NUjijStats voor Mart_M_efedec

10,512

Respect

Respect/dag 10.8
Respect/reactie 6.46

1,628

Reacties

Reacties/dag 1.67
Meeste reacties op 1 dag 14
Gestart op 28-03-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

28 respect 26-11-2022 09:25 op
Het is wederom een artikel met een eenzijdige mening. Met alle respect voor Rochelle maar sommigen zijn niet representatief voor de indonesische gemeenschap. Ik zelf zit midden in de indonesische gemeenschap. Mijn vrouw is geboren op Java en mijn bijna volledige familie (en die is groot en omvangrijk) komen allemaal uit indonesie. Nu is indonesie groot en is iemand van de molukken weer anders dan sumatra of van java. De verscheidenheid is enorm en een chinese javaan is ook weer anders. Echter dit artikel is volstrekt niet representatief voor hoe mijn grote familie en vriendenkring tegen aan kijken. Ze worden zelfs moe van exuses en het negatieve beeld wat wij creeeren over de nederlandse periode in indonesie. Zij staan er veel neutraler in. De Nederlandse periode heeft ook goede elementen gebracht in indonesie en nadat de nederlanders weg waren zijn er gruwelijkheden uitgebroken die met geen pen te beschrijven zijn. Een futiliteit als het woord indische rijstafel leeft helemaal niet.

25 respect 25-11-2022 22:29 op
De reactie van van dijk op de feedback van van basten slaat nergens op. Marco van Basten is na cruijf de beste nederlandse voetballer ooit. Hij heeft recht van spreken om feedback te geven. Je mag het er niet mee eens zijn of het niet leuk vinden, maar door op deze manier te reageren is het respectloos en overigens ook inhoudloos. Van Dijk kan veel beter dan hij nu laat zien. Dat is ook al bij liverpool het geval. Dus laat je prikkelen in plaats van oost indisch doof.

1 respect 25-11-2022 22:29 op
De reactie van van dijk op de feedback van van basten slaat nergens op. Marco van Basten is na cruijf de beste nederlandse voetballer ooit. Hij heeft recht van spreken om feedback te geven. Je mag het er niet mee eens zijn of het niet leuk vinden, maar door op deze manier te reageren is het respectloos en overigens ook inhoudloos. Van Dijk kan veel beter dan hij nu laat zien. Dat is ook al bij liverpool het geval. Dus laat je prikkelen in plaats van oost indisch doof.

0 respect 25-11-2022 18:59 op
De slechtste wedstrijd onder van gaal. Het was echt matig. Slordig, traag, ongeinspireerd. Jammer. Nummer 8 van de wereld tegen de nummmer 44, maar equador was veel beter.

4 respect 25-11-2022 09:06 op
Wat ik slecht aan dit artikel vind is dat er een aantal keer iets geroepen wordt, zonder te onderbouwen of zichtbaar te maken wat het betekend. Voorbeeld. Er wordt geroepen dat met name veertiger nadeel ondervinde van het deels opbouwen in het oude stelsel en verdergaan in het nieuwe stelsel. Welk nadeel dan, hoe ziet dat eruit en hoe komt dat? Nu wordt het maar geroepen, maar weet niemand hoe erg het is, de omvang ervan en waarom hiernvoor gekozen is.

1 respect 25-11-2022 08:50 op
Nee, het gaat niet om regels opleggen, het gaat om een levenswijze. De levenswijze in west europa maakt de mens kapot. Dat wil niet zeggen dat in andere landen alles perfect is, maar de weg die wij ingeslagen zijn is desastreus.

11 respect 24-11-2022 17:51 op
Je bent grappig. VN heeft andere normen dan ons kikker landje die denkt dat wij de universele normen bepalen. Grote landen in de wereld staan toch anders in de wedstrijd dan het kleine verouderde europa. Deze nieuwe universele, lees west europese, normen maakt ons kapot en zijn helemaal niet goed voor de geestelijke welzijn van mensen. Waarom denk je dat een kwart van onze jongeren ggz hulp nodig hebben of dat we stoeien met identiteit vraagstukken. Ik ben tegen de oorlog, maar gelukkig is de grootste deel van de wereld nog niet mee gegaan met deze nieuwe zogenaamde universele waarden.

11 respect 24-11-2022 17:42 op
Ronaldo heeft maanden lang verzaakt en alleen maar rustig aan gedaan, dus energie genoeg. Ik hoop echter dat portugal niet ver gaat komen, want de gun factor is bij mij niet aanwezig.

13 respect 24-11-2022 17:40 op
Wordt een pittige wedstrijd. Nederland moet winnen. Als ze winnen worden ze 1ste in de pool en ligt de weg naar de kwartfinale en halve finale open omdat ze dan een gunstige loting gaan krijgen. Als ze 2de in de pool worden wordt iedere wedstrijd een heftige. Dus trek deze over de streep en je maakt echt een kans op een mooi toernooi.

7 respect 24-11-2022 13:47 op
Ik ben niet zo overtuigd dat zij een goede coach is. Juist mentaal was zij niet iemand die onderscheidend was. Zij heeft zelf niet het maximale uit haar carriere gehaald, dus lijkt mij dat Bertens ook niet iemand is die als coach de mentaliteit en inzicht heeft wat nodig is om echt door te breken in de top 100.

4 respect 24-11-2022 13:38 op
Deze sector maakt enorme winsten. Salaris van medewerkera ligt laag en er is een groot personeels tekort. Dus ik begrijp dat een cao verhoging van 5% volstrekt onvoldoende is. Vakbonden zetten wel erg hoog in. Ik begrijp ook dat een 2 jarige cao goed bekt, maar ondat de komende jaren inflatie hoog blijft is 2 x 5% echt laag. Dus of 2 x 8% of eenmalige aankomende jaar 8% en vooral de lagere schalen moeten verdwijnen. Met de huidige hoge kosten kun je echt niet leven met een bruto salaris van 2380 of 3000 euro met fulltime werk.

1 respect 23-11-2022 13:06 op
Ik mis in dit artikel dat de bestuurder die onderdeel is van het onderzoek heeft besloten om zich tijdelijk terug te trekken. Het is vokstrekt terecht en begrijpelijk dat het NPO zelf een onafhankelijk onderzoek instelt. Het zou mismanagement zijn als zij hiervan niet de opdrachtgever zijn. Bijzonder dat er in dit artikel een eenzijdig verhaal en mening wordt gepredikt wat de geesten van de mens weer op een verkeerde been zetten. Past goed in de tijd waarin we leven.

2 respect 23-11-2022 09:00 op
Als ik artikel goed lees dan zegt hij niet dat hij gewonnen heeft. Hij vecht een deel van de uitslag aan waar fouten in zitten en wil dat deel ongeldig laten verklaren. Als hij gelijk krijgt dan wil dat niet automatisch zeggen dat hij dan alsnog de verkiezingen gewonnen heeft. Het is goed mogelijk dat zelfs as deze stemmen ongeldig wordt verklaard hij nog steeds bijna 2 procent achterstand heeft op Lulu.

0 respect 23-11-2022 08:29 op
Dit is een forse loonstijging. Gezien de enorme tekorten aan personeel in de bouw sector en de hoge winstgevendheid die er in deze sector is zijn dit terechte salarisverhogingen. Alhoewel deze verhogingen niet haalbaar zijn in andere sectoren kunnen andere werkgevers hier wel van leren. VNG met 5% voorstel of sommige bedrijfstakken blijven achter. Salarissen zijn structureel laag gehouden in nederland in vergelijking met omliggende europese landen. Stijging van 12% in de komende 2 jaar is meer dan realistisch en zal de inflatie niet compenseren.

25 respect 22-11-2022 21:50 op
Uitstekend. Goed dat hij vertrekt. Hij heeft gewoon niet geleverd. Terwijl hij een vermogen per week krijgt doet hij niet anders dan commentaar leveren naar anderen. Hij is een topper geweest en jammer dat dit het einde van zijn carriere is. Heeft hij zichzelf tekort mee gedaan. Voor Manchester alleen maar positief dat hij weg is.

82 respect 22-11-2022 21:47 op
Jammer, heel jammer. Alleen over en uit. Hij heeft zijn eigen toekomst verpest. Ook financieel overigens. In plaats van een glansrijk voetbal carriere zal hij wegzakken in onze maatschappij. Natuurlijk mist hij een vader, maar er zijn zat kinderen die het zonder een vader of moeder moeten doen. Uiteindelijk ligt het gewoon aan hemzelf en de keuzes die hij maakt en een stukje karakter en eergevoel. Nogmaals jammer. Wat mij betreft nooit meer aandacht geven.

0 respect 22-11-2022 13:24 op
Met een gewone fiets kun je ook 30 tot 40km per uur halen, merk dat ik er dubbel in sta. Ik begrijp de verkeersveiligheid, maar regels moeten ook niet iedere keer zo doorslaan.

1 respect 22-11-2022 13:18 op
Ik ben het volledig met je eens, alleen waar in de wereld is deze vrijheid aanwezig? Leef en laat leven? In Nederland in iedergeval niet meer. Als we mensen in staphorst weigeren met rust te laten? Of mensen waaronder ikzelf niet meer onze kinderen met andere normen en waarden dan die jij hebt (in dit geval christelijk) mag opvoeden omdat deze normen verachterlijk zijn dan zijn het mooie woorden die jij uitspreekt, maar wat jij wil zeggen is dat jouw denken de universele norm moet worden van deze wereld. Dat is het gedrag wat momenteel de boventoon voert.

3 respect 22-11-2022 08:42 op
Dat gaat nooit gebeuren en zal de economie kapot maken. Een rente van 10% is het laatste wat europa zich kan permitteren. Dan valt europa zelfs om. Ik ben het wel met je eens dat de rente hoger moet en dat ecb te lang heeft gestimuleerd.

1 respect 21-11-2022 09:25 op
Klopt, dus zegt het getal op zich weinig. Alles moet je beoordelen in de context. Ons maatschappij in zijn geheel is tegenwoordig veel negatiever en provocerender dan 10-15 jaar geleden.

21 respect 21-11-2022 09:14 op
Volledig met je eens. Amnesty is zelf de afgelopen jaren wat geradicaliseerd. We leven in een tijdsgeest dat clubjes steeds vaker de escalatie bewuwt opzoeken. KOZP en Amnesty hadden niks te zoeken in Staphorst. Natuurlijkmag het niet uit de hand lopen, maar ik vindt dat je ook niet mag uitlokken. De rechter zal er anders tegen aankijken, maar ik begin zelf ook steeds meer moeite te krijgen met mensen en clubjes die maar door drammen.

80 respect 21-11-2022 09:10 op
Amnesty is zelf geradicaliseerd. Steeds vaker kiezen zij niet meer voor verbindend leiderschap. Ze kiezen voor het uitvergroten en populisme. Ten aanzien van quatar roepen ze dat er 6500 arbeidsmigranten zijn omgekomen vanwege de arbeidsomstandigheden. Dit is niet waar. De arbeidsomstandigheden zijn slecht, maar dat heeft niet geleid tot 6500 doden. Dat weet Amnesty ook wel, maar door dit zo te framen krijgen ze veel medestanders. Hetzelfde door nu naar staphorst te gaan. Hier hadden ze niks te zoeken. Laat staphorst gewoon staphorst zijn. Je mag er van vinden wat je wil, maar volstrekt begrijpelijk dat ze van zich afbijten. Je lokt deze reactie zelf uit. We duwen graag alles door de strot van een ander in plaats van het de tijd te geven.

1 respect 21-11-2022 08:57 op
Mensen zijn niet positief, maar iets minder negatief. De nederlandera zijn al 3 jaar negatief. Sinds april 2019. Is maar de vraag wat de waarde van deze meting is. Niet veel als je mij vraagt.

3 respect 21-11-2022 08:55 op
De nederlander is dus al vanaf april 2019 negatief. Al ruim 3 jaar. Ik heb twijfel bij de waarde van dit getal. Afgelopen 3 jaar ging het economisch helemaal nog niet zo slecht.

2 respect 20-11-2022 17:53 op
Leuk, die drive. Bijna onrealitisch verwachting om op je 37ste in 2026 voor goud te willen gaan. Maar wens je succes.