NUjijStats voor Malinowski

16,748

Respect

Respect/dag 7.43
Respect/reactie 8.36

2,004

Reacties

Reacties/dag 0.89
Meeste reacties op 1 dag 15
Gestart op 19-04-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 13-09-2022 16:35 op
Ik denk dat Nyck het beste op dit moment kan settelen voor Williams. En dan hopen dat als Hamilton over een paar seizoenen met pensioen gaat hij zich genoeg in de kijker heeft gereden.

52 respect 13-09-2022 12:26 op
Het enige wat mij zorgen baart is dat vrijwel alle kritiek die je tot nu toe ziet van de Russische zijde zich richt op het verliezen van de oorlog en niet het starten ervan. Ze tonen geen enkele vorm van berouw voor wat ze Oekraïne hebben aangedaan, alleen schaamte voor hun eigen prestaties. Daarom was het al van dag één onzin om dit ‘Poetin’s oorlog’ te noemen. Dit is een oorlog die gewoon door heel veel ‘normale’ Russen wordt gesteund. Nog steeds overigens.

9 respect 13-09-2022 12:10 op
Het is in deze belangrijk om te onthouden dat de wereld soms niet zo zwart wit is. Ja Armenië is een bondgenoot van Rusland, en Azerbaijan een bondgenoot van NAVO lidstaat Turkije. Nee, dit betekent niet dat we Azerbaijan nu automatisch moeten steunen. Uitgaande van de berichten tot nu toe lijken zij immers ongeprovoceerd de aanval te hebben geopend op Armeens grondgebied buiten het betwiste Nagorno-Karabakh. Dit lijkt dus vooral een cynische daad van opportunisme nu de Russen zwakte vertonen en Armenië niet te hulp kunnen schieten. Laten we ook absoluut niet de historische context vergeten en wat het Armeense volk in het verleden al is aangedaan. Wat mij betreft mogen de NAVO en met name Turkije een duidelijk signaal afgeven dat ze Azerbaijan niet zullen steunen bij een offensieve oorlog.

3 respect 13-09-2022 09:51 op
De geallieerden hadden in de laatste dagen van de oorlog ook gigantische problemen met de hoeveelheden krijgsgevangenen. Ik heb toevallig wel eens foto’s gezien van een krijgsgevangenen kamp in de buurt van Remagen. Mensen werden daar in de meest mensonterende omstandigheden vastgehouden. Waar u het over heeft was pas na de oorlog. Dus grote hoeveelheden krijgsgevangen tegelijkertijd kunnen wel degelijk tot grote problemen leiden.

9 respect 13-09-2022 09:36 op
Die krijgsgevangenen situatie kan wel een probleem worden als Oekraïne nu al tegen hun limiet loopt. Er gaan namelijk (onbevestigde) geruchten dat de Russische troepen in de Kherson Oblast op het punt staan zich en masse over te geven. Dat zou dan om zo’n 20.000 krijgsgevangenen extra gaan. Ik ben bang dat Oekraïne hier internationale hulp bij nodig zal hebben, want anders stokt straks het offensief simpelweg omdat ze te veel mankracht moeten inzetten op het bewaken van krijgsgevangenen.

1 respect 12-09-2022 08:46 op
Als het letterlijk ‘het’ onderwerp van de verkiezingen was (zoals we hier vaak ook zien) dan durf ik het wel obsessief te noemen ja. Er zijn zoveel andere onderwerpen die veel urgenter zouden moeten zijn op dit moment. Het vervelende is vooral dat rechtse partijen de migratieproblematiek vaak alleen maar verergeren. Simpelweg omdat ze niet bereid zijn naar de werkelijke oorzaken te kijken, zoals armoede, stigmatisering, het gebrek aan sociale mobiliteit etc. Die problemen worden onder rechtse regeringen vaak alleen maar groter, en zo dus ook de problematiek. Ze zullen hoogstens de instroom wat afremmen, maar ook daar heb je te maken met internationale verdragen etc.

2 respect 12-09-2022 08:42 op
Veiliger wellicht, maar wel zonder sociale voorzieningen, overheidsdiensten die geprivatiseerd worden en niet meer functioneren en een gigantische inkomenskloof. Maar je moet er blijkbaar wat voor over hebben?

6 respect 12-09-2022 08:31 op
Kijk daar gaan we al. Als u het beleid van de afgelopen twee decennia niet eens rechts durft te noemen. Dan bent u dus inmiddels zo ver opgeschoven dat u geen behoefte heeft aan rechts, maar extreemrechts beleid.

5 respect 12-09-2022 08:29 op
Dit zou voor Zweden echt rampzalig zijn. Het geheim achter het succes van de Scandinavische landen is hun sociaal democratische traditie, zoals wij die ooit in Nederland ook hadden. Wanneer je rechts te lang aan de macht laat zullen zij alle voorzieningen afbreken, overheidsdiensten privatiseren etc. Hetzelfde wat we in Nederland ook hebben meegemaakt. Mensen zijn helaas zo geobsedeerd door migratie dat ze bereid zijn al hun overige belangen er voor opzij te schuiven.

24 respect 11-09-2022 16:26 op
Wat een absurde beslissing van de arbitrage zeg om hier een penalty voor te geven. Ongelooflijk hoe gelukkig PSV weer is.

19 respect 11-09-2022 10:55 op
Het voelt weer een beetje als de begindagen van de oorlog, waar de ontwikkelingen opeens zo snel gaan dat alles wat je van een paar uur geleden gelezen hebt inmiddels al weer volledig achterhaald is. De snelheid van de Oekraïense opmars verbaast denk ik vrijwel iedere militaire expert, ondanks dat de slechte staat waarin de Russische bezettingsmacht verkeerd natuurlijk al wel wat langer evident was. Toch slaat dit alles. Overigens ligt er bij een dergelijk snelle opmars altijd wel een gevaar op de loer. De meest vooruitgeschoven Oekraïense eenheden moeten namelijk oppassen dat de aanvoerlijnen niet achter hun rug om worden doorgesneden. Dat is namelijk de fout die Rusland veelal maakte in de begin dagen van de oorlog. Niet dat ik het idee heb dat het Russische leger op dit moment ook maar enigszins in staat is effectief achter vijandelijke linies te opereren.

4 respect 10-09-2022 13:10 op
Geweldig! Dit heeft Nyck echt zo verdiend. Het zou zo zuur zijn geweest als hij als enige Gp2/F2 kampioen in de geschiedenis van de sport nooit in de F1 had gereden. Nu krijgt hij in ieder geval toch nog z’n GP debuut. Wat de verwachtingen betreft moeten we verder denk ik niet te veel verlangen. Hij rijdt straks in praktisch de slechtste wagen van de grid en heeft veel minder tijd achter het stuur doorgebracht dan zijn concurrenten. Maar desalniettemin blijft het natuurlijk gaaf.

57 respect 08-09-2022 16:25 op
Het tegenoffensief overtreft tot nu toe alle verwachtingen. Wat Oekraïne strategisch vooral meesterlijk lijkt te hebben gedaan is dat ze door hun ruime aankondiging van het offensief een groot deel van de Russische verdediging naar Kherson hebben gelokt. Daar hebben ze vervolgens veel bruggen vernietigd waardoor de Russische troepen in het gebied grotendeels vastzitten. Tegelijkertijd hebben ze ook een onaangekondigd tegenoffensief rondom Kharkiv gelanceerd waar nu de grootste terreinwinst lijkt plaats te vinden (mogelijk omdat de Russen door hun focus op Kherson de rest van de linie te dun verdedigd hebben achtergelaten). De paniek in veel pro-Russische Telegram groepen is in ieder geval groot nu.

5 respect 08-09-2022 11:39 op
Bedreigd niet, maar de serie wordt online door mensen uit het radicaal rechtse circuit afgekraakt omdat er gekleurde acteurs en sterke vrouwen in zitten.

6 respect 08-09-2022 11:37 op
Echt de overgrote meerderheid van de kritiek die de serie tot nu toe krijgt valt te herleiden tot racisme of seksisme. Slechts een kleine minderheid lijkt echt concreet wat aan te merken te hebben op de inhoud. Ontzettend jammer vind ik dat. Ondanks dat ik zelf ook van mening ben dat diversiteit prima een meer lore-friendly invulling zou kunnen krijgen in zowel HoTD als RoP, zou de huidige invulling me nooit dermate storen dat ik een serie echt puur op dat vlak zou afkraken. Ik vind de prestatie van de cast dan belangrijker en die is beide series meer dan prima.

22 respect 07-09-2022 20:55 op
Zelden zo relaxt naar een Champions League wedstrijd gekeken als Ajax fan. Super dominant en gecontroleerd gespeeld. Dit is denk ik opnieuw een team dat het ver kan gaan schoppen dit jaar!

26 respect 07-09-2022 19:44 op
Wat een dominantie tot nu toe van Ajax. Ik snap echt niet hoe PSV zich door dit team heeft laten uitschakelen. Dat je een enkele slechte wedstrijd heb kan gebeuren, maar ze hebben twee kansen gehad om het verschil te maken.

5 respect 06-09-2022 20:53 op
Er is echter geen bewijs dat Oekraïne dat ook daadwerkelijk doet. Het tegendeel lijkt eerder aannemelijk. Iemand van de IAEA delegatie vroeg aan de lokale Russische bezettingsmacht waarom een blindganger op zo’n manier was ingeslagen dat hij eigenlijk alleen van Russische zeide kon komen. Daarop antwoordde een Russische militair dat hij bij de inslag een bocht van 180 graden had gemaakt. Ja koekoek, wie houden ze voor de gek? Het is overigens ook niets nieuws dat de Russen zichzelf beschieten om vervolgens daar de vijand de schuld van te geven.

7 respect 06-09-2022 16:38 op
Leuk al die teambazen die zeggen dat Nyck het verdient om in de F1 te rijden, maar ondertussen is er geen een die hem ook daadwerkelijk een stoeltje geeft. Zo ontzettend jammer.

70 respect 06-09-2022 08:41 op
Als ik me niet vergis is deze rechter overigens door Trump zelf aangesteld. Ik hoop dat deze hele soap niet al te disruptief zal zijn voor het onderzoek. In de VS bestaat er grote angst dat Trump en zijn bondgenoten het proces op alle mogelijke manieren zal proberen te traineren zodat het nog steeds niet rond is tegen de verkiezingen.

2 respect 04-09-2022 17:43 op
Echt magistraal gereden vandaag. Ik hoop van harte dat de stap naar INEOS goed gaat zijn voor zijn ontwikkeling en hij ook de kans krijgt daar ooit als kopman aan een grote ronde te beginnen. Deze Vuelta kwam qua klassementsambities wellicht nog iets te vroeg, maar hij heeft vandaag laten zien dat hij op een goede dag kan klimmen met de besten.

56 respect 04-09-2022 09:05 op
Trump bewijst hiermee eigenlijk gewoon Biden zijn gelijk. Want met zijn aangekondigde ‘reactie’ lijkt hij nu wederom aan te sturen op een nieuwe aanval op de Amerikaanse democratie. Het Trumpisme is op dit moment de grootste binnenlandse bedreiging voor de Amerikaanse nationale veiligheid. En daar is Amerika helaas niet uniek in. Je ziet dat in veel westerse landen de aandacht van veiligheidsdiensten langzaam van jihadisme naar rechts-extremisme aan het verschuiven is. Simpelweg omdat de dreiging uit die hoek de laatste 10 jaar ongelooflijk sterk is toegenomen. Zowel in de vorm van aanslagen, als pogingen de democratie zelf te ondermijnen en omver te werpen. Vooral nu de inflatie en energieprijzen flink stijgen zul je ook zien dat die beweging weer extra wind in de zijlen krijgt. Oppassen geblazen dus helaas.

2 respect 03-09-2022 20:16 op
Makkelie is het dit seizoen helemaal kwijt lijkt het wel. Echt zo merkwaardig, is normaal altijd zo’n goede scheidsrechter.

4 respect 03-09-2022 19:28 op
Er moet echt een regel komen dat spelers met hoofdblessures verplicht gewisseld moeten worden (wel met een gratis wissel)

2 respect 03-09-2022 19:21 op
Je moet niet alleen naar doelpunten kijken. Hij speelt als target man echt perfect. En dat is een hele belangrijke functie voor een Ajax spits.