NUjijStats voor Humano

72,123

Respect

Respect/dag 32.84
Respect/reactie 14.73

4,896

Reacties

Reacties/dag 2.23
Meeste reacties op 1 dag 48
Gestart op 15-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 15-05-2022 13:54 op
Ik ben blij te horen dat het goed met haar gaat. Vond de presentatie best goed gaan, vergelijkbaar met vorig jaar. Het was een geslaagde editie, ondanks dat de winnaar al bekend was. Het gevoel heeft gestemd en niet zozeer de objectiviteit. Men laat zien dat muziek meer is dan met een mooie stem een liedje zingen en de stem van Europa was duidelijk.

10 respect 15-05-2022 13:43 op
Ik gun haar de prijs van harte. Als man zijnde heb ik vaak moeite met vrouwelijke presentatoren. Ik heb altijd het gevoel dat ze denken door er met gestrekt been in te gaan ze iets willen bewijzen, vooral wanneer ze jong zijn. Natuurlijk hebben we Sonja Barend en Clairy Polak, maar vooral de nieuwe generaties presentatrices zijn naar mijn idee meer bezig met hun eigen punt maken dan met informatie lospeuteren bij de tegenpartij. Mevrouw Hertsenberg is met haar 57 jaar levenservaring wel gegroeid en wat mij betreft verdiend gewonnen. Zie dit niet als een aanval op vrouwen, het betreft hier slechts mijn persoonlijke opinie.

9 respect 15-05-2022 12:50 op
Het vertrouwen herstellen wordt steeds moeilijker. Het blijft een simpel concept. Wanneer er binnen de partij dergelijke serieuze zaken spelen dan neem je het serieus geef je openheid van zaken en probeer je geen zaken te verdoezelen. Dat is waar D66 voor zegt te staan, in werkelijkheid zetten ze de vermeende slachtoffers buitenspel en willen de 'goede naam' behouden. Wanneer je zoals in de laatste alinea aangegeven wordt iets moet gaan herstellen dan betekent dat, dat je fouten hebt gemaakt en in deze situatie vind ik dat een kwalijke zaak.

3 respect 15-05-2022 12:42 op
Mooi dat hij al zolang meegaat en ook deze mijlpaal op z'n naam kan schrijven. Na Federer en Nadal behoort hij inmiddels ook tot één van de beste tennissers allertijden.

3 respect 15-05-2022 12:27 op
Als potentiële koper en iemand die akkoord is met de prijs van 44 miljard dollar zou ik zeggen dat hij even lekker zelf mag bepalen wat die zegt. Hij wordt de nieuwe eigenaar en wil transparant te werk gaan, een soort van nieuwe bedrijfscultuur. Wil Twitter dit verborgen houden hadden ze het in de eerste plaats niet moeten delen.

0 respect 15-05-2022 12:17 op
Mensen zijn van nature best angstig, maar ze hebben de grootste angst dat ze iets mislopen. Dat lijkt me voor journalisten niet anders. Als de collega's van een ander platform steeds eerder zijn met belangrijk nieuws dan verlies je lezers. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar bij overlijdensberichten zijn ze wel heel pijnlijk als ze niet te blijken kloppen. Wat ik wel jammer vind is dat bij de reacties de moderators al een soort beeld hebben dus zijn al gebiased. Dat maakt het mening geven selectief en eenzijdig. Anderzijds goed werk, de site is snel en overzichtelijk en met dagelijks tientallen berichten zit er wel eens een foutje tussen, corrigeren en door.

3 respect 15-05-2022 11:49 op
Ik heb het over het groepje en die man links van haar die trok me toch een gezichten, het leek mij inderdaad dat Chanel een vrouw was ja.

2 respect 15-05-2022 11:40 op
Mijn favoriet was Spanje, maar wat heb ik me lopen ergeren bij de puntentelling aan het gelaat van de Spanjaard, hij leek wel op de huilende professor. Bij elke punt die ze kregen zakte ik verder in m'n stoel. Ook Engeland en Oekraïne vond ik het goed doen alsmede onze eigen S10. De jury maakte het spannend, maaret meer dan 400 punten voor Oekraïne maakte de rest van de landen uiteraard geen schijn van kans. Ik heb in elk geval genoten van de deelnemers en vond het in tegenstelling tot andere jaren betere zangkwaliteit en minder poespas, waar ik persoonlijk dan weer van hou. Leuk voor Oekraïne al moet het voor hen een heel dubbel gevoel zijn gezien de huidige situatie waar het land in verkeert.

39 respect 14-05-2022 21:34 op
Er bestaat geen enkel geloof noch spirituele stroming die de absolute waarheid in pacht heeft. Althans dat is wat ik geloof. Het is een persoonlijke kwestie om ergens in te geloven dat gevoed wordt door de ouders en de omgeving waar je in opgroeit. Dat mensen hier zingeving uit putten vind ik mooi, maar dat ze anderen willen overtuigen van hun gelijk en soms zeer extreem mee omgaan vind ik minder. Ook atheïsten vind ik soms zeer onfatsoenlijk als het gaat om hun mening of standpunt ten aanzien van gelovigen. Wanneer je ergens inspiratie uit kan putten hou dat dan voor jezelf en gebruik het niet om jezelf verheven te voelen boven de ander.

7 respect 14-05-2022 21:03 op
Wat maakt het uit wie er wint, dit is nou typisch een wedstrijd waar meedoen inderdaad belangrijker is dan winnen. Belangrijk is naar mijn idee dat er met veel verschillende landen een leuk festival wordt neergezet en waar er samen de diversiteit tussen de Europese landen wordt gevierd. Mocht Oekraïne winnen dan is dat een teken dat Europa een Europees land in nood een hart onder de riem steekt. Hopelijk worden we vermaakt op een leuke finale.

3 respect 14-05-2022 17:53 op
Het was een man met een baard verkleed als een vrouw. De zangkwaliteit van Thomas Neuwirth was inderdaad niet winnaarswaardig.

26 respect 13-05-2022 22:49 op
Ik wens alle eindexamenkandidaten heel veel succes. Wees goed voorbereid en blijf niet hangen in de examens die al geweest zijn, maar focus je enkel op wat nog komen moet. Jullie zijn toppers.

81 respect 13-05-2022 22:44 op
Dit zijn géén structurele oplossingen, maar het vooruitschuiven van de problemen. Met kunst en vliegwerk lukt het ook al bijna niet meer. Ik wacht nog steeds op het eerlijke verhaal van dit kabinet aangaande dit thema. Waarom wil men toch kosten wat het kost de mensen hier opvangen en onderdak verschaffen. De vluchtelingen worden continu verplaatst, het draagvlak is nihil ook met oog op de voorrangsbehandeling als urgentie op de woningmarkt. Je hoeft toch geen rekenwonder te zijn om te zien dat dit onnodige spanningen gaat opleveren.

1 respect 13-05-2022 21:50 op
Geklaag over Nederland. Dat is wel erg breed, doelen ze dan op de woningmarkt, de toeslagenaffaire, het asielbeleid etc. Daar gaat het LAKS nog een flinke kluif aan krijgen.

9 respect 13-05-2022 20:53 op
Ik vind 18 verbeterpunten toch best behoorlijk om te stellen dat er niet mis is. Dan lijkt met mij toch dat de zaken nog niet geheel op orde zijn. Heerlijk dat een rapport zo snel uit de mouw wordt geschud, hoe anders is dat bij het rapport in de mondkapjesdeal.

6 respect 13-05-2022 19:57 op
Ik voorspel op korte termijn nog veel meer rapporten, regeringsleiders die deze gang van zaken veroordelen, klimaattoppen, maar bovenal nog meer ontbossing. De echte Brazilianen van dat prachtige land zijn al zwaar gedecimeerd, maar het is nog niet genoeg. Verschrikkelijk wat daar gaande is, vroeger kon ik me hier ontzettend druk om maken, maar leg het nu in handen van moeder aarde, een oplossing zal er komen, goedschiks of kwaadschiks.

24 respect 13-05-2022 19:29 op
Natuurlijk doe er nog drie aanmeldcentra bij, dan staan er in plaats van 200 asielzoekers per dag 800 per dag op de stoep. Dat oorlogsvluchtelingen geholpen moeten worden, daar valt echt helemaal niemand over, maar dat we hier een probleem van ongekende omvang aan het creëren zijn wel. Er wordt hier onnodig een immense druk op de schouders van belastingbetalend Nederland gelegd en met een steeds grotere woningnood in het vooruitzicht is deze manier van hulp bieden niet langer realistisch. Het idee dat er plek zat is gold misschien in de jaren 80, maar gezien de wachtlijsten voor een woning is dat er gewoon niet. Daar dient nu de prioriteit te liggen.

2 respect 13-05-2022 13:19 op
Fijn land? Helaas kunnen meer dan 6500 gastarbeiders dat niet meer na vertellen.

3 respect 13-05-2022 13:05 op
Ik snap hier de meerwaarde niet van. Men weet van te voren al dat homoseksualiteit verboden is. Hiervoor moeten ze bij de FIFA aankloppen en hun beklag doen. Onbegrijpelijk om een WK te organiseren waar meer regels zijn dan inwoners om van de misstanden nog niet te spreken.

4 respect 12-05-2022 17:54 op
Als eind november geborene heb ik altijd al geweten dat er iets speciaals was met de Sagittarius. Nu weet ik dus waarom. Mooi werk van de astronomen.

16 respect 12-05-2022 17:28 op
Dat wisten we uiteraard al. Zeer content dat het programma terugkomt. Zelf geen trouwe kijker, maar dat doet niet terzake. Daarnaast gaat het niet alleen om degenen die niet kijken, maar juist om al die mensen die wel naar dit programma kijken en ervan genieten.

14 respect 12-05-2022 17:23 op
Wat een blamage is dit toch. Ik heb het helemaal gehad met de nieuwe bestuurscultuur. Het toeslagenschandaal was al erger genoeg, maar het niet oplossen van de problemen voor de gedupeerden en het demonstratief wegkijken en je beroepen op ongeschreven regels vind ik misschien nog wel erger. Hier laat de VVD een diepe minachting zien naar deze mensen. Er zijn nog maar weinig politici met daadwerkelijke passie voor hun vak en die daadwerkelijk weten waarom ze de politiek zijn in gegaan. Niet om hun zakken te vullen en uit eigenbelang, maar omdat ze maatschappelijk betrokken willen zijn en waar ze onrecht constateren de onderste steen boven willen krijgen. Omtzigt is zo'n politicus waarvan we er veel meer zouden moeten hebben. Helaas zijn dit nu net de mensen die door de gevestigde orde als een lastpost gezien worden.

5 respect 12-05-2022 15:20 op
We hadden een prima bescherming tegen UV straling, genaamd de ozonlaag. Jammer dat we ons nu moeten beschermen met dure crèmes omdat we anders de kans lopen om huidkanker te krijgen. Voor de mensen die van hitte houden veel plezier en voor de mensen die er niet van houden, ook veel plezier.

10 respect 12-05-2022 14:38 op
Divers als in hun interessegebieden, de rest interesseert me niet zoveel, als ze goed werk leveren is het goed lijkt me. Dan hoeft gender, etniciteit, seksuele geaardheid, lievelingsfilm, favoriete kleur etc geen rol te spelen.

5 respect 12-05-2022 14:11 op
Divers gezelschap, leuk en veel succes gewenst met de nieuwe functies.