NUjijStats voor D_Dermonde

10,950

Respect

Respect/dag 8.21
Respect/reactie 5.06

2,162

Reacties

Reacties/dag 1.62
Meeste reacties op 1 dag 19
Gestart op 03-04-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 26-11-2022 14:06 op
Wat u niet snapt en zij wel, omdat ze het "regime" kennen, dat je dit niet zo maar weg hebt. Als Oekraïne niet zoveel terechte steun zou krijgen met geld en militair opzicht, zou het land er nu ook heel anders voorstaan.

6 respect 26-11-2022 14:01 op
Wie zegt dat als Putin weg is dat deze mensen terug kunnen? Als er een nieuwe Putin gezinde aan de macht komt , of iemand met het zelfde gedachtegoed of erger, dan is het juist voor deze mensen geen optie om terug te gaan. Het is alles behalve zeker dat het na Putin beter wordt voor mensen in Rusland. Ik hoop dat hij wel een status krijgt, want terug kan hij niet, en gaat hij ook niet, dan zal hij met zijn gezin verder moeten zoeken waar hij wel veilig kan zijn, en zal hij nog langer in onzekerheid zitten. En dat ben ik niemand gegund.

11 respect 26-11-2022 11:33 op
Ik denk dat het probleem eerder bij u ligt. Want ik vermoed dat u er net zoveel problemen mee zou hebben als hij hier wel vrienden had gehad.

21 respect 26-11-2022 11:27 op
Hij vraag niet om luxe, dat zit in uw hoofd, omdat u met een bepaalde insteek het artikel leest. Hij vraag om een stukje zekerheid, wat heel menselijk is, want ieder mens wil een stukje basis zekerheid. En dat mag hij best zeggen, we zijn geen Rusland waar je je mond maar moet houden.

0 respect 26-11-2022 10:13 op
Wat is belangrijker openlijke activisme met als doel solidariteit krijgen van een deel van de bevolking, en daarmee het risico lopen jezelf en anderen in gevaar te brengen, en het activisme omslaat in niets voor elkaar krijgen, maar wel solidariteit krijgen. Of dat je daadwerkelijk iets voor elkaar krijgt in stilte, en daarmee sommige mensen je dus niet zullen steunen.

2 respect 26-11-2022 09:54 op
Geloof mij, er zijn Russen die wel degelijk zaken proberen, alleen ze weten hoe het werkt, en dat is juist muisstil zijn. En als het aan de grote klok hangen het doel voorbij schiet, dan maar in stilte, en zult u het misschien achteraf nog eens te horen krijgen.

38 respect 26-11-2022 09:37 op
Het is niet makkelijk om alles achter je te laten, vrienden te verliezen, en dat je eigen vader je als een verrader ziet, het blijft toch je vader, en dat is pijnlijk. Ik wens Pavel en zijn familie alle goeds toe, en dat ze een veilig en gelukkig leven kunnen opbouwen, met nieuwe vrienden bij wie je niet bang hoeft te zijn wat je zegt, en daardoor meteen als vijand gezien wordt.

5 respect 25-11-2022 15:05 op
Ik hoop dat ik er niet meer ben, als ik bijvoorbeeld hulpbehoevend zou worden en deze dingen worden ingezet door een verzekeringsmaatschappij. Waarom zouden ze dit ontwikkelen, waarschijnlijk omdat het goedkoper is, dan dat je mensen het zelfde laat doen. Immers alles draait om geld, en niet om wat iemand nodig heeft.

6 respect 23-11-2022 17:09 op
Vreselijk, waar gaat dit toch eindigen. Een oorlog beginnen is vrij makkelijk maar een oorlog stoppen is vrij moeilijk. Laatst zij iemand van de NAVO op de TV dat een oorlog gemiddeld 2 jaar en 7 maanden duurt. Ik vrees dan ook dat nog wel een paar jaar gaat duren.

9 respect 22-11-2022 08:28 op
"Prima dat normen verschuiven, maar laat het daarbij. Anders had je op dat moment je mening moeten geven en je conclusies moeten trekken." Dat blijkt keer op keer in de praktijk dus niet zo makkelijk te zijn als dat jij het laat overkomen. In beide gevallen kan de agressor zijn gang blijven gaan. Als die conclusie is dat je zelf weg gaat, blijft het probleem bestaan. Als je niets zegt blijft ook het probleem bestaan. Het is niet alleen de gene die het mikpunt is, maar alle mensen eromheen, kijken vaak ook de andere kant op.

2 respect 21-11-2022 19:14 op
Als je een normale werkrelatie hebt is er niets aan de hand als je mensen op hun fouten wijst. En als er niets veranderd kun je ook iemand ontslaan omdat hij zijn werk niet goed doet. Maar daar gaat het hier niet over, hier gaat het over iemand die zijn emoties niet onder controle heeft, en mensen gewoonweg als stront behandeld. En ja als er iets fout gaat en lieve goddelijke Mathijs wordt daar op aangesproken hoort dat ook bij zijn functie, daar krijgt hij ook een royaal salaris voor, hij mag ook wel wat verantwoordelijkheid hebben, en niet alleen met de eer strijken. Tot zover dan het " publiekelijk" "voor lul" staan zoals u dat noemt.

5 respect 21-11-2022 18:30 op
Het is geen normaal gedrag, het is zelfs zeer abnormaal. Zeker als het structureel voorkomt. Iemand die niet met de spanning om kan gaan, en dan gaat afreageren op deze manier zoals hij heeft gedaan kan echt niet. Dan heb je je eigen emoties niet onder controle. En dan krijg je volledige controleverlies zoals iemand op de knieen dwingen, en af te dingen sorry te zeggen voor een fout.

1 respect 21-11-2022 10:05 op
De mensen waren op weg naar een demonstratie die was toegestaan. Maar doordat onverlaten, ze hebben opgewacht, en deze zich zeer agressief hebben opgesteld, door te intimideren, vernielingen aan te richten. Heeft toen op het laatste moment besloten dat de demonstratie geen doorgang kon vinden.

4 respect 21-11-2022 08:30 op
Bedreigen, intimideren en vernielingen, horen niet bij " tegen een stootje kunnen". Bij bedreiging, intimidatie, vernieling of eventueel geweld, hoef je je niet af te vragen wat dit veroorzaakt heeft, er is namelijk nooit een reden om te bedreigen, te intimideren, te vernielen, of geweld te gebruiken. Dat zou zo moeten zijn, maar helaas verheerlijken sommigen het geweld van de "tegenstander".

12 respect 21-11-2022 08:18 op
De gene die nu orde verstoorden waren toch echt de mensen die geweld, intimidatie en vernieling gebruikten. De demonstratie was gewoon toegestaan. Pas toen ging het mis.

6 respect 21-11-2022 08:10 op
We zijn ondertussen een behoorlijk agressief volkje aan het worden. Als men het ergens niet mee eens is, dan gaan we dreigen, intimideren, roddels verspreiden, geweld gebruiken. En dat alleen maar om de ander die anders denkt de mond te snoeren. En je ziet dit zowel groot als klein op alle vlakken terug. Werk zelf in de zorg maar daar hebben we zoveel meer met agressie te maken dan voorheen. Je ziet het zelfs terug in de supermarkten, dat sommige mensen niet fatsoenlijk meer kunnen reageren, en dat vaak alleen nog maar omdat ze ergens een irritatie over hebben. Men wordt persoonlijk, gaat schelden, en als je heel veel pech hebt, komt er ook nog fysiek geweld bij.

12 respect 21-11-2022 07:56 op
@Naderbeshouwd, "Ik heb ze nooit gezien bij demonstraties van boeren, of bij een protest tegen de vestiging van een asielzoekers centrum." Als u daar was en u heeft ze niet gezien, wil dat niet zeggen dat ze er niet waren. Nu wordt dit duidelijk omdat ze op weg met de auto naar Staphorst zelf doelwit werden van intimidatie, geweld, agressie en vernieling. En daar doen ze nu aangifte van. Anders had u waarschijnlijk nu ook niet geweten dat er waarnemers waren. En het gaat er niet om of ze ergens voor of tegen zijn, het gaat erom, dat een ieder in Nederland gebruik moet kunnen maken van het demonstratie recht, en er zijn al lange tijd signalen dat dit onder druk staat.

6 respect 21-11-2022 07:39 op
"Ziet u ze opkomen voor demonstraties tegen abortus?" Ze hoeven nergens voor of tegen te zijn, het zijn waarnemers, er zijn signalen dat het demonstratierecht in Nederland onder druk staat. Dus gaan ze demonstraties af om dit te onderzoeken. Alleen nu, waren ze zelf het doelwit van intimidatie, geweld en vernieling, en daar doen ze aangifte van.

10 respect 21-11-2022 07:34 op
Je hoort ze dan niet, omdat, ze dan kunnen waarnemen. Nu werden ze met geweld, intimidatie en vernieling tegen gehouden. Waarschijnlijk wisten die onverlaten geen eens dat het waarnemers waren.

6 respect 21-11-2022 07:29 op
Ze mengen zich er niet in. Ze gaan met waarnemers demonstraties af, dat ze nu op de weg tegengehouden worden, en zo belaagd worden, daar mogen ze natuurlijk iets van vinden. Ze doen dit juist voor u en mij, en voor een ieder die wil demonstreren, omdat dit al vaker onder druk heeft gestaan, onderzoeken ze dat nu.

61 respect 20-11-2022 18:21 op
Ze heeft een keer in een interview aangegeven zeker te weten dat ze na haar overlijden, weer bij haar kinderen zou zijn, en dat ze hoopte dat dit niet al te lang zou duren. Ik hoop dat het wachten, voor deze dappere vrouw nu beloond wordt en dat ze weer samen is met haar geliefden en kinderen.

4 respect 20-11-2022 08:47 op
Ja maar natuurlijk, dat was meteen al duidelijk van de week. Musk die een poll nodig heeft. Dat geloofd toch niemand, en dan ook nog zeggen "het volk heeft gesproken" Als iemand zich niets aantrekt van "het volk" dan is het Musk wel.

0 respect 20-11-2022 08:44 op
Nou dat hangt er natuurlijk maar net vanaf hoeveel regels er overblijven op Twitter onder Musk, deze heeft zelf aangegeven dat hij veel minder regels wil maken. Dat iedereen moet kunnen zeggen en doen wat hij wil.

1 respect 20-11-2022 08:38 op
" Het volk heeft gesproken" Grapjurk, sinds wanneer houd deze man rekening met het volk, ik dacht van de week al, deze poll gebruikt hij om straks te kunnen zeggen Trump mag terug op Twitter. Wees dan ook een vent, en zeg dat je dat toch al wel van plan was, dat je daar geen poll voor nodig had. Waar ik nu wel benieuwd naar ben of er nu ook nog regels blijven gelden onder Musk op Twitter, of dat mensen nu helemaal hun gang kunnen gaan, zonder enige vorm van regels. Anders wordt het wel heel moeilijk voor Trump, want die man kan wel regels bedenken, maar zichzelf aan regels houden is dan weer wat lastig.

11 respect 19-11-2022 19:16 op
@Prof, Dat hebben ze hier ook gedaan, de gemeente had een bepaalde plek aangewezen om te demonstreren. Alleen dat is er niet van gekomen, omdat een stel onverlaten het beter vond deze mensen al op te wachten en over te gaan op intimidatie en vernielingen. En hierdoor is de boel afgeblazen.