NUjijStats voor Jon_Jonson

25,197

Respect

Respect/dag 19.46
Respect/reactie 3.64

6,914

Reacties

Reacties/dag 5.34
Meeste reacties op 1 dag 39
Gestart op 11-05-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 25-11-2022 09:30 op
Ik denk, nu alle landen een ronde hebben gedaan, dat Brazilië, Frankrijk en Spanje de grootste kans maken. Ik zie weinig terug over Spanje dat 7-0 won. Costa Rica is echt niet de zwakste op dit WK

5 respect 23-11-2022 14:42 op
Niks is zeker in de F1 en ook al is het in zijn contract niet opgenomen dat hij Perez zal vervangen rijdt er iemand in de 1e wagen rond die wel in zijn contract heeft gezet dat hij meebeslist over de 2e rijder en laat Verstappen nu heel graag Ricciardo in de 2e wagen zien, met wie hij overigens ook een goede band heeft. Wordt vervolgd....De Vries is ook zo aan zijn stoeltje gekomen, anders had Verstappen niet tegen hem gezegd "bel ze eens op, wie weet"

0 respect 23-11-2022 13:59 op
Kroatie is al een tijdje niet meer het team dat de finale 4 jaar geleden verloor. Modric is nog steeds erg goed maar ze kunnen maar moeilijk het spel maken. Marokko had ik wat meer van verwacht, temeer daar toch aardig wat spelers rondlopen die in Europa spelen en zeker niet allemaal bij slechte clubs. Helaas zijn ze vooral individualisten en dat bleek al in de voorrondes. Geen van beide verdiende te winnen en het feit dat Canada toch wel de zwakke broeder zal zijn (geloof 1e deelname sinds....), kan ik zo niet zeggen wie er doorgaan in deze poule. Belgie is ook niet top.

6 respect 23-11-2022 11:04 op
Dat was gewoon super crimineel wat Toni Schumacher deed en hij kwam er nog mee weg ook

2 respect 23-11-2022 10:58 op
Was dat dan niet de keeper van Iran, die eraf ging nadat men het nog een keer met hem probeerde ondanks dat het al mis was met hem?

29 respect 23-11-2022 10:54 op
"De FIA-president stelde dat Rao juist vond dat ze in de budgetlimietkwestie te hard was geweest voor Red Bull. Volgens Bin Sulayem was dat een teken dat ze niet op hand van Mercedes zou zijn.". Of het is niet goed opgeschreven of ik kan dit stuk van het argument niet volgen. Als zij vindt dat ze te hard heeft geoordeeld over RB dan is dat toch ten voordelen van MB? daarbij te hard in wat, in de berekening of in de straf? Voor mij legt dit alles weer open en zou ik als RB toch alsnog verhaal gaan halen.

13 respect 23-11-2022 10:49 op
Ik denk niet dat hij met breuken in het gezicht en een spoedoperatie vanwege interne bloedingen Zaterdag weer op het veld kan staan. Trouwens, schrok er erg van net zoals de keeper van Iran. Ik vond het ook, in dit geval, schandalig dat in 1e aanleg de scheidsrechter gewoon liet doorspelen. Hoofdblessures waren toch afspraken over gemaakt? Hij zal ongetwijfeld herstellen en deze wedstrijd om deze reden en de overwinning op Argentinie nooit meer vergeten. Beterschap gewenst.

4 respect 23-11-2022 10:19 op
Ik kan de situatie niet beoordelen maar de politie pakt je normaliter niet zomaar op. Als hij nu echt in dit circuit is beland , ja dan gaat het verkeerd aflopen. Jammer dat hij met zoveel talent op dit pad is geraakt. De aandacht zal verschoven worden naar talentvolle spelers die wel graag topvoetballer willen worden. Ihattaren vrees ik , zullen weinig tot niets meer op het veld van vernemen.

3 respect 23-11-2022 09:53 op
Ik denk dat Southgate een beetje spoken ziet. Het ging om een voorbeeld en niet om het land dat gebruikt werd. Juist door dit nu zo te zeggen vestig je de aandacht op iets dat m.i. geen issue is. Ik zie het meer als manipuleren van Southgate om vooral te zorgen dat Engeland met dingen wegkomt. Erg raar, zeker na een 6-2 overwinning.

1 respect 22-11-2022 16:25 op
Je loopt keer op keer in de buitenspelval en dat was mooi gedaan. De 2 doelpunten waren heel mooi. Daarna was Argentinie en vooral messi bezig kaarten aan te smeren. Het is leuk voor de geschiedenis maar daar houdt het ook mee op. En God, ach ja die is toch met iedereen als ik er in moet geloven?

1 respect 22-11-2022 11:46 op
Ja effectief is het een soort van combinatie tussen Duitsers en Italianen werkt wel goed.

0 respect 22-11-2022 11:46 op
Om alles dat wordt meegeteld als extra tijd in de normale tijd de klok stop te zetten lijkt me zeer moeilijk, dan maar extra tijd want dan heb je de optelsom en ook niet vooraf weten hoelang maakt het juist leuker. Spelers moeten iets langer werken voor hun geld. ik neem aan met zulke bedragen dat die paar overuren wel zijn meeberekend.

1 respect 22-11-2022 11:44 op
Vind de Argentijnen weer net zo spelen als in 2014. Ze zijn natuurlijk beter dan S-Arabia die zich nog redelijk verweren omdat ze ook proberen de aanval te zoeken. De penalty vond ik wat goedkoop en 3 doelpunten al afgekeurd wegens buitenspel is ook niet fantastisch, elke keer dat steekpaasje te laat

3 respect 22-11-2022 11:40 op
Ik vind dat goed en terecht en zit hier al jaren op te wachten. Het is natuurlijk wel even wennen dat er 10 minuten per helft bijkomen maar zuivere speeltijd en verrassingen in de extra tijd maakt het terechter en mooier

1 respect 22-11-2022 10:29 op
Ik denk dat deze trainer wel gelijk heeft. De meest zwakke linie van Oranje was het middenveld en als manè had meegespeeld had hij feilloos de ruimtes gebruikt om de aanvallers in te laten lopen en ook zelf dreigend geweest. Nu koos de trainer om het middenveld dicht te gooien en de Jong is helaas Manè niet. Hij moest dezelfde verdedigende rol als bij Barcelona vervullen en dat is niet de Jong op zijn sterkst. Op zijn sterkst was zijn passing op Gakpo waar het doelpunt uit kwam. daarna zag je ook dat depay wel degelijk toegevoegde waarde heeft. Een prachtige lange bal van Noppert en Depay was meteen dreigend , dwong de keeper tot een tik redding die de sluwe Klaassen kon afmaken.

0 respect 22-11-2022 10:09 op
Nederland speelde belabberd maar wint, in mijn ogen, zonder Manè niet de sterkste tegenstander. Ik zag Ecuador spelen en die zijn volgens mij sterker. Echter, al zou je ervan verliezen en je wint van Qatar dan ben je iig door op onderlinge resultaten of doelsaldo. 1e of 2e maakt mij niet uit want je moet toch van iedereen winnen wilt je het WK winnen. Simple maar waar. Dit Oranje , zoals het gisteren speelde en met de kwaliteiten die ze hebben zie ik het WK niet winnen, maar Oranje heeft wel vaker bewezen op toernooien boven zichzelf uit te kunnen stijgen. Anders is het bij de laatste 16 of in de 1/4 finale naar huis denk ik. Hoop dat ik geen gelijk krijg

7 respect 22-11-2022 10:03 op
Een keeper zonder poespas en doet zijn werk en zonder showduiken pakte hij vooral die ballen uit de hoek die menig keeper doorlaat. Hij is de langste speler vh WK met 2.03 meter, dat helpt ook. Ik hoop dat hij zo door blijft gaan. Complimenten

8 respect 21-11-2022 14:44 op
Ik kijk gewoon naar het WK, want ik vind voetbal gewoon leuk en zeker een WK. Aan poultjes doe ik niet mee, maar dat heeft niks met principes te maken. daarbij, Qatar weet ik al sinds 2010 en ook hoe dit land in elkaar zit. Eerlijk gezegd heb ik nog meer moeite met de FIFA, zeker de laaste berichten volgende

1 respect 21-11-2022 13:26 op
De FIFA is een soort van VN geworden waar bepaalde landen een permanente zetel hebben en andere landen weer niet. Het bizarre is dat de FIFA van alle voetballanden is maar klaarblijkelijk gaat het van kwaad tot erger. Ik dacht dat dit na Blatter niet meer kon, maar Infantino is nog veel erger. Misschien minder corrupt maar des temeer een alleenheerser die ook nog eens als enige kandidaat voor een volgende termijn gaat. ik vraag me af wie en waar er ingegrepen kan worden op de manier van handelen door de FIFA want aan statements heb je echt niet genoeg.

0 respect 21-11-2022 13:13 op
Barney is gewoon een hele slechte verliezer. Zo is hij altijd al geweest, maar het mooie is dan weer dat hem dat ook een groot kampioen heeft gemaakt. Winnen is het enige dat telt voor de toppers.

3 respect 21-11-2022 13:10 op
Perez kwam heel moeizaam Hamilton voorbij die notabene met een kapotte bodem reed en daarna had hij wel de pech dat nummer 12 en 13 de strijd aangingen ipv hem ruimte te geven, dat had misschien toch het verschil in het laatste rondje gemaakt. Echter, het hing echt niet van deze 2 laatste races af, hij heeft het daarvoor allang laten liggen en dan raar genoeg vooral tov de MB's bolides,die vaak voor hem eindigde. Perez is een leuke coureur maar niet zo goed als Verstappen, Leclerc en Russell, anders was hij wel 1e rijder geweest. Ricciardo wordt gehaald voor promotie en marketing zegt men. Nou , Ricciardo gaat straks gewoon Perez vervangen, want hij is het toch echt niet verleerd en Verstappen ziet hem graag naast hem. Die 2 zijn vrienden en op de baan aan elkaar gewaagd. Ricciardo had de pech dat hij bij Renault uitkwam en niet in de Ferrari en daarna, ja ach....

2 respect 21-11-2022 12:54 op
Afrikaanse elftallen gaan vaak ten onder aan slechte tactiek. Op technisch en fysiek gebied doen ze niet aan Europese clubs onder. Vaak zijn deze Afrikaanse spelers bij Europese topclubs niet de spelers die als leider van het team staan opgesteld maar spelen wel goed in dienst van en hun kwaliteiten komen dan sterk naar buiten. Laat nu net Manè de uitzondering zijn en hij leidt zowel bij bayern als bij Senegal. Zijn wegvallen gaat Senegal veel pijn doen, maar laat Oranje desondanks maar eerst eens proberen te winnen, want ook oranje ontbreekt het aan een leider in het veld, de enige leider zit op de bank , dat is namelijk de trainer. Uitzonderlijke talenten hebben we ook niet, het moet dus ook bij Oranje van een enorme teamspirit komen en dat het gaat lopen.

0 respect 21-11-2022 11:58 op
"Ongelooflijk om dit van de bestuurskamer naar het veld te brengen". Ongelooflijk dat je die bestuurskamer van de FIFA zonder enige standvastigheid in je standpunten, in stand houdt. Dat Infantino met name de weg kwijt is en straks als enige kandidaat herkozen zal worden (nog zoiets), maakt de FIFA een autoritaire organisatie en wij gaan daar gewoon in mee. Waar de discussie over verdraagzaamheid en mensenrechten in Qatar ging, gaat het nu over een aanvoerdersband en de macht van de FIFA.

8 respect 21-11-2022 11:42 op
En zo zie je maar dat er gewoon volop gekeken wordt en gaat worden. De mensen die boycotten uit principe zijn altijd in de minderheid en dat blijkt weer uit deze kijkcijfers. het is daarom dat de FIFA zijn cultuur en keuzes in stand kan houden. Ik zelf heb ook gekeken want ik houd gewoon van voetbal en zeker een WK. Ik keek ook , samen met vele andere nederlanders bijv. in 1978.

0 respect 21-11-2022 11:31 op
Hij heeft het vorig jar natuurlijk goed gedaan door de EL finale te halen en relatief kort achter Celtic te eindigen. De CL werd een domper en de resultaten in de eigen competitie zijn ook terug gelopen. Ook al heb je het dan mooi gedaan en moet het bestuur ook wel begrijpen dat CL iets heel anders dan EL is, is dit meestal wel de reden waarom een trainer wordt ontslagen. Teruglopende resultaten zijn altijd dodelijk voor een trainer. Ik wens Gio succes met zijn volgende avontuur want zo een slechte trainer is het niet.