NUjijStats voor Boem

35,591

Respect

Respect/dag 64.01
Respect/reactie 11.84

3,007

Reacties

Reacties/dag 5.41
Meeste reacties op 1 dag 31
Gestart op 09-02-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

20 respect 19-08-2022 17:45 op
Legt u dat ook even uit aan alle Nederlanders die het financieel niet meer trekken, die geen woonruimte kunnen vinden, die aan alle kanten benadeeld worden? Hierdoor! Succes met de uitleg.

38 respect 19-08-2022 17:35 op
Ik vind het dieptriest, schrijnend en niet meer te verkroppen dat dit soort berichten vrijwel dagelijks het nieuws domineert. Wanneer zijn WIJ weer aan de beurt? De bevolking van Nederland dat het land heeft gemaakt tot wat het is! Of beter gezegd wás! Er zijn vele honderdduizenden mensen die inmiddels hierdoor het water financieel ver boven het hoofd staat, geen woonruimte kunnen krijgen, en nog zoveel anderen die door het kabinet gewoon worden genegeerd. Geen aandacht, geen verantwoordelijkheid, geen maatregelen om hún leven draaglijker te maken. Ik vind het misselijkmakend en de hoogste tijd voor kabinet functie elders. Dit leidt tot wanorde - begrijpelijk - en een historisch dieptepunt in het vertrouwen in de politiek. Nog afgezien van alle irritatie over de eindeloze instroom.

7 respect 19-08-2022 16:45 op
Voor de mensen die nog steeds meeleven met deze asielzoekers. Bedenk even dat de samenleving en dus ook u elke keer opdraait voor hun: - opvang - huisvesting - kleedgeld - zakgeld En in veel gevallen nog een baan. Terwijl onze eigen inwoners: - het water financieel ver boven de lippen staat door het verschrikkelijk duur geworden leven; - velen hierdoor geen woonruimte kunnen krijgen; - wij hierdoor langzaam onze eigen identiteit gaan verliezen; - er nog diverse schandalen lopen die nooit opgelost worden (oa toeslagenaffaire en die krijgt hierdoor geheid een vervolg); - het kabinet al deze mensen met de nek aan kijkt en in de kou laat staan. Zonder pardon. Al het pardon gaat namelijk naar de groep waar ik mee begon. Het loopt hier vanzelf een keer helemaal uit de hand. En ik begrijp dat heel goed.

12 respect 19-08-2022 14:45 op
Prima aankoop denk ik. Laat hem eerst maar bij jong Ajax wat rijpen en hem daar klaarstomen voor het grote werk. Welkom Kaplan!

57 respect 19-08-2022 14:30 op
Dit zeehondje is gewoon verdwaald of op avontuur geweest. Ik vind het wel aandoenlijk. Even lekker op de bank uitrusten. Er is niks gebeurd en de kat is dit over een paar weken weer helemaal vergeten. Zeehondje is weer veilig terug en de kat heeft zijn rust weer terug. Leuk artikel en heel wat luchtiger dan wat hier de laatste tijd voorbij komt. Een verademing.

4 respect 19-08-2022 14:24 op
Voor mij een raadsel waarom dit inbraak wordt genoemd. Het zeehondje was of even de weg kwijt of op avontuur. Ik vind het wel aandoenlijk. Even lekker op de bank uitrusten. Kan er wel om lachen eigenlijk. En die kat komt er echt wel overheen. Was even schrikken maar over een paar weken is ie het helemaal vergeten.

18 respect 18-08-2022 23:01 op
Prima AZ. Komt goed en voor Twente ook perspectief.

62 respect 18-08-2022 22:55 op
Het Centraal Plan Bureau buigt zich over toekomstige verwachte economische ontwikkelingen. Op prognoses dus. Prima. Maar daar gaat het nu niet om. Honderdduizenden gezinnen zijn NU in nood en in de toekomst komen er nog veel meer bij als er NU niks gebeurt om ieder te helpen. Ze kunnen beter bij het CBS, Nibud en BKR te rade gaan! Dán ga je inzien hoe schrijnend de situatie voor velen nu al is. Maar dit typeert het kabinet, achter de feiten aan lopen. Zelfs in de toekomst! Hoe incapabel en kortzichtig kan je zijn. En als er al wat gebeurt, duurt het minimaal nog een jaar voor alle procedures zijn doorlopen en zijn inmiddels nog veel meer mensen de klos. Dit kan echt niet meer. Zou graag andere woorden gebruiken......

6 respect 18-08-2022 22:43 op
Grote klasse AZ. 4-0 ! Dat staat! Prima uitgangspositie voor de return. Niet meer weggeven. Overtuigende overwinning. Gefeliciteerd. En Twente in ieder geval ook gescoord. Biedt perspectief voor de return.

99 respect 18-08-2022 22:03 op
Afschuwelijk. Voor wie het ook overkomt maar bij kinderen komt het extra hard binnen. En nog veel gewonden, ook ernstig. Je schuilt voor het onweer en dan valt er een boom op je schuilplek. Bijzonder wrang. Voor de nabestaanden zal de grond onder de voeten weg zakken. Tegen natuur geweld begin je niks als je op het verkeerde moment op de verkeerde plek bent. En het komt in allerlei vormen en gradaties. Heel triest weer dit.

2 respect 18-08-2022 21:26 op
Prachtige 1-0 AZ. Prima kopbal. Die zit alvast. Nu volgt Twente hopelijk.

3 respect 18-08-2022 20:33 op
Voor beide ploegen en al hun fans, alle succes gewenst. Zal niet makkelijk zijn maar ook niet onmogelijk. Ik ga lekker kijken straks omdat alle mogelijk succes van Nederlandse clubs in Europa heerlijk is. Ben Ajacied maar in Europa gun ik alle Nederlandse deelnemers het beste. Go for it AZ en Twente. Dit zijn mooie wedstrijden, ook voor de ervaring van spelers.

10 respect 18-08-2022 19:50 op
Als er iets is waar dit kabinet goed in is, is het afdwingen, niet alleen op dit terrein. Oplossingen voor vaak zelf gecreëerde problemen over de schutting gooien en het overgrote deel van de bevolking dat ernstig door dit soort uitspraken en maatregelen in de problemen komt, in de kou laten staan. Werkgevers moeten de lonen verhogen om de inflatie enigszins te verzachten. Je kunt ook belastingen verlagen. Alles en iedereen moet wijken voor en meewerken aan de opvang van een eindeloze stroom asielzoekers, alle prijzen en kosten mogen torenhoog worden. En dat is nog maar een fractie van alle problemen. Maar enig inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsbesef, zorgplicht voor de eigen bevolking. Is er niet! Ook dat mogen we zelf oplossen. Dat is geen regeren, dat is ons land naar de afgrond sturen. Ik kan helemaal niets meer bedenken wat dit kabinet goed doet. Maar dit zal de nieuwe bestuursstijl wel zijn waar ze bjj de verkiezingen zo vol van waren. Geen goed woord voor over.

4 respect 18-08-2022 19:25 op
Uitstekend. Jurrien kan een hele grote worden en Ajax gaat nog veel plezier van hem beleven, en wij ook. Het is ook een geweldige verdediger. Ooit verkopen? Hoofdprijs betalen.

12 respect 18-08-2022 15:20 op
Niks dan bewondering bij mij. Wat een atlete en top sport vrouw. Ze geeft alles door heel hard werken en wordt daarvoor nu beloond. De eerste gouden medaille is binnen en de tweede lonkt, ik duim voor haar dat het ook op deze 400 meter horden gaat lukken. Alle succes gewenst Femke 🙏👍

894 respect 17-08-2022 17:38 op
Vermoed dat we inmiddels zover zijn dat zo ongeveer 80% van Nederland boos is op het kabinet en niet alleen hierom. Als het niet meer is. Iedereen en alles moet hiervoor wijken. En toekijken. En ook deze woede kan ik me levendig voorstellen. Dit is allang niet meer de waan van de dag, voor velen, het is de waanzin van de dag. Dag in, dag uit. Het nieuws staat er bol van. Dat zegt genoeg.

0 respect 17-08-2022 15:30 op
Daar heeft ons land het klimaat niet naar, althans nog niet. Ik denk dat we dat bij leven ook niet mee gaan maken. En hoe koud is het tegenwoordig nog in de winter. Bij mijn weten heeft het afgelopen winter amper gevroren, zeker overdag. Was vaak rond de 10 graden.

14 respect 17-08-2022 15:06 op
Ik vind dit echt een regelrechte verademing. Ik geniet niet vaak van regen maar ik heb vanmiddag tijdens de lunchpauze even heerlijk op een bankje gezeten met jas los aan, en genoten van de druppels. Het regende ook niet hard. Het is even jammer voor vakantiegangers die van mooi weer houden, en dat zijn er veel, maar nu wordt de natuur weer een paar dagen gevoed met broodnodig water. Nog veel te weinig maar er valt tenminste weer wat. En me dunkt, we hebben niks te klagen over deze zomer. Langdurig prachtig weer met wat mij betreft geregeld veel te hoge temperaturen. Maar dat is persoonlijk.

1 respect 17-08-2022 12:52 op
Nog los van wat ik van de aanleiding tot de staking zelf vind, is het al heel wat dat deze tenminste eens bijtijds wordt aangekondigd. Gaat zat reizigers overlast geven maar er is nu tenminste nog gelegenheid om een alternatief te bedenken voor de reis of die zo mogelijk te vervroegen of op te schuiven. Beter zo dan een wilde onaangekondigde staking. Ik probeer het maar van de positieve kant te bekijken. In de wetenschap dat lang niet iedere reiziger daar iets mee opschiet. Wat de aanleiding betreft, we leven in dusdanig financieel economisch bizarre tijden dat ik al niet eens meer op kijk van een looneis van 20% (verspreid over 2,5 jaar). Mocht het eindresultaat de helft zijn, dan lijkt me dat een prima uitgangspunt voor alle sectoren. Het kabinet roept werkgevers op, door het enorm duur geworden leven, tot loonsverhoging en de arbeidsmarkt wordt steeds nijpender. En de economie draait in de hoogste versnelling. Dan stelt 3 of 4% loonsverhoging niks meer voor.

11 respect 16-08-2022 19:13 op
Ik wens PSV en alle supporters oprecht alle succes vanavond met een mooi resultaat en liefst winst. Zou toch prachtig zijn als PSV samen met Ajax ons land vertegenwoordigt op het hoogste Europese niveau. Ik heb helemaal niks tegen Rangers en al helemaal niet tegen Gio maar dit gaat om twee clubs die allebei indruk kunnen maken in het miljoenen bal en dat eerder ook al hebben gedaan (Ajax wat meer 😉). Kwaliteit zat om het te redden. Geen club zal blij zijn PSV of Ajax te loten. Lekker kijken straks en duimen voor winst. Of in ieder geval een punt. In de competitie spreekt voor zich dat ik Ajax aan het eind met de schaal omhoog wil zien staan, maar als we volgend jaar rechtstreeks met twee clubs de CL in kunnen, maakt het voor mij niet heel veel meer uit wie een en twee wordt. Al blijft Ajax eerste wel het lekkerst natuurlijk. Rivaliteit in eigen land, prima, maar bij mij alleen sportief. Groet en alle succes en support voor heel PSV en alle fans van een hartstochtelijk Ajacied.

49 respect 16-08-2022 12:23 op
Waar is ons geweldige kabinet met zijn zorgplicht, inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsbesef? Het is oorverdovend stil in politiek Den Haag met uitzondering van enkele politici als Pieter Omtzigt die uit het goede hout gesneden zijn. En nog aan de kaak stelt waar het prijsverschil in gas met andere landen vandaan komt die ook belastingen heffen. Het enige belang dat het kabinet heeft is eindeloos vluchtelingen en asielzoekers opvangen. Daar moet alles voor wijken. Het leven wordt onbetaalbaar voor een steeds grotere groep mensen, de woningnood rijst de pan uit, inflatie zelden zo hoog geweest en de grote commerciële partijen voor energie, gas, elektra en fossiele brandstoffen worden slapend rijk. De bonussen kunnen weer verdubbeld worden. Het is een grove schande die niet meer uit te leggen is. Er zijn ook nog eigen inwoners waarvoor, in tegenstelling tot vluchtelingen en asielzoekers, het kabinet geen thuis geeft, letterlijk en figuurlijk, en die geen gehoor vinden. Ongehoord!

11 respect 15-08-2022 13:54 op
Heel mooi dat de rechtbank recht gaat spreken. Maar welke uitspraak er ook volgt, geen enkele zal het onbeschrijfelijke leed van alle nabestaanden teniet doen. Ze zullen hooguit enige genoegdoening ervaren en dan nog blijft dit een gitzwarte bladzijde in hun leven. Bij elk artikel hierover krijg ik gelijk weer de rillingen over mijn lijf bij de gedachte alleen al aan die enorme rouwstoet met stoffelijke resten. Die beelden staan in mijn geheugen gegrift. En er waren geen dierbaren van mij bij. Hopelijk kunnen nabestaanden dit ooit iets van een plekje geven voor zover mogelijk. Alle sterkte hoe dan ook.

1 respect 14-08-2022 18:27 op
Daar gaat dit artikel niet over. Blijf gewoon bij het onderwerp.

7 respect 14-08-2022 18:20 op
Wéér moet een dier het ontgelden omdat de mens zich onaantastbaar voelt. Het getuigt van een totaal gebrek aan respect, inzicht en duidt in alle opzichten op egoïsme. Alles om jezelf te verheerlijken. Wat mij betreft worden deze accounts direct en permanent van alle social media verbannen. Misselijkmakend.

3 respect 14-08-2022 17:55 op
De wereld wordt niet overbevolkt door walrussen, of welke diersoort ook. Mensen willen de totale regie over de wereld, en deze dieren zijn daar de dupe van. Lekker scoren op social media, jezelf populair maken. Allemaal zelfverheerlijking. Hoop dat de natuur ongenadig terug slaat en de mens weer laat zien waar die écht staat.