NUjijStats voor Boem

20,074

Respect

Respect/dag 57.52
Respect/reactie 9.59

2,093

Reacties

Reacties/dag 6
Meeste reacties op 1 dag 31
Gestart op 09-02-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 24-01-2022 22:10 op
Ik bedoel uiteraard ook vanaf zijn herstel.

13 respect 24-01-2022 21:37 op
Wat ongelooflijk zuur voor hem. Hij maakte gelijk weer een uitstekende indruk en binnenkort is Haller weer terug. Ik hoop dat Erik Brobby dan niet gelijk op het tweede plan zet, dat verdient hij niet. Ze hebben allebei hun specifieke kwaliteiten. Ik zou ze allebei evenredig speeltijd geven. Voor nu heel veel sterkte en een voorspoedig herstel Brian!

14 respect 24-01-2022 16:51 op
Mooi dat de sluitingstijd wordt verruimd naar 22.00 u maar ik had voor iedereen liever gezien dat de qr code van tafel gaat, permanent. Omikron maakt dat echt overbodig en onnodig onderscheidend. Zie bericht van de WHO gisteren dat Europa op weg is naar einde pandemie, niet ondanks maar dankzij omikron. Bovendien werkt een qr code niet met deze variant, de besmettingen gaan toch wel rond. Alleen het OMT maakt zich daar nog druk om want de ziekenhuisbezetting, de vaccinatie en booster graad zijn er allang geen aanleiding meer voor. Eigenlijk helemaal geen maatregelen meer. Maatregelen hebben met deze variant nagenoeg geen zin meer, zeker niet als je verder gaat versoepelen. Laat omikron zijn gang gaan, des te eerder zijn we over de piek heen en kan het virus daadwerkelijk als endemie worden benaderd. De ziekenhuisbezetting spreekt al een tijd boekdelen. Helaas blijven voorzichtigheid en de rekenmodellen troef bij het OMT terwijl het hele lage land pas écht herstelt zonder maatregelen!

245 respect 23-01-2022 22:05 op
Als het OMT met dit geweldige nieuws blijft volharden in hun eigen rekenmodellen die nooit kloppen, zijn ze elk gevoel met de realiteit kwijt en blind voor alle schade, nu door de maatregelen. Dan wordt het hoog tijd voor een spoed onderzoek. Extern wel te verstaan. Met gevolgen voor hun voortbestaan dat nu toch al ernstig ter discussie staat.

194 respect 23-01-2022 21:48 op
Ik ga ervan uit dat het kabinet, OMT en RIVM hier ook goede nota van nemen en het OMT plaats gaat maken voor een EMT, een exit management team, waar niet alleen virologen en medici zitten maar ook vooraanstaande vertegenwoordigers uit de samenleving en economie. En dat die vervolgens tot de conclusie komen dat ze zichzelf heel snel kunnen opheffen omdat er geen maatregelen meer nodig zijn en ook geen qr code, welke G ook en geen quarantaine. Griep heet in het vervolg gewoon omikron (of andersom) en wat mij betreft mag er ook een biermerk naar worden genoemd. Proost! We hebben wat te vieren binnenkort.

7 respect 23-01-2022 20:39 op
Beiden hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd op een andere manier in hun voordeel te beslissen. PSV was de eerste helft niet goed genoeg en in de terdege helft hebben ze nagelaten de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Dat mogen ze zichzelf aanrekenen. Dan mag dit moment niet ineens cruciaal blijken in de titelstrijd. Ik ben gewoon blij dat Ajax weer bovenaan staat. Met een mooie winnende goal.

13 respect 23-01-2022 16:31 op
In de 87ste minuut nog drie spelers wisselen. Hoe verzin je het. Hoe dan ook. Ajax Back on top. Mooi voor de club en vooral ook voor Erik.

6 respect 23-01-2022 14:02 op
Ongeacht welke van deze verhalen allemaal waar zijn, het heeft wel flink wat los gemaakt, en niet alleen met betrekking tot dit programma. Dat het zo in de publiciteit komt lijkt me wel goed als aanzet om in de werkomgevingen waar dit daadwerkelijk voor komt, het onderwerp bespreekbaar te maken en van daaruit een veilige werkomgeving te creëren, niet alleen voor vrouwen maar voor iedereen. Ik heb zelf ooit meegemaakt in mijn jonge jaren, toen ik een vakantie baantje kon krijgen bij een schoonmaakbedrijf, dat bij een kennismakingsgesprek de leiding gevende zijn handen niet thuis kon houden. En het bleef niet bij een arm op mijn schouder. Toen was ik 16 ofzo. Ik ben hard weggerend en gelijk naar huis gefietst. Dat dit me tientallen jaren later nog steeds helder voor de geest staat, zegt genoeg.

15 respect 23-01-2022 13:31 op
Prima. Bij Ajax staan Anthony, Brobby en Tadic voorin heb ik al gezien in de Ajax app. Verder Pasveer, Timber, Alvarez, Gravenberch, Mazraoui, Blind, Martinez en Berghuis. Ook die opstelling is dus bekend. Heb er onwijs zin in en vertrouw op een overwinning van Ajax.

4 respect 23-01-2022 11:21 op
Ook ik heb geen glazen bol maar wel een sterk vermoeden dat Ajax deze wél wint. De 'honger' is er bij Erik en zijn selectie juist omdat het hem als coach in Eindhoven nog niet is gelukt, ze zijn veel overtuigender uit de winterstop gekomen (dat is weleens anders geweest) dan PSV, en ik vind dat Ajax kwalitatief een betere selectie heeft in de breedte. En Brobby is back. Dat er geen publiek bij is, was bijna heel 2021 ook al dus dat vind ik geen excuus voor wat dan ook. Ik denk 0-2 of 1-3 einduitslag.

40 respect 22-01-2022 21:24 op
Om tijd, geld en heel veel frustraties te besparen kunnen ze beter stoppen met die registratie. Het gaat alleen maar verder oplopen waardoor de achterstand nog groter wordt, maar is met deze variant allesbehalve gevaarlijk voor de volksgezondheid. Het aantal landen dat het virus daarom als endemie gaat behandelen neemt in hoog tempo toe. Omdat het kán en omdat ze wél inzien dat de schade door zware maatregelen alle zorgen om de volksgezondheid ver overschrijdt. Dát is inzicht. De registraties dienen alleen maar om overzicht over het aantal besmettingen te houden en daarmee om de rekenmodellen in stand te houden en leidend te laten blijven, die nooit uitkomen. Het is een bureaucratie op zich geworden die er wel verantwoordelijk voor is dat veel mensen mentale schade op hebben gelopen. Leerlingen, studenten, ondernemers, noem maar op. Dát is ook volksgezondheid ! Om van alle materiële schade maar niet te spreken. Invoering van welke G ook schiet met omikron elk doel compleet voorbij!

121 respect 15-11-2021 22:43 op
Eerst de dokters assistenten in Amsterdam en nu dit weer. Volkomen terecht dat hier aangifte tegen wordt gedaan. Typisch geval doelbewust rommelen met andermans gezondheid. Alsof het nog niet erg genoeg is allemaal op het moment. Prima de maatregelen die al getroffen zijn tegen dit bedrijf. Zo verwerpelijk dat iemand aan zoiets wil verdienen.

0 respect 15-11-2021 19:11 op
Mooi verhaal van Solbakken. Dat valt te prijzen. Hij rekent het Noorse team zeker niet bij voorbaat rijk, en terecht. Ik vertrouw erop, oranjegezind, dat wij aan het langste eind trekken en winnen. Je moet helemaal niet afhankelijk willen zijn van andere uitslagen en nu krijg je zelfs een tweede kans op rij om plaatsing veilig te stellen. Ik veronderstel de kans om die te pakken toch ruimschoots aanwezig bij ons nationale elftal. Kwaliteit zat, alleen kwam die er geen Montenegro niet bepaald uit in vooral de tweede helft. Nu moet het gebeuren. Niks aan het toeval overlaten en vol gaan voor de overwinning. En uitgaan van eigen kracht. Maak er een team overwinning van.

3 respect 15-11-2021 19:10 op
Verketteren? Frankie zit zoals meer spelers in een mindere fase maar juist bij Ajax groeide hij uit tot een sterspeler. Dit is wel erg makkelijk oordelen.

4 respect 15-11-2021 18:21 op
Een vuurwerk show centraal in steden lijkt me op zich wel mooi. Al snap ik de zorgen wel als er veel mensen op af komen in het kader van besmettingen. Maar een vuurwerk verbod voor consumenten mag er voor mij per direct en structureel komen, wel of geen corona. Het scheelt een hoop overlast (ook vaak ver voor de jaarwisseling al) afval, gestreste huisdieren en verwondingen. Tijden veranderen. Er is ook geen zwarte piet meer bijvoorbeeld waarvan kinderen geen idee meer hebben waarom. En dat is toch echt een kinderfeest. En ook door corona kunnen er nog wel meer dingen anders worden dan voorheen. Maar geen consumenten vuurwerk meer, ik zit er niet mee. Daarbij, zat andere leuke manieren om oud en nieuw te vieren.

1 respect 15-11-2021 16:28 op
Dit kan zo niet langer. Absurde cijfers die zelfs die van vorig jaar ruimschoots overstijgen. Wat een drama. De nieuwste maatregelen lijken mij niet voldoende om dit drastisch naar beneden te krijgen maar het kabinet zal geen lockdown willen omdat anders alle gevaccineerden die hun steentje hebben bijgedragen dubbel worden gestraft. Alleen, die kunnen het virus ook bij zich dragen en verspreiden. Maar is de kans op ziekenhuisopname vele malen kleiner als je geen onderliggend lijden hebt. Onder die noemer zal het vermoedelijk op 2G uitdraaien. Het trieste daarvan is weer dat goedwillende niet gevaccineerden die zich wel aan maatregelen houden en zich laten testen ook keihard de dupe zijn. Slechte zaak. En aangezien die er kennelijk niet zo makkelijk uit te halen zijn wordt een onevenredig grote groep opnieuw gestraft. Dit vind ik alleen gepast voor diegenen die zich nergens wat van aantrekken en wel dezelfde zorg verlangen als het nodig is.

2 respect 15-11-2021 16:02 op
De aandacht mag nu toch ook wel echt uitgaan naar het zorgpersoneel dat alweer vele overuren moet maken en al met de nodige uitval kampt. Ze lopen nu alweer op hun achterste benen. Echt treurig dat ze het weer zo voor hun kiezen krijgen terwijl de wachtlijsten voor niet corona patiënten alweer hard oplopen. Daarom begrijp ik ook niet waarom het kabinet nu niet hard heeft ingegrepen. Alle alarmbellen rinkelen weer keihard en dan komt er vooral een pakket om de vervoersbewegingen te beperken (oa advies thuiswerken). Een halfzachte aanpak om bepaalde groepen in bescherming te nemen en anderen des te harder wéér te raken waar lang niet altijd de meeste besmettingen weg komen. Maar hopen dat de ic's niet gaan overlopen. Ik benijd de aanpak in het VK, die het allemaal veel beter in perspectief hebben geplaatst, vooruit denken en ondanks de herfst de besmettingen nog steeds zien teruglopen met vrij weinig maatregelen. Regeren is vooruitzien, niet achter de feiten aanlopen.

0 respect 14-11-2021 20:36 op
Vooral erg knap dat Noord-Macedonië een play off ticket te pakken heeft, dat hadden weinigen tevoren verwacht, ook ik. Voor Duitsland geen verrassing, die waren al gekwalificeerd.

9 respect 14-11-2021 17:13 op
De titel van dit artikel doet vermoeden wat in het artikel zelf eigenlijk onduidelijk is, namelijk of Vloet de bestuurder was. Vreselijk hoe dan ook voor het gezin om zo je zoontje te moeten verliezen en zelf in het ziekenhuis te belanden. Alle sterkte en kracht voor hen de komende tijd en gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Er is nog veel onduidelijk over de toedracht, alleen wat die voor schade heeft toegebracht. Voor Vloet en zijn metgezel is het te hopen dat er geen verdovende middelen in het spel zijn en als dat wel het geval is bij de bestuurder, wie dat ook is, dan zal duidelijk worden in het proces welke prijs daarvoor moet worden betaald, en terecht. Voor de politie veel wijsheid gewenst om volledig duidelijk te krijgen hoe en wat. Van mij uit tot die tijd geen mening of oordeel.

130 respect 12-11-2021 22:28 op
Prima hoor. Ik heb een pas. Dit werkt wel een hoop onrust in de hand, zowel qua naleving als handhaving. Het kabinet doet er goed aan zich alvast te beraden hoe dat aan te pakken. Er zijn zat ongevaccineerden die zich wel aan de maatregelen houden en ook gevaccineerden. Met een corona pas worden ook goed willende niet gevaccineerden gedegradeerd. Een corona pas is niet waterdicht! Ga nu eens gericht te werk met de aanpak, in regio's en bij groepen waar de besmettingen het hardst op lopen. Maar nee, heel het land moet weer zuchten.

5 respect 12-11-2021 21:43 op
Die hoor ik ook niet van mensen zoals jij die alleen maar kritiek hebben op een andere reactie. Maar ik begrijp dat je zelf geen sportliefhebber bent of in ieder geval geen medeleven hebt met sportclubs en hun publiek. Ook dan is het wel makkelijk reageren.

2 respect 12-11-2021 21:37 op
Niks schamen. Het is allang bekend dat de stijging bepaald niet door publiek bij voetbalwedstrijden komt (dan was dat al veel eerder gebeurd, het voetbal seizoen is in augustus begonnen), in de buitenlucht. Als je mensen de les wilt lezen, doe dat dan bij groepen waar de meeste besmettingen vandaan komen. Ik hecht hier geen enkele waarde aan.

2 respect 12-11-2021 21:28 op
Dat betekent weer een hoop inkomsten derving voor clubs en frustratie voor het publiek. En dat terwijl deze opleving in de besmettingen bepaald niet daar vandaan komt. Er worden met dit maatregelen pakket weer veel goedwillende mensen gestraft die het absoluut niet verdienen. En dan bedoel ik niet alleen gevaccineerden.

1 respect 12-11-2021 21:17 op
Goede instelling. Wedstrijd na wedstrijd benaderen en elke wedstrijd als finale. Dat houdt iedereen scherp. Treurig dat er tegen Noorwegen geen publiek bij mag zijn. Dat is toch een soort twaalfde man en zeker in de Kuip worden veel wedstrijden door oranje gewonnen. Eerst tegen Montenegro maar eens winnen. Met winst ook tegen Noorwegen komt het WK wel erg dichtbij. Al heb ik nog steeds heel veel moeite met waar dat wordt gehouden. En niet alleen vanwege het klimaat daar.

3 respect 12-11-2021 21:10 op
Briljante actie. Nu nog hopen dat de knvb iets verzint om de overige wedstrijden te verplaatsen zodat er publiek bij kan zijn. Door voetbal publiek hadden de cijfers al veel sneller en harder kunnen en moeten oplopen dus deze maatregel is wat mij betreft echt een no go.