NUjijStats voor Jon_Jonson

7,757

Respect

Respect/dag 13.61
Respect/reactie 3.26

2,382

Reacties

Reacties/dag 4.18
Meeste reacties op 1 dag 27
Gestart op 11-05-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 01-12-2020 14:58 op
Ik wens vooral hamilton van harte beterschap en jammer voor hem dat hij zijn record niet verder op kan schroeven. Voor de rest zullen we alles Zondag wel zien.

2 respect 01-12-2020 11:19 op
Allereerst denkt U dat medici, verzorgend personeel, tandartsen etc. al jaren en jaren deze kapjes dragen voor niks? Een emmer over Uw hoofd lijkt me geen aanrader. Wel mensen aanspreken die een bord voor hun kop hebben, dat lijkt me verstandiger:)

4 respect 01-12-2020 11:10 op
De grote denkfout zit hem in het volgende. Allereerst worden door wetenchappers nog steeds niks begrepen van hoe het virus zich verspreidt en staan we nog steeds op punt nul. Daarbij kan dus niet gezegd worden dat mondkapjes 100% veilig zijn, maar wel bijdragen aan vermindering vanhet risico als ALLE mensen ze dragen. Dat mondkapjes schijnveiliheid geven vind ik onzin. Het moet geen of/of situatie zijn, maar nogmaals consequent mondkapjes dragen , iedereen en niet alleen bij geen 1,5 meter, want dat is maar een gechatte afstand. Ook hier weten wetenschappers nog steeds niks. Dus schijnveiligheid wordt in de hand gewerkt door de wetenschap die geen antwoorden hebben en mensen die zich niet aan de regels houden en dus niet de mondkapjes zelf.

0 respect 01-12-2020 10:37 op
Wie is de officieele 3e rijder bij MB? Die zal dan de auto toch wel kennen en ook instappen?

0 respect 01-12-2020 10:29 op
Wie is de reserve coureur bij MB? Die zal het dan toch gewoon worden?

3 respect 01-12-2020 10:25 op
het valt wel op dat iedereen benieuwd is naar wie er wint in de MB van Hamilton en dat bijna niemand gewoon Bottas zegt. Dat zegt toch ook veel over hoe Bottas wordt gezien. Er is geen garantie maar wel een grote mogelijkheid dat de MB's gewoon 1 en 2 kunnen worden als er geen brokken worden gemaakt, ongeacht wie er in de auto van hamilton rijdt. Het is vooral de auto die zo super is. het is knap dat hamilton hem bijna elke race als 1e weer thuisbrengt, daar zit zijn klasse

12 respect 30-11-2020 15:29 op
Wat zijn een bepaalde groep mensen toch olie en oliedom. Elke keer als je de touwtjes ietsjes laat vieren trekken ze er met drommen weer op uit om de volgende spike te creeeren. dat geldt overigens niet alleen voor Nederland. Ook neem ik de regering en lokale bestuur heel veel kwalijk omdat ze dit hebben toegelaten. Echt, we zullen het nooit leren en te gek voor woorden.

1 respect 30-11-2020 12:17 op
racisme is idd een wetenschappelijke uitgevonden term om mensen van verschillende rassen te onderscheiden. dat is nog geen racistisch. dat is mensen juist op basis van de definitie voor racisme iets negatiefs toe te wensen of dingen negatief te verklaren. Meestal is dit heel duidelijk en doet de ontvanger pijn. En dat het een Engelse regel is, betekent niet sowieso dat het een goede regel is. laten we maar stellen dat Engelsen vaak teveel biertjes drinken en naar hun verleden kijkend.....

3 respect 30-11-2020 12:06 op
De keus is niet moeilijk omdat Hass en de Fittipaldi familie bekenden van elkaar zijn vanuit het Indycar racen. niet omdat zijn kleinzoon zo goed is.

28 respect 30-11-2020 12:03 op
Wie discrimineert wie dan als een cultureel Zuid-Amerikaanse koosnaam niet door europeanen begrepen en geaccepteerd kan worden? laten we aub ophouden met dat op de vierkante millimeter gezeur, dat vanuit de VS en Social media is komen overwaaien. Wij Europeanen zijn zo heilig. Het slaat allemaal te ver door. Echte discriminatie, rascisme etc. is een ander verhaal maar hier zit niets kwaads achter.

16 respect 30-11-2020 11:54 op
het moet niet gekker worden allemaal. dat cavani een berichtje stuurt naar een bekende van hem met een heel gebruikelijk koosnaampje in Zuid-Amerika, levert hem een schorsing op?

3 respect 30-11-2020 11:31 op
Sterker nog. Met een gelijkende auto als Verstappen heeft en in de wetenschap dat RBR, zeker ook met een slecht draaiende Ferrari, echt op dit moment het 2e team is. Is het toch fnuikend datAlbon in al die tijd , nu pas, zijn 2e podiumplek pakt. En dan heeft Horner het over dat ze hem een eerlijke kans moeten geven. Het zal allemaal wel met het Thaaise geld te maken hebben, kan het anders niet verklaren waarom Gasly zo snel weer werd terig gezet en Albon al een 1 1/2 seizoen beneden de prestatie van de RBR auto rijdt. Kan me voorstellen dat Verstappen hier moedeloos van wordt en dat kwam er dan voor het eerst gisteren uit bij hem. En natuurlijk vallen dan velen weer over hem heen dat hij het niet fantastisch vindt dat Albon zijn 2e podiumplaats haalde

0 respect 30-11-2020 10:53 op
100% veiligheid willen we allemaal maar is nooit te garanderen. Je kan niet anticiperen dat iets 100% veilig is in onbekende situaties. Je kan het risico op zijn hoogst tot het minimum verlagen. Hoe je ooit bijvoorbeeld brandstof ontvlambaar kan laten worden bij een impact zoals deze is maar de vraag en ook ongelukken als met Hubert en Correa. De basis van dit alles was die achterlijke vangrail uit het jaar kruik. En moet dus elk circuit die over dit soor vreselijke obstacels beschikt van de lijst af totdat men een oplossing heeft. begrijp dat het oliegeld erg belangrijk is maar een stalen muurtje op een plek zoals deze zegt mij genoeg. En dat Grosjean het overleefde zegt ook heel veel over waar men met veiligheid staat. Het blijft een gevaarlijke sport

9 respect 30-11-2020 10:41 op
Dat gaat nog leuk worden. Waar Horner de deur zeker nog niet gesloten heeft wat betreft Albon liet Verstappen toch gisteren wel even weten hoe hij tegen Albon aankijkt. Dat zouden dan 2 verschillende visies over de 2e rijder kunnen opleveren (Team versus Vestappen). Laten we hopen dat dit maar goed afloopt dan want Verstappen wilt echt Albon niet meer als 2e rijder ver achter zich maar een 2e rijder die net achter hem of naast hem rijdt. En niet zo vreemd ook

13 respect 29-11-2020 21:26 op
Ik geef Verstappen gewoon gelijk. Na Ricciardo is het toch niks meer met een 2e rijder bij RBR? Gasly kreeg heel kort de kans en hij heeftnubijna 2 seizoenen geen Kwalificatie verloren tegen Albon en rijdt hem met regelmaat op een rondje in een race. Moet hij dan alles zelf doen? Dan raak je ook geïrriteerd als dan zo een jubelstemming is omdat Albon een keer 3e wordt terwijlhij 40 sec. acherlag en Perez uitviel. De strategie was ook om te huilen. Als je goed leest ziet hij m.i. graag Perez komen.

1 respect 27-11-2020 11:12 op
U hoeft mij niet de Italiaanse cultuur uit te leggen want ik woon in Italie en weet wat Maradonna voor Napoli heeft betekend. Echter, ik volg ook het voetbal en Juve is nu al 9 jaar op rij kampioen omdat andere voetbalclubs niet een organisatie hebben die puur gericht is op resultaat. Bij de meeste clubs hangt dit af van de eigenaren zijn grieven en het constant wisselen van spelers, trainers etc. Napoli heeft de Laurentis als eigenaar en daar is het niet anders. vaak mooie woorden maar niet de prestaties leveren die je zou verwachten maar dat geldt dus ook voor Inter en Milan, zeker nadat Moratti en Berlusconi hun clubs verkochten. Dus geen zaak van Noord en Zuid meer. Om nu Maradonna als motivatie te nemen is niet alleen een beetje goedkoop maar is ook wel een grote belofte van Gattuso om waar te maken.

1 respect 27-11-2020 10:35 op
Het is wel typerend dat je het overlijden van Maradonna als argument gebruikt om een prijs te pakken. Dit zegt veel over een club als napoli en waarom ze steeds geen prijzen pakken. Ik denk dat het gezonder zou zijn als de motivatie om een prijs te pakken vanuit jezelf komt, jaar in jaar uit

1 respect 27-11-2020 10:26 op
Voor alles valt wel iets te zeggen. Jorgensen begint steeds meer een blok aan het been te worden, maar door gebrek aan alternatieven de enige spits die op dit moment beschikbaar is (Advocaat had hier voor het begin van het seizoen al voor gewaarschuwd). Een speler in slechte doen maakt vaker deze vorm van onbehouden acties. Als Advocaat hem nu helemaal afbrandt dan heeft die helemaal niets meer aan Jorgesen die natuurlijk met een bak onzekerheid speelt. Maar laten we CSKA niet onderschatten en daarom des te mooier dat feyenoord er wel 4 punten tegen paktthuis en uit. Nu maar de vraag of in de laatste 2 wedstrijden het lukt de knock-out fase te halen.

1 respect 27-11-2020 09:04 op
1 mooie ronde maakt nog geen zomer ook al is het wel positief. cruciaal is nu wie de poulefase doorkomt. Als dat niet alleen Ajax lukt die naar de volgende fase van CL of EL gaan en er eindelijk 1 doorgaat naar de laatste 16 cq 1/4 finales, dan kunnen ze grote stappen maken.

3 respect 27-11-2020 09:02 op
Dank je wel aan alle clubs die deze ronde punten pakte zou ik zeggen

3 respect 27-11-2020 08:59 op
Iedereen kent onderhand Trump wel en denk bij mijzelf, laat die man toch, geef hem geen aandacht meer. Hij gaat weg met een hoop gebral. Formeel mag hij deuitslag van de kiesmannen afwachten , maar daarna is het gewoon game over. De angst dat hij een coup ofiets deregelijk zouplegen ben ik niet bang voor. het enige kwalijke is dat hij het land nog verdeelder achterlaat dat neem ik hem zeer kwalijk. ook het trucje dat hij nu samen met de republikeinen probeert te gebruiken om swing staten niet op tijd kiesmannen formeel te laten aanwijzen zodat ook Biden niet voldoende kiesmannen heeft en congress per Staat stemt waar er meer Rode dan Blauwe Staten zijn. of proberen kiesmannen over te halen. maar dat gaat alemaal niet lukken.

0 respect 26-11-2020 16:35 op
Als 40% weer lak heeft aan de Coronaregels zal het wel weer een behoorlijke extra spike geven. Ook in op dit vlak is de VS erg verdeeld. maar trump zal de schuld wel weer krijgen als de besmettingen nog harder gaan stijgen. overigens geldt dit voor elk land waar een relatief hoog percentage mensen nog steeds lak hebben aan de regels

0 respect 26-11-2020 15:48 op
En welke betrouwbare bronnen zijn dat dan? en wat kan Tesla dan leveren?

5 respect 26-11-2020 15:47 op
Dat is ook waar ik bang voor ben. De F1 werd ooit uitgevonden als wedstrijd tussen motorfabriekanten, waarbij de constructeurstitl hoger in het vaandel stond dan die van de coureur. nu zijn er straks, na het wegvallen van Honda, slecht 3 motorfabrikanten actief in de F1 met al die regels vandien. De rest zijn alleen maar teams met een motor. Vroeger waren er veel meer. zelfs de Hart motor. Daarom noem ik de F1 op sterven na dood. laten we hopen van niet maar zo zie ik het

1 respect 26-11-2020 15:40 op
Praat me niet over de Engelsen die kunnen er ook een aardig potje van. vandaag satire op satire.