dit moment zijn. Er worden geen rellen gehouden of etalage ramen ingegooid. De republikeinen zijn een goed voorbeeld in hun gedrag nu. Dit krijgt echter geen aandacht. Ik verwacht grote schandalen. Waar rook is is vuur. Alle claims worden afgewezen, allicht heeft dit er mee te maken dat de meeste rechters democratisch zijn.

2 respect 26-11-2020 07:35 op
De strategie van Trump is “block certification”, omdat er te veel fraude is. Wanneer 3 staten geen uitslag hebben, haalt niemand de vereiste 270 kiesmannen en dan gaat de beslissing naar een congresdelegatie. Eén persoon per staat. Dan wint Trump, omdat er meer Republikeinse staten zijn. Er zijn 6 staten waar de uitslag aangevochten wordt: Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia, Nevada en Arizona. In de eerste 3 heeft Trump een sterke zaak. In Georgia is er wel geratificeerd, maar dat gaat naar het 11e “court of appeal” district en eventueel naar het “Supreme Court”. Als 3 staten geen uitslag geven vanwege een dispuut over massale fraude, wint Trump, omdat dan een congresdelegatie beslist. Er zijn 28 Republikeinse staten en maar 22 Democratische. Eén stem per staat. Dat zegt de grondwet. En de Democraten en de media weten dat. Trump alleen maar aan te tonen dat ere gerede twijfel bestaat over de integriteit van de uitslag. Dan is er een goede kans dat er niet geratificeerd wordt.

17 respect 25-11-2020 18:59 op
Ik zou in deze democratie zo graag zien dat er een enquête onder het volk van Nederland wordt gehouden. Men heeft het nu al over de start van vaccinatie. Mogen we dit allicht zelf bepalen? En mogen we ook even de kat uit de boom kijken bij dit marketing technisch in elkaar gezette vaccinatie plan. Fijn dat de beurs er goed op reageert. Nu afwachten hoe de mensen er op reageren.

1 respect 24-11-2020 13:42 op
Het is ook niet voor eeuwig. Een klein beetje aanpassingsvermogen moet toch wel mogelijk zijn voor de rubberen stoeptegeltjes generatie.

2 respect 24-11-2020 13:40 op
Voor de leerlingen ook beter want dan dam je de besmettingen in. Zieke leerlingen kunnen ouderen in de privé sfeer weer besmetten enz enz

4 respect 24-11-2020 13:38 op
Omdat anders het algemene probleem zich verplaatst. Alle scholen dicht en thuis colleges volgen. Voor de leraren beter en het OV ook.

9 respect 24-11-2020 13:36 op
De scholen en de reisbranche hadden ze al lang op slot moeten gooien. Wel thuiswerken maar wel pretparken open? Horeca dicht maar overvolle schoolpleinen en gebouwen. En overvolle supermarkten en overdekte winkelcentra? Vliegtuigen van reisorganisaties gewoon in de lucht die het virus makkelijk faciliteren. Overvolle regionale stadsbussen in de spits. Mensen we zijn toch niet helemaal zot?

1 respect 24-11-2020 13:25 op
Hij hoeft zich ook niet te onderscheiden. Accepteer gewoon dat hij het anders zal doen. Hij is minder narcistisch en beschaafder. Hij is wel veel assertiever. We zien toch dat die jonge gasten zoals Klaver Baudet Jette het net niet redden. Ze zien er goed uit maar hun tactiek is veel te geprogrammeerd. Hun charisma danken ze aan hun leeftijd maar niet aan hun persoonlijkheid.

1 respect 24-11-2020 08:46 op
Hoe zo riekt het naar discriminatie wanneer dit alleen bij moskeeën gebeurt. De Nederlands hervormde kerkgemeenschappen en zelfs de Pinkstergemeenten en zelfs de Katholieke kerk zijn door de FIOD al jaren terug zwaar door de mangel gehaal. Bij deze geloofsgemeenschappen is er sprake van een digitale boekhouding danwel aangifte inkomstenbelasting. Bij moskeeën is gebleken dat er analoog (Met pen en papier) een boekhouding wordt bijgehouden. De meeste zijn gewoon stichtingen waarvan sommige amper bekend zijn bij de fiscus. Met als gevolg een soort carrousel fraude met giften uit naties die zelf een Christelijke organisatie niet zouden gedogen. Discriminatie wordt dan wel erg eenzijdig belicht door u.

2 respect 24-11-2020 08:36 op
Hun boekhouding is vaak analoog en geschiedt soms gewoon nog met pen opgeschreven. Het zijn vaak stichtingen terwijl deze vorm in principe zeer dubieus is. Maar of er wettelijk iets aan te doen is. En dan nog de argeloze persoon die het durft aan te pakken en het voortouw durft te nemen. Het OM is hier niet dapper genoeg voor. Het resultaat is dat het al maar door gaat maar iets concreets komt er niet uit.

2 respect 24-11-2020 08:30 op
Klopt het zijn ook stichtingen vaak. Dan gaat het belletje al rinkelen. Het zijn eigenlijk gewoon bedrijven met een zeer dubieuze analoge boekhouding.

0 respect 24-11-2020 08:28 op
Eens. Het probleem verplaatst zich bij een gedegen handhaving.

3 respect 24-11-2020 08:26 op
Het is al 20 jaar duidelijk dat verschillende Golfstaten hun fundamentalistische versie van de islam in Europa proberen te verspreiden. Stuk voor stuk naties die zelf nooit zouden toestaan wanneer Europese kerken dat bij hen zouden proberen. Volgens minister van Rechtsbescherming, Sander Dekker, is de wet dan ook absoluut noodzakelijk om de democratische rechtsstaat in Nederland te beschermen. We blijven maar polderen en de segregatie gaat maar door en ondertussen komen er ook steeds meer islamitische basisscholen bij. In Rotterdam is er laatst weer een pand gebouwd midden in een park. Het onderwijs in deze tak moet ook flink onder de loep genomen worden wat betreft financieringen. Zelf denk ik dat het allemaal veel te laat en soft is.

3 respect 24-11-2020 07:42 op
Deze beslissing kan alleen gehandhaafd worden als hij een avondklok invoert. Handhaven van deze maatregel kan alleen wanneer mensen fysiek na een bepaalde tijd niet meer op straat mogen zijn. Anders is het niet fatsoenlijk te handhaven. Ik verwacht met de jaarwisseling situaties die heftiger zijn. Veel mensen zijn verschrikkelijk boos en gefrustreerd en zullen dat juist met oud en nieuw gaan afreageren. De fysieke aanwezigheid indammen en beboeten op straat na een bepaalde tijd is het enige. Maar daar zitten ethische bezwaren aan. De politie kan het nu in Arnhem al niet aan laat staan met de jaarwisseling. Het leger inzetten en wegen en straten afzetten. Het wordt nu al een puinhoop. Het gaat niet meer om fatsoenlijk vuurwerk afsteken maar om rel schoppen. Er is veel maatschappelijke onvrede ook.

7 respect 24-11-2020 07:18 op
Veel leden zullen opgelucht zijn. Eerdmans zou hem kunnen vervangen. Beschaafd, trouw aan Fortuyn en met bestuurservaring.

3 respect 23-11-2020 18:08 op
De dwangsom zal gewoon netjes betaald worden van het zelfde geld waarmee het gefinancierd is. Deze zeer softe maatregel raakt kant nog wal. Daarbij is het allemaal 20 jaar te laat en heeft het zich te veel door ontwikkelt. Transparantie in wat? De boekhouding? In maart dit jaar verstrekte de gemeente van Amsterdam nog 115.000 euro aan de Taibah Moskee voor verduurzaming. Onze regelgeving en wetten zijn een lachspiegel geworden. En er is verder juridisch niets aan te doen. En zo toch, dan rest de vraag wie het voortouw "durft" te nemen. De argeloze ambtenaar in opdracht van het ministerie wens ik erg veel succes.

2 respect 23-11-2020 17:04 op
De media weet helemaal niets van Trump. En het is nog maar de vraag of we van deze man nu af zijn. Zijn strategie is nu denk ik " block certification". Dit omdat er vermoedens bestaan voor fraude. Bewijs is er niet maar dat hoeft ook niet want zodra 3 staten geen uitslag hebben haalt namelijk niemand de 270 kiesmannen. Op zo'n moment gaat de beslissing naar de congresdelegatie. Eén persoon per staat. Dan wint Trump nog steeds omdat er meer republikeins staten zijn.Er zijn staten waar de uitslagen aangevochten worden, ja en de meeste zijn al verloren klopt, maar we zijn er nog niet. In Georgia is er wel geratificeerd, maar dit zal naar de 11e "court of appeal " gaan of naar het "Suprême Court". Als 3 staten geen uitslag geven vanwege een dispuut over fraude wint Trump omdat een congresdelegatie beslist. Er zijn 28 RK en 22 DM staten. Eén stem per staat, dat zegt de grondwet! Er is pas een winnaar wanneer de kandidaat 270 kiesmannen achter zich heeft staan in het " electoral college "

3 respect 22-11-2020 17:45 op
Zaterdag hebben mensen ondanks complicaties niet zo veel zin om.te testen. Maandag en dinsdag rijden we massaal weer naar de teststraten waardoor de aantallen woensdag en donderdag vaak weer omhoog schieten. Dan ben je in de baas zn tijd tenminste vrij. Ik begrijp wel dat zondag de aantallen altijd wat lager zijn.

1 respect 21-11-2020 17:01 op
Massa's mensen vandaag in Rotterdam Den Haag. Na het open gooien van alle publieke ruimtes zien we de aantallen behoorlijk omhoog schieten. En het Kabinet? Die houd zich bezig met het megavaccinatieprogramma dat in de maak is waarbij 6,5 miljoen inentingen nodig zijn voor ouderen en zieken. Zit hier een verdienmodel aan vast? Is maar gewoon een vraag. Want zeg nu zelf, het is toch waanzin allemaal?

13 respect 20-11-2020 19:01 op
Niet mee eens, mensen hebben het recht om eerst voor hun eigen leven te kiezen, met name hun eigen veiligheid gaat voor. Of het vaccin veilig is moeten we op langer termijn nog maar afwachten. Heeft niks met een ideologische overtuiging te maken. De weg naar de hel is namelijk betegeld met goede bedoelingen.

5 respect 20-11-2020 18:39 op
Twee weken lockdown is veel te kort geweest. Dat blijkt nu.. Curaçao als vakantie advies was niet handig.

5 respect 20-11-2020 16:04 op
Men gaat er in de reacties vanuit dat een hoger beroep vaak op een lagere straf uitkomt. Maar het kan zo maar een hogere straf worden na een hoger beroep. Dit hebben we bij meer strafzaken gezien. Het is in mijn optiek ook best merkwaardig dat hij zo lang het zwijgen heeft weten te bewaren. Hij krijgt vreemd genoeg geen TBS. Dit vind ik ook merkwaardig aangezien er bij hem pornografisch materiaal gevonden is.

4 respect 20-11-2020 09:12 op
Cijfers statistieken voorspellingen prognoses, het zegt allemaal niet zo veel gezien er nog steeds menselijke fouten hiermee gemaakt worden. Geleerden op t.v. aan het hoogste woord en experts omtrent het virus wisten het in maart allemaal zo goed. Maar je hoeft geen raketwetenschapper te zijn om inmiddels te begrijpen dat we van dit viris nog lang niet af zijn. Je hoeft ook geen gedragswetenschap gestudeerd te hebben om in te zien dat de mens schuldig is aan zn eigen misère. Ze hadden gewoon tot september de lockdown moeten handhaven. Maar nee de reisbranche moest weer zo nodig gaan vliegen en heel egocentrisch net als nu naar Curaçao reisjes aanbieden. De scholen moesten weer open, waar de 1.5 meter regels i.v.m. het hoge ziekteverzuim onder leerkrachten niet handhaven viel. De zorg was voor maart 2020 volledig kapot bezuinigd en het Slotervaart ziekenhuis en nog een aantal ziekenhuizen werden zelfs gesloten.

4 respect 19-11-2020 09:01 op
De militairen uit het westen moeten zich aan de wetten van de conventie van Genève houden. En dat in een land waar totale anarchie heerst en de militairen uit het Westen vogelvrij verklaard zijn door bijvoorbeeld de Taliban. Veel militairen aldaar mogen wel aanzien hoe hun dienstmaatjes terug naar huis gaan in een zwarte zak terwijl ze geen psychologische begeleiding krijgen. Hoe machteloos moet een militair zich voelen van amper 21 jaar? Het verschil tussen een militair uit Afghanistan is dat hij nooit voor een Tribunaal hoeft te komen. Dit komt omdat hij zijn land verdedigt in oorlogstijd terwijl een militair uit het westen zich aan het verdrag van Genève heeft te houden. Simpel gezegd mogen de Afghanen een machine geweer leeg schieten op Australische soldaten die zich overgeven. Andersom nemen we een Afghaanse militair gevangen maar worden ze nooit berecht uiteindelijk en weer vrijgelaten. Hun leiders verschijnen nooit voor het tribunaal, zij kunnen gewoon doorgaan.