NUjijStats voor MHH

11,863

Respect

Respect/dag 11.14
Respect/reactie 4.14

2,865

Reacties

Reacties/dag 2.69
Meeste reacties op 1 dag 25
Gestart op 26-02-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 26-01-2022 13:20 op
Ik snap niet waarom mensen dergelijke dure risicovolle operaties doen. Wees gewoon blij dat je bent zoals je bent met dikke of dunne billen. Cosmetische operaties om gezondheidsredenen die door je arts worden voorgeschreven kan ik heel goed begrijpen.

0 respect 26-01-2022 08:34 op
Fraude, cyberaanvallen het blijkt allemaal heel kwetsbaar in de automatisering. Ook Franstalige fishingmail is in Nederland. Zogenaamd van Franse overheidsinstanties. Als de mail per g- mail is verzonden dan klopt het niet dan is het niet van de Franse overheid.

5 respect 25-01-2022 22:30 op
Er zal gezocht moeten worden naar een presentatie die recht doet aan alle groepen. Misschien in de vorm van een filmpje met duidelijke communicatie voor doven en slechtzienden. Vanwege Corona zijn ook veel staaroperaties uitgesteld. De plaatjes zijn nu voor hen onleesbaar. Voor slechthorenden moet de gebarentaal goed gezien worden. Vanwege de hoeveelheid mensen die diverse talen spreken zou het filmpje ook in diverse talen weergegeven moeten worden door op verschillende kanalen uit te zenden zou dat kunnen. Het is niet altijd nodig om de premier en de minister te zien. Een goed ( teken)filmpje kan mogelijk veel duidelijker zijn.

13 respect 25-01-2022 09:10 op
Johnson had eigenlijk nooit premier mogen worden. Zijn persoonlijkheid is volkomen ongeschikt. Hij heeft een groot, te groot ego en denkt torenhoog overal boven te staan. Dat is ook waarom hij heeft gewonnen en daarmee heeft hij de Brexit gerealiseerd. Hij kijkt niet objectief naar het landsbelang maar wil persoonlijk winnen, en daarmee wordt zijn ego steeds groter. Het volk heeft hem gekozen en daar indirect op die functie laten plaatsnemen. Dat zegt ook iets over het Engelse volk en ja "spijt komt na de zonde......"

1 respect 24-01-2022 09:53 op
Als Rusland de gaskraan dicht draait weten we meteen zeker dat we het ook beter niet van Rusland kunnen betrekken dus einde kontrakt. We moeten zo wie zo maatregelen treffen dat we als EU niet afhankelijk zijn van de de grillen van een land zoals Rusland. Het lijkt me een lastige situatie maar vergeleken met Oekraïne zitten we hier er nog wampjes bij. Voor alles komt er heus wel een oplossing.

1 respect 15-11-2021 20:38 op
De TBS komt dus waarschijnlijk te vervallen dat gaf nog enige mogelijk om hem buiten de maatschappij te houden. 20 jaar duurt geen 20 jaar meestal en dan is hij weer vrij man. Een vos 🦊 verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Ik hou mijn hart vast.

0 respect 15-11-2021 19:25 op
Waarom beperken we de vrijheid van ernstig zieke of gehandicapte mensen nu ze maar steeds langer moeten wachten met erger als gevolg. Moeten ze dan eerst ademnood hebben of in coma dreigen te geraken. Dat moet het gesprek van de dag worden IPV ofdat je wel of niet naar de kroeg, restaurant, voorstelling e.d mag gaan.

8 respect 15-11-2021 13:42 op
@ pete6278 Als u nog even door redeneert ben ik schuldig aan dit vreselijke incident. Dat denk ik toch niet u slaat nu wel op hol moet ik zeggen. De mensen zoals ik zijn totaal niet meer weerbaar tegen dit geweld. Zelfs de ouders van deze jongelui hebben vaak alleen maar nog lege briefjes in te brengen in de opvoeding. Ik ben van mening dat je agressie niet met agressie moet bestrijden maar proberen in te spelen op de gedachte dat de geweldplegers ook nog ergens een opvoeding hebben genoten thuis en /of op school.

14 respect 15-11-2021 11:17 op
Wat ik lees dat hij de ruzie wilde sussen daarvan weet ik niet zeker of het klopt want veel is nog onzeker. Maar als het zo is dan verbaasd het me niet. Tegenwoordig kijk ik wel uit om jongelui te corrigeren. Want hoe vriendelijk ook en ook goed bedoeld om schade te voorkomen of te beperken je krijgt meteen de wind van voren, en als het daar bij blijft heb je geluk!

16 respect 15-11-2021 09:20 op
Al voor de laatste verkiezingen heb ik eens mij hierover verbaasd omdat ik ook vind dat zijn politiek slechts een vehikel is om zijn boeken aan de man te brengen. Dan is er in de kern van zijn politiek het belangrijkste om dezelfe mening als tegenstanders van iets te hebben, zelfs tegen beter weten in. Vreemde standpunten in te nemen en daarna zijn boeken aan zijn aanhangers te verkopen dat is zijn verdienmodel. Zelfs als hij zijn standpunten 180 graden daarvoor moet veranderen. Denk aan bijvoorbeeld dat hij eerst bijna schreeuwde in de kamer om mondkapjes en nu zelfs vaccinweigeraar is en geen mondkapjes wil dragen.

3 respect 14-11-2021 15:35 op
Tja Max heeft we humor. Maar mooi dat hij wel had gezien dat er iets niet klopte met de bolide van Hamilton. Dit soort kat en muis spelletjes zijn er nu eenmaal omdat er naast veel sportiviteit er ook veel geld mee is gemoeid. Maar nu kun je dus niet meer kijken als coureur na een training of i.d. want dan zal de straf hoger zijn zo is gezegd. Dan hebben de stewards wel de plicht om zelf goed op te letten voor eventuele " valsspelers".

2 respect 14-11-2021 15:24 op
Dat je niet kunt starten voordat je geblazen hebt? Tja waarschijnlijk blaast dan degene die nuchter is maar of deze persoon dan ook de chauffeur is is de vraag. Zie als voorbeeld de Corona app vervalsing. Maar misschien heeft u een goede oplossing voor.

39 respect 14-11-2021 15:16 op
Oostenrijk heeft gelijk. Als Toerist kun je dus ook niet ongevaccineerd gaan skiën in Oostenrijk. Dit land krijgt in de vakantijden veel vakantiegangers op bezoek. Als klein land hebben ze wel voldoende ziekenhuis capaciteit voorhanden maar niet als er een tegelijk een heleboel besmettingen tot stand komen. Net als in Nederland.

0 respect 14-11-2021 12:01 op
Wat je er ook van denkt is niet belangrijk als het gaat om klokkenluiders. Het doel is meestal van klokkenluiders om deze situaties te voorkomen en indien zij zich voordoen er in de toekomst beter er mee om te kunnen gaan. Het is heel moedig dat deze persoon dit aan de kaak stelt. Vooral ook omdat het uitnodigde om er over na te denken.

3 respect 14-11-2021 11:55 op
Dit is precies wat inderdaad niet moet. Een leraar is om kinderen iets te leren op school. Mocht deze signalen hebben dat er sprake is van agressie door de ouders dan zijn daar hulpverleners voor. Het moet zeker niet zo worden dat het kind die al kennelijk het mikpunt is ook nog als verrader wordt gezien door de ouders, zelfs niet als het protocol of wat dan ook het voorschrijft. Mensen die agressief zijn tegen kinderen zijn op dat moment niet vatbaar voor redelijkheid en het stoppen van agressie, daar is eerst een behandeling voor nodig.

3 respect 14-11-2021 11:45 op
Dit is een heel lastig onderwerp. Ik heb in mijn werk ook wel eens iets gezien waarvan ik dacht wat moet ik doen of wat moet ik zeggen? Vanuit mijzelf ben ik iemand van er geen doekjes om winden, recht voor zijn raap. Maar dat kan ook kwetsend zijn en wat als je er helemaal naast zit? Wat maak je los en hoe zorg ik dan dat het niet meer schade oplevert? Als een kind uit zichzelf iets zegt moet je volgens mij niet twijfelen, er zijn aardige mensen bij de politie of via de politie die ingezet kunnen worden. Als een kind er zelf mee komt moet er ook snel gehandeld worden want dan loopt het kind echt gevaar.

0 respect 13-11-2021 21:28 op
De start doet er echt wel toe morgen hier in Mexico. Vanaf P 2 volgens mij iets gunstiger. Bottas reed goed Hamilton ook maar hij moet mogen weer Alonzo passeren en die werkt niet mee. Morgen weer genieten! Van Max natuurlijk!!!

0 respect 13-11-2021 13:48 op
Let op bij voorwaarden voor thuiszorg en GGZ zorg!

0 respect 13-11-2021 13:47 op
Marktwerking drijft de kosten op en maakt dure zorg onbereikbaar. De transitie in de zorg was oorspronkelijk bedoeld om de zorg meer vraag gericht te maken. De klant zou koning zijn maar is helaas een vasal.

0 respect 13-11-2021 13:44 op
Veel belangrijker is het om de voorwaarden die gewijzigd zijn in je polis goed te lezen. Bij mijn verzekering is de vergoeding van thuiszorg en GGZ zorg gewijzigd. Let er op dat je je een gecontracteerde organisatie vraagt om jou de zorg te verlenen want het kan zijn dat je anders 25 % van de kosten zelf moet betalen en dat kan flink oplopen!!

11 respect 13-11-2021 13:35 op
Eerlijk gezegd wordt ik er nu een beetje moe van. Zwarte piet is volgens mij nu wel passé. Wat nog beter is dat is dat iedere Nederlander nu de geschiedenis van de slaaf gemaakte mensen kent en dat allen het verschrikkelijk vinden dat dit is gebeurd in het verleden. Uitwassen heb je bij elke groep Nederlanders en dat we elkaar erkennen, herkennen en leren begrijpen neemt ook toe. Ik vind dat we nu wel andere grote soris hebben zoals alle misstanden uit de weg ruimen met de overheid, de klimaatproblemen en Corona. We moeten een keer kunnen stoppen anders wordt het een obsessie, ook als je diep in dit probleem van tot slaaf gemaakte mensen bent gedoken en je gekwetst voelt. Alle tegen over elkaar gelegen standpunten zoals dit probleem maar ook met Corona maken dat Nederland aan het verharden is en onveiger wordt.

2 respect 13-11-2021 13:23 op
Deze Hack was op de computer. Direct nadat ik hem opende. De instructies waren om te bellen. Ik ben niet zo piep jong meer en schrok wel. Ik heb dit opgeschreven om mensen te waarschuwen. Het kan dus ook via je computer en dan lijkt het nog echter!!!

1 respect 13-11-2021 12:19 op
Ik had laatst een Hacker die met veel geluid zei dat hij van Microsoft was en dat ik het onderstaande telefoonnummer zou moeten bellen ( dit stond op het beeldscherm) Dit moest ik doen om te voorkomen dat al mijn persoonlijke gegevens openbaar zouden worden omdat er direct een hackgevaar was!!, Dan zou iemand van Microsoft mij helpen om dit te voorkomen. De stem was van een man met een Belgisch accent, die zeer indringend sprak en zeer luid steeds alles herhaalde. Ik kon dit bericht niet wegklkken en dus heb ik de computer meteen helemaal uitgezet. Later heeft mijn zoon e.e.a. uitgezocht ( hoe weet ik niet) maar alle sporen die tot de dader kunnen leiden waren uitgewist. Omdat dit zeer intimiderend was wil ik iedereen waarschuwen niet bellen, niets doen alleen gewoon de computer even helemaal uitzetten.

0 respect 13-11-2021 09:53 op
Helemaal mee eens. De garnalenpelsters zeiden " niet lullen maar pellen" zo is het maar net. We moeten geld steken in materialen en arbeidskrachten opleiden voor deze sector. Ik heb in 1 dag 14 zonnepanelen op het dak gelegd gekregen. Super snel dus. Ik vrees dat de fabricage veelal in het buitenland gebeurd en de onderdelen uit China moeten komen. We zijn teveel afhankelijk van verre landen die niet altijd betrouwbaar zijn inzake de afleverdatum. Maar goed in Nederland kan het ook goed mis gaan zoals met de mondkapjes bijvoorbeeld.

0 respect 12-11-2021 20:04 op
Je staat toch ook niet lijnrecht tegenover iemand die kiest voor geen kinderen als jij er al vier hebt. Dat is eigen keuze. Het is niet verplicht om kinderen te krijgen of geen kinderen. Het is een persoonlijke keuze met grote consequenties meer niet en dat accepteren wij allen wel.