NUjijStats voor D1333

16,911

Respect

Respect/dag 10.81
Respect/reactie 7.53

2,245

Reacties

Reacties/dag 1.43
Meeste reacties op 1 dag 17
Gestart op 06-03-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

8 respect 30-11-2022 15:24 op
Dat laatste. Is hetzelfde als het rookverbod. Dat zou ook de doodsteek voor de horeca zijn, maar uiteindelijk draait alles door.

6 respect 30-11-2022 15:22 op
Het blijft een vreemde redenering. We moeten het gehoor van onze bezoekers wel schaden, anders zijn we bang dat we te weinig geld verdienen. Aan de andere kant, zij die niet horen willen, zullen op hun wenken bediend worden. Het is en blijft natuurlijk ook de verantwoordelijkheid van de klant zelf. Dat is hetzelfde als mensen waarbij je door de koptelefoon nog steeds keihard de muziek hoort, uiteindelijk ben zijn dat degenen met een probleem, niet ik. Zelf heb ik er overigens een hekel aan als de muziek zo hard staat dat je niet eens een normaal gesprek kan voeren, maar dat zal de leeftijd zijn.

15 respect 30-11-2022 12:48 op
Als ik ergens niet tegen kan, zijn het mensen die klagen over problemen, maar vervolgens elke eigen bijdrage afwijzen. Vele ondernemers klagen dat ze in zwaar weer zitten door de energiekosten, maar als je dan je deuren nog laat openstaan, dan heb je geen recht van spreken. Het argument dat het voor de klanten is, is gewoon ouderwets en kortzichtig. Bovendien kunnen de meeste mensen echt een bordje met 'open' prima lezen.

2 respect 29-11-2022 19:50 op
Dat niet, maar 5 of 6 nul had het toch wel mogen worden. Nederland had in theorie Qatar net zo kunnen wegblazen als Spanje tegen Costa Rica.

2 respect 29-11-2022 19:48 op
Wederom een zeer matige wedstrijd. Vrijwel.iedereen speelden beneden hun niveau en ze hadden de grootst mogelijke moeite om tot uitgespeelde kansen te komen. De wissels kan ik ook niet meer volgen, Weghorst had al thuis moeten blijven dus dan wil je hem al helemaal niet op het veld zien. Zou me straks niets verbazen als de VS of Iran Nederland naar huis stuurt, ze zijn totaal niet in vorm, ook van Gaal niet en het systeem werkt deze keer ook.nog eens tegen. Werkt wellicht leuk tegen aanvallende toplanden maar niet tegen de verdedigende middenmotors of laagvliegers.

4 respect 28-11-2022 22:16 op
Je beseft hopelijk toch wel dat de overheid de uitkeringen betaalt en dus ook de belasting daarover. Die belasting stroomt vervolgens terug naar de staat. Het is dus niet veel anders dan het rondpompen van geld.

24 respect 28-11-2022 22:15 op
In de categorie hoe denigrerend kan je het maken. Zo'n 60% van alle mensen in de bijstand, zullen daar altijd in blijven zitten. Ze zijn niet ziek, maar hebben het vermogen niet om de arbeidsmarkt (blijvend) te betreden. Daar kunnen de meesten ook niets aan doen noch iets aan veranderen. Die zullen zoveel als mogelijk vervolgens in de ziekte-uitkeringen gestopt worden en de rest pest je dus de rest van hun leven zonder verder enig resultaat.

0 respect 27-11-2022 13:28 op
Allemaal hele slechte argumenten als het betekent dat er mensen doodvriezen.

17 respect 25-11-2022 22:26 op
De aanname dar alle uitgekochte boerengrond vol gebouwd wordt, is echt onzin. Dan heb je echt geen idee hoeveel grond dat is. Daarnaast veel boeren laten de koeien niet eens in de wei of willen daarvoor gecompenseerd worden omdat het de efficiency verlaagd. Het gaat ook de boeren uiteindelijk alleen om de poen.

23 respect 25-11-2022 22:23 op
Onzin verhalen verkopen heeft ook geen zin. We hoeven niet ons voedsel uit het buitenland te halen. Althans niet meer dan we al doen. Boeren produceren niet wat het beste voor Nederland is, maar wat het best verkoopt. 70% wordt geëxporteerd. Dat houdt in dat we de productie met 70% kunnen verlagen als we stoppen met exporteren en dan blijft de hoeveelheid voedsel hier hetzelfde.

19 respect 24-11-2022 22:07 op
Een van de beste maar ook een van de meest onsympathieke voetballers ooit. Maar goed, met sympathie win je ook geen wedstrijden, daar is het Nederlands elftal altijd een goed voorbeeld van. Ben alleen wel klaar met Ronaldo en ook Messi, tijd voor een de nieuwe generatie waar alle presentatoren dan weer orgastisch over kunnen orakelen.

3 respect 24-11-2022 20:52 op
Misschien is het vloeken in de kerk, maar als we nu eens de instroom zouden kunnen verlagen dan scheelt dat een hoop. Het is namelijk een illusie dat je ooit voldoende medewerkers gaat hebben. Het is zwaar en ook vaak ondankbaar werk en het salaris is geen vetpot. Daarom zouden we eens beter moeten uitpluizen waarom de jeugd van tegenwoordig zoveel meer in de knoop zit dam vroeger terwijl er meer luxe en comfort is dan in pakweg de jaren 80. Anders blijft het dweilen met de kraan open.

5 respect 22-11-2022 22:16 op
Elke voetballiefhebber gunt zo'n jongen een prachtige carrière zodat je kan genieten van het talent dat hij is. Dan maakt het nog niet eens zoveel uit bij welke club, al heb je zo je voorkeuren. Helaas blijkt nu echter al keer op keer dat hij zichzelf niet uit het moeras kan trekken. Het verlies van zijn vader zal daar waarschijnlijk een grote rol in spelen, niet iedereen kan op die jonge leeftijd zowel het verlies verwerken als de steun of motivatie missen die een vader biedt. Hoop vooral dat hij uit het criminele circuit kan blijven en zijn normale leven weer op de rit kan krijgen. Voetbal moet je vergeten tot die basis er is, waardoor het waarschijnlijk nog lang gaat duren voordat Ihatarren weer op een voetbalveld zal verschijnen, als dat ooit nog gebeurd.

30 respect 21-11-2022 22:02 op
De vraag is ook of alle supporters voor Iran ook Iranees waren. Veel Qatari zijn ook voor Iran tegenwoordig. Daarnaast zullen met name regeringsgezinde supporters de mogelijkheden hebben om af te reizen en zullen daar bijzonder weinig vrouwen tussen zitten. Anders is het niet te verklaren. Ook Iraniërs zijn niet blind en weten wat er in hun land speelt, waardoor ook duidelijk moet zijn waarom ze het volkslied niet meezingen. Dat is nog vrij mild als je het mij vraagt gezien de extreme ellende in Iran. De Russen zijn nog bijna aardiger voor de Oekraïners dan het Iraanse regime voor hun eigen bevolking.

5 respect 21-11-2022 20:24 op
Sommige acteurs moeten gewoon met pensioen gaan. Ze denken dat het nog wel kan, maar de krakkemikkige ouderdom spat van het scherm af wat afdoet aan de personages en de actie. In Captain Marvel was Samuel Jackson weliswaar jonger gemaakt, maar zijn motoriek was die van een oude man. Ook Patrick Stewart is tegenwoordig pijnlijk om.naar te kijken. Misschien weer eens iets origineels verzinnen Hollywood?

10 respect 21-11-2022 20:15 op
Uiteindelijk hebben we millennia overleefd zonder gas, stromend water of elektriciteit. Poetin kan het de Oekrainers heel vervelend maken maar er onder krijgt hij ze niet met deze aanvallen. Uiteindelijk wordt het dan weer lente en dat komt Rusland nog steeds mankracht, materiaal, moreel en vermogen om een moderne oorlog te voeren tekort. Uiteindelijk kan Poetin de oorlog ook niet eeuwig volhouden. Voorraad raakt op en is moeilijk vervangbaar en de oorlogskas wordt leger en leger. Met de vele slachtoffers tezamen zorgt dat er dan voor dat Rusland de oorlog wel moet beëindigen. Belangrijkste vraag daarbij is of dat voor of na dat ze de Krim.kwijt zijn is.

3 respect 17-11-2022 22:25 op
Het lost de problemen van deze arbeidsmigranten natuurlijk niet op, maar hun problemen krijgen wel weer aandacht. Bovendien houden ze dan tenminste ook een positieve ervaring over aan het WK. Mits ze niet door Qatar hier speciaal voor ingehuurd waren. Al kan ik dan wel weer lachen om zo'n figuur die alleen maar aan Frenkie goes to Liverpool denkt.

2 respect 17-11-2022 22:17 op
Denk niet dat het perse negatief uitpakt voor Senegal dat Mané er niet bij is. Ook met hem erbij waren ze waarschijnlijk al in de eerste rond uitgeschakeld en nu hebben ze daar een goed reden voor. Ik had bij het invullen van mijn poule namelijk al Qatar op plek 2 gezet. Niet omdat ze zo goed kunnen voetballen, maar omdat ze in Qatar geen probleem hebben om een WK te kopen en dus waarschijnlijk ook geen bezwaren hebben tegen het omkopen van de tegenstander. Het is dus voor mij weinig verrassend dat de Telegraaf bericht dat ze 8 spelers van Ecuador zouden hebben omgekocht. Waarschijnlijk proberen ze dat ook bij Senegal.

2 respect 17-11-2022 18:33 op
Het heeft wel impact. Deze mannen zullen wellicht geen straf uitzitten, maar zijn wel publiekelijk veroordeeld voor de moord op bijna 300 mensen. Verder moeten ze zich niet in een land met een uitleveringsverdrag met Nederland vertonen, dat maakt hun wereld weer een stuk kleiner. Overigens is die Girkin al naar het front gestuurd, dus hopelijk brengt een Oekraïense kogel (of raket) gerechtigheid. Mochten ze hem vangen, dan leveren ze hem uit.

0 respect 17-11-2022 18:31 op
Ik neem aan om dezelfde reden waarom Mladic wel in Den Haag vervolgd is en de gemiddelde Servische voetsoldaat niet. De wapens voor de moord aanleveren en de order tot schieten geven staat in dit geval gelijk aan zelf op de knop drukken.

7 respect 17-11-2022 18:29 op
Er vlogen ook nog andere maatschappijen over dit oorlogsgebied. Het is niet alsof Malaysia Airlines de enige was. Er was ook geen vliegverbod, de luchtvaartautoriteiten gingen er vanuit dat er daar geen raketten gebruikt werden die op die vlieghoogte konden komen. Totdat de Russen dus die BUK aanleverden. Overigens lijkt wijzen naar de luchtvaartmaatschappij heel erg als het een beetje goed praten dat de Russen dit gedaan hebben.

18 respect 16-11-2022 19:48 op
We moeten ons echt gaan afvragen wat we nog wel en niet willen doen. Met paasvuren de stikstofuitstoot verhogen en daarmee de ruimte voor boeren en bouw te verkleinen lijkt me niet de beste keuze. Natuurlijk het is traditie, maar er is echt wel iets anders leuks te verzinnen wat niet zo vervuilend is. Geldt overigens voor meer dingen. Willen bijvoorbeeld nog wel sierbloementeelt als dat ten koste gaat van andere nuttiger dingen zoals het verbouwen van voedsel.

1 respect 15-11-2022 16:58 op
Mediastilte zou deze jongen erg veel goed doen verwacht ik. Dan moet je dus niet bij Sneijder zijn die lekker bij Genee elke keer een update geeft.

15 respect 14-11-2022 20:58 op
Ze bedoelen militair verslaan op een dusdanige wijze dat ze het niet snel nog een keer zullen proberen. Dat we uiteindelijk weer zaken gaan doen lijkt.me evident, zo werkt de wereld. Alleen denk ik dat het wel.goed is zoveel mogelijk de sancties op hoogwaardige en/of militaire technologie ook na de oorlog in stand te houden. Laat ze maar lekker ouderwetse tanks maken.

11 respect 14-11-2022 20:55 op
Geen straf zal.ooit hoog genoeg zijn om het verlies van een jong leven te compenseren. Dat gezegd hebbende is 14 jaar met tbs geen lage straf. Het duurt dan een behoorlijke tijd voordat hij vrijkomt, alleen vind ik dat tbs pas na de gevangenisstraf zou moeten beginnen en niet tijdens.