NUjijStats voor Joow

2,786

Respect

Respect/dag 4.03
Respect/reactie 3.23

863

Reacties

Reacties/dag 1.25
Meeste reacties op 1 dag 14
Gestart op 06-01-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 27-11-2020 14:19 op
Ik weet dat sporters vaak proberen van iets negatiefs iets positiefs te maken en in de eigen kwaliteiten willen blijven geloven, maar deze vind ik wel heel ver gezocht. Ik denk niet dat trainers iemand die beter is dan haar concurrent op de bank zetten omdat ze zo goed kan invallen.

13 respect 27-11-2020 14:08 op
Waarschijnlijk hebben die mensen hetzelfde gedachtengoed, anders kan ik me niet voorstellen dat je daar bij blijft.

0 respect 25-11-2020 16:00 op
Te nagatief kan volgens mij niet als je het hebt over het ervoor zorgen dat mensen niet gaan denken ohh het valt allemaal wel mee, ik ga me niet meer zo aan die maatregelen houden. Maar goed af en toe zal het ook best te negatief zijn. Maar als je, zoals ik voorstel, altijd dezelfde vergelijking maakt in de titel, dan ben je objectief bezig. Overigens staan in de artikelen zelf altijd meerdere vergelijkingen, dus dat is wel goed. Maar een hoop mensen lezen alleen de titels.

7 respect 25-11-2020 15:53 op
Kijk eens naar azie waar ze echt alles dichtgooien, incl scholen. Daar hebben ze zo een lockdown van drie weken, alle cijfers zakken als een baksteen. Vervolgens kan alles weer open met de basisregels plus mondkapjes voor een paar maanden. Als je het mij vraagt is dit veel effectiever en minder schadelijk voor de economie.

1 respect 25-11-2020 15:44 op
Zeker is dat goed, maar dat heeft niks te maken met het punt dat peter hier maakt, nl dat je 1 manier van vergelijken zou moeten hebben (mijn voorkeur is vergelijken met het weekgemiddelde). Dit omdat een hoop mensen alleen de titels van artikelen lezen en zo iedere dag denken dat het super goed gaat omdat ze het woord minder zien staan. Hierdoor gaan mensen zich steeds minder goed aan de regels houden en hebben de nieuwsberichten een negatieve uitwerking op de hele coronacrisis (onbedoeld natuurlijk).

2 respect 25-11-2020 15:34 op
Volgens mij heet dat geforceerd zoeken naar positief nieuws. Terwijl al weken duidelijk is dat de daling veel te klein is (als je uberhaubt nog van daling kunt spreken, het is meer een stagnering). Ook denk ik dat dit geforceerde zoekennaar positiviteit ieder bericht ervoor zorgt dat mensen zich steeds minder aan de regels houden, want het is toch allemaal super goed hoe het nu gaat?

1 respect 24-11-2020 17:07 op
Ook maak ik me zorgen aks we het virus zo de vrije loop laten onder jongeren. Je wilt toch niet dat straks bij een groot deel van een hele generatie een hoog percentage aan longproblemen aan het licht komen.

0 respect 24-11-2020 17:04 op
In azie gooien ze de scholen om de zoveel maanden een week of 3 dicht, in combinatie met een strenge lockdown. Daar gaan de besmettingcijfers razendsnel omlaag en kunnen ze na die 3 weken weer helemaal open (met de basismastregelen en mondkapjes). Ik vraag me af of deze wijze niet veel effectiever is en minder schadelijk voor de economie, maar daar zullen vast cijfers ovet zijn. Toch hoop ik dat het kabinet meer kijkt naar hoe de aziatische landen het doen en misschien die wijze van bestrijding overnemen. Het kan overigens ook aan de volksaard liggen dat het daar allemaal wat soepeler verloopt.

0 respect 22-11-2020 21:07 op
Voor mij wel ja maar ik werk niet in een ziekenhuis, dus gelukkig hoef ik dat extra werk niet te doen. Nogmaals de ziekenhuizen hebben hier positief op gereageerd. Er zullen vast mensen in het ziekenhuis werken die het niet veel werk vinden.

4 respect 22-11-2020 21:04 op
Dus als ondanks het wapenverbod er toch veel geschoten wordt (en er wordt redelijk wat geschoten) dan is de oplossing om wapenbezit en gebruik legaal te maken? Nee hard aanpakken is dan de oplossing. Het zou wat zijn als we in een mastschappij leven waar alle illegale dingen legaal gemaakt worden omdat er mensen zijn die zich niet aan het verbod houden.

4 respect 22-11-2020 19:49 op
De regering bestaat idd uit een aantal bekende partijen ja, of wat wilt u daarmee zeggen. Overigens hebben de ziekenhuizen hier positief op gereageerd. Als er toch flink wordt afgestoken en ook nog eens naar mensen gegooid wordt dan hoop ik dat deze mensen voor poging tot doodslag aangeklaagd worden. In mijn ogen is vuurwerk voor deze lui gewoon een wapen.

3 respect 22-11-2020 19:33 op
Dit bewijst gelukkig dat de goede beslissing is genomen om het te verbieden, zodat de ziekenhuizen niet nog een hoop extra werk krijgen.

13 respect 22-11-2020 18:57 op
Nee want de meerderheid heeft de volksvertegenwoordiging gekozen, die maken vervolgens beslissingen. Aangezien keer op keer dezelfde partijen de meerderheid vormen zullen de meesten het hier mee eens zijn. En al vind je dat dit alles niet op de goede manier gaat dan lijkt me fascisme, antisemitisme en meer van dat niet het juiste antwoord. Er is een mooi voorbeeld van hoe dat loopt, van een jaar of 80 geleden.

0 respect 22-11-2020 17:27 op
En waarom ruikt talsma pas bloed in de laatste ronde tegen roest? Ik hoop dat zijn trainer hem niet adviseert pas in de laatste ronde de derde plaats over te nemen!

0 respect 22-11-2020 16:58 op
Patrick roest - patrick roest in de laatste rit? Graag de juiste startlijst plaatsen, ik ben niet thuis maar wil het online een beetje volgen.

1 respect 20-11-2020 19:27 op
Tsja zo kom je natiurlijk nooit van het doping imago in de wielersport, als de bond al niet transparant is. Het is niet relevant of iemand stopt of dat er familieomstandigheden zijn die niet fijn zijn, op het moment dat hij getest werd was hij in competitie en wilde hij valsspelen om te winnen, dat is verwerpelijk. Ik hoop dat de renner in kwestie zich beseft dat zijn familieomstandigheden en dopinggebruik nu de aanleiding zijn dat de hele wielersport weer in een slecht daglicht staat. Echt heel jammer..

1 respect 18-11-2020 11:59 op
Ze zouden om te beginnen eens wat beter naar zichzelf kunnen kijken. Het personeel op de vloer loops als kippen zonder kop af en aan met karren vracht, ze lopen mij dikwijls van mijn sokken en ik moet als klant goed uitkijken van welke kant er weer 1 aangevlogen komt zonder op of omkijken. Daarnaast blokkeren ze heel vaak gangen waardoor ik om moet lopen (want aan de kant gaan ze niet). Als laatste lopen ze met de mondkapjes op half 7 onder de kin langs terwijl ze gezellig met elkaar keuvelen (terwijl ik wacht tot ik er langs kan, natuurlijk nadat het onderonsje klaar is).

0 respect 17-11-2020 17:00 op
Dan had er dus in het verleden nooit een vrouwentak van sport gemaakt moeten worden, maar gewoon mens tegen mens moeten zijn. Een man heeft nu eenmaal, volgens uw redenatie, een aangeboren fysiek voordeel (nl dat hij als man geboren is). Een beetje hetzelfde als iemand van 2 meter het lengte voordeel heeft, heeft een man het man zijn als voordeel. Dus gek dat juist voor het man-vrouw gebeuren wel een aparte klasse is bedacht en voor lengtevoordeel of andere voordelen niet, toch?

5 respect 17-11-2020 15:42 op
Er is ooit, lang lang geleden, ervoor gekozen om voor vrouwen een aparte klasse op te richten, omdat zij of men het niet eerlijk vond dat een vrouw van nature minder gespierd is en fysiek minder goed gebouwd is om te wedijveren met de mannen. Ik vind dus dat als een vrouw (of iemand die zich identificeerd als vrouw) die buiten de normale grenzen aan mannelijk hormonen aanmaakt (en daardoor dus ook buiten vrouwelijke proporties daardoor een sterker fysiek krijgt, zoals semenya) dan ook niet bij de vrouwen zouden mogen meedoen. Het is namelijk niet eerlijk voor de andere vrouwen. Er is ooit juist voor gekozen een vrouwentak op te richten in de sport, juist omdat het niet eerlijk is dat vrouwen moeten strijden tegen een natuurlijk hoger hormoongehalte van de man (het voordeel dat semenya dus ook heeft, net als een man). Het is zeker heel zielig en vervelend voor Semenya, maar ze kan altijd nog bij de mannen meedoen. Het is ook zielig voor andere vrouwen om tegen dit voordeel te strijden

4 respect 16-11-2020 15:29 op
Als we het met de huidige "daling" moeten doen duurt dit nog wel een aantal maanden, als je al van een daling kunt spreken natuurlijk.

5 respect 15-11-2020 20:02 op
Er zijn de afgelopen tijd best veel demonstraties gehouden, boeren, viruswaarheid, klimaatactivisten, blacklifes en nog een aantal, dus wie u met deze mensen bedoelt snap ik niet helemaal, het zijn nl vrij verschillende mensen. Er zijn ook een aantal demonstraties verboden of beeindigd waar bleek dat de maatregelen niet goed gehanteerd werden.

4 respect 15-11-2020 19:57 op
Misschien omdat de dreiging van 1 kant komt? Als wilders door ieman wordt bedreigd wordt diegrne die hem bedreigd toch ook niet beveiligd?

7 respect 14-11-2020 19:52 op
Het is maar wat je goed noemt. In oostenrijk gaat alles kort op slot, besmettingen zullen snel dalen en dan kunnen ze daar weer terug naar alleen de basismaatregel van anderhalve meter. Hier in NL zitten we maanden in een semi lockdown, dalen de besmetting heel traag en kunnen we over een hele tijd weer naar de basismaatregelen. Het is maar wat je liever hebt en ik vraag me ook af wat gunstiger is voor de economie.

2 respect 14-11-2020 18:29 op
Volgens mij tellen resultaten van de afgelopen twee jaar voor de ranking. Maar op deze manier gaat het niet lang diren nee, zeker als hij vroeg uitgeschakeld wordt op het wk. Ben benieuwd of hij ooit nog zijn oude niveau haalt.

2 respect 13-11-2020 14:16 op
Misschien heeft u wat gemist de afgelopen maanden, maar er worden nergens maatregelen (of in de stress geschoten) getroffen op basis van sterftecijfers (al helemaal niet op oversterftecijfers). Er worden maatregelen getroffen op het aankunnen van de patienten stroom door ziekenhuizen. Ik zie dit argument dat maatregelen niet goed zijn en gebaseerd zouden zijn op sterfte zo vaak dat ik me afvraag of die mensen onder een steen leven.