NUjijStats voor Boem

37,787

Respect

Respect/dag 30.16
Respect/reactie 11.92

3,170

Reacties

Reacties/dag 2.53
Meeste reacties op 1 dag 31
Gestart op 09-02-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

81 respect 27-11-2022 21:37 op
Mijn hart en intense medeleven gaan uit, en blijven uitgaan naar heel Oekraïne. Een land dat ongevraagd en ongewenst is binnen gevallen op basis van een antiek geschrift en gedachte, met vele onnodige slachtoffers aan beide kanten, veel leed en schade. Deze oorlog kent bij voorbaat alleen maar verliezers. Maar het individuele leed telt niet, waardoor families uiteen gereten zijn, de rest van hun leven met een gapend diepe wond moeten leven. En waarom? Omdat iemand heeft verzonnen dat Oekraïne bij Rusland hoort. Hoe verzin je het. Laat het land gewoon zichzelf zijn. Het valt niemand lastig, in geen enkel opzicht. Maar de dadendrang van Poetin en de zijnen veroorzaakt voor velen een hel op aarde, en de wereld een ongekende economische impact. Poetin is geen wereldleider, maar een enorm ego. Dat het eind van zijn tijd maar snel in zicht is en zijn opvolger wel snapt hoe het met de wereld orde zit.

5 respect 27-11-2022 20:28 op
Als ik nou zie hoe snel het spel zich verplaatst bij Spanje-Duitsland en hoe traag het allemaal bij oranje ging, valt er nog een hoop te verbeteren bij oranje. Het kan ook allemaal veel sneller zonder verdedigend in de problemen te komen. En dat zal moeten als je echt ver wilt komen. Deze wedstrijd is al veel leuker om te kijken dan de hele laatste wedstrijd van oranje. Toon durf, vertrouwen en geloof in eigen kwaliteiten. Die zijn er echt wel. Anders is het na de achtste finales klaar, als oranje die haalt.

33 respect 27-11-2022 17:23 op
Dieptriest. Voetbal is voor 'bepaalde" supporters allang geen spelletje meer waarbij je in dit geval gewoon je land support, het gaat allemaal om venijn, agressie en afreageren. Echt te stuitend voor woorden. Je kunt een wedstrijd verliezen, so what?! Al die ellende eromheen, ik ben er helemaal klaar mee.

7 respect 26-11-2022 16:58 op
Afgaand op gisteren hoeven we helemaal niet na te denken over wat als. Ik vind het niveau bedroevend met uitzondering van de goal van Gakpo. Die was prima. Verder WK onwaardig en kansloos voor de wereldtitel. Ik laat me graag verrassen maar dan moet het wel per direct veel beter. Geen gebrij achterin en vertrouwen uitstralen tijdens de wedstrijd. En plezier en trots om in het grote oranje te mogen spelen. Dat is ver te zoeken. Het oogt nu vooral als niet willen verliezen. Daar haal je de finale echt niet mee. Het kan veel beter en het moet vooral veel beter.

29 respect 13-11-2022 18:14 op
Ik vind het als Ajacied in alle eerlijkheid prachtig om Feyenoord weer eens bovenaan te zien staan, zeker ook na de mispeer van PSV gisteren en het dramatische spel van Ajax al langere tijd. Vooral verdedigend is het kinderlijk eenvoudig hoe goals worden weggegeven en regelmatig zelfs lachwekkend. Prachtig dat met het WK aanstaande en de winterstop Feyenoord zich winterkampioen mag normen, voor wat het waard is. Dik verdiend door het meest stabiel te zijn. En zolang Schreuder aan het roer staat bjj Ajax heb ik er een hard hoofd in dat het de rest van het seizoen nog goed komt met Ajax, ook in de competitie. Geniet hiervan Feyenoord en al haar fans.

2 respect 10-11-2022 20:26 op
Graag gedaan. Ik ben en blijf Ajax fan maar ook realist. Onder Schreuder is het gewoon een drama,, zeker wat resultaten betreft. Feyenoord en PSV gaan steeds beter draaien, dan geniet ik daar ook van. Ik ben vooral een voetbal liefhebber van vlot aantrekkelijk voetbal. Dat is bij Ajax dankzij Schreuder ver te zoeken. Daarbij heb ik zowel Arne Slot als Ruud van Nistelrooij hoog zitten. Als mens en als trainer.

9 respect 10-11-2022 20:11 op
Ik geniet hier als Ajacied nu al meer van dan de hele wedstrijd van Ajax gisteren. Lekker snel spel, geen gebrij achterin en gewoon lekker aanvallen. Met vertrouwen en overtuiging. Kijk hier ook naar Schreuder en zie hoe het ook kan. En stop met die dramatische uitslagen eens met eindeloos te benoemen wat er goed was in de wedstrijd zonder dat het drie punten oplevert of zelfs verlies. Feyenoord en PSV zijn op dit moment gewoon beter en stabieler en verdienen dan ook boven Ajax te staan. Misschien wordt iedereen dan echt wakker. Benieuwd hoeveel Feyenoord er nog bij maakt. Voor mij mogen ze.

64 respect 08-11-2022 21:45 op
Ik vind het echt zeer zorgelijk hoe Trump zich nu al manifesteert en publiekelijk uitspreekt. Een man die door velen zo snel mogelijk president af werd gewenst, vervolgens de bestorming van het Capitool aanjoeg omdat de verkiezingen gestolen zouden zijn door de democraten. Die op allerlei vlakken wordt verdacht van fraude met belastingen, wordt gedagvaard en noem maar op. Diezelfde man schuift nu al in districten gouverneurs naar voren om de komende verkiezingen te manipuleren. Mensen die de nooit bewezen gestolen verkiezingen voor hem bleven verdedigen. Die man gaat op 16 november aankondigen dat hij zich weer verkiesbaar gaat stellen als president. Hij heeft nu al voor elkaar dat Amerikanen steeds meer tegenover elkaar staan en alles rondom verkiezingen steeds onveiliger wordt voor bijvoorbeeld vrijwilligers bjj stembureaus. Als iemand de komende verkiezingen steelt is het Trump wel. Ongegeneerd. De man is een gevaar voor zichzelf, de VS en de hele wereld. Een ongeleid projectiel!

3 respect 04-11-2022 16:38 op
Het is net als met brandstof en energie. Verhogingen zijn er zo door bij de minste of geringste verandering maar verlaging hangt weer van ik weet niet hoeveel factoren af zoals nu met prijsafspraken. Alles ten nadele van de consument. De overheid moet steeds meer mensen financieel helpen die in de ellende zitten of komen en dat kost de maatschappij weer bakken met geld. Of de inflatie nog niet hoog genoeg is. Maar de lonen mogen vooral niet teveel omhoog gaan want dan worden de prijzen misschien nog hoger. Een vicieuze cirkel. Vooral voor de consument. En echt niet alles hangt af van de situatie in Oekraïne.

9 respect 04-11-2022 15:02 op
Zou erg fijn zijn als ze allebei kunnen spelen. De beste 11 moeten beginnen, daar zal PSV ook mee komen. En laat Conçeciao ook eens meer minuten maken. Onderschatting bestaat niet en zal er ook niet zijn. Ik hoop op een hele mooie pot met aantrekkelijk voetbal en winst voor Ajax. Los van deze wedstrijd spreek ik oprecht graag mijn complimenten uit voor alle Nederlandse clubs in Europa deze week. Echt fantastisch, zowel individueel als voor de coefficientenlijst. Uitstekend gepresteerd. Zowel PSV, Feyenoord, AZ als Ajax. Daar geniet ik echt van.

0 respect 04-11-2022 14:51 op
Als het WK niet aan Qatar was toegewezen zou dat niet ter zake doen. En dat heeft toch echt de Fifa gedaan.

6 respect 04-11-2022 14:49 op
Dit heet nou als Fifa je kop in het zand steken en voor de feiten weglopen. Dieptriest dat Qatar ooit is aangewezen. Alles voor de commercie. Dan telt niet waar deze organisatie zogenaamd zo de mond van vol heeft. Respect is de kreet. Vertel dat maar tegen alle nabestaanden van de arbeiders die hun leven zijn verloren door de bouw van de stadions en onder erbarmelijke omstandigheden leefden. De rijken worden daar steeds rijker, vaak nog slapend ook, de Fifa ook, en de eenvoudige ingevlogen burger die niks minder is als mens, is gewoon een nummer, een lijdend voorwerp. Letterlijk. Beschamend is nog een zwaar understatement. Geen enkel land zou dit WK moeten willen winnen want het kent alleen maar verliezers.

16 respect 01-11-2022 22:57 op
Goeie terechte overwinning en dan in de Europa League verder maar de goede vorm hervinden. Rangers was echt zwak. Kan nog steeds een mooi seizoen worden dat om te beginnen zondag een mooi vervolg kan krijgen. Aan de drive en motivatie zal het niet liggen.

2 respect 01-11-2022 22:55 op
Goeie terechte overwinning en dan in de Europa League verder maar de goede vorm hervinden. Rangers was echt zwak. Kan nog steeds een mooi seizoen worden dat om te beginnen zondag een mooi vervolg kan krijgen. Aan de drive en motivatie zal het niet liggen.

6 respect 01-11-2022 21:51 op
@Pinot. Het kan alleen maar weer beter worden en tegen PSV hoeven ze echt niet gemotiveerd of op scherp gezet te worden. Buiten de JC schaal, de enige wedstrijd die buiten het seizoen (ritme) wordt gespeeld, verzaakt Ajax zelden tegen PSV. En daar bedoel ik niet mee dat ze er nooit van verliezen maar dat ze zelden hun niveau niet halen. Dus ik ben een stuk minder negatief. O en PSV heeft het niet gered tegen Rangers, weet u nog? Of is dat nu even niet van belang.

6 respect 01-11-2022 21:41 op
Het gaat makkelijker dan ik had verwacht. Qua score dan. De Europa League wordt zo wel een zekerheid. Winst vanavond, en liefst met grotere cijfers, is fijn ook richting komende zondag. Het spel is nog zeker niet geweldig maar kan hierdoor wel een boost krijgen. En ook Rangers heeft duidelijk nu niks in de CL te zoeken. De eindstand in deze groep vind ik volkomen juist. Met Napoli als groepswinnaar in een vorm en flair die Ajax van vorige CL seizoenen nog bekend zal voor komen. En er nu ver van verwijderd is. Dat het niveau bij Ajax maar heel snel weer die kant op gaat dit seizoen. In de Europa League en in Nederland.

4 respect 01-11-2022 21:06 op
Fijne snelle 0-1. Buitengewoon sympathiek van de verdediger van Rangers dat hij even een stapje opzij doet om de bal in het doel te laten rollen.

13 respect 01-11-2022 19:50 op
Wijndal had al veel eerder aan de aftrap moeten en kunnen staan. Zal niet zeggen dat Ajax dan wel zou overwinteren in de CL maar wel net minder beschamende cijfers eruit. Blind is lang van grote waarde geweest voor Ajax en daar verdient hij respect en waardering voor. Maar hij kan op het niveau waarop Ajax wil, en bewezen kan, acteren en succesvol zijn, echt niet meer mee. Laten ze de Europa League maar eens zien veilig te stellen vanavond. Uitdaging genoeg in dit stadium. Ga wel kijken. Ben en blijf nu eenmaal fan. Ook in mindere tijden. En vanavond winst geeft wellicht weer vertrouwen voor komende zondag, als PSV wacht. Al speelt Ajax daar zelden slecht tegen. Daar hoeven ze niet voor gemotiveerd te worden. Hele mooie pot!

3 respect 01-11-2022 19:45 op
Er staat juist dat Wijndal voor Blind komt, niet andersom. Wel een goede zet trouwens.

21 respect 29-10-2022 19:19 op
Wat een vertoning . De man is hiermee vooral bezig zijn eigen land economisch naar de afgrond te helpen. Het is allemaal grootspraak met dreigementen en strenge taal maar uiteindelijk wordt Rusland hiermee een heel groot eiland dat vrijwel nergens meer voet aan de grond krijgt. Ook niet bij zijn bondgenoten want die zijn ook veel teveel afhankelijk van de wereldeconomie. Maar ik hoop vooral dat dit Poetin zijn ondergang blijkt. Dit is geen wereldleider die vrede voorstaat en oog heeft voor het leed dat talloze mensen al is aangedaan, ook onder eigen burgers. Hij richt alleen maar vreselijk veel schade aan, vooral humanitair ook onder eigen soldaten, de gevolgen voor zijn eigen land niet overziend. Of het boeit hem niet. We hebben Russisch gas helemaal niet meer nodig, een grote inkomstenbron voor hem. Ben echt helemaal klaar met die man. Straalt niets menselijks uit, hij lijkt steeds meer op een robot. Geprogrammeerd tot in de kleinste vezels. Beschamend en onmenselijk. Hoe kunnen mensen daar nog achteraan lopen, vrijwillig wel te verstaan. En wel lekker makkelijk om nu steeds Oekraïne te beschuldigen terwijl hij zelf deze invasie is begonnen en heeft gewild. Elke serieus te nemen wereld leider onwaardig. Die staat namelijk vrede voor en goede (handels-) betrekkingen.

4 respect 29-10-2022 18:22 op
Prima. Een goed Ajax zou niet nu al tot de Europa League veroordeeld moeten zijn maar minimaal overwinteren in de CL. Helaas niet de goede trainer (had me daar veel meer van voorgesteld) die er niet snel genoeg een geoliede machine van kan maken. Je hebt als Ajax niet een heel seizoen de tijd om succes te behalen. Er zal nog flink moeten worden gewerkt om überhaupt een prijs te pakken (in Nederland). Ik blijf de club supporten maar onder Schreuder is dat niet makkelijk.

0 respect 29-10-2022 18:21 op
Dit is gewoon een wedstrijd in de Schotse competitie.

8 respect 29-10-2022 16:38 op
Een bijzonder mens en karakteristieke persoonlijkheid met een stevige eigen mening die hij ook (op tv) uitte en daar is niks mis mee. Veel sterkte voor alle nabestaanden en in het bijzonder zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Een unieke man. Voor veel mensen toch een begrip.

9 respect 28-10-2022 16:25 op
Laten de energie leveranciers dit artikel ook goed lezen en passende maatregelen nemen, in het voordeel van de consument. De huidige tarieven bij vooral recent afgesloten variabele contracten lopen nu volledig uit de pas met de prijzen van augustus. Maar ik voel de bui alweer hangen. Het gaat net als bij brandstof voor auto's. Ze zijn er heel snel bij om de prijzen te verhogen als de handelsprijzen stijgen maar bij een flinke daling van de prijzen zijn er ineens allemaal voorbehouden en werkt een daling maar traag en mondjesmaat door. Alles om er zelf maar zoveel mogelijk aan te verdienen. En dat terwijl ze zelf flink gecompenseerd worden door de overheid. De Autoriteit Consument en Markt mag hier wel bovenop zitten. En de overheid ook. Om leveranciers aan te zetten tot flink lagere tarieven.

1 respect 28-10-2022 16:24 op
Laten de energie leveranciers dit artikel ook goed lezen en passende maatregelen nemen, in het voordeel van de consument. De huidige tarieven bij vooral recent afgesloten variabele contracten lopen nu volledig uit de pas met de prijzen van augustus. Maar ik voel de bui alweer hangen. Het gaat net als bij brandstof voor auto's. Ze zijn er als de kippen bij om de prijzen te verhogen als de handelsprijzen stijgen maar bij een flinke daling van de prijzen zijn er ineens allemaal voorbehouden en werkt een daling maar traag en mondjesmaat door. Alles om er zelf maar zoveel mogelijk aan te verdienen. En dat terwijl ze zelf flink gecompenseerd worden door de overheid. De ACM mag hier wel bovenop zitten. En de overheid ook. Om leveranciers aan te zetten tot flink lagere tarieven.