NUjijStats voor moje

3,608

Respect

Respect/dag 12.48
Respect/reactie 4.78

755

Reacties

Reacties/dag 2.61
Meeste reacties op 1 dag 28
Gestart op 11-02-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

7 respect 18-11-2020 21:10 op
Meeste mensen lezen niet goed. Het gaat niet om het verplicht stellen van vaccinatie. Dit is niet mogelijk en daarvan is de regering zich ook bewust.. ..het gaat om hoe je als maatschappij dan om moet gaan met mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren tegen Corona. Dit is al jaren een issue op o.a.kinderdagverblijven.. kinderen die niet ingeënt zijn kunnen kinderen aansteken met een ziekte omdat die kinderen nog te jong zijn om ingeënt te worden.. die oningeënte kinderen worden dan ook bijna altijd geweigerd.. Wanneer de graad van 70% niet wordt gehaald dan zitten we er ondanks een vaccin straks nog wel een tijd mee opgescheept..

0 respect 12-11-2020 15:03 op
Wat een vreemde reactie zeg.. Ik ging 20 jaar geleden al met mijn vader mee naar meerdere schietclubs. En daar waren toen ook al andere vrouwen. Ligt misschien eraan dat het Rotterdam en omgeving was! Laat lekker edereen doen wat ie wilt, man of vrouw.. wat een ouderwets gelul over vrouwen zeg.

1 respect 09-11-2020 21:49 op
Ruben R heeft wel degelijk een punt. In ons land zijn véél te véél regeltjes. Overal! De ene regel bijt de ander vaak. De instantie van de ene regel vindt hun regel belangrijker. Het gaat vaak allang niet meer om het nut van een regel.. dat nut is vaak verdwenen. Vooral overheden zijn héél slecht in regelmatige evaluaties van regels en daarom worden ze maar in stand gehouden. En ja sommige regels zijn er omdat het op sommige vlakken een grote puinhoop is in het land. Maar dan nog, de regels / wetten lossen het toch niet op? Hoe zo dat dan? Evalueren! Beter communiceren! Vooral luisteren naar de juiste mensen.. niet naar de mensen die het beleid uitvoeren.. die weten vaak het minst goed waar het fout gaat..

0 respect 09-11-2020 21:26 op
Tja, lijkt me een logisch gevolg ivm Corona. Vanaf maart zitten we met tal van regels en dan ineens zouden we helemaal los mogen gaan. Dat de zorg hiertoe heeft opgeroepen is ook wel begrijpelijk. Het is al tientallen jaren een punt van discussie. En er waren al genoeg redenen om het aan banden te leggen en/of geheel te verbieden. Nu lijkt er wel een zeer goede reden voor om een algeheel verbod in te stellen. Alleen zuur voor de betreffende sector. Maar ja net als met alle regels en verboden in dit land, er zullen een heleboel mensen zijn die zich hier niets van aan zullen trekken. De Corona pandemie heeft wel aangetoond, dat er weinig verbinding is in ons land en velen gewoon lekker doen waar ze zelf zin in hebben zonder zich ook maar iets aan te trekken van een maatschappelijk/algemeen belang.

7 respect 04-11-2020 22:02 op
Hoelang en hoe vaak is nu al duidelijk dat het niet gaat om het sterftecijfer!! Je argument gaat dus totaal mank.

0 respect 02-11-2020 20:59 op
Maar wanneer HAM stopt kijk jij niet meer.. Wat ben je dan? Geen die hard fan van de F1 ! Puur en alleen fan van ...

5 respect 31-10-2020 10:42 op
Je kent 'm persoonlijk? Je doet i.i.g. voorkomen dat je Max héél goed kent. Een F1 coureur hoeft niet alleen gas te geven. Er komt wel wat meer bij kijken. Anders zou jij het ook kunnen en ik heb het sterke vermoeden, dat je zo'n F1 bolide niet eens van z'n plek krijgt. Je reactie neigt naar nijd. Wat er op social media allemaal geroepen wordt is veel triester dan die paar woorden van Max over de boordradio !

5 respect 26-10-2020 15:23 op
Jij bent van mening , dat je helder nadenkt. Daar hebben velen een andere mening over. Wijsheid en de toekomst in pacht denken te hebben.. prettig als je daar zelf van overtuigd bent.

0 respect 26-10-2020 13:29 op
Oke.duidelijk nu 😉 Ik ben dezelfde mening toegedaan. Nieuwe teams stappen niet meer in omdat het niet haalbaar is qua prestatie levering en de vele miljoenen die erin gestopt moeten worden. Ontwikkeling wordt door al deze regels tegengewerkt. Coureurs in de lagere teams rijden elke week hun race in de wetenschap dat ze nooit zullen winnen, totaal geen kans maken. Dit zeer zeker niet puur en alleen doordat Hamilton zo verschrikkelijk goed is en zij zo véél minder goed zijn. Dit overigens nix afdoende aan Hamilton zijn kwaliteiten en prestaties

0 respect 26-10-2020 12:24 op
Mogen die andere landen alleen op Friese doorlopers schaatsen? Vergelijking met schaatsen gaat hier totaal mank.. Er wordt in het artikel haarfijn uitgelegd waar de crux zit .. Het gaat er ook niet om om MB iets te verwijten. Het is de vraag of deze regels wenselijk zijn omdat het de F1 eerder onaantrekkelijker maakt voor publiek/sponsors. Verder is het in elke sport toch zo dat een sporter meer voldoening haalt uit één overwinning wanneer deze (zwaar) bevochten is.

8 respect 24-10-2020 19:59 op
Ik snap al die verbaasde reactie niet.. Dit is een goede afspiegeling van de staat van onze maatschappij. Gebeurde lang voor Corona ook al volop. Korte lontjes met scheldpartijen geweld en vernieling tot gevolg. Dit is het resultaat van het beleid van onze regering.. tientallen jaren door blijven polderen.. praten en nog es praten en weer es een onderzoekje met een uitgebreid rapport over de constateringen en resultaten en aanbevolen oplossingen .. en weer opnieuuw beginnen na een tijd.. onderzoek rapport resultaten oplossingen. Door Corona valt het ineens meer mensen op.. mensen die eerst met oor- en oogkleppen door het leven gingen en dus blind en doof voor de dagelijkse problemen waarmee onze mij. te maken heeft. Woorden als 'normaal' en "respect' 'ontzag' is niet besteed aan die mensen die dit soort vergrijpen plegen. Omvorming van politie, aanpassing geweldsmandaat zou een eerste vereiste zijn om het gezag op straat weer terug te krijgen..

3 respect 23-10-2020 22:57 op
Ik reageerde niet op het eigen rechter spelen...ik vermeld nergens dat ik daar principieel een voorstander van ben. Mijn reactie is gericht op een reactie waarin wordt gesteld dat de politie niet vooraf kan optreden.. Dat is niet waar, dat kunnen ze wel en mogen ze ook.

5 respect 23-10-2020 22:26 op
Grote probleem in o.a. NL is dat we teveel deskundigen hebben.. IPV mensen die logisch nadenken. Dat hebben we in deze tijd nodig.. deskundigen willen altijd te graag gelijk hebben.. daarom draaien alle raderen van al die instanties zo traag.. en dan ligt dan aan al die figuren hoger in de top..

9 respect 23-10-2020 22:23 op
Loes heeft het niet bij het rechte eind. De politie mag en kan wel degelijk vooraf ingrijpen.. dit kan bij elk geval waarvan het vermoeden sterk is en aanwijzingen zijn.. een agent mag dan gewoon ingrijpen.

5 respect 23-10-2020 22:22 op
Jij bent toch advocaat Loes? Dan zou jij moeten weten dat het pertinent niet waar is wat je zegt .. ze kunnen niet daadwerkelijk straffen maar de politie kan wel degelijk optreden voordat er iets gebeurt waarvan ze sterke vermoedens en aanwijzingen hebben dat het gaat gebeuren.. ze dienen ook te voorkomen en te beschermen wanneer dit zich voordoet.

2 respect 22-10-2020 16:10 op
Als je héél nodig moet en je kan en mag nergens.. word je ook flink in je bewegingsvrijheid belemmert hoor!

2 respect 22-10-2020 15:58 op
Ja en met een grote vrachtwagen rijd je natuurlijk gewoon even een centrum in op zoek naar een afhaalrestaurant. Weer iemand die denkt dat chauffeurs klagen om nix. Je begrijpt idd het probleem niet. Ga zelf maar verder slapen en stop met je.misplaatste verontwaardiging...

5 respect 22-10-2020 12:31 op
Zeer vreemde reactie. Allereerst zijn er maatregelen die voor IEDEREEN gelden. o.a. de 1mtr afstandregel .. M.b.t. bang zijn.. groot verschil tussen bang zijn en je zorgen maken. Het gaat om een besmetteljjk virus. Hoe ouder je bent hoe meer risico op een niet eenvoudig herstel bij een besmetting. Niet gek toch dat mensen het liever niet oplopen dit virus. Er staan niet alleen 20 plussers voor de klas. Ja laten we alle 50 plussers die bezorgd zijn maar gewoon thuis zitten.. dan hebben alle kinderen weer een leerachterstand. Een mondkapje is hoogstens ongemakkelijk.. ongezond ? Coronavirus is slechter voor je gezondheid dan het dragen van een mondkapje. Een goed mondkapje helpt.. een mondkapje dat niet goed is helpt idd niet.

2 respect 21-10-2020 21:54 op
En wie zijn de gebruikers van deze luxe drug? Er wordt neergekeken op junkies.. maar de groot gebruikers van cocaïne hebben een dikke beurs.. Dat zijn mensen uit de film en muziekwereld.. En de zakenwereld .. ze zien er niet uit als een junk zoals mensen zich een junk voorstellen.. die gelegenheid gebruikers zijn de grootste afnemers. EUR 50 voor een grammetje. Tja miljarden markt..

0 respect 20-10-2020 16:29 op
Dat vinden mensenrechten organisatie een doorn in het oog levenslang echt levenslang. Je zou altijd recht moeten hebben vinden ze om ooit vrij te komen. Levenslang is onmenselijk. Tja daar valt in sommige gevallen wel stevig over te discussiëren. Andere verkeerde aanname is dat omdat het aantal moorden laag is NL steeds veiliger wordt. Maar het aantal geweldsmisdrijven stijgt hier elk jaar gigantisch. Je loopt idd (nog steeds) weinig kans vermoord te worden..

3 respect 20-10-2020 16:05 op
Verkeerde aanname. Hangt helemaal van de omstandigheden af. NL straft overigens zowat het hoogst van alle landen in Europa.

1 respect 19-10-2020 17:33 op
Ja op de middelbare school wel en dan zijn er ook nog de ouders.. je hebt recht op onderwijs in NL maar ook schoolplicht.. Altijd alle verantwoordelijkheid maar afschuiven? Als je leest wat een werkdruk die leerkrachten hebben in deze crisis. Snap niet dat ze zonder Corona te hebben niet al gewoon omvallen. Iedereen hoort verantwoordelijkheid te nemen niet alleen de schoolbesturen en leerkrachten

1 respect 19-10-2020 17:17 op
Iedereen gedraagt zich op zijn/haar werk anders dan in de privé sfeer. Zij verdient haar geld in de showbusiness dan is wat ze voor de camera doet show. In Duitsland is die showbusiness héél anders dan hier in NL. hier is het al gauw doe effe normaal en daar kan het show gehalte niet hoog genoeg zijn. De echte privé Sylvie zal het grote publiek niet kennen. Sterke vrouw!

38 respect 19-10-2020 14:57 op
"normaal gesproken"?? Mooi gesproken!! Jij hebt je punt allang gemaakt. Hopelijk kan je op weinig begrip rekenen.. geeft de mens dan nog hoop i.

0 respect 18-10-2020 12:27 op
Waarom niet solidair met de andere helft😉 Weet niet hoe je aan die 50/50 cijfers komt. We hoeven niet als kluizenaars te leven. je kan je gewoon aan alle voorzorgsmaatregelen houden en zo gewoon mogelijk leven.