NUjijStats voor Dewijsheidinpacht

3,132

Respect

Respect/dag 3.31
Respect/reactie 3.8

825

Reacties

Reacties/dag 0.87
Meeste reacties op 1 dag 16
Gestart op 27-04-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 28-11-2020 17:45 op
Als max wereldkampioen word zal het ook voor 80% aan de auto liggen. Hamilton hoeft bijvoorbeeld maar van 1 iemand te winnen om wk te worden en dat is bottas. En dat doet hij fenomenaal. Maar verder wint de mercedes van de rest van het veld.

21 respect 28-11-2020 16:29 op
Wat een clowns in die f1 draadjes hier. De mercedes is zo overduidelijk de snelste auto. Dus de vergelijking max en Lewis gaat scheef buiten dat beide in hun auto optimaal presteren ten opzichte van hun teamgenoot.

0 respect 28-11-2020 14:04 op
Als je werkelijk denkt dat de red bull net zo goed is als de Mercedes, dan kijk je denk ik geen f1. Je hebt namelijk 2 mercedes correurs. En de andere, bottas, rijd over het algemeen op de 2de plek. Dan heel lang niks, dan max, dan weer heel lang niks, en dan vaak ergens nog een andere red bull tussen de "best of the rest" autos. Oftwel, Hamilton is veel beter dan bottas, max veel beter dan gasly en albon. Maar een Mercedes met een hele goede coureur rijd weg van iedereen. Een red bull met een hele goede coureur rijd weg van iedereen behalve Mercedes. Ik weet dat jij Hamilton verafgood, en dat max jouw ooit heeft pojn gedaan ofzo, maar beide zijn imo the beste correurs in het veld op dit moment. Grootste verschil tussen de 2 is de almachtige Mercedes.

0 respect 28-11-2020 11:39 op
Haha zo goed is hij niet. Dat zijn anders de meeste f1 kenners niet met je eens. Tevens heeft max vanaf moment 1 laten zien beter te zijn dan elke teamgenoot die in dezelfde auto zat.

0 respect 28-11-2020 11:34 op
War heb je het over, natuurlijk wint Hamilton deze race. Bottas is een matige coureur en max rijd in een langzamere auto. Maar jij bent hier elk raceweekend max aan het bashen. Terwijl hij gewoon een goed seizoen draait en zelfs nog 2de zou kunnen worden boven iemand in een auto die gemiddeld 2-5 tienden per rondje harder loopt.

6 respect 26-11-2020 13:31 op
Einde carrière nog wel? Ik denk dat de teams voor hem in de rij staan, maar goed.

1 respect 26-11-2020 08:31 op
Ik heb van mijn 8ste tot 32ste elke week meer dan 3 uur aan sporten besteed. Individueel of in groepsverband. Ik hoor in dit draadje vooral excuusjes

0 respect 25-11-2020 09:29 op
Klein deel van de wereld? Mijn vriendin komt uit venezuela en je zal niet geloven hoeveel controle de overheid daar heeft over je geld en wat je daar wel en niet mee kan doen. Europa en amerika zijn zo ongeveer de enige plekken op de wereld waar jou verhaal opgaat. Dat is 1/7de van de wereldbevolking. Het feit dat je al niet weet wat er gebeurt als je geld overmaakt naar china maar gewoon vertrouwt in de bank, laat al zien dat je je duidelijk niet echt verdiept in de financiele structuur op mondiaal niveau. En ja, in principe werkt het, en ja in principe merk je er weinig van. Maar dat is puur bij de gratie van banken. En dat is in nederland en grote delen van europa geen probleem, voorlopig. Maar nogmaals, voor +- 80% van de wereld wel.

0 respect 25-11-2020 08:24 op
Misschien even de Forex opzoeken? Tevens kan je ook betalen mer bitcoin. Over het schuldbekentenis verhaals: In the US, money is created as a form of debt. Banks create loans for people and businesses, which in turn deposit that money in their bank accounts. Banks can then use those deposits to loan money to other people – the total amount of money in circulation is one measure of the Money Supply. Geld is sowieso schuld tegenwoordig Het enigste verschil is dat bitcoin hevig aan deflatie is onderworpen en de euro aan kunstmatige inflatie. In sommige situaties is bitcoin zelfs een beter betaalmiddel dan een euro. Feit dat je dat niet inziet is nogmaals een verouderde en vooral westers beeld.

9 respect 24-11-2020 18:23 op
Wat je zegt klopt niet en je kijkt door een puur westerse en verouderde bril. Butcoin heeft namelijk wel degelijk voordelen die jou euro niet heeft. Dat heeft niks met bankenhaters te maken. Daarnaast is jouw euro net zo speculatief als de bitcoin, of dacht je dat die euro nog steeds aan een goudvoorraad word gespiegeld? Voordeel van de bitcoin is voornamelijk dat het onmogelijk is voor een overheid zomaar jouw geld "af te pakken". Jij transacties kan doen met iemand uit China zonder tussenpersonen. En ook nog eens je geld niet kunstmatig aan inflatie word onderworpen omdat de regeringen van de wereld allemaal met een gigantische schuld zitten die bij deflatie meer waard word. Daarnaast moet je je ook realiseren dat 70% van de wereld bevolking geen toegang heeft tot euro's en ook nog eens vaak in landen met gigantische corruptie leven waar een bankrekening net zo veilig is als jouw keukenkastje. Dan is bitcoin opeens een heel goed alternatief.

2 respect 24-11-2020 17:29 op
Dat is naar een eerdere competitie gespiegeld. Waar de boot uiteindelijk ook de naam boaty mcboatface heeft gekregen. Sindsdien worden variaties van deze naam bij elke "naamcompetitie" aangedragen. Waar ik eigenlijk ook vind dat ze allemaal direct tot winaar moeten worden uitgeroepen. Het zou toch fantastisch zijn als boaty mcboatface door sluisje mcsluisface vaart. Boaty McBoatface is the lead boat of the Autosub Long-Range class of autonomous underwater vehicles. It is used for scientific research and is carried on the research vessel RRS Sir David Attenborough. Boaty McBoatface is owned by the Natural Environment Research Council and operated by the British Antarctic Survey.

14 respect 24-11-2020 10:40 op
Dat ligt helemaal aan het contract van ibrahimovic. Jij gaat er nu vanuit dat dit inderdaad in het rekensommetje zit van Zlatan zijn salaris zit. Maar portretrecht is wat anders dan een shirtje, of prijzengeld wat ac Milan binnenhaald door zijn prestaties. Of denk je dat als ronaldo zijn gezicht aan bijv. Herballife verkoopt, dit via juventus gaat? Ik denk het namelijk niet. En als dat niet in zijn contract staat, heeft zaten alle recht hier geld voor te vragen. Tevens mag hij dit toch best op Twitter delen? Waarom niet. Hij gaat vast ook het gesprek aan met ac milan, zijn zaakwaarnemer etc.

17 respect 22-11-2020 11:54 op
Vastgoed waarde is net zo goed op "lucht" gebaseerd. Of denk je dat hoop stenen in amsterdam een reëele waarde vertegenwoordigd? Het is vraag en aanbod. Heel simpel. Als morgen niemand meer in de stad wilt wonen, keldert die prijs ook in elkaar.

0 respect 20-11-2020 16:49 op
Het gaat niet om de gevoelens van de nabestaanden in deze, hoe hard dat ook klinkt. Dat is hetzelfde dat als ik als chirurg de theoretische moordenaar van mijn kind onder het mes krijg, je verplicht bent zijn leven te redden. De advocaat heeft gewoon zijn werk te doen. En als hij jos b. In deze vrijgesprokeb krijgt, dan heeft hij het goed gedaan. Als dan vervolgens jos b. In herhaling valt, kan je dat nooit en te nimmer zijn advocaat kwalijk nemen. Zo werkt een rechtsstaat nu eenmaal.

0 respect 20-11-2020 16:46 op
Je advocaat kan dat in prive met je overleggen, maar als de dader zegt dat hij ten alle tijden wilt blijven ontkennen, heeft de advocaat dat te honoreren. Dat zal ff lekker worden als je asvocaat opeens zich tegen je keert midden in de rechtzaal. Daar is hij voor. Dat kan je verwerpelijk vinden, maar dat is hoe een rechtsstaat werkt. Zelfs de grootste monsters hebben recht op verdediging. En die verdediging moet alles uit de kast trekken om die zo goed mogelijk op te zetten aan de hand van de wensen van zijn client. Daar leggen zij een eed voor af.

1 respect 20-11-2020 16:33 op
De advocaat is gewoon verplicht zijn client zo goed mogelijk te representeren. Als hoger beroep hierbij hoort, is dat aan hem dat te doen. Daar zijn advocaten voor en dat je de asvocaat daarop veroordeeld, vind ik weer een hele slechte zaak. Hij doet zijn werk en is verplicht dat zo goed mogelijk te doen.

0 respect 18-11-2020 12:00 op
Kan iemamd mij vertellen of dit ook geld als je het al gehad hebt? Ik heb nu net corona gehad dus zit sowieso vol met antistoffen waardoor de test positief kan uitslaan. Tevens, aangezien we nog steeds een vaccin zoeken, lijkt het me vrij onmogelijk om nog een keer ziek te worden bij een goed werkend immunsysteem.

15 respect 18-11-2020 09:39 op
Voorlopig heeft hij anders nog geen enkel bewiis aamgedragen. Tevens is Biden gewoon demcratisch gekozen en heeft Trump het zo slecht gedaan op elk vlak dat het moeilijk word om slechter te zijn. Die "boomknuffelende biden" zou hier trouwens gewoon eem VVD-minister kunnen zijn. Dus dat valt ook wel mee allemsal.

10 respect 17-11-2020 16:51 op
Ja ook blijkt dat dit al onderzocht werd zonder dat Trump ee maar.iets over te zeggen had. En dat hij welgeteld 800 stemmen dichterbij biden is gekomen. Zoals alle aanteigingen en foutjes, maakt het geen bal uit voor het eindresultaat. De beste man die jij aanhaalt. Het ging over 2 ballots. In een staat waar trump er 10 duizenden achter loopt. Tevens blijkt elke rechtszaak die hij aanspant zonder enig bewjjs te zijn. Dus je kan qel blijven roepen dat je het niet gelooft, maar ik kan niet geloven dat iemand deze pathologische leugenaar nog gelooft.

2 respect 17-11-2020 16:44 op
Trump zat 2 dagen na zijn "overwinning" bij Obama op de koffie.

0 respect 16-11-2020 11:04 op
Dat kan je wel roepen maar ik wist precies wat waar zat op mijn touchscreen. Een beetje hetzelfde als dat ik nu prima blind kan typen op mijn telefoon zonder knopjes. Ik vind het schromelijk overdreven. Als de telefoon in een houder zit, en je gewoon normaal doet, moet het geen probleem zijn.

13 respect 15-11-2020 20:09 op
Wat een onzin zeg. Max laat al het hele seizoen zien dat hij een klasse apart is en gigantisch veel heeft geleerd al m.b.t. geduld etc. Rijd al het gehele seizoen in een niemandsland op plek 3. Dan kan je het hem absoluut niet kwalijk nemen als hij wat risico neemt wanneer hij de racewinst ruikt. Met gewoon rondrijden als grootmoe gaat hij het nooit winnen van de mercedes. Sterker nog, als hij had gewacht vandaag, had hij vrijwel op zeker de mercedes ook niet achter hem kunnen houden met DRS. Dus hij moest er wel zsm langs om een gat te slaan. Dat mislukte en dan kan hij er niks meer van? Vooralsnog rijd max al zijn teamgenoten volledig het snot achter de oren, dus die red bull is misschien wel niet zo goed.

9 respect 13-11-2020 10:16 op
Tadic 2 jaar terug mvp in de champions league tegen teams al real madrid en juventus. Beetje onnodige sneer dit. Tadic is gewoon een hele goede subtopper met een aantal top kwaliteiten.

5 respect 11-11-2020 11:13 op
Wat ik niet begrijp, was die hele nations league niet in het leven geroepen als vervanging van vriendschappelijke wedstrijden?

12 respect 08-11-2020 14:26 op
Toch wel bij uitstek de slechtse president ooit. Laat amerika in alle opzichten slechter achter dan voordat hij begon. Heeft werkelijk niks waargemaakt van al zijn beloftes en heeft qua reputatie gigantische schade aangebracht op het internationale toneel door zich zonder pardon uit overeenkomsten te trekken. Ik mag toch hopen dat de republikeinen heel hard in de spiegel kijken.