NUjijStats voor Chris1

11,735

Respect

Respect/dag 5.87
Respect/reactie 4.84

2,426

Reacties

Reacties/dag 1.21
Meeste reacties op 1 dag 36
Gestart op 07-12-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

5 respect 22-11-2020 08:54 op
Hoe kan het dat dit zo lang kon voortduren, zonder dat er eerder door de partij is opgetreden? Want als je even verder kijkt, kun je de conclusie trekken dat dit gewoon gelijkenissen heeft met het ontstaan en de grondbeginselen van de NSDAP. En dit soort dingen uitkramen, en hiervoor sympathieën hebben, daar moeten we het vandaan blijven. Dit lijkt me dan ook de enige juiste oplossing.

11 respect 21-11-2020 18:52 op
Van die inentingen weet en wist je wat de bijwerkingen zijn. Als het vaccin er is, wacht ik daar voorlopig nog mee, net als met de app. Eerst wil ik weten wat de bijwerkingen en eventuele negatieve gevolgen zijn. En dat wordt pas na een tijdje bekend. Daarbij, als heel wat mensen vrijwel gelijk het vaccin nemen, wordt de kans dat ik ziek wordt ook vanzelf kleiner. Graag kijk ik, inderdaad ook voor mijn eigen gezondheid, eerst de kat uit de boom, en dat is net zo goed een bewuste en weloverwogen keuze. Onderhand wordt je voor gek versleten, als je niet direct een vaccin neemt. Dat is wat mij betreft te kortzichtig en te kort door de bocht. Misschien heeft het ook met vertrouwen in je lichaam te maken. Want ik ben, echt waar, nooit ziek. Waarom zou ik dan nu ineens een vaccin nemen, waarvan ik vooraf de uitkomst niet weet van wat dit in mijn lichaam teweeg zal brengen? Mij voorlopig niet gezien.

4 respect 21-11-2020 18:49 op
Vandaag ongelooflijke drukte in winkelcentra, zonder afstand en zonder mondkapjes. - Waar is de toegezegde handhaving? - Waar zijn de toegezegde boetes? - Wat wordt er gedaan, met de aanvullende nieuwe wetgeving? Mensen vinden op het moment feestdagen belangrijker dan de cijfers naar beneden te krijgen. En nu ik bovenstaande zie gebeuren is het kabinet het blijkbaar hiermee eens. De bijl van golf nummero drie ligt al reeds aan de wortel van de boom, en deze zal op deze manier, door december nog een tandje erger worden dan golf nummero 2. Ook een mondkapjesplicht vanaf 1 december is geen vrijbrief om veel te vroeg versoepelingen door te voeren, met de feestdagen nog voor de deur. Kijk alleen al vandaag maar eens om je heen. Je ziet het verkeerd gaan. En kom niet met de goedkope veroordeling hoe ik dit weet, want inderdaad en uiteraard heb ik dit weekend ook boodschappen nodig.

1 respect 21-11-2020 18:17 op
Dat is inderdaad helder, Cor. Ik begrijp niet dat er geen extra maatregelen genomen zijn voor de aankomende feestmaand. Zoals het er nu voorstaat zullen massale bezoeken aan familie, kennissen, en vrienden, een massale stijging tot gevolg hebben.

1 respect 21-11-2020 18:14 op
Het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen is inderdaad opnieuw afgenomen. Vrijdag daalde de totale coronacapaciteit met 69 patiënten, zaterdag kwamen 59 ziekenhuisbedden vrij. Er liggen nu nog 1.902 coronapatiënten in het ziekenhuis. Echter, 550 van hen liggen op een intensivecareafdeling. Dat aantal is licht gestegen ten opzichte van vrijdag, toen 547 ic-bedden door COVID-19-patiënten werden bezet. In het afgelopen etmaal hebben ziekenhuizen elf coronapatiënten, van wie vier ic-patiënten, verplaatst tussen regio's. Het aantal coronagerelateerde sterfgevallen steeg zaterdag met 48. Dat wil echter niet zeggen dat al deze mensen in het afgelopen etmaal zijn overleden. Vrijdag werd een vrijwel even groot aantal gemeld: 51. Dus niet overal is er een daling te zien.

5 respect 21-11-2020 18:02 op
- Vandaag ongelooflijke drukte in winkelcentra, zonder afstand en zonder mondkapjes. - Waar is de toegezegde handhaving? - Waar zijn de toegezegde boetes? - Wat wordt er gedaan, met de aanvullende nieuwe wetgeving? Mensen vinden op het moment feestdagen blijkbaar belangrijker dan de cijfers naar beneden te krijgen. En nu ik bovenstaande zie gebeuren is het kabinet het hiermee eens. De bijl van golf nummero drie ligt al reeds aan de wortel van de boom, en deze zal op deze manier, door december nog een tandje erger worden dan golf nummero 2. Ook een mondkapjesplicht vanaf 1 december is geen vrijbrief om veel te vroeg versoepelingen door te voeren, met de feestdagen nog voor de deur. Kijk alleen al vandaag maar eens om je heen. Je ziet het verkeerd gaan. En kom niet met de goedkope veroordeling hoe ik dit weet, want inderdaad en uiteraard heb ik dit weekend ook boodschappen nodig.

2 respect 21-11-2020 16:13 op
Een beetje te makkelijk. U heeft dit weekend toch ook boodschappen nodig?

3 respect 21-11-2020 16:05 op
- Ongelooflijke drukte in winkelcentra, zonder afstand en zonder mondkapjes. - Waar is de toegezegde handhaving? - Waar zijn de toegezegde boetes? - Wat wordt er gedaan, met de aanvullende nieuwe wetgeving? Mensen vinden feestdagen belangrijker dan de cijfers naar beneden te krijgen. Als ik het goed zie is het kabinet het daarmee eens. De bijl van golf nummero drie ligt al reeds aan de wortel van de boom, en deze zal nog een tandje erger zijn dan golf nummero 2. Een mondkapjesplicht is geen vrijbrief om veel te vroeg versoepelingen door te voeren, met de feestdagen nog voor de deur. Kijk alleen al vandaag maar eens om je heen. Je ziet het verkeerd gaan.

3 respect 21-11-2020 15:27 op
Als je deze cijfers bekijkt, een stijging van 19 procent, hoe kan het dat er dan nu al versoepelen plaatsvinden? Hoe kan het, dat er gezegd wordt of er gekeken wordt of er méér kan tijdens de feestdagen? Is dit de manier om mensen gemotiveerd te houden? Massale bezoeken tijdens de feestdagen, aan familieleden, kennissen, en vrienden, zullen absoluut weer leiden tot een explosieve toename van de cijfers. Het zorgpersoneel zou voorlopig ontlast moeten worden. Niet zoals het kabinet nu doet, maatregelen al versoepelen, terwijl de feestdagen nog voor de deur staan. Na de feestdagen ligt de bijl van golf nummero drie reeds aan de wortel van de boom. Het is vanwege de toenemende weerstand, dat het kabinet niet strenger op wil treden. En het kabinet maar denken dat mensen zich hieraan houden tijdens de feestdagen. Wordt wakker. Op deze manier blijft het voorlopig dweilen met de kraan open. Een mondkapjesplicht is geen middel en vrijbrief om aan de andere kant versoepelingen door te voeren.

4 respect 21-11-2020 15:18 op
- Dit kan er op duiden dat ze op zoek zijn naar voedsel. - Het zou ook kunnen dat er meer voedsel te vinden is in onze wateren, wat duidt op een stijging van de visstand. - Het is nu nog redelijk warm weer, dus ook het water is warmer dan normaal, waardoor we meer dolfijnen spotten in Hollandse wateren. Volgens mij lijkt het er niet op dat ze door voedseltekort doodgegaan zijn, maar wat is dan wél de reden?

5 respect 21-11-2020 15:13 op
Apart dat er dan nu wel weer een stijging te zien is, nu de cijfers van het RIVM compleet zijn. Half december is er meer bekend of er iets meer kan met de kerst. Min- of meer een zoethoudertje. Maar massale bezoeken tijdens de kerstdagen, aan familieleden, kennissen, en vrienden, zullen absoluut weer leiden tot een explosieve toename van de cijfers. Het zorgpersoneel zou voorlopig ontlast moeten worden. Niet zoals het kabinet nu doet, maatregelen al versoepelen, terwijl de feestdagen nog voor de deur staan. Daarbij, met een schamel boetebedrag van €95,00, zonder verdere aanpak, krijgen we de steeds harder groeiende feestende menigte niet onder de duim, en ligt na de feestdagen de bijl van golf nummero drie reeds aan de wortel van de boom. Het is vanwege de toenemende weerstand, dat het kabinet niet strenger op wil treden. En het kabinet maar denken dat mensen zich hieraan houden tijdens de feestdagen. Wordt wakker. Op deze manier blijft het voorlopig dweilen met de kraan open.

32 respect 20-11-2020 22:54 op
Als het vaccin er is, wacht ik daar voorlopig nog mee, net als met de app. Eerst wil ik weten wat de bijwerkingen en eventuele negatieve gevolgen zijn. En dat wordt pas na een tijdje bekend. Daarbij, als heel wat mensen vrijwel gelijk het vaccin nemen, wordt de kans dat ik ziek wordt ook vanzelf kleiner. Graag kijk ik, inderdaad ook voor mijn eigen gezondheid, eerst de kat uit de boom, en dat is net zo goed een bewuste en weloverwogen keuze. Onderhand wordt je voor gek versleten, als je niet direct een vaccin neemt. Dat is wat mij betreft te kortzichtig en te kort door de bocht. Misschien heeft het ook met vertrouwen in je lichaam te maken. Want ik ben, echt waar, nooit ziek. Waarom zou ik dan nu ineens een vaccin nemen, waarvan ik vooraf de uitkomst niet weet van wat dit in mijn lichaam te weeg zal brengen? Mij voorlopig niet gezien.

8 respect 20-11-2020 22:48 op
Dat deze dolfijnen in Hollandse wateren waargenomen zijn, kan duiden op 2 dingen. 1) Er zit hier veel vis. Wat er ook op duidt dat het goed gaat met de visstand. 2) Het is nog vrij warm weer. Daarom is ook het water nog vrij warm. Één van beide, of misschien wel beide punten zal betekenen dat we dolfijnen in de toekomst wel vaker zullen zien in onze wateren.

8 respect 20-11-2020 22:34 op
Waarom zou je daarover na moeten denken, als iemand anders dat al gezegd heeft? Het buskruit is al lang uitgevonden. Je moet zélf nadenken, daar gaat het om.

20 respect 20-11-2020 22:01 op
Als het vaccin er is, wacht ik daar voorlopig nog mee, net als met de app. Eerst wil ik weten wat de bijwerkingen en eventuele negatieve gevolgen zijn. En dat wordt pas na een tijdje bekend. Daarbij, als heel wat mensen vrijwel gelijk het vaccin nemen, wordt de kans dat ik ziek wordt ook vanzelf kleiner. Graag kijk ik, inderdaad ook voor mijn eigen gezondheid, eerst de kat uit de boom, en dat is net zo goed een bewuste en weloverwogen keuze. Onderhand wordt je voor gek versleten, als je niet direct een vaccin neemt. Dat is wat mij betreft te kortzichtig en te kort door de bocht. Misschien heeft het ook met vertrouwen in je lichaam te maken. Want ik ben, echt waar, nooit ziek. Waarom zou ik dan nu ineens een vaccin nemen, waarvan ik vooraf de uitkomst niet weet van wat dit in mijn lichaam te weeg zal brengen? Mij voorlopig niet gezien.

24 respect 20-11-2020 20:48 op
Als het vaccin er is, wacht ik daar voorlopig nog mee, net als met de app. Eerst wil ik weten wat de bijwerkingen en eventuele negatieve gevolgen zijn. En dat wordt pas na een tijdje bekend. Daarbij, als heel wat mensen vrijwel gelijk het vaccin nemen, wordt de kans dat ik ziek wordt ook vanzelf kleiner. Graag kijk ik, inderdaad ook voor mijn eigen gezondheid, eerst de kat uit de boom, en dat is net zo goed een bewuste en weloverwogen keuze. Onderhand wordt je voor gek versleten, als je niet direct een vaccin neemt. Dat is wat mij betreft te kortzichtig en te kort door de bocht. Misschien heeft het ook met vertrouwen in je lichaam te maken. Want ik ben, echt waar, nooit ziek. Waarom zou ik dan nu ineens een vaccin nemen, waarvan ik vooraf de uitkomst niet weet van wat dit in mijn lichaam te weeg zal brengen? Mij voorlopig niet gezien.

12 respect 20-11-2020 20:29 op
Beste Tor, ik ben echt waar, nooit ziek. Waarom zou ik dan nu ineens een vaccin nemen, waarvan ik vooraf de uitkomst niet weet van wat dit in mij lichaam te weeg gaat brengen? Mij voorlopig niet gezien.

15 respect 20-11-2020 20:15 op
Als het vaccin er is, wacht ik daar voorlopig nog mee, net als met de app. Eerst wil ik weten wat de bijwerkingen en eventuele negatieve gevolgen zijn. En dat wordt pas na een tijdje bekend. Daarbij, als heel wat mensen vrijwel gelijk het vaccin nemen, wordt de kans dat ik ziek wordt ook vanzelf kleiner. Graag kijk ik, inderdaad ook voor mijn eigen gezondheid, eerst de kat uit de boom, en dat is net zo goed een bewuste en weloverwogen keuze. Onderhand wordt je voor gek versleten, als je niet direct een vaccin neemt. Dat is wat mij betreft te kortzichtig en te kort door de bocht.

2 respect 20-11-2020 16:26 op
Zijn de cijfers dan nu écht compleet? Apart dat er dan nu wel weer een stijging te zien is. Half december is er meer bekend of er iets meer kan met de kerst. Min- of meer een zoethoudertje. Maar massale bezoeken tijdens de kerstdagen, aan familieleden, kennissen, en vrienden, zullen absoluut weer leiden tot een explosieve toename van de cijfers. Het zorgpersoneel zou voorlopig ontlast moeten worden. Niet zoals het kabinet nu doet, maatregelen al versoepelen, terwijl de feestdagen nog voor de deur staan. Daarbij, met een schamel boetebedrag van €95,00, zonder verdere aanpak, krijgen we de steeds harder groeiende feestende menigte niet onder de duim, en ligt na de feestdagen de bijl van golf nummero drie reeds aan de wortel van de boom. Het is vanwege de toenemende weerstand, dat het kabinet niet strenger op wil treden. En het kabinet maar denken dat mensen zich hieraan houden tijdens de feestdagen. Wordt wakker. Op deze manier blijft het voorlopig dweilen met de kraan open.

2 respect 20-11-2020 16:07 op
'De oplossing heeft lag op zich moeten laten wachten'. Welke oplossing is er nu gekomen dan? Medewerkers zijn bang om te praten en vrezen voor hun baan. De druk van hogerhand is ongekend, toch redelijk duistere praktijken. Ondertussen zijn huwelijken gestrand, relaties ten einde, zitten mensen in de schuldsanering, etc. Als je als burger één dag te laat je papieren aanlevert ben je de sigaar. Meerdere keren is deze mensen compensatie beloofd. De laatste keer zouden deze mensen dit voor kerst nog ontvangen. Het is bijna weer kerst, en nog stééds is er niets uitgekeerd. Er wordt door de rechterlijke macht automatisch vanuit gegaan dat de regels van het kabinet juist zijn, toch worden deze steeds door de belastingdienst verkeerd geïnterpreteerd, verkeerd toegepast, en het toelaatbare wordt overschreden, kastje naar de muur. De kamer zit hierbij evengoed fout. Zíj stellen de regels op, en zíj hebben ook een controlerende functie. De belastingdienst is nl. slechts de uitvoerende macht.

8 respect 19-11-2020 22:29 op
Nieuwe bezems vegen schoon, en de hele bezemkast moet worden vervangen. Medewerkers zijn bang om te praten en vrezen voor hun baan. De druk van hogerhand is ongekend, toch redelijk duistere praktijken. Ondertussen zijn huwelijken gestrand, relaties ten einde, zitten mensen in de schuldsanering, etc. En als je als burger één dag te laat je papieren aanlevert ben je de sigaar. Meerdere keren is deze mensen compensatie beloofd. De laatste keer zouden deze mensen dit voor kerst nog ontvangen. Het is bijna weer kerst, nog steeds is er niets uitgekeerd. Er wordt door de rechterlijke macht automatisch vanuit gegaan dat de regels van het kabinet juist zijn, en die toch door de belastingdienst steeds verkeerd worden geïnterpreteerd, verkeerd toegepast, en het toelaatbare wordt overschreden. Het kastje naar de muur verhaal? Ik denk dat de kamer evengoed fout zit. Zíj stellen de regels op, en zíj hebben ook een controlerende functie. De belastingdienst is nl. slechts de uitvoerende macht.

24 respect 19-11-2020 21:32 op
Sowieso wordt het steeds aantrekkelijker om tijdens de feestdagen even naar het buitenland te rijden. Want onderhand is hier nog weinig te beleven tijdens de feestdagen, 5 december en tijdens de jaarwisseling. Ook de gouden koets staat inmiddels in een museum. De knecht van 5 december is het land al uitgegooid. Een gebakje heeft een naamswijziging ondergaan. Wat gaat het kabinet nog meer doen om tradities, geschiedenis, identiteit en gezelligheid te verbieden en te verbannen in- en uit dit land? Straks mag je ook geen oliebol meer eten, omdat er krenten inzitten. Mijn stem in maart volgend jaar, zal een proteststem zijn op één van de twee partijen rechts naast de VVD. Niet omdat ik het met alles eens ben, maar omdat ik helemaal klaar ben met al dat water wat bij de wijn wordt gedaan. Steeds meer water, en nog steeds veel meer water, het houdt niet op. En ik hoop dat velen dat met mij doen. Deze twee partijen zijn namelijk de enige die hier hopelijk nog iets aan kunnen veranderen.

10 respect 19-11-2020 21:27 op
Mijn stem in maart volgend jaar, zal een proteststem zijn op één van de twee partijen rechts naast de VVD. Niet omdat ik het met alles eens ben, maar omdat ik helemaal klaar ben met al dat water wat bij de wijn wordt gedaan. Steeds meer water, en nog steeds meer water, het houdt niet op. En ik hoop dat velen dat met mij doen. Deze partijen zijn de enige die hier nog iets aan kunnen veranderen.

10 respect 19-11-2020 21:12 op
Sowieso wordt het steeds aantrekkelijker om tijdens de feestdagen maar even naar het buitenland te rijden. Want onderhand is hier nog weinig te beleven tijdens de feestdagen, 5 december en tijdens de jaarwisseling. Ook de gouden koets staat inmiddels in een museum. De knecht van 5 december is het land al uitgegooid. Een gebakje heeft een naamswijziging ondergaan. Wat gaat het kabinet nog meer doen om tradities, geschiedenis, identiteit en gezelligheid te verbieden en te verbannen in- en uit dit land? Straks mag je ook geen oliebol meer eten, omdat er krenten inzitten.

7 respect 19-11-2020 21:06 op
Sowieso wordt het steeds aantrekkelijker om tijdens de feestdagen maar even naar het buitenland te rijden. Want onderhand is hier nog weinig te beleven tijdens de feestdagen, 5 december en tijdens de jaarwisseling. Ook de gouden koets staat inmiddels in een museum. De knecht van 5 december is het land al uitgegooid. Een gebakje heeft een naamswijziging ondergaan. Geschiedenisboeken moeten worden aangepast. Standbeelden worden neergehaald. Wat gaat het kabinet nog meer doen om tradities, geschiedenis, identiteit en gezelligheid te verbieden en te verbannen in- en uit dit land? Straks worden ook oliebol klein niet meer toegestaan, omdat er krenten inzitten.