NUjijStats voor Leander_Rispens

3,990

Respect

Respect/dag 4.19
Respect/reactie 2.34

1,702

Reacties

Reacties/dag 1.79
Meeste reacties op 1 dag 24
Gestart op 24-04-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

3 respect 27-11-2020 17:34 op
en dat is nou precies wat ik bedoel met ongefundeerde aannames van de ideologische oppositie: met rotte appels bedoel ik uiteraard het facistisch gedachtengoed. Kauwgombal1 Niet iedereen rechts van Mao is pro nazi FYI

0 respect 27-11-2020 17:17 op
onzin en ongefundeerd. Fvd is prima voor handel met schengen, maar voor soevereiniteit / goeie eigen grenzen. pro europa. Anti Eu.

4 respect 27-11-2020 17:14 op
1, Als de partij het overleeft komt ze er alleen maar sterker uit. De rotte appels zijn dan weg. 2, Als de partij het niet overleeft bied dat binnen het vaccuum ruimte voor nieuwe initatieven, waar nu al geluiden van te horen zijn. 3, de meeste fvd stemmers die ik ken stemmen op standpunten, niet op mannetjes, ondanks ongefundeerde aannames van de ideologische oppostie.

3 respect 26-11-2020 22:53 op
een valse bekentenis onder druk is een valse bekentenis ja. Ik zou ook liegen als de FBI mij met m'n familie chanteerde. Sorry A2BeatNoBeat, dat is heel zichtbaar, Jammer dat u in een bubbel leeft en het niet uit kan staan dat het recht z'n loop krijgt in dit geval.

3 respect 26-11-2020 13:24 op
Het ministerie meende dat er geen sterke zaak is tegen Flynn, omdat niet bewezen kan worden dat hij met opzet tegen de FBI loog. Ook zou er geen geldige reden zijn geweest voor de federale politie om Flynn te ondervragen, en/of om hem een valse bekentenis af te dwingen door hem te chanteren met z'n eigen familie.

3 respect 25-11-2020 10:56 op
Omdat bush 18 jaar geleden een oorlog ver in het buitenland begon waar zwitersland niets mee te maken had, is volgens P_Terra islamitische terreur daar prima, niet afkeurbaar en iets om gewoon schouders voor op te halen.

7 respect 25-11-2020 10:38 op
De Fvd vult een vaccuum op binnen het politieke spectrum, met name aan de kant van het meer klassiek liberale/libertaire, anti globalistische spectrum. Dus kleinere overheid, meer vrijheid, een stabiele, goed werkende grens. ik stem (op Fvd) op basis van (hun) programma punten. Niet op basis van de man. Nooit gedaan ook.

11 respect 19-11-2020 12:16 op
"Vind jij dat er meer van dit soort omroepen als ZWART moeten komen, om zoveel mogelijk verschillende mensen te bereiken? " Identiteits politiek is een mes dat aan twee kanten snijd helaas, Dit soort “mooie” initiatieven legitimeren namelijk meteen óók een potentiele identiteits politieke oproep genaamd WIT voor mensen met die huidskleur, persoonlijke visie van het maatschappelijk utopia en de “barrieres” die hun daarbij in de weg staan. Wie A zegt, moet ook B zeggen. dit is iets wat ik liever niet zie. Ik leef liever niet een land waar publieke omroepen specifiek gericht op huidskleur/komaf etc. de maatschappij, , ondanks de constante loze beloftes stroom van verbroedering, steeds meer verdelen. De focus zou moeten zijn op wat ons bind als nederlanders, namelijk burgerschap, niet wat ons scheid.

3 respect 16-11-2020 11:38 op
Prachtig. En nu dat afgehandeld is, er eindelijk "genoeg" representatie is van kleurtjes en geslachtsdelen en de maatschappelijk constructivisten hopelijk bevredigd zijn in het halen van hun doel. Kunnen we dat eindelijk achter ons laten en ons weer gaan focussen op competentie, ongeacht irrelevante fysieke kenmerken.

0 respect 14-11-2020 16:57 op
Een simpel stropopje maken van een totale reactie (over domheid gesproken), door exclusief en enkel 1 zinnetje te nemen, en vervolgens ook nog eens een tweede trump termijn erbij de halen die ik nooit benoem in said reactie betekenen voor mij 1 van twee dingen 1: niet goed kunnen of willen lezen 2: wel goed kunnen lezen, het niet kunnen uitstaan wat je leest, maar geen valide counter argumenten hebben en dus het voorgenoemde doen.

3 respect 14-11-2020 13:55 op
Ik denk dat hij het 1, niet lang gaat volhouden en dat harris hem snelt opvolgt. en 2, dat hij redelijk tandloos gaat zijn. De swingstates zijn dan (voor nu) in het voordeel van biden, maar de marges zijn enorm klein, ik verwacht dus ook niet dat de senaat blauw of 50-50 wordt en dat betekend, in combo met een overweldigende meerderheid in de scotus voor de GOP en een toename van GOP goveneurs House representatives en legisislatie door de hele VS, dat hij behoorlijk water bij de wijn zal moeten doen/ weinig gedaan gaat krijgen. De zaken die hij er wss wel zonder problemen door kan krijgen zijn zaken die hij met het Trump programma gemeen heeft dus no problem there (dingen als nucleaire energie bijvoorbeeld), de zaken in het midden zullen een consessie moeten doen, symbolische zaken zoals het parijs akkoord zullen wss ook niet veel wrijving ondervinden omdat het weinig concreets inhoud. En zaken als het CRT in de overheid zal hij er, gelukkig, niet door krijgen.

1 respect 10-11-2020 11:59 op
Lastig. Beide hebben een punt, Een grondwet aanpassen zet een enorm gevaarlijk precedent voor een functionerende samenleving die hier al zo'n 2,5 eeuwen op gebaseerd is. En iets wat o.a. Wilders óók graag zou willen zien, for obvious reasons. En hoewel ik doctrines die homosexualiteit afkeuren verwerp zoals fundamentalistische Islam, Christendom etc. Heeft de staat niet de bepalen welke levenstijlen deze voor of af mogen keuren. Vrijheid van onderwijs bied hierin een prima oplossing. Openbaar (staats) onderwijs dient alom inclusief te zijn en dus zowel lgbtq als insert religie hier te accepteren, wat het geval is. En mochten individuele ouders moreel bezwaar hebben tegen het curriculum of leerlingen/personeel, Dat is er de optie voor prive of thuis onderwijs. In een vrij liberaal westers land is de regering de bewaker van de individuele rechten van de burgers. Niet de geforceerde vormgever van de "ideale" maatschappij wat het geval is landen als china en saudi arabië.

6 respect 07-11-2020 19:31 op
Rechtzaken even daargelaten, voor nu gefeliciteerd, Biden. En, mede namens m’n maat in amerika, dank je wel Trump, Terwijl de hele wereld zich enkel druk maakte om je persoonlijkheidje; versterkte je de grens, legaliseerde je hemp, sloot je meerdere vredes in het midden oosten. Kreeg je een eerlijkere deal met China, verhoogde je de lonen, tekende je de save seas act, 3 bills tbh indianen en funding voor black colleges, nomineerde je 5 open gay ambassadeurs en had je laagste werkeloosheid voor minderheden sinds een halve eeuw o.a. Verwachting van Biden’s presidentschap is gelijk aan dat van Obama, niet veel. Dems hebben geen meerderheid in de senaat /court, z’n belastingplan is alom gehekeld en qua heling: z’n vicepresidentschap, crimebills voorgeschiedenis recent racistische uitspraken en voorkeur voor identiteits politiek is hij niet de man die amerika bij elkaar gaat brengen. ondanks z'n mooie woorden Biden’s presidentschap gaat waarschijnlijk een tandloze 4 jaar worden.

3 respect 07-11-2020 12:14 op
tuurlijk gaat hij de winst pakken. alle voorzorgsmaatregelen zijn daarvoor keurig getroffen.

11 respect 06-11-2020 21:38 op
Niemand heeft het recht om niet beledigd te worden" hulde, Mark. er wordt niet onderhandelt of gebogen voor het terrorisme van gekweste gevoelentjes.

9 respect 28-10-2020 12:37 op
Weinig spotprenten en satire van Mark Rutte. ongeloofelijk, Ik zou toch maar eens wat beter gaan zoeken mijn beste.

10 respect 28-10-2020 12:22 op
Hyena heeft helemaal gelijk. Over dicators en politieke leiders mogen geen spotprenten gemaakt worden, ooit. Die arme mensen zouden toch maar een gekwest kunnen voelen over hun (terreur) beleid en zijn in hun functioneren precíes gelijk aan de gemiddelde burger.

10 respect 28-10-2020 12:19 op
"deze grens wordt bepaald door de groep waarover het gaat." Helder J23, dus als ik met mijn groepje bepaal dat islam an sich een grove belediging is voor mij en mijn seculiere waarden. heeft u er alle begrip voor dat ik moskeeën in brand steek, massa geweldadige protesten aansliger en mensen op straat onthoofd.

1 respect 28-10-2020 12:14 op
gevoelsmatig wordt gepaald wat hen onderwezen wordt, op basis van "interpretatie".

9 respect 28-10-2020 11:50 op
Wat Oud-Militair zegt. De eis van "jullie bestaande waarden moeten zich aanpassen naar de onze" komt vanuit de ( hier naar toe geïmmigreerde) islamitische gemeenschap, met als drukmiddel terreur. Niet andersom. Het westen/frankrijks constitutionele waarden precederen welke immigrant dan ook en het is dus onredelijk om te eisen dat deze zich aanpast ipv andersom. Daarbij belet de extermisten niets om de lat, na capitulatie op dit onderwerp van het westen/frankrijk, gewoon hoger te leggen. Gezien zij degene zijn die (gevoelsmatig) proberen te dicteren wat wel of niet beledigend is.

14 respect 28-10-2020 11:16 op
en het is volgens u geheel moreel dat u daarvoor afgeslacht en onthoofd wordt?

10 respect 28-10-2020 11:02 op
het is een bekend fenomeen. het heet "religie"

3 respect 28-10-2020 10:47 op
je vergeet de tweede helft van z'n termijn, beste man.

7 respect 23-10-2020 16:08 op
Omdat handelsoorlog een activisten term is, en iets hetgeen een echte zakenman niet serieus neemt. en waarom ik met zekerheid kan aannemen, dat u geen zaken persoon bent, maar eerder in de activisten sector zit.

3 respect 20-10-2020 16:20 op
geloof er niks van dat de mute knop niet post hoc ook ingezet gaat worden. De hele agenda van het debat welke overigens wordt geleid door een antitrumper, vermijd in z’n opzet keurig de recente hot topics die zullen we zeggen, "licht embarrasing" zijn voor Biden et co. En wat is een Mute knop dan handig als een vraag betreffende deze zaken naar boven komt drijven. *mute, “sorry daar willen we het nu niet over hebben, we willen alléén praten over zaken in ons mogelijk voordeel” maar goed, Schilder trump maar af als de benadeelde underdog in dit debat. Gezien de constant dalende vertrouwens cijfers in de legacy media zal het me niets verbazen dat dit in z’n voordeel uit gaat pakken.