NUjijStats voor th_den_blanken

2,772

Respect

Respect/dag 2.94
Respect/reactie 4.45

623

Reacties

Reacties/dag 0.66
Meeste reacties op 1 dag 7
Gestart op 30-04-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

7 respect 26-11-2020 17:35 op
Ik neem aan dat de periodieke eerder vastgestelde termijn gekozen is als het meest gunstige om niet te vroeg en ook niet te laat onderzoek te doen. Je zal maar even net een jaartje te laat zijn om nog goed behandeld te kunnen worden. Des te meer dat al degene die vertellen dat ze corona zat zijn en de maatregels overbodig vinden mede verantwoordelijk te houden straks voor de misgelopen diagnoses in een vroeg stadium.

8 respect 26-11-2020 11:18 op
De media denkt langzamerhand dat er een wereldleider is opgestapt dan wel aan de kant is geschoven gezien alle aandacht die aan dit padvindersclubje is besteed. we praten hier over een partij met welgeteld twee zetels in de kamer en een partijleider die wel of niet de brui er aan geeft. Elke keer zie je in dit soort splinterpartijen meningsverschillen ontstaan die via de media worden uitgevochten, opstappen met behoud van zetels etc etc. Er wordt mij betreft te veel aandacht aan besteed in de media als ik zie hoeveel zendtijd aan dit clubje is besteed. Want een factor van betekenis waren ze niet en zullen het ook niet meer worden in de nederlandse politiek.

0 respect 25-11-2020 20:04 op
Zoiets heet overmacht, er zijn meer zaken in nederland waar mensen en bedrijven de dupe van zijn. Denk alleen maar aan de gepensioneerden, de spaarders, de huurders, etc. die rekenden allemaal op een situatie die door omstandigheden is gewijzigd. Dat een ondernemer op verzoek van de overheid de de deuren moet sluiten en niet van de wind kan leven is duidelijk. Maar ik dacht zo dat de compensatieregelingen te algemeen zijn en daardoor de een te kort komt en de ander teveel. En wat een flink beter steunpakket moet zijn is niet klakkeloos meer geld maar een betere verdeling ervan.

0 respect 25-11-2020 14:36 op
Dit is een staaltje van de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Een hoop partijen zien met genoegen dat de stemmen weer beschikbaar zijn in maart 2021 van de degenen die voornemens waren op het forum te stemmen. Want ik ben niet van mening dat de klinkende overwinning in het verschiet ligt voor de heer Baudet. Want voor een eenpartijstaat moeten we toch gelukkig elders weten dus er blijf keus genoeg over.

0 respect 25-11-2020 13:18 op
Mogen we allen even in perspectief zien? Hoe groot was deze partij, pardon hoe groot is deze partij in het huidige politieke bestel? Ik geloof niet dat alle aandacht die er nu besteed wordt hieraan gerechtvaardigd is gezien de omvang van de partij. En ik geloof ook niet dat ze een beslissende factor kunnen zijn in een eventuele colaitie. Hooguit net zoals de cu die enkel en alleen er bij zit om de meerderheid te behalen en zich een houding hebben aangemeten dat ze er iets toe doen. Misschien is het beste om aan de goede man en zijn consorten hierna verder geen aandacht meer te besteden. Want ik geloof best dat de Heer Hiddema een geschikte peer is maar verder dan enkele onliners is hij niet gekomen. We zullen hem misschien als persoon missen in de kamer maar dat is dan ook alles.

8 respect 24-11-2020 10:54 op
De uil is gevlogen voordat hij ook maar iets bereikt heeft. De goede man heeft een ego wat verder reikt dan de maan we mogen hopen dat we nooit meer van hem iets mogen vernemen. Zijn ego is gekrenkt en daarom besluit hij de brui er aan te geven. Hij laat zijn achterban daarmee weten dat zijn eigen persoon belangrijker is dan degene waarvan hij zo stellig beweerde voor op te komen. Ik denk dat ze bij de komende verkiezingen moeite moeten doen om een zetel te behalen.

11 respect 22-11-2020 19:38 op
Vroeger dacht je bij urk en spakenburg aan hard werkende vissers. De laatste jaren aan, visfraude, drugsgebruik, en hangjongeren en georganiseerde zware misdaad. Dit is niet iets van onvrede uiten maar aangeven wie de dienst uit maakt. De meeste mensen willen er niets van weten en begrijpen heel goed dat een jaar overslaan maakt dat we in volgende jaren weer oud en nieuw kunnen vieren met ons allen. Wat mij betreft mogen degenen die hier zich aan schuldig hebben gemaakt een gepeperde rekening in de bus vinden voor alle schade en tevens een verzoek uit het noorden om even af te tikken.

7 respect 21-11-2020 12:26 op
Het is tweeledig. Ze heeft er zelf in toegestemd om zo gefilmd te worden neem ik aan. Dat haar man er moeite mee had is een ander verhaal dat staat buiten haar persoon. Vrouwen doen wel meer dingen die een man niet leuk vind en andersom eveneens. Hoe je het wend of keert deze opname is zo bekend dat als je haar naam noemt er gelijk twee dingen naar boven komen, Het Rokje en Kennedy. We kunnen wel proberen de geschiedenis te herschrijven maar je kan het ook zien als een tijdsbeeld van het verleden hoe er over vrouwen werd gedacht en hoe dat beeld nu is veranderd. Het is geen Fred Flinstone tijdperk meer.

3 respect 20-11-2020 19:11 op
Ze zijn niet tegen een verbod maar tegen een beperking van de omzet. Want mensen kopen wel levensmiddelen en hierna nog even rookwaar. Iedereen kan begrijpen dat een beperking een hoger doel nastreeft dan enkel alleen de omzet verschuiven van de ene naar de andere partij. En dat is gewoon heel simpel, de verkrijgbaarheid wordt bemoeilijkt en dat kan alleen maar gunstig zijn voor de volksgezondheid.

10 respect 19-11-2020 09:19 op
Geheimhouding door de overheid geld is even betrouwbaar als een brandende lucifer bij een benzine tank. Mijn indruk is dat er meer aan de hand is dan stomme vergissingen.

0 respect 18-11-2020 20:05 op
Het is dus een vrijblijvendheid met gevolgen. Wat is het volgende vraag ik me af, kan ik eisen dat een jongere zich laat inenten omdat ik corona kan krijgen met dodelijke gevolgen gezien mijn leeftijd? Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen weigeren, we hebben in het verleden meer middelen gehad die volkomen veilig leken maar achteraf toch niet zo lekker waren. Denk aan de verslavende pillen van oxicodon als de softenonaffaire uit de vorige eeuw. Krijgen we zo iets als het donorcodicil ja tenzij je duidelijk nee zegt en een overheid die op allerlei manieren inprent dat je moreel verplicht ben om je medemens te beschermen? We gaan dan langzamerhand toe naar een maatschappij waar weigering gelijk staat met een stigma dat als je niet wil worden ingeent je geen volwaardig lid ben hiervan en dat je dan ook maar de gevolgen van je weigering moet aanvaarden. Ik denk dat mijn belang nooit hoger mag zijn dan het belang van de ander en daarom een ieder een keus mag maken zonder gevolgen.

3 respect 18-11-2020 14:25 op
Wie beweert die bewijst en dat geld voor beide lijkt me. Ik neem aan dat Krebs de bewijzen voorhanden heeft dat e.e.a. volgens de regels is geschied. En als Trump er van overtuigd is dat deze man niet de waarheid heeft gesproken zal met het ontslag gelijk de bewijzen op tafel moeten komen. Misschien gaat Trump wel zover dat hij niet vrijwillig terug treed en dan is het wel fijn dat er bewijs aanwezig is dat hij niet in meerderheid is gekozen voor een volgende termijn. Nu nog enkel aan Trump om het tegendeel te bewijzen. Maar dat het vertrouwen in de democratie hier onder lijd dat moge duidelijk zijn.

0 respect 18-11-2020 12:01 op
Uiteraard gaat deze man een belangrijke rol spelen in de nieuwsverspreiding en het vertier op de buis en dat moet natuurlijk ook een goed betaalde baan opleveren als je de leiding heb over een dergelijk zwaar onderwerp. Graag zie ik dan ook dat die gelijk een verslaggever benoemd in elk land ter wereld om gelijk 24 uur per dag het relevante gebeuren door te seinen. Tevens wordt hier mede zonder onderbouwing gesuggereerd dat in nederland minder aandacht krijgt als je geen kaaskop ben van oorsprong bij de omroepen. Maar ik moet toch vaststellen dat de nieuwsfeiten belangrijk zijn en niet de kleur van het onderwerp. En dat in het vertier elke kleur aanwezig is als je maar talent heb want dat lijkt me een redelijke eis. En als er dan wel eens eens kleur aanwezig is dan moet ik helaas vaststellen dat de gekleurde medemens in geen enkel opzicht verschilt van de witte medemens.

3 respect 18-11-2020 10:54 op
Ze schrijft dat de borsten nog steeds dezelfde zijn. Zal ook raar zijn als ze opeens van de buurvrouw waren. Maar of ze nog hetzelfde eruit zien is een andere vraag dus kijken velen er ter beoordeling graag naar uit.

6 respect 17-11-2020 20:36 op
Als bedreiging en geweld het van de rede en vrijheid heeft gewonnen dan heeft iedereen verloren. Dat kunnen en mogen we niet laten gebeuren in een rechtsstaat.

2 respect 16-11-2020 12:34 op
De middelen de worden ingezet lijken bijzonder goed als het gaat om vast te stellen wat er verkeerd gaat op de weg en welke overtredingen worden begaan. Het zal wel weer een mulder overtreding zijn die eerst betaald moet worden voordat je zo wie zo de boete kan aanvechten. Maar ik heb langzamerhand het idee dat enkel vervolgingen die makkelijk en eenvoudig zijn en geld opleveren voor de staat de hoogste prioriteit hebben en dat de burger voor de rest het zelf mag uitzoeken. Als ik zie dat hier het politieburo gesloten is en je voor een eenvoudige aangifte 25 kilometer verder op afspraak aangifte mag doen enkel en alleen voor de verzekering. Want ik moet vaststellen dat geld en middelen om dergelijke systemen te plaatsen in overvloed is maar dat we het hier met een wijkagent moeten doen op 10.000 personen en ze met 80 km per uur door de bebouwde kom racen. Als je een geldig paspoort heb en een sofinummer dan ben je voor de overheid altijd bereikbaar om geld uit je zak te plukken.

2 respect 14-11-2020 09:53 op
U begrijp toch wel als ze werkelijk het zouden willen ontmoedigen ze wel een iets hoger tarief zouden invoeren. Maar het moet natuurlijk geen honderden euro's zijn voor een gezin want dan vliegen ze echt niet meer maar gaan ze met de auto ergens naar toe. Het is net zo als met parkeerbeheer overal, in plaats dat ze blij zijn dat iedereen thuis werkt en de parkeerdruk in de binnensteden is afgenomen het zo is dat ze niet weten hoe nu aan inkomsten moeten komen. Nu ik zie net zo als met de zorgpremies dat de OZB tarieven omhoog gaan, de gemeentelijke belastingen worden aangepast en het minder voor meer word, Het zal echt helpen om aan de ene kant flink geld te steken in een nationale luchtvaartmaatschappij en aan de andere kant het verdienmodel te ondergraven.

9 respect 13-11-2020 21:41 op
Vandaag een artikel in de volkskrant dat de zorg vastloopt, de ene na de andere SH post nee verkoopt en hoppa we kunnen weer een film bekijken. Netflix en vidioland bestaan niet meer, dat er zwemlessen worden gegeven voor kinderen kan ik nog begrijpen maar de rest is volkomen overbodig. Maar goed ze werken niet in de verpleeghuizen, ziekenhuizen, niet op de ambulances dus het moet kunnen. Dat vele ouderen en gehandicapten al jaren niet meer naar musea, zwembaden en het theater zijn geweest dondert niet want die hadden in het verleden alle kans. Nu mogen ze gewoon als een misdadiger opgesloten zitten in het zorgcentrum of verpleegtehuis omdat enkele zo nodig vinden dat vermaak buiten de deur kost wat kost mogelijk moet zijn en daarom maling hebben aan ouderen en zorgbehoeftigen die niet zo mondig zijn om hun belangen voor het voetlicht te brengen. Maar ja die kunnen wel via internet hun vermaak vinden door via een beeldschermpje te zwaaien naar hun kinderen en kleinkinderen.

24 respect 12-11-2020 18:31 op
Het lijkt me een potje van slachtoffer in een kwaad daglicht zetten. Graag zal ik dan ook van de advocaat horen welke bewijzen deze heeft in deze behalve een mondelinge verklaring van het slachtoffer. Tevens waarom komen er dan vijf personen op de afspraak af die ook nog eens gewoon in de openbare ruimte plaatsvond. Nergens heb ik gelezen dat het slachtoffer zijn broek op zijn enkels had en reeds was begonnen. Tevens lijkt het me als iemand van 73 sex wilt met een jongere van 15 daar enige vergoeding tegenover is gesteld. En zelfs al zou de man ongezonde belangstelling gehad hebben voor een minderjarige, een telefoontje naar de politie had wonderen gehad.

4 respect 12-11-2020 10:30 op
Magere Hein heeft een volgend filiaal geopend en de klanten die nog niet in nederland terecht konden zijn hier van harte welkom. Mocht u wegens teveel plaats in nederland nog niet geholpen kunnen worden dan zal u reisorganisatie gaarne bereid zijn om u zo snel mogelijk hiernaar toe te vervoeren. Want zaken gaan altijd voor dat moet u ondertussen wel weten na al deze maanden. Tevens dankt de eigenaar iedereen al bij voorbaat voor de klandizie die hij anders had misgelopen.

5 respect 12-11-2020 10:19 op
We gaan naar een maatschappij waar het menselijk contact is verworden tot een computermuis en een beeldscherm. Alles in nullen en enen is veranderd, en je mag wuiven naar het computerscherm bij het afscheid. Nu nog even alleen per post de bevruchting laten plaatsvinden en dan kan je als pappa digitaal de bevalling zien van je vrouw die je via internet heb gevonden maar nog nooit in het echt heb gezien. Ik zal zeggen, leve de vooruitgang want economisch gezien is het allemaal niet meer nodig dat we op elkaars lip zitten. Want de winstcijfers en de statistieken zijn belangrijker geworden, waar je vroeger werd aangesproken met goede morgen Heer Blanken, is er nu een vakje waarin je een klantennummer mag invullen en een vakje met je vraag. Antwoord binnen een paar seconde door een spraakcomputer. Maar of de maatschappij in sociaal opzicht er beter door is geworden mag iedereen zelf invullen.

3 respect 10-11-2020 11:50 op
Een troost voor haar, er zijn velen in het leven die wel de kennis en kwaliteiten bezitten maar niet iedereen kan dezelfde functie vervullen. Maar gelukkig tegenwoordig zijn er ook nog andere die uitzenden dus een open sollicitatie kan ze zo verzenden. En volgens eigen zeggen talent komt altijd bovendrijven dus alleen nog even een postzegel plakken op de brief.

2 respect 10-11-2020 10:02 op
Ik denk dat een van de eerste beleidsmaatregels moet zijn door Biden om te vertellen dat Trump ondanks dat er misschien federale misdrijven zijn gepleegd hiervoor gratie krijgt. De staten die nog wat te stellen met hem gelijk hem vast in voorarrest nemen inzake een reeks misdrijven waaronder verdenking van belastingfraude etc. want dan gebeurd ook met een andere burger. Weerhoud hem gelijk om massabijeenkomsten en rechtse taal te spuien want het bezoekuur is een maal per week.

0 respect 09-11-2020 19:02 op
IK begrijp u argumentatie en ik sta daar achter. Maar juist voor dergelijke ingrijpende beslissingen moet er een breed gedragen mandaat zijn. En mag en kan het niet zo zijn dat een bestuur van een ziekenhuis botweg zorg weigert omdat covid voor gaat. Dan moeten patienten onderling ook maar verdeeld worden voor behandeling desnoods in groningen als je in utrecht woont.

0 respect 09-11-2020 18:42 op
Kijk u maakt een keus die totaal voorbij gaat aan de patient die om hulp vraagt. Als je hierna niet meer kan lopen omdat achteraf blijkt dat het erger was dan op het eerste gezicht leek en de ander van de zuurstof af is en weer vrolijk een sigaretje rookt met zijn longen? Zegt u dan ook ach zuurstof leek belangrijker en dat hij nu zijn longen alsnog aan het verpesten is pech gehad voor u. Iedereen kan begrijpen dat een verkeersslachtoffer voorgaat boven een amandeloperatie. Maar zo als het nu gaat dat patienten niet terecht kunnen in de ziekenhuizen ondanks dat ze een verwijzing hebben van een zorgverlener daar praat ik over. Als we vinden met ons allen wie er voorrang moet krijgen prima maar het moet niet zo zijn dat als je in maasstricht woont een andere kans maakt op zorg dan in Groningen.