NUjijStats voor MHH

3,779

Respect

Respect/dag 5.92
Respect/reactie 3.78

1,001

Reacties

Reacties/dag 1.57
Meeste reacties op 1 dag 25
Gestart op 26-02-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 25-11-2020 18:01 op
U schaakt op een wraakzuchtige Otten. Schaak mat!

0 respect 25-11-2020 17:43 op
U bent aan het schaken. Dat mag natuurlijk maar het gaat hier om het mandaat van de kiezers in de eerste en tweede kamer. Beetje vreemd toch?

1 respect 25-11-2020 17:40 op
Ik zie hier geen goede oplossing voor. Wat is een kiesraad van een partij die op zijn gat ligt waard?. Beter om de partij niet meer actief te laten zijn in de politiek en de tijd nemen over hoe nu verder en met welke standpunten. In deze volstrekte chaos waar verschillende mensen proberen te redden wat er te redden valt wordt alleen maar meer schade veroorzaakt. Baudet is passé. Die kan niet meer terugkomen. De komende tijd uithuilen, nadenken en opnieuw beginnen.

3 respect 25-11-2020 14:27 op
Hier gaat iets mis. Politiek is geen spelletje zo ja zo nee. Het is een serieuze kwestie. Baudet zet zichzelf in zijn hemd met wisselende uitspraken en vreemde plannen. Beter is het om hem nu tegen te houden want de koers die nauwelijks een koers is, moet gestopt worden. Iemand moet hem tegen zichzelf in bescherming nemen. Soms heeft iemand dat gewoon nodig.

13 respect 25-11-2020 14:16 op
Ik bedoel dit niet beledigend maar ik twijfel nu toch ook aan de gezondheid van Baudet. Per dag wisselen zijn beschuldigingen, plannen en beslissingen. Het is in en in triest. Deze man heeft even bescherming nodig tegen zichzelf.

3 respect 24-11-2020 18:19 op
Wat maakt dat uit. Het is een situatie die je als kiezer niet meer serieus kan nemen. FVD heeft er een potje van gemaakt.

5 respect 24-11-2020 18:07 op
Wat een chaos. Elke partij heeft wel zijn voor en tegen. Maar bij FVD lijkt het wel soap. Baudet is nog niet klaar. Wil op de lijst als lijstduwer en betrokken blijven bij de hernieuwde opbouw van de partij. Otten zegt recht te hebben op de zetel van Hiddema terwijl hij uit de partij is. Elke dag ongeveer drie verrassingen vanuit de partij FVD. Ja goede tijden slechte tijden in de tweede kamer en binnen FVD. Het is een schande dat politiek zich zo manifesteerde bij monde van FVD. Het belang van Nederland is een serieuze aangelegenheid er dient respect voor te zijn.

9 respect 24-11-2020 15:00 op
Van mij als oudere hoeft er ook geen partij te zijn voor de doelgroep ouderen. Als oudere sta ik in de maatschappij en doe ik mee. Mijn mening laat ik horen en ik ben van mening dat ouderen er gewoon bijhoren. De oudere partij 50 + heeft niets verkondigd waar ik voor sta. Ook het pensioen dossier niet. Ik vind dat een pensioenfonds rekening moet houden ook met toekomstige gepensioneerden. Ook spreekt men vaak over de oudere willen dit of dat. Kan zijn maar niet namens mij. Overigens ben ik zowiezo geen voorstander van doelgroep politiek. Ik ben voorstander van politieke partijen met een integrale missie geschikt voor iedereen jong,oud, wit, zwart, elke geloofsovertuiging etc.in het belang van onze diverse samenstelling van mensen in Nederland.

4 respect 24-11-2020 14:45 op
In een democratie als in Nederland is er plaats voor meerdere politieke partijen. Maar een partij die een leider heeft die min of meer toestaat dat er antisemitisme, discriminatie en rascisme wordt verkondigd binnen de partij daar is geen plaats voor. Ook Artikel 1 van de grondwet moet net als de hele grondwet door een partij gerespecteerd worden. De vergelijking met de PVV gaat niet helemaal op. Daar zijn geen leden, de PVV is Geert Wilders en is ook niet mijn kleur. Hij zoekt ook wel de grenzen op van wat wel en niet kan. Maar laat ik zeggen meer openlijk en zo kan hij worden aangesproken op wat hij beweert. Dit kon niet bij Dhr. Baudet. Hij verschuilt zich achter anderen en neemt geen afstand van zaken die niet mogen gebeuren. Met andere woorden een eerlijke partij kan hier in Nederland heel goed geaccepteerd worden. Ook als die af en toe schuurt zoals de PVV.

1 respect 24-11-2020 10:43 op
Wat ik ook zo langzamerhand voorzie is dat dit alles verreweg meer gaat kosten dan de opbrengst. Dit omdat voor alle schade gedupeerden een dekkende vergoeding moeten krijgen. Alle kosten worden volgens mij hoger dan dat überhaupt misstanden aan inkomsten zouden hebben opgeleverd. Los nog van de kosten van dit onderzoek en het werk van overijverige mensen. Dit alles moet uit de schatkist komen die wij Nederlanders moeten vullen.

13 respect 24-11-2020 08:16 op
Ook Asscher had beter moeten reageren op signalen. Dat vind hij nu zelf ook. Zijn partij is juist bedoeld om mensen niet in de knel te laten komen door het overheidsbeleid. Waar is de de strijdvaardigheid van de PVDA? Asscher zat op het pluche en hoorde wel wat rinkelen maar geen alarmbel. Treurig dit moet echt anders. De onderste steen komt nu boven maar wel te laat. Asscher had destijds kunnen doen wat nu gebeurd en dus moeten ingrijpen. Wat mij betreft een dikke onvoldoende voor Asscher.

5 respect 24-11-2020 07:50 op
Mevrouw Murphy verdedigd zich al voor ze is aangevallen. Er is nog niemand die heeft gereageerd op haar huidige beslissing om financiën beschikbaar te stellen voor zover ik weet. Voorheen had ze argumenten omdat er nog hertellingen moesten worden gedaan. Dat is nu niet meer. Dus deze beslissing logisch. Ik hou daar niet van. Als jou niets te verwijten valt hoef je niets te verdedigen. Ze maakt zichzelf hiermee verdacht juist. En Trump gast door met het proberen de meerderheid te behouden in de senaat. Dat ziet niet goed uit voor de republikeinen maar met tijd rekken en manipuleren probeert hij het wel.

1 respect 23-11-2020 18:14 op
Maar wie wist het wel zeker allemaal? Helemaal niemand!! De oppositie ook niet!! Dat gekakel in de tweede kamer zorgde voor verwarring. Wat de regering beter had kunnen doen is een afvaardiging van de oppositie te betrekken bij het OMT en dus de besluiten gezamenlijk te nemen. Dat had voor minder verwarring gezorgd. Zeker weten.

0 respect 23-11-2020 18:07 op
Er geen enkele rechtvaardige reden voor ook niet barmhartigheid. Nooit mag een arts in zijn eentje en zonder euthanasie verklaring beslissen over leven of dood.

4 respect 23-11-2020 14:01 op
Persoonlijk heb ik altijd gevonden dat de regering en de RIVM wel duidelijk waren. Het meest verwarrende en daarom ook het meest irritante was het overleg over maatregelen in de tweede kamer. Mijn mening is dat in een crisis of oorlog heel duidelijk en eenduidig gecommuniceerd moet worden. Doe dat overleg niet of betrek mensen van oppositie bij het tot stand komen van een beleid in crisissituaties. Dus al bij de besluitvorming in het OMT. Als een land in crisis is zit ik als inwoner niet te wachten op verkiezingsdrift in de tweede kamer en verwarring.

0 respect 23-11-2020 13:45 op
Het klopt wat u zegt er is te weinig informatie. Maar ook euthanasie is in Nederland aan strikte regels gebonden. Het mag nooit dat een arts zelfstandig handeld zonder overleg met patiënten of hun wettelijke vertegenwoordigers en een collega arts dat er dan euthanasie wordt gedaan. Bij wilsonbekwame patiënten ( in coma bijvoorbeeld) moet er een wilsbeschikking zijn. Wij moeten hier op kunnen vertrouwen. Dat is belangrijk. Daarom moet het goed uitgezocht worden.

2 respect 23-11-2020 13:35 op
We gaan nou toch niet net doen of we van niets weten. Een landelijk vuurwerk verbod zorgt ervoor dat er misschien wel meer dan anders met melkbussen vuurwerk komt met oud en nieuw. We weten allemaal dat het gevaarlijk is vooral als je het nooit hebt gedaan. Niet ver van waar ik woon is het een stupide gewoonte. Vroeger ook heel gevaarlijk. De laatste jaren is er een kennis opgedaan hoe het veiliger kan in sommige plaatsen. Die kennis is niet in Nederland beschikbaar. Ook kun je verwachten dat autobanden in de fik gaan ook een stupide gewoonte her en der met oud en nieuw. Ik heb het direct aangegeven toen bekend werd van vuurwerk verbod niet zo plotseling doen maar met beleid. Wie niet horen wil moet maar voelen.

2 respect 23-11-2020 08:39 op
Het zijn geen kinderen meer ze zijn overwegend 18+. Het is goed dat we hier tegen op staan. Rascisme en antisemitisme is grondwettelijk verboden. Daarbij weten wij toch maar al te goed hoe kwalijk dit is. Dit valt niet goed te praten ook niet voor deze app groep die lid zijn van een politieke partij FVD. Op elke school wordt hierin onderwezen.

3 respect 22-11-2020 14:26 op
De relatie die je hebt met je hond is gebaseerd op dat je als eigenaar de baas bent over je hond. Een hond wil je graag plezieren omdat jij de hond ook eten geeft, uitlaat en verdere verzorging. In mijn ogen hebben de eigenaar en de hond dus geen gelijkwaardige relatie. Als je verder goed bent voor je hond en hem op de gezette tijden verzorgd is hij als was in je handen. Dat vertrouwen moet je niet misbruiken en geweld mag je niet aanwakkeren. Het vastpakken is een soort spelletje wat geleerd wordt door de hond te trainen met pakwerkers. Wat ik zag waren huiveringwekkende beelden. Dit was geen spelletje meer. Dit waren agressieve baasjes die hun hond misbruikten.

12 respect 22-11-2020 14:14 op
Persoonlijk vind ik dat een figuur als president of premier alleen een privé account moet hebben en geen account waarop allerlei politieke kwesties worden behandeld. Het behandelen van politieke kwesties doe je met je regering en zoals in Amerika in de senaat of Het huis van afgevaardigden. Hiermee voorkom je politieke miscommunicatie.

6 respect 21-11-2020 16:40 op
Nou dat is in ieder geval iets deze reactie. Maar als partij leider draagt hij een verantwoordelijkheid om deze gang van zaken te stoppen. Niets is zo erg als een leider het slechte voorbeeld geeft en negatieve zaken laat gebeuren. Ik hoop dat we in Nederland iets leren van het populisme van Trump waarvan ik overeenkomsten zie met de werkwijze van Baudet en de zijnen.

0 respect 21-11-2020 15:24 op
U neemt in ieder geval uw verantwoordelijkheid. Beter nog voordat er wapens bij aan te pas komen om hierover afspraken te maken. Maar u lijkt mij kordaat genoeg.

6 respect 21-11-2020 15:21 op
Deze plannen zullen wel wat helpen maar het is niet genoeg. Er zal ook actief gecontroleerd moeten worden en ook boetes gegeven moeten worden. Van school sturen begrijp ik wel maar dan geraken deze jongeren nog verder op het verkeerde pad. Ik denk eerder aan een soort uitplaatsing naar een instelling waar ook onderwijs wordt gegeven en een heropvoeding kan worden geboden. Ik weet niet of dat er nog is maar dat lijkt mij nodig. Vooral ook als de ouders deze jongeren niet aan kunnen.

9 respect 20-11-2020 07:27 op
Deze gegevens zijn cijfers die verwerkt worden in deze statestiek. Ze zijn niet vanwege Corona bijgehouden maar altijd al worden deze gegevens bijgehouden. Door Corona zijn de sterftecijfers hoger dan normaal om deze tijd van het jaar. Cijfers kunnen je niet beangstigen. Het is de interpretatie die je angstig kan maken. Beter is het om niet bang te zijn maar volgens de basis maatregelen te leven. Rustig blijven nog even dan krijgen we een vaccin.

0 respect 19-11-2020 10:41 op
Weigeraars in mijn definitie weigeren elke vaccinatie. Dus niet voorlopig. Zij zullen afwachten en als het goed gaat nemen ze alsnog de vaccinatie van Corona.