NUjijStats voor Breezin

3,716

Respect

Respect/dag 17.05
Respect/reactie 4.09

909

Reacties

Reacties/dag 4.17
Meeste reacties op 1 dag 19
Gestart op 22-04-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 26-11-2020 15:42 op
Dat begrijp ik zeker wel. Maar als je het je kunt veroorloven om spelers als Firminio en Fabinho rust te geven en op de bank te laten in de Champions League dan heb je geen reden tot klagen lijkt mij. En zaterdag een wedstrijd tegen het nietige Brighton&Hove Albion. Waar hebben we het over.....

0 respect 26-11-2020 14:19 op
Alle trainers in de Premier League klagen over het drukke schema. Maar de clubs krijgen daar vele honderden miljoenen voor terug via de tv rechten. Daarom kunnen ze de beste en duurste spelers ter wereld binnenhalen. En hebben ze ook nog een reservebank waar je u tegen zegt. Beetje overdreven gezeur van Klopp.

1 respect 25-11-2020 20:30 op
Toch wordt hij in Napels en Argentinië als een god verheerlijkt. Of toch minstens als door god gezonden. Hoe je het ook bekijkt, hij heeft miljoenen mensen oneindige vreugde gebracht. Zelf heeft hij anderen niet veel kwaad gedaan, behalve zichzelf en ws een paar om hem heen. Dat kunnen er niet zoveel zeggen.

0 respect 25-11-2020 18:20 op
Zeg dit maar niet al te hard in Napels of Argentinië. De kans dat je ruzie krijgt, of erger, is 100%. ;-)

0 respect 25-11-2020 18:14 op
Zijn carriëre bij Napels heb ik niet echt gevolgd. Er was weinig Italiaans voetbal op tv in die tijd. Ik heb wel 20 jaar terug een DVD gedownload met zijn 100 mooiste doelpunten. Daar zaten ook veel vrije schoppen bij. Echt onwaarschijnlijk hoe hij ze uit alle hoeken en afstanden erin schoot, zonder de doelman ook maar een schijn van een kans te geven. Nooit meer gezien, zelfs bij Messi en Ronaldo niet.

11 respect 24-11-2020 17:50 op
Zeg eens eerlijk. Wat denk je zelf?

5 respect 23-11-2020 22:08 op
Niet allemaal, maar sommigen zeker wel. Vooral als je een smalle beurs hebt, toch wat leuke spulletjes wilt hebben voor in je huis en niet gelijk naar de ikea wilt rennen. Tegenwoordig hebben de goede echt wel kwaliteitsnormen en zetten ze lang niet zomaar alles in de winkel.

11 respect 23-11-2020 18:33 op
Briljant idee, de Britten zijn gek op ouwe meuk die ze aan de gloriedagen van vroeger doet herinneren. Of het serieus wat opbrengt betwijfel ik, maar ach. Toch weer wat blije Britten met een kleine trofee. Die zijn ook met een kaarsje te vinden in deze tijd, zeker nu het heilige Kerstmis met een beetje pech niet doorgaat.

0 respect 22-11-2020 18:14 op
Als je vader adhd heeft en je moeder autisme, kan het ook zo zijn dat ze die eigenschappen of beperkingen, hoe je het ook noemen wilt, ongewild in je opvoeding hebben meegegeven. Ouders kunnen met de beste bedoelingen, door onwetendheid, best veel dingen niet zo goed doen, zeker in de eerste 5 'a 6 levensjaren. Dat draag je in veel gevallen de rest van je leven mee.

4 respect 22-11-2020 18:06 op
Weet je dat wel zeker? Ik heb voor kennissen die een beetje digibeet zijn al meerdere PC's en laptops uit 2010 tot 2013 moeiteloos ge-upgrade naar Windows 10. Win 10 heeft een kleinere 'footprint' dan Win 7. Daarom draait het zelfs op oudere systemen beter en sneller. Een goede tip: bewaar al je bestanden die niet in de cloud staan op een externe hd of grote usb stick. Doe daarna een upgrade met de optie 'verwijder al je bestanden, incl. besturingssysteen.' Beetje hetzelfde als 'format C:' in de DOS tijd. Heeft tot nu toe altijd gewerkt, zonder problemen. Moet je wel de rest van je software ook opnieuw installeren. Goed te doen op een regenachtige zondag. Je zult verbaasd staan hoe fit en lenig je apparaat daarna weer is. ;-)

4 respect 21-11-2020 21:46 op
Bij veel verstandelijke beperkingen is er zeker sprake van aangeboren beperkingen. Maar bij ADHD en Autisme is er nog steeds veel twijfel of dat aangeboren is of met de opvoeding te maken heeft. Daar zijn de deskundigen nog lang niet uit.

2 respect 21-11-2020 15:22 op
@kokomo. Ik hoop van harte dat je niet besmet raakt en serieus ziek wordt door corona. Zo te horen zit je in de groep van mensen met een hoog risico op ernstige complicaties. Ik zou, als ik de keuze had tussen vervelende maar wel tijdelijke bijwerkingen van een prik, of corona met mogelijk de dood tot gevolg, geen moment aarzelen.

7 respect 21-11-2020 13:47 op
In dit geval woont de slager in de VS en de keurmeesters in o.a. Europa. Ik zie de vergelijking met de slager die zijn eigen vlees keurt totaal niet. Dit is ook alweer zo'n reactie die nergens op feiten gebaseerd is. En nee, mensen die niet afgaan op feiten maar alleen op hun buikgevoel, daar heb ik geen waardering voor. Het gaat hier om wetenschap die voor 99.9 % van de mensen totaal niet te begrijpen is. En er dan toch een mening over hebben vindt ik misplaatste autonomie.

7 respect 21-11-2020 13:30 op
Als iemand uit de risicogroep kwa leeftijd volg ik de ontwikkeling van de vaccins al een tijdje met meer dan normale interesse. Tot nu toe heb ik nog geen enkele wetenschapper twijfels horen uiten over de kwaliteit en veiligheid van de vaccins van Pfizer/Biontech en Moderna. Dat de ontwikkeling zo snel is gegaan is voor een groot deel te verklaren uit het feit dat het analyseren en modificeren van stukjes DNA de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen. Bij het Pfizer vaccin gaat het om een al bestaand en veilig bewezen vaccin dat een heel klein beetje is verbouwd. Dat wordt bevestigd door professoren en hun vakgroepen wereldwijd die geen financiële belangen hebben bij de producenten. Dat klinkt heel vertrouwen wekkend in mijn oren. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als niet ook Henk en Ingrid, met alleen een paar jaar middelbare school en een paar uurtjes googlen, tot de conclusie komen dat het nooit veilig zou kunnen zijn en daarom zijn ze tegen. Om moedeloos van te worden.

0 respect 20-11-2020 20:06 op
De naam UFC dekt eigenlijk de lading niet. Je zou toch verwachten dat er in dit soort gevechten helemaal geen regels gelden en dat er ook geen scheidsrechter bij hoeft te zijn. Gewoon, twee mannen of vrouwen de kooi in. Eentje komt lopend naar buiten en is de winnaar. Daar zullen vast wel doden bij gaan vallen, maar hé, dat is het risico van het vak. Benieuwd hoeveel vechters onder die voorwaarden bereid zijn het gevecht aan te gaan. Het levert vast spectaculaire tv op en wereldwijd heel veel omzet door gokkers. En daar is het uiteindelijk om te doen. Kan niet wachten!

11 respect 19-11-2020 17:26 op
In de groepen van de zeer gelovigen zijn er nu eenmaal mensen die het woord van het opperwezen laten prevaleren boven de wetenschap. Hieronder zijn ook de mensen te vinden die hun kinderen niet willen laten vaccineren tegen de meest voorkomende ziekten. Als zij zonodig gebruik willen maken van de vrijheid van godsdienst die hier bestaat, zullen we dan ook afspreken dat zij, in geval van ziekte, een gebedsdienst organiseren in plaats van naar het ziekenhuis te gaan? Lijkt mij niet meer dan redelijk en in verhouding met de opstelling die zij kiezen.

1 respect 19-11-2020 16:48 op
Mee eens. Onder diegenen die hier aandacht voor vragen is er ook niemand die vindt dat het verboden moet worden. Wèl dat je hier niet op jonge leeftijd al mee moet beginnen. Een rondootje met een volleybal kan natuurlijk wel voor de techniek. Dat is wat anders dan vele malen een harde voorzet inkoppen. En ook vinden ze dat er niet tot in den treure op getraind moet worden op hoger niveau. Dat is wel een typisch Engels voetbaldingetje. Dat kan best een paar tandjes minder.

5 respect 19-11-2020 14:08 op
Vanochtend was hier een groot item aan gewijd op de BBC Breakfast nieuwsshow. Hier kwam ook een wetenschapper aan het woord die grote groepen jeugdspelers tussen 10 en 14 jaar had getest. De test van 15 minuten bestond uit het zo snel mogelijk antwoord geven op eenvoudige vragen die iedereen moeiteloos kan beantwoorden, en vragen die het geheugen aanspreken. Na een half uur koptraining, bij hoekschoppen en vrije trappen enzo, werd de test herhaald. Bijna zonder uitzondering waren alle deelnemers een stuk trager geworden in die korte tijd. Ook werden er hersenspecifieke eiwitten in het bloed aangetroffen die er niet thuishoren. Wat hem betreft is het bewijs overduidelijk dat veel koppen niet goed is voor je bovenkamer. Het is toe te juichen dat ex-voetbalsterren zich nu ook aan deze zaak verbinden. Anders veranderd er nooit iets.

3 respect 13-11-2020 22:45 op
Ik zal het je even macro-economisch voorrekenen. Cijfers zijn van het CBS. De cultuursector is goed voor 320.000 voltijds banen en bijna 5% van het BNP. Zeg maar 40 miljard per jaar, afgerond. Vergelijkbaar met de bouw en 2 keer zoveel als alle landbouw en veeteelt bij elkaar. Als die allemaal netjes belasting betalen blijft er meer dan genoeg over om hier en daar subsidiepotjes te verdelen. Hobbyisten verdienen geen geld, professionals wel. En iedereen daaromheen ook, van de podiumbouwers tot de koffiejuffrouw, van de catering en drankleveranciers tot de schoonmakers en beveiligers, en alles daar tussenin.

1 respect 13-11-2020 21:42 op
@mark. Dus, als ik je goed begrijp, zijn alle mensen die in theaters, concertzalen, musea, media, boekwinkels, enz. enz. werken hobbyisten? En lowlands, pinkpop, ziggodome, ahoy, carré, het Rijksmuseum en nog vele anderen moeten kleinschaliger? Briljant idee, daar is goed over nagedacht. Dat moet gezegd.

2 respect 13-11-2020 21:17 op
Dat is flauwekul. 80% van de cultuur is puur commercieel en winstgevend. Alle grotere evenementen en voorstellingen zijn al maanden van tevoren uitverkocht. Waarom denk je dat al die bekende namen zo welgesteld zijn? Alleen de heel kleine zalen voor de beginners en aankomende talenten krijgen een beetje subsidie en draaien voor de rest op stagiëres en vrijwilligers.

14 respect 13-11-2020 17:41 op
Tsja, klinkt goed. Op het eerste gezicht. Wel zo'n 15.000 werklozen erbij. Dat zijn wel uw buren als u daar woont. En het gaat al zo goed met de economie op dit moment. Overigens valt het met die sanering wel mee. Behalve op het terrein zelf. Het duingebied vlakbij in de buurt heeft er bijzonder weinig van te lijden. Dat zal zelfs de boswachter be-amen.

31 respect 13-11-2020 17:14 op
Het is wel degelijk technisch mogelijk om die overlast en vervuiling terug te dringen. Waar een wil is, is een weg. Wat dat betreft heb ik meer vertrouwen in een Zweeds bedrijf dan eentje uit India. En de boel verhuizen naar Zweden zou de grootste kapitaalvernietiging ooit zijn in nl. Verder is iedereen die ervoor doorgeleerd heeft er inmiddels wel van overtuigd dat Europa het heft in eigen hand moet nemen in veel zaken. De rest van de wereld is al rumoerig en ongewis genoeg. Daar past dit prima in. Als we de Zweden al niet meer kunnen vertrouwen is het eind zoek.

0 respect 13-11-2020 09:45 op
De koers interesseert mij niets want ik handel niet in aandelen. Maar zoals iedere beursanalist je kan vertellen heeft de markt altijd gelijk. En ik ken wel veel ouderen, gewone burgers, die ooit KPN in bezit hadden als appeltje voor de dorst. Want dat bedrijf was toch net zo zeker als Fort Knox? Die hebben heel veel geld verloren, in heel korte tijd, door wanbeleid en het aantrekken van een veel te grote broek door de leiding van het bedrijf.