NUjijStats voor Bellerophon

15,272

Respect

Respect/dag 7.22
Respect/reactie 5.07

3,013

Reacties

Reacties/dag 1.43
Meeste reacties op 1 dag 31
Gestart op 05-09-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

18 respect 30-11-2022 08:28 op
@Bob. Vrijheid van meningsuiting en Musk passen niet samen. Vraag maar bij de medewerkers van Twitter die ontslagen zijn omdat zij uiting gaven van de onvrede die er is met hoe meneer het bedrijf nu runt. Musk heeft een vreemde definitie van vrijheid van meningsuiting. Zodra je van mening bent dat zijn bedrijfsvoering niet echt werkt sta je op straat middels een appje of mailtje.

22 respect 30-11-2022 08:15 op
@dom. Met Azië bedoel je China en dat is nu niet bepaald een regime waar je vrolijk van wordt. Het Midden Oosten als wereldmacht zie ik niet als wereldmacht daarvoor zijn er teveel richtingen binnen de Islam die elkaar niet kunnen luchten of zien. Om te zwijgen over hun ideeën mbt vrijheid en democratie. Biden is zeker niet het antwoord om alles weer goed op de rails te krijgen, hoewel er meer bereikt had kunnen worden als de Republikeinen meer medewerking hadden verleend. Jij wenst bewust niet te zien dat Biden voor een schier onmogelijke taak staat om een federatie, die op sociaal maatschappelijk en economisch vlak vernield is door zijn voorganger, weer enigszins te repareren met alle tegenwerking die hij ondervindt.

11 respect 25-11-2022 08:32 op
@Ben. Dus? Het is uitzonderlijk jammer dat Ronaldo het nu moet hebben van dat theatraal gedrag om nog te kunnen scoren. Het is afschuwelijk om te zien dat zo'n uitzonderlijk goede voetballer zich nu moet wenden tot zulke acties om zijn naam en reputatie hoog te houden.

7 respect 25-11-2022 08:03 op
@Nu. Waarom zou Apple dat doen? Die telefoons worden voor rond de 150 dollar per stuk gemaakt. En verkocht voor 3 tot 4 x zoveel. Vanaf het moment dat Apple die productie in China is gestart zijn er in die fabriek misstanden en er is nauwelijks iets veranderd.

15 respect 25-11-2022 07:57 op
@Heisa. Ronaldo kan na zijn voetbalcarrière acteur worden. Hij is theatraal genoeg. Die penalty was wel heel makkelijk gegeven. Die Ghanese speler speelde de bal.

12 respect 25-11-2022 07:16 op
@Dragon. Jij begrijpt het ook niet. Musk eist minimaal 40 uur oftewel, Musk wilt zijn werknemers meer uren laten draaien dan die 40 uur. Dat kan hij eisen in de VS maar niet in Europa. En hart voor de zaak heb je niet als je voor een dictator als werkgever werkt die je per mail ontslaat. Je kunt hart voor de zaak hebben als de werkgever hart heeft voor zijn medewerkers. En dat principe is onbekend bij Musk.

35 respect 24-11-2022 21:33 op
@DJ. Jij begrijpt kennelijk niet dat wat Musk eist van de werknemers in de VS niet kan in Europa. Het arbeidsrecht dat landen in Europa hebben beschermd de werknemer tegen dit soort absurde eisen. Geen idee wat voor contracten deze mensen allemaal hadden maar in de contracten dient te staan voor hoeveel uur jij wenst te werken. Dus parttimers hoeven niet meer uren te maken dan in hun contract staat. Musk eist van elke werknemer dat zij minimaal 40 uur werken en prestaties moeten leveren, zoniet wordt je ontslagen. Met die eerste ontslag ronde zijn veel ontslagen in dat kantoor. En nu eist Musk ook nog even dat er niet alleen er voor twee personen gewerkt moet worden door een persoon maar dat het ook nog minimaal 40 uur wordt anders ligt je eruit. Conclusie: die ontslagen waren er zeker gekomen met het gevolg dat het kantoor onvoldoende bezet is om het werk gedaan te krijgen. Deze mensen zijn waarschijnlijk tot dezelfde conclusie gekomen en hebben besloten om zelf dan maar op te stappen.

2 respect 24-11-2022 08:46 op
@John. De Engelse voetbalbond was er al tijden mee bezig. Het verstrekken van de straf is wel zeer ongelukkig gekozen. Wel vind ik dat Ronaldo het woord respect beter niet kan gebruiken, want met dit incident heeft hij laten blijken dat respect schijnbaar een eenrichtingsverkeer is voor hem. Met die actie toonde Ronaldo geen respect te hebben voor fans of voor iemands eigendom.

1 respect 23-11-2022 16:00 op
@Ann. Ronaldo heeft niets gebracht en het team van MU speelt een stuk beter nu. Ik denk dat Ronaldo weigerde het systeem dat Ten Hag wil spelen op te volgen en dat daarom Ronaldo het tot een breuk heeft laten aankomen.

1 respect 22-11-2022 20:56 op
@Tony. De meeste spelers hebben wel een of andere clausule waardoor ze toch een transfer kunnen maken tijdens het contract. Naar mijn mening heeft Ronaldo de breuk geforceerd. Hij wilde al weg. Ik denk dat de clubs niet geïnteresseerd waren door de eisen van Ronaldo maar ook door het bedrag van de afkoopsom. Nu Ronaldo geen club meer heeft is er ook geen afkoopsom. Blijft over de eisen die Ronaldo stelt. En als Ronaldo met minder genoegen wenst te nemen heeft hij de clubs voor het uitkiezen. En misschien gokt Ronaldo op een super wk voor Portugal met hem in de hoofdrol. Dan denk ik dat er clubs zijn die wel in wensen te gaan op de oorspronkelijke eisen. Maar ik weet zeker dat we nooit het fijne achter deze kwestie zullen komen.

4 respect 22-11-2022 20:45 op
@Tom. Ronaldo heeft letterlijk de deur dicht gesmeten bij de club door dat interview. Ik vraag me af of er een club te vinden is die, na door het slijk te zijn gehaald, in gesprek wenst te gaan met de desbetreffende speler. Ronaldo heeft de club, oud spelers en de coach beschadigd. Met zo iemand ga je niet in gesprek, die wijs je de deur. En dat is precies wat er is gebeurd.

3 respect 22-11-2022 20:40 op
@Mork. Ten Hag mag dan geen begaafd spreker zijn maar dat zegt niets over hoe hij omgaat met zijn spelers. En haal nu niet Ronaldo aan want die denkt dat de wereld om hem draait.

12 respect 22-11-2022 20:38 op
@Muco. Geen enkele speler is groter dan het team of de club. Ronaldo wilde weg en nu heeft hij zijn zin.

7 respect 21-11-2022 08:05 op
@igor. Met zulk spel met opgeheven hoofd het veld verlaten. Tuurlijk. De reden dat Qatar in de eindronde zit is dat zij het wk organiseren. Dit land heeft op dit toernooi niets te zoeken.

0 respect 18-11-2022 20:06 op
@Stof. Het niet op de bank als reserve weigeren te zitten en weigeren in te vallen is gewoon werk weigeren. Meneer Ronaldo heeft nu te maken met een coach die lak heeft aan sterallures en dat is meneer niet gewend. Een coach bepaald wie in de selectie zit en wie in het veld mag beginnen. En als speler kun je hierover met de coach in gesprek over gaan maar uiteindelijk beslist de coach. Weigeren als reserve op de bank te zitten of in te vallen komt gewoon op werkweigering. Maar we zullen het.merken hoe dit afloopt.

22 respect 18-11-2022 18:52 op
@Gebruiker. Als jij amper voetbal volgt dan kun je beter je mond houden in plaats van dit soort reacties te schrijven. Ten Hag is bekend over de hele wereld door de resultaten die Ajax onder zijn coaching neerzette.

10 respect 18-11-2022 18:50 op
@Stof. Hoe wil jij dan het weglopen tijdens de laatste minuten van de speeltijd noemen terwijl Ronaldo diende in te vallen? En het weigeren op de bank te zitten als reserve als je wel bent opgenomen in de selectie is werkweigering, daar kun je geen andere draai aan geven. Dat is weigeren te spelen en dat komt dus neer op werkweigering. Het is zijn vak om te spelen als dat gevraagd wordt door de coach en Ronaldo weigerde dat omdat hij zich te goed voelt om de laatste minuten in te vallen. En dan heeft hij het lef om over respect te hebben. Met die actie toonde Ronaldo geen respect naar de coach en zijn teamgenoten. En misschien herinner jij je dat incident met die camera/telefoon die Ronaldo uit iemands handen sloeg. Dus respect voor iemands eigendom heeft hij ook niet. Als meneer Ronaldo vindt dat hij niet goed behandeld wordt dan had hij in gesprek gegaan met Ten Hag. Maar nee, meneer geeft een interview en valt de club en alles en iedereen aan in dat interview. Respectloos gedrag.

1 respect 18-11-2022 17:58 op
@Danny. Je gaat van het recht hier in Nederland en dan nog klopt dat niet helemaal. De vraag is hoe het contract van Ronaldo in elkaar steekt. En dan komt er nog bij dat Ronaldo zijn werk heeft geweigerd te doen. Dat kan heel zwaar tellen. We zullen het zien.

8 respect 18-11-2022 17:36 op
@Lodi. Over welk land heb jij het?

7 respect 15-11-2022 07:38 op
Musk verkondigd dat hij het account van Trump wil herstellen en Trump zegt eigenlijk: laat maar. Maar wat later begint Trump wel een rechtzaak tegen Twitter om het account terug te krijgen met een flinke som geld. Ik denk dat Trump toch zijn account terug wenst omdat zijn eigen medium niet het aantal volgers heeft als hij had met Twitter en dat heeft hij nodig voor de verkiezingen van 2024. En het geld om oa zijn campagne te financieren. En de Trump soap gaat het nieuwe seizoen in.

4 respect 14-11-2022 16:31 op
@Vries. Bewijs dat Ronaldo een uitmuntend voetballer is. Als speler en teamgenoot gedraagt hij zich als een baby.

10 respect 14-11-2022 12:32 op
@Schuil. In de vorige transfer periode wilde Ronaldo ook al weg. Helaas voor hem was er geen enkele club geïnteresseerd. Denk dat met dit Diva gedrag er weinig clubs zich melden met de winter transfer. Zeker als Ronaldo hoge eisen heeft zoals salaris. Ronaldo zou moeten beseffen dat hij in zijn nadagen is en niet al te hoge eisen meer kan stellen. En dit interview is de wereld over en als een speler zo afgeeft op de club, de coach en oud topspelers van de club zal dat ook niet goed vallen bij andere clubs.

0 respect 14-11-2022 08:14 op
@Michael. Musk heeft wel degelijk gesuggereerd dat voor het gebruik van Twitter straks betaald moet worden. Die vinkjes daar gaat het niet om.

11 respect 13-11-2022 20:26 op
Ik snap hem even niet. Verstappen heeft de binnenbocht en Hamilton zit naast hem. Hamilton stuurt naar rechts waardoor Verstappen geen kant meer op kan en daar wordt hij voor gestraft. In mijn beleving is Hamilton fout door Verstappen af te snijden. Wat ook de enige mogelijkheid voor Hamilton is om niet ingehaald te worden door Verstappen. Ik denk wel dat Verstappen de aanval op een veel veiligere gedeelte had kunnen doen. Maar ik snap niet waarom Verstappen die straf heeft gekregen.

9 respect 10-11-2022 10:34 op
@Retep. Hoe kom je erbij dat de politie in de VS zou worden afgeschaft. Dat het budget van de politie verminderd is valt inderdaad niet goed ook al zijn er argumenten te bedenken waarom. Je vergeet even gemakshalve dat in elke grote stad criminaliteit hoogtij viert of het een democratische of republikeinse stad is. Met andere woorden, jij laat erg veel weg in je verhaal. De verkiezingen geven op dit moment een beeld dat ook onder de Republikeinse kiezers een afkeer is ontstaan richting Trump. En dat is alleen maar goed.