NUjijStats voor Luneau

17,674

Respect

Respect/dag 19.73
Respect/reactie 4.49

3,933

Reacties

Reacties/dag 4.39
Meeste reacties op 1 dag 45
Gestart op 20-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 01-12-2020 22:54 op
Uw leesvaardigheid laat heel erg te wensen over. Ik zal mezelf even quoten en relevante woorden in hoofdletters plaatsen. Wellicht ziet u het dan. "Dat de verbale aanvallen op de media VOORAL vanuit radicaalrechts/extreemrechts komt, is niet verwonderlijk." "En hoewel er genoeg is aan te merken op welke radicale/extreme stroming dan ook, volgens mij is het toch echt VOORAL radicaalrechts/extreemrechts die al jaren een heksenjacht voert tegen de "mainstream media".

0 respect 01-12-2020 22:48 op
De enige die het over "complete dossier" heeft, ben jij. En er is zeker wel over nagedacht, want een medische ontheffing is gewoon mogelijk. Lees je gewoon even in.

1 respect 01-12-2020 22:07 op
"Als u iets concreets heeft, ben ik benieuwd." Mooi is dat. U komt met weinig concrete en ongefundeerde aantijgingen, maar ik ben degene die concreet moet worden? "Ook vrijwel het gehele parlement heeft vrijwel niets laten horen overigens." Dan heeft u de coronadebatten niet gevolgd. "Er is helemaal nooit geen brede maatschappelijke discussie geweest over de bijvangst van het coronabeleid." Hoeft ook niet. Daar hebben we parlement, experts en belangenorganisaties voor . Die hebben allemaal input geleverd, waar de regering uiteindelijk het beleid op heeft gebaseerd. "aan de andere kant de mensen die blind de overheid volgen." Echt zo'n dooddoener. Iedereen die het niet met u eens is daarvan betichten, dan hoeft u hun argumenten bij voorbaat niet serieus te nemen. Dan kies ik er bij deze voor om u bij voorbaat niet serieus te nemen, omdat u een antisemitische complotdenkende politicus blind volgt en steunt. Lijkt me best zuur voor u dat de MSM al die jaren gelijk had over die man.

1 respect 01-12-2020 21:56 op
Het artikel van nu.nl gaat ten eerste over de situatie in Nederland. En ten tweede over bedreigingen die journalisten ontvangen van burgers. Als de Nederlandse regering structureel journalisten gaat bedreigen, dan zou uw reactie ergens op slaan. Nu slaat het nergens op, omdat de Nederlandse overheid juist maatregelen wil treffen om journalisten beter te beschermen. En hoewel er genoeg is aan te merken op welke radicale/extreme stroming dan ook, volgens mij is het toch echt vooral radicaalrechts/extreemrechts die al jaren een heksenjacht voert tegen de "mainstream media". "Dus het komt echt niet van maar één kant." Dat heb ik nergens beweerd. Misschien moet u nog even mijn tekst opnieuw lezen.

1 respect 01-12-2020 21:41 op
Wat is daar mis mee? Een journalist mag gewoon z'n mening geven, gebaseerd op de waargenomen feiten.

2 respect 01-12-2020 21:39 op
Daarom moet je dus ook afstand blijven houden, ook bij het sporten.

8 respect 01-12-2020 21:31 op
Ik snap best dat het vervelend is, maar je hoeft het niet tot in detail te delen. Je kan gewoon zeggen dat het om medische redenen is. En het is maar voor korte tijd. Mijn ex schoonvader heeft al jaren regelmatig gedoe, omdat hij vanwege een laryngectomie geen gordel op de normale manier kan dragen. En vrouwen met zware menstruatieklachten hebben er ook niet telkens zin in om te delen waarom ze bepaalde dingen 1 week per maand niet kunnen doen. Toch moeten ze wel. Je hebt een vreselijke gebeurtenis meegemaakt, maar dat geldt voor meer mensen. Zeuren over dat mondkapje heeft geen zin. Zoek gewoon een oplossing. Bestel desnoods je boodschappen online.

3 respect 01-12-2020 21:16 op
Dat zijn allemaal zaken die bij de NPO aan bod zijn geweest. Even op Google zoeken naar de onderwerpen die u noemt, bevestigt dat ook. Heeft u nog kritiek die wel gebaseerd is op feiten?

3 respect 01-12-2020 21:08 op
U bedoelt journalisten die een andere mening verkondigen dan de uwe. Dat hoort nou eenmaal bij de vrije pers.

3 respect 01-12-2020 21:06 op
Wat een ontzettende heftige ervaring. Heeft u destijds ook psychische hulpverlening gehad? Wellicht dat die behandelaar u een verklaring kan geven. Een verklaring is overigens niet verplicht. U mag ook de naam en telefoonnummer van de behandelaar op het kaartje schrijven. Een andere optie zou wellicht zijn om een kopie van de aangifte van de overval of andere bewijsstukken daaromtrent mee te nemen (evt digitaal op uw mobiele telefoon).

7 respect 01-12-2020 21:02 op
Als het je eigen besmette speeksel is, lijkt het me niet zo'n probleem. Je kunt moeilijk jezelf nog een keer besmetten.

3 respect 01-12-2020 21:01 op
Bij sporten is de kans groot dat je mondkapje nat wordt van het zweet of door de zwaardere ademhaling. En aangezien bacteriën gedijen in vochtige omgevingen, wordt het daarom niet geadviseerd.

4 respect 01-12-2020 20:14 op
Journalisten zijn een belangrijk onderdeel van onze democratie. Belangrijk omdat ze een grote rol spelen in het aankaarten van misstanden in onze maatschappij en politiek. Kijk alleen al naar hun rol in de toeslagen affaire, het openbaren van het antisemitisme bij FvD, fouten in het corona testbeleid, etc. Dat constante gehak op de "mainstream media" is zwaar onterecht, zoals bovenstaande voorbeelden laten zien en moet ook maar eens afgelopen zijn. Dat de verbale aanvallen op de media vooral vanuit radicaalrechts/extreemrechts komt, is niet verwonderlijk. Het sluit historisch gezien naadloos aan bij dat bruine gedachtengoed. En draagt zeker niet bij aan de veiligheid van journalisten. Goed dat ons parlement dreigementen naar journalisten serieus neemt.

2 respect 01-12-2020 19:56 op
Het hoeft geen terreurdaad te zijn. Voor hetzelfde geldt was de dader bijv psychotisch of wilde hij wraak nemen op iemand persoonlijk. Wellicht beter om even het onderzoek af te wachten en niet te speculeren obv onvoldoende gegevens.

0 respect 30-11-2020 21:26 op
Peter, Als Boris Johnson geen haast heeft, stuurt hij daarmee bewust aan op de reële mogelijkheid van een nieuwe burgeroorlog op het Ierse eiland. Dat zou hem wel een hele slechte politicus maken. De EU wil juist graag een deal, zodat het Good Friday Agreement gehandhaafd kan blijven en een nieuwe burgeroorlog voorkomen wordt.

0 respect 30-11-2020 21:22 op
Welke socialistische heilstaat? U reageert vast op het verkeerde artikel, want in het VK regeert rechts en in de VS gaan ze straks over van een radicaalrechtse naar een centrumrechtse president.

4 respect 30-11-2020 21:17 op
De kracht van een groot gemeenschappelijk handelsblok ipv kleine afzonderlijke landjes die een speelbal van economische grootmachten zijn. En volgens mij bepaalt de media niet de uitkomst van onze verkiezingen, waar ruim 80% van de kiezers stemt op partijen die in de EU zit. De media doet ook geen peilingen. Ze rapporteren enkel over de uitslag van peilingen.

11 respect 30-11-2020 21:11 op
Tja, het probleem is vooral dat het VK eerst zelf er niet zo uitkwam wat ze wilden en er vervolgens 2 Lagerhuis verkiezingen voor nodig hadden om te bedenken dat ze alle voordelen van de EU willen, zonder een tegenprestatie te bieden. En ze er nu achterkomen dat de EU geen gratis cadeautjes geeft en je voor de voordelen van het lidmaatschap toch echt lid moet zijn.

4 respect 30-11-2020 20:18 op
Ik ben zelf ook geen fan van GeenStijl, vanwege de tendentieuze manier van berichtgeving. Ik moet echter zeggen dat ze in deze kwestie tot nu toe alles hebben weten te onderbouwen met bronnen. Het artikel is ook niet om "mijn" punt te maken. De andere punten zouden op zich al genoeg moeten zeggen. Het artikel is wat dat betreft enkel een aanvullend punt. Als Baudet enkel een keertje Soros had genoemd, was het echt geen big deal geweest. Maar icm alle andere punten is het gewoon onderdeel van een patroon.

22 respect 30-11-2020 19:06 op
Ik merk dat er wat mensen zijn die het nieuws van de afgelopen dagen/jaren niet volledig hebben meegekregen. Vandaar deze samenvatting: In de brief van Nicki Pouw-Verweij, die wordt bevestigd door Eerdmans en Vlaardingerbroek, staan verschillende antisemitische uitspraken van Baudet. Daarnaast heeft iedereen uitspraken als: boreaal, dominant blank Europa, cultuurmarxisme, homeopathische verdunning en de in de Tweede Kamer geuite omvolkingstheorieën kunnen horen. Voeg daarbij z'n contacten met extreemrechtse figuren zoals Jean Marie Le Pen, Jared Taylor, Julien Rochedy, Fausto Lanser, etc. Plus het retweeten van neonazi's en z'n toespraak op de extreemrechtse IJzerwake. Verder nog het feit dat hij Freek Jansen (die nazisme verheerlijkte en die antisemieten van de JFvD promotie gaf en klokkenluiders royeerde) de hand boven het hoofd houdt. En dan is er dit artikel nog: https://www.geenstijl.nl/51565...

0 respect 30-11-2020 18:59 op
Volgens mij is de democratie aardig wakker geschud hoor, maar dan door de schok (alhoewel het voor velen al jaren duidelijk was) dat een partijleider met extreemrechts gedachtengoed zoveel blinde volgers kan vergaren.

2 respect 30-11-2020 18:27 op
Vrijheid van meningsuiting heet dat. Maar als ze legitieme kritiek krijgen, zijn veel FvD-aanhangers opeens geen voorstander meer van dat grondwettelijke recht.

16 respect 30-11-2020 18:17 op
Parg, De uitspraken staan vermeld in de brief van Nicki Pouw-Verweij en worden bevestigd door Joost Eerdmans en Eva Vlaardingerbroek. Getuigenverklaringen zijn gewoon bewijs. Daarnaast heb je zelf uitspraken als: boreaal, dominant blank Europa, cultuurmarxisme, homeopathische verdunning en z'n in de Tweede Kamer geuite omvolkingstheorieën kunnen horen. Voeg daarbij z'n contacten met extreemrechtse figuren zoals Jean Marie Le Pen, Jared Taylor, Julien Rochedy, Fausto Lanser, etc. Plus het retweeten van neonazi's en z'n toespraak op de extreemrechtse IJzerwake. Verder nog het feit dat hij Freek Jansen (die nazisme verheerlijkte en die antisemieten van de JFvD promotie gaf en klokkenluiders royeerde) de hand boven het hoofd houdt. En dan is er dit artikel nog: https://www.geenstijl.nl/51565... Hoeveel duidelijker wil je het hebben?

2 respect 30-11-2020 13:45 op
Zou u de stukadoor laten beslissen over uw hartoperatie?

3 respect 30-11-2020 13:44 op
Ook in Zwitserland moest de rechter eraan te pas komen, omdat de uitslag van een referendum in strijd was met internationale verdragen. De gemiddelde burger heeft geen kennis over de reikwijdte die een ogenschijnlijk simpele keuze heeft.