NUjijStats voor Marie_Claire_vanReede

15,917

Respect

Respect/dag 13.86
Respect/reactie 7.73

2,060

Reacties

Reacties/dag 1.79
Meeste reacties op 1 dag 15
Gestart op 28-04-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

52 respect 30-11-2022 13:31 op
Deze actie ondersteun ik van harte, maar ook hun bijdragen aan de talkshows zijn m.i. heel relevant. Zij proberen ondanks hun eigen gevoelens de situatie goed uit te leggen zodat wij hier een beter beeld krijgen van het dagelijks leven daar, maar ook meer inzicht geven in de achtergrond van het conflict. Respect.

2 respect 30-11-2022 13:19 op
Hup, Holland hup, kom op fans. Net zoals Louis positief blijven. Een echte fan staat achter de voetballers, ook als de beginwedstrijden wat stroef waren. Kijk naar de Amerikaanse aanhangers die hun spelers enthousiast ontvingen. Dat hebben spelers nodig!

0 respect 30-11-2022 12:05 op
@Negeer, roep niet te hard, tijden kunnen veranderen. Misschien is er straks een systeem dat de deur open kan. En als je ouder word is de luier wellicht weer nodig. Maar daar zijn dan weer speciale wegwerp/recycle containers voor.

2 respect 30-11-2022 11:07 op
Buiten de energiecrisis om, had ik altijd al een hekel aan open deuren (vooral bij kledingwinkels) en personeel die tegen de desk aan geleund je staan op te wachten. Waag je het een kledingstuk nader te bekijken word je meteen toegeroepen dat er in de winkel ook nog andere kleuren zijn. Dat soort lokken daar houd ik niet van, dan ben ik weg. Op naar de volgende winkel waar de deur dicht zit en je vrijblijvend even rond kunt neuzen. In mijn ogen helpen open deuren niet, als een klant echt iets nodig heeft, gaat ie echt wel naar binnen.

0 respect 29-11-2022 18:52 op
Sommigen keken met scheve ogen naar het Duitse team want zij hadden de ballen om een statement te maken tijden het fotomoment. Nu zie je wat er van kan komen.

4 respect 29-11-2022 15:25 op
@ik bekijk het zo: mee eens, want zo bekijk ik het ook. Hoeveel men hier reageert met 'geen interesse' is bizar.

9 respect 29-11-2022 14:23 op
Het was een mooie aflevering, goed gedaan familie en sbs- team. Het was romantisch, emotioneel en tegelijkertijd humoristisch. Ik kreeg de indruk van een gezellige dag. De felicitaties aan het bruidspaar, ze zagen er chique uit. Hun kinderen echt schattig. Fijn dat ze nog een seizoen terugkomen, ben benieuwd want Montana heeft het bruidsboeket gevangen.

0 respect 28-11-2022 17:53 op
Het verschil met de problemen en grensoverschrijdend gedrag bij de commerciële zender is, dat nu niet gesproken word over 'vermeend' gedrag of daders, of 'vermeende' slachtoffers, maar het wordt meteen bij de naam genoemd en er is ook al meerdere malen toegegeven en er zijn excuses aangeboden, terwijl het onderzoek nog moet plaatsvinden. Waarschijnlijk omdat van dit grensoverschrijdend gedrag geen aangifte gedaan kan worden, noch juridische stappen gemaakt kunnen worden? De vraag is ook wat er dan gebeurt als er langdurig ziekteverzuim is of was?

0 respect 28-11-2022 14:59 op
Als ze maar niet meteen gaan inzetten op gelijkspel. Die neiging heeft 'het' Nederlands elftal door de tijd heen vaker laten zien, zo van waarom zouden we een voldoende cijfer moeten halen als we er met 5,5 ook komen. Gewoon direct inzetten op winst!

6 respect 27-11-2022 15:31 op
Veel beterschap en herstel toegewenst!

1 respect 27-11-2022 12:51 op
Klopt, als ze iets hadden laten blijken had de uitzending niet uitgezonden kunnen worden. Dat niemand iets naar buiten heeft gebracht wil niet zeggen dat niemand iets wist. Of gelooft iemand van wel? De krant heeft uitgebreid en gedurende lange tijd onderzoek gedaan en met veel mensen gesproken. En niemand wist er van en niemand heeft iets opgevangen? Hmm. Maar de krant had nu wel het verdiende debuut.

2 respect 27-11-2022 10:35 op
Afgezien van cijfers, politiek of leeftijd van degenen die er een mening over hebben, vind ik het jammer dat Engeland deze kant op is gegaan. De band met o.a. Nederland is groter dan gedacht. Persoonlijk voel ik me nauw verbonden met de Engelse gemeenschap. Zoals zij in het leven staan spreekt me zeer aan en niet vergeten de Engelse humor. Qua gevoel horen zij nog bij Europa, maar uiteraard doet mijn gevoel er niet toe. Ik hoop voor de bevolking dat er toch snel weer betere tijden aanbreken.

14 respect 27-11-2022 10:24 op
'Sterren op het doek' had een heel mooie aflevering. Rob Kemps was helemaal zichzelf en ik vond het een verademing hoe hij vertelde over 'verjaardagen' en hoe fijn hij het vind ook eens alleen thuis te zijn. Niks naar de mond praterij. Özcan deed zijn best niet te laten merken dat ze elkaar goed kennen. Goed gedaan van allebei de heren. De questie Matthijs lieten ze beiden in het midden. De kunstenaars deden ook hun best... Fijn dat er op prime time iets te kijken viel voor degenen die het voetbal niet volgen.

32 respect 26-11-2022 14:24 op
Beter was het geweest als deze mijnheer zich vanaf twee jaar geleden had ingezet voor de maatschappij en zich gemeld had als vrijwilliger bij de ggd. Dan had hij hele dagen kunnen prikken.

3 respect 26-11-2022 09:38 op
Somberheid brengt zowiezo niets, dus snel vergeten die wedstrijd. Het is natuurlijk nogal een heftige week geweest, vooral op mentaal gebied. Ik zou zeggen "rust in het hoofd" en verder met positieve trainingen. De drive en gretigheid komen dan wel terug.

4 respect 26-11-2022 09:34 op
Goed idee ten behoeve van bewustwording. Daar scheelt het in ons land ook nogal aan. Ik schrik van de beelden van de Nederlandse kust bij warme dagen, ondanks alle waarschuwingen liggen velen daar in de zon te bakken.

5 respect 25-11-2022 15:05 op
Het kan aan mijn observatie liggen maar de laatste tijd hoor je veel over bekende mensen die verslaafd raken of van wie de relatie in gevaar is gekomen, familieruzie's enzovoort. Zou je kunnen concluderen dat het voor sommigen door bekendheid moeilijk is om te gaan met succes, mooie bankrekening, verleidingen, verminderde privacy, langdurende druk en verwachtingen enzovoort. Als je vatbaar bent voor excessen. Ik vraag me af of een manager daar ook voor zou moeten behoeden. Niet alleen maar meer werk aannemen of promoties doen, maar ook op tijd op de rem trappen of een spiegel voorhouden.

11 respect 25-11-2022 14:50 op
Er komen zo langzamerhand heel veel onderwerpen waar geen grappen meer over gemaakt mogen worden. Humor en zelfspot gaan toch hopelijk niet zomaar verdwijnen. Er valt steeds minder te lachen. Terwijl dat toch zo gezond is voor de algehele gezondheid.

2 respect 25-11-2022 14:41 op
Mijn mening is dat dit een schrikbeeld is voor de toekomst. We hebben mensen genoeg op de wereld om menselijke contacten te onderhouden. Alhoewel, gisteren schetste een dame bij Nieuwsuur dat we allemaal moeten rekenen op een 'rafelige' oude dag verzorging. Oudere mensen moeten straks elkaar maar verzorgen want er is waarschijnlijk geen personeel. Dan zijn we misschien wel aangewezen op zo'n metalen 'hulpje'. Alles behalve een aantrekkelijke, hartverwarmende gedachte.

11 respect 25-11-2022 12:45 op
Niet alleen vogels zijn uit hun doen. Wij zelf balen al jaren zodra november begint want dan begint de ellende al. Stiekum in het donker een paar knallen en weg zijn ze. Net genoeg om mensen en dieren te laten schrikken. Voor ons is de zogenaamde 'feestmaand' alles behalve een feest. Een aantal burgemeesters hebben het lef vuurwerk te verbieden. Nu nog de rest van Nederland het kopen, transporteren, opslaan en afsteken van vuurwerk verbieden. Vuurwerk in deze tijd, het kan niet meer. Het klimaat kan het ook niet meer aan. Net zo vervuilend als Paasvuren. Het moet stoppen. Er zijn alternatieven genoeg om met oud en nieuw echt feest te vieren tijdens digitale lichtshows enzovoort. Dan is de overlast voor de wilde dieren geconcentreerd op enkele plekken en in stedelijk gebied en kunnen ze hun vliegbewegingen er op aanpassen.

6 respect 24-11-2022 17:53 op
In een voorstukje van de geknipte gast zit Marjan waarbij het lijkt alsof de gang van zaken toch iets anders ligt. Zonder te verklappen want liever morgen de hele uitzending zien. Toffe schrijfster.

8 respect 24-11-2022 17:47 op
Inderdaad, het team van van Gaal bestaat niet uit demonstranten maar uit profvoetballers.

3 respect 24-11-2022 17:43 op
Dat is uw aanname: dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Kiezen voor het ene wil niet perse zeggen het afwijzen van het andere. Niet voor anderen invullen svp. 'Als je deze week niet naar het zwembad bent geweest, houd je dus niet van zwemmen' is ook geen juiste bewering.

2 respect 24-11-2022 16:25 op
Prima al die voormalige Twitter kantoorpanden die nu leeg komen. Meteen ombouwen en woonunits van maken. Kandidaten genoeg die graag op zichzelf willen wonen.

4 respect 24-11-2022 14:48 op
Dit soort dingen is alleen goed voor degene die ze op de markt brengt. Bij verschillende winkelbedrijven worden shirts gedragen met de opdruk "ik help u graag". Als klant vraag je iets over een product en ze kunnen je niet verder helpen, ze weten het niet, niet of een product nog word aangevuld noch of er nog voorraad is enz. Word je beter geholpen als personeel zo'n shirt aan heeft? Nee dus. De service wordt er niet beter van. Het is gebakken lucht. Geen enkel kledingstuk, opschmuck, trap of vlag kan een maatschappelijk issue verbeteren. Dat moet uit de mensen zelf komen.