NUjijStats voor Alex_William

11,682

Respect

Respect/dag 7.52
Respect/reactie 4.12

2,836

Reacties

Reacties/dag 1.82
Meeste reacties op 1 dag 19
Gestart op 18-03-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 30-11-2022 12:13 op
Het staat nog nergens gechymaar het is wel wat de overheid onder druk van bepaalde groepen gaat doen. Het is niet erg maar we denken idd dat omdat wij zgn vooruitstrevend zijn moeten andere landen dat ook, want noemen dat een democratie met een gedwongen sausje naar andere landen.

0 respect 30-11-2022 11:43 op
Je mening telt altijd, maar zou je zelf eens kunnen kijken hoe het kan dat tradities verdwenen zijn. Houd jij ze zelf In stand? Persoonlijk heb ik nooit een mening gehad over bijvoorbeeld trouwen in klederdracht, echter zijn de meesten moderner geworden en trouwen ze liever in een witte jurk. Nee tradities houd jezelf in stand, dat een onderdeel van die zgn tradities, een aantal tegenstanders kent wil niet zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor het verdwijnen van tradities.

4 respect 28-11-2022 10:17 op
Drugs is een tool om mensen een euforisch gevoel te verschaffen, drugs is een tool om de echte wereld te vergeten , drugs is een tool welke door criminelen gebruikt wordt om veel geld te verdienen. Drugs is een tool welke gebruikt wordt in alle lagen van de bevolking,vroeger waren het de overlaat gevers verslaafden die de schuld kregen, terwijl toen al bekend was dat de enorme vraag afkomstig is van mensen met veel geld, ja die mensen die het hardste roepen om zwaardere straffen. Drugs gaat in de toekomst wereldwijd een verdien model zijn voor diverse overheden.

0 respect 27-11-2022 13:54 op
Maar dat heeft vooral te maken met het feit dat jij je eigen Nederlandse economie totaal niet kent, niet eens weet wat benodigd is aan grondstoffen voor de energietransitie, denkt dat die grondstoffen hier in de grond zit. Ik zeg blijf het vooral zo vol houden dat werkt en geeft je absoluut nieuwe niet inzichten.

0 respect 27-11-2022 13:44 op
Als ik het over verwende Nederlanders heb dan heb ik het over mensen die overal zout op willen strooien, niet beseffen willen dat het excuus nu gemaakt wordt onder meer ook om de handel veilig te stellen. Maar goed aan je reactie te zien geef je graag af op nieuwkomers en roep je graag dat anderen van buiten jouw cultuur kapot maakt of heeft gemaakt. Een hand in eigen boezem steken is je wereldvreemd. Het wijzen naar anderen daar was men in een bepaalde tijd erg goed in en ja we hebben de gevolgen daarvan gezien.

39 respect 27-11-2022 13:34 op
Ondanks de kleine vleugeltjes wist de vogelkenner dat je de emoe bij de aanhechting van de vleugels op te pakken.

2 respect 27-11-2022 10:34 op
Veel reacties die verbolgen zijn over het voornemen van NL. Nee excuus is niet nodig want het is al 150 jaar geleden ( dat zijn amper 3 generaties) maar goed. Jullie moeten blij zijn de huidige Surinaamse regering, want er zijn nog genoeg Surinamers en Surinaamse politici die lever niks met NL te maken willen hebben en die vinden dat NL zijn diverse benodigde grondstoffen voor chips, accu's en ga zo verder elders zouden kunnen halen China bijvoorbeeld toch een land waar je altijd prima handel mee kunt doen of Rusland, zie de situatie waar veel Nederlanders in verkeren mbt de energie crisis onstaan door jawel de Russische inval in de Oekraïne, je weet wel het land waar velen in een referendum nee tegen zeiden. Nee excuses maken is niet alleen voor de nazaten van slaven goed maar ook voor de verwende Nederlanders.

0 respect 27-11-2022 10:27 op
Klopt helemaal, maar waarom heeft NL dan zo een haast met excuus maken, waarom was NL er als de kippen bij toen de nieuwe Surinaamse regering aantrad. Of hebben die excuses vooral te maken met hetgeen Su in de grond heeft welke voor oa NL erg gunstig en bruikbaar is mbt de energie transitie.

7 respect 25-11-2022 08:11 op
En natuurlijk groeit alleen Nederland in het toernooi.

0 respect 24-11-2022 17:22 op
Unieke nummers zou men kunnen beschermen tegen spoofing uitsluiten van spoofing, in de VS is de overheid daar heel ver mee.

23 respect 24-11-2022 10:16 op
Nee hij was hier niet veroordeeld hij is hier aangehouden vanwege de verdenking in Nigeria. Hij zat hier niet op een TBS afdeling dat zou nmlk niet best zijn als hij binnen zo een korte tijd op een open afdeling mocht vertoeven. Daarnaast wordt in het artikel duidelijk vermeld dat hij Nigeria verdacht werd van een levensdelict. Omdat er sterke aanwijzingen waren dat de man psychische hulp nodig had, kwam hij terecht in het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht. Welke gevestigd is in een TBS Kliniek. Maar veroordeeld was hij allerminst, dus is de term TBSer onterecht.

26 respect 24-11-2022 10:10 op
Een dergelijk systeem bestaat al voor veroordeelden. Deze man was echter nog verdacht en als je die al in een systeem gaat bijhouden dan haal.jw je meer problemen op de hals dan oplossingen.

1 respect 24-11-2022 10:07 op
Met het uit de lucht halen van ispoof is er nog geen zicht op daling van het aantal gevallen van oplichting middels spoofing. Telefoonnummers zijn nog steeds makkelijk te wijzigen in nummers van banken etc in de online wereld. Tuurlijk is het goed dat deze dienst is aangepakt en opgerold maar Banken ,overheden zouden eens moeten gaan na denken over unieke nummers voor banken en overheden want daar zit em vaak het probleem het investeren in goede oplossingen.

2 respect 23-11-2022 18:12 op
Ach jammer dat hij niet de personen heeft kunnen vinden die hem echt konden helpen. Nu is hij schijnbaar opgepakt wegens ernstige bedreiging, ondanks alles wat moeizaam gaat in zijn leven tot nu toe, hoop ik toch anders dan vele anderen dat hij ooit zichzelf herpakt voor zichzelf en niet voor anderen hard gaat werken aan zichzelf. Wellicht dat hij ooit toch nog kan schitteren op voetbal velden, of in ieder geval een beter leven kan gaan leven zonder alle onzin die er nu bij zit.

0 respect 23-11-2022 13:43 op
Maar fungeerden wel als lek , dus informatie verkregen door iemand vanuit de FIA.

2 respect 23-11-2022 12:06 op
Je zegt het zelf al het eventuele lek, dus niet eens met zekerheid te zeggen. RB heeft ook wel eens als lek gefundeerd Mercedes heeft ook wel eens als lek gefungeerd.

4 respect 23-11-2022 11:50 op
Die transfers tussen MB en de FIA van haar hebben er niet voor gezorgd dat RB een overschrijding van het Budget had dat heeft RB toch echt wel zelf gedaan. Wellicht te zwaar bestraft maar veroorzaakt door RB zelf.

3 respect 22-11-2022 14:04 op
Ach je kunt beter de eerste wedstrijd verliezen en de rest winnen dan dat je de eerste wint en de rest verliest.

0 respect 22-11-2022 12:45 op
Vermoedelijk waren veel mensen niet geïnteresseerd in een eerste poule wedstrij . Dan nog is 4,3miljoen een behoorlijke aantal. Doordeweekse dag en niet eens een finale. Zet het aantal eens af tegen de halve finale destijds tegen Argentinië toen keken er 12,1mio dat was dan wel een halve finale. Nederlanders gaan sport pas interessant vinden als de kwartfinale in zicht is.

0 respect 21-11-2022 10:04 op
Dat mag jij vinden. Alleen blijf ik nuchter en zie ik het aantal races in vergelijking met het verleden enorm gegroeid zijn. En nilee ik ga niet mee in dat gene jij wilt doen.

0 respect 21-11-2022 09:12 op
De meeste overwinningen in een seizoen, dat is het zelfde als de indoor records met het schaatsen welke sneller zijn dan die aloude wereldrecords op een buitenbaan.

0 respect 20-11-2022 13:51 op
Ik snap LH wel dit seizoen was voor MB gewoon ruk, met een niet competitieve auto doe je niet mee om de prijzen. En ja dan gaan coureurs zeuren en dat mag, want ook een MV die nu voor het tweede seizoen achtereen kampioen is gaat dan klagen als het niet loopt. Van Ferrari verwachte de kenners ook een betere prestatie maar het kwam er niet goed uit. Uitkijken naar komend seizoen waar ik verwacht dat het een mooie strijd gaat worden daar waar ik verwacht dat de strijd eerder zal gaan tussen MB en Ferrari omdat beiden teams erop gebrand zullen zijn om de geleden nederlagen weer goed te maken.

3 respect 20-11-2022 12:28 op
Dat zijn van die eendagsvliegen van die mensen die in het voorjaar de mond vol lof hebben over het schaatsen, die zelfden die voor dat MV een titel pakte hem compleet de grond in boorden. Niet eens op reageren joh.

0 respect 20-11-2022 12:27 op
Lachwekkend je verhaal. Een beetje Google expert zoals jij zou het niet moeilijk moeten vinden om de klaagzang van MV en zijn achterba. Dudaarnaast kan zijn het de to0pers die kampioen zijn in het geval van LH die alles perfect willen hebben zo is MV ook.n zijn directe achterban wel te verstaan

10 respect 18-11-2022 13:46 op
De Democratie de daarbij behoorende rechtspraak en ga zo verder is al veel langer in het geding dan we denken. Diplomatieke immuniteit is een klap in het gezicht van elke burger wereldwijd. De VS wijzen graag naar de gebreken van het communisme, nu laten ze door een laffe houding zelf zien dat zelfs in een democratische wereld het mekaar dekken en zeggen dat diplomatieke onschendbaarheid de reden is dat iemand niet vervolgd kan worden. Ik zeg weg met die diplomatieke onschendbaarheid, de wereld is we niet alleen voor de notabelen of de rijken de wereld is er voor iedereen en bega je dergelijke overtredingen dan zitten daar consequenties aan.