NUjijStats voor Joow

12,691

Respect

Respect/dag 8.94
Respect/reactie 4.22

3,009

Reacties

Reacties/dag 2.12
Meeste reacties op 1 dag 25
Gestart op 06-01-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 23-11-2022 17:51 op
Dit soort problemen zijn niet meegenomen naar het WK, maar die waren daar in Qatar al. Als FIFA het nodig vindt om flink geld te verdienen door het WK aan zo'n land te geven, waar allerlei bevolkingsgroepen onderdrukt en vervolgd worden dan is het juist goed om dit aan te kaarten en aan de wereld te laten zien dat als de FIFA het nodig vindt op deze manier een WK toe te wijzen (ook nog een land wat niks met voetbal heeft, een super klein land en midden in de woestijn waardoor je in november een WK moet houden), dat deelnemers dan laten zien dat zij het iig niet eens zijn met hoe dit land met mensen omgaat en dat men het niet eens is met de toewijzing. Het gaat heus niet ten koste van de kwaliteit van het voetbal want zodra het fluitje klinkt denken ze daar toch niet meer aan.

1 respect 23-11-2022 17:44 op
Ik denk dat aanvechten niet heel krachtig zal zijn en dat de FIFA wel een manier zou vinden om ervoor te zorgen dat er toch gestraft kan worden als je die band draagt, de FIFA is het gewoon niet eens ermee dat iedereen in deze wereld gelijk is. Wat veel krachtiger is als Nederland met als Duitsland iets doet voor de elftalfoto of tijdens of vlak na het volkslied en dat de regeringafvaardiging die band draagt, die komt dan ook in beeld. Of ontwerp een trainingspak voor de spelers met one love logo erop. Dan hebben FIFA en Qatar een averechts effect bereikt omdat dit issue dan nog meer aandacht krijgt dan als de aanvoerder die band draagt.

3 respect 20-11-2022 18:54 op
Hopen dat dit geen voorbode is voor het WK, want dit is te saai en ongeïnspireerd voor woorden, het lijkt wel een oefenwedstrijd. Maar misschien dat dit rare WK gewoon spelers niet kan inspireren.

3 respect 20-11-2022 18:51 op
Ik moest wel even lachen, dat hij een stil maar gebaar maakt omdat hij eindelijk sneller is dan de jonkies, om dan uiteindelijk door een derde jonkie verslagen te worden. Nooit te vroeg jezelf op een voetstuk plaatsen, wacht tot de wedstrijd voorbij is. Nu ben je dus drie keer door jonkies verslagen.

8 respect 20-11-2022 18:45 op
Daaraan toegevoegd, de FIFA schaart zich achter deze boodschap, dus volgens de FIFA zijn wij ook racisten.

19 respect 20-11-2022 18:43 op
Wat een harteloze reactie is dit. Denkt u dat er door Qatar gezegd werd je mag hier komen werken, je moet eerst wel 1000 euro betalen om hier te werken en dan krijgt u van ons 200 euro betaalt? Er werd natuurlijk gezegd dat ze een veelvoud van die 1000 euro terug zouden verdienen, om dan uiteindelijk helemaal niks uitbetaalt te krijgen. Eigenlijk hoop ik dat een werkgever u 3000 bruto per maand belooft en dan lekker niks uitbetaalt om dan vervolgens naar dit bericht van u te verwijzen en te zeggen had u maar niet hier moeten komen werken, eigen schuld.

15 respect 20-11-2022 18:38 op
Als een vader van een gezin overlijdt (want gek genoeg voor u waarschijnlijk zijn het vooral vaders van jonge gezinnen) dan heeft het hele gezin geen inkomen meer voor de rest van hun leven, maar waarschijnlijk realiseert u zich niet dat dat voor die mensen betekent geen eten of een dak boven je hoofd betekent. Maar wat zou u dat boeien hé?

27 respect 20-11-2022 18:33 op
Wat een stel criminelen die FIFA en Qatari, ze zijn ook nog gewoon trots dat ze achteraf een deel van niet betaalde lonen betaald hebben, alsof het normaal is dat je lonen gewoon niet uitbetaalt. Pas als er dus kritiek op ze komt betalen ze een klein deel wel uit en vervolgens hebben ze nog het lef om tegen de mensen die kritiek hebben te zeggen dat het racisten zijn omdat ze Arabische mensen niet gunnen het WK te organiseren.

0 respect 17-11-2022 18:21 op
Ik vind ook dat Max hier niet goed gehandeld heeft en waarom zou ik dat niet mogen zeggen, ik keur bedreiging altijd af, dus als dat voor u niet duidelijk was dan zeg ik het bij dezen. Ik dacht persoonlijk dat het vrij duidelijk was en dat zowat iedereen hier dat afkeurt. Maar als de indruk bij u ontstaat dat ik bedreiging van Max wel ok vind dan zeg ik nu dus dat ik dat nooit maar dan ook nooit goed vindt, zelfs als iemand strafbare feiten gepleegd heeft (wat max niet gedaan heeft, voordat u daarmee aan komt zetten).

1 respect 17-11-2022 18:13 op
Dan zouden ze vanaf nu bij redbull moeten afspreken om nooit meer teamordees te geven, toch wel raar dat ze die toch hadden als uw redenatie zou kloppen.

1 respect 17-11-2022 18:11 op
Nee hoor, ik persoonlijk bijvoorbeeld ben altijd fan geweest van Verstappen en stond altijd aan zijn kant met dat gedoe met Hamilton vorig seizoen, maar dit keer sta ik niet aan zijn kant. Er zijn ook mensen die elk incident afzonderlijk kunnen beoordelen en niet hun mening al klaar hebben en alleen baseren op hun haat of liefde voor een sporter. Ik ben bijvoorbeeld nu ook niet opeens een Max hater geworden, ik vind hem nog steeds fantastisch, maar dit incident vind ik niet koosjer.

2 respect 17-11-2022 18:04 op
Precies de reden dat ik geen Twitter of Instagram heb, het wordt vooral bevolkt door lui die denken dat ze door te bedreigen macht hebben achter hun keyboard.

1 respect 17-11-2022 18:02 op
Feit blijft wel dat het aantal keer dat Perez Max wel geholpen heeft een stuk vaker is voorgekomen dan die ene keer dat Perez dat niet deed (enige aanwijsbare ding was Monaco).

4 respect 17-11-2022 18:00 op
Dat denk ik dus ook, dat Verstappen zichzelf hier meer mee heeft dan Perez, want ik denk dat Perez ook wat harder zal nadenken de volgende keer als hem gevraagd wordt Max voorbij te laten, terwijl hij dat tot nu toe vaak en zonder te morren gedaan heeft. Deze ene keer dat Max Perez had kunnen helpen (door hem nota bene zesde ipv zevende te laten worden) zal waarschijnlijk niet vaak meer voorkomen, tenzij Max ieder jaar vijf races voor het einde wereldkampioen is.

0 respect 17-11-2022 17:55 op
Hij zegt niet dat zijn beslissing om Perez niet te helpen fout was, maar dat hij het beter had moeten communiceren dat hij Perez wilde straffen voor die ene keer dat Perez aan zichzelf dacht. Daarmee geeft hij dus aan dat hij dat ene ding erger vind dan alle keren dat Perez hem geholpen heeft bij elkaar opgeteld. Dat betekent dus dat hij precies hetzelfde zou doen de volgende keer. Mij lijkt het dus het beste dat ze binnen redbull afspreken elkaar niet meer te helpen en voor zichzelf te rijden, Perez zal de hulp van max vast niet nog een keer nodig hebben, dus voor hem zal het geen probleem zijn.

0 respect 17-11-2022 17:43 op
Inderdaad, vandaar dat ik hoop dat dit Perez zijn reactie is als Verstappen hem vertelt dat hij deze race wel zal helpen, zo van nee dankje ik heb het nu niet meer nodig.

10 respect 17-11-2022 17:31 op
Als ik Perez was zou ik zeggen ik hoef je hulp niet meer, laten we elkaar nooit meer helpen. Het aantal keer dat Perez Verstappen voorbij heeft en zal moeten laten of op andere manieren helpen (zoals Hamilton afstoppen) is toch vele malen groter dan andersom. En als je die ene keer in Monaco dat Perez aan zichzelf dacht erger vindt dan al die keren dat Perez wel hielp dan vind ik dat wel kleinzerig.

2 respect 16-11-2022 17:25 op
Hij vindt discriminatie en racisme gewoon niet erg, hij respecteert hoe Qatar dit invult en hoe ze omgaan met mensen die anders zijn.

1 respect 16-11-2022 17:22 op
Nee hoor als hij niet tegen discriminatie en racisme is dan hoeft hij dat van mij niet verder uit te leggen, iedereen zou dat nu moeten weten.

5 respect 14-11-2022 18:58 op
Altijd mooi als een over het paard getilde vedette het over respect heeft. Wat hij bedoelt is als hij mij ongeacht wat het beste is voor het team altijd mijn zin geeft dat vind ik hem een coole gast en respecteer ik hem. Want respect betekent voor die lui dat je ze hun zin geeft en doet wat ze willen, het is niet respect zoals respect eigenlijk bedoeld is.

0 respect 14-11-2022 18:53 op
Dat klopt zeker, maar het klopt ook dat Perez Max vaker voorbij heeft gelaten, dit en vorig seizoen. Dus Max zal dat toch fijn gevonden hebben, anders zou hij intern wel aangegeven hebben dat hij ook tegen zijn teamgenoot altijd voor positie wil vechten.

1 respect 14-11-2022 18:51 op
Wat ik bedoel met niet slim is dat ik vind dat Perez Max vaker heeft geholpen door hem voorbij te laten, ook dit seizoen. Als je al die keren dan vergeet als je Perez zesde ipv zevende laat worden, maar alleen kunt denken aan die ene keer dat Perez aan zichzelf dacht, dan kun je op je vingers natellen dat Perez de volgende keer dat Max hem vanwege het kampioenschap voorbij wil zonder voor de positie te vechten dat Perez dat dan minder makkelijk zou doen. Dus misschien heeft Max zichzelf hier meer mee benadeelt dan dat hij Perez hier "straft" voor die ene keer dat hij geen teamplayer was.

0 respect 14-11-2022 17:53 op
En als Hamilton koning van Engeland geworden was dan was Max ook wereldkampioen geworden, maar als dit dan dat telt helaas niet.

4 respect 14-11-2022 17:48 op
Het is niet heel slim, waarom zou Perez hem volgend seizoen nog voorbij laten zoals hij dit en vorig seizoen gedaan heeft? Verstappen focust zich op die ene keer dat Perez iets voor zichzelf deed en vergeet alle keren dat hij hem geholpen heeft.

7 respect 14-11-2022 17:45 op
Als Perez ook zo gedacht had dan was Verstappen vorig seizoen geen kampioen geworden, dat is dan wel weer jammer.