NUjijStats voor Martijn_R

21,776

Respect

Respect/dag 9.82
Respect/reactie 6.29

3,461

Reacties

Reacties/dag 1.56
Meeste reacties op 1 dag 25
Gestart op 24-05-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

5 respect 29-11-2022 12:44 op
Zover ik mij kan herinneren zijn er bij de bouw van De Grolsch Veste mensen omgekomen omdat de veiligheid ondergeschikt werd gesteld aan haast en geld. Dit toernooi lijkt mij dan ook een mooie kans voor andere landen om hier aandacht voor te vragen. Eventueel kan er met een mensenrechtenexpert afgereisd worden naar Nederland. Wanneer spelers zelf ook een statement willen maken zouden zij er voor kunnen kiezen een armband te dragen.

2 respect 28-11-2022 15:04 op
" zeker omdat de poule echt niets voorstelt." Blijf dat vooral zeggen... Als je tegen Senegal niet met mazzel laat tegen de verhoudingen in wint. Is de kans gewoon levensgroot dat je uitgeschakeld wordt in deze poule.

0 respect 28-11-2022 14:59 op
Precies weer hetzelfde als in 2014, zoals verwacht. Je zal er inderdaad wel ver mee komen, waarna je in de kwart- of halve finale uitgeschakeld wordt. Maar je schaamt je als Nederlander kapot voor de manier waarop. Het lijkt wel alsof we Mourinho voor de groep hebben staan... We worden gewoon weggespeeld door Ecuador... Doen niks anders dan terugzakken en iedere bal die we veroveren zo hard mogelijk naar voren te schieten. We spelen als een degradatiekandidaat in de Eredivisie. Het is armoede troef. Wat is er gebeurd met de Hollandse School? Nee, ik gun het Spanje op deze manier meer om ver te komen in het toernooi. Die hebben ook wat lastigere jaren gehad, maar zijn gewoon trouw gebleven aan hun voetbal. En kijk waar zij nu staan die paar jaar later, en waar wij staan. We verdienen het ook niet om ver te komen op deze manier.

1 respect 27-11-2022 17:57 op
Ja, en Van Gaal was dus een waardeloze voetballer. Mag die daarom ook nergens meer een mening over hebben omdat die niet alles kon? Je hoeft toch niet alles te kunnen om een mening te mogen hebben? En ik denk dat Van Basten meer dan genoeg heeft gedaan om zijn mening te mogen uiten over het spelletje...

19 respect 27-11-2022 17:38 op
"Wie is Van Bastel dat hij zoveel kritiek heeft op de speelwijze van Oranje." Topscorer geworden in de Serie A, Eredivisie, EK voetbal en Europacup 1. 24 prijzen gewonnen, waarvan drie EC1/CL. Een EK gewonnen Drievoudig Ballon D'or winnaar. Wie is zo'n Van Dijk of Van Gaal daarmee vergeleken in de voetbalwereld? Van Basten zit best in de positie dat hij een mening mag hebben over het spelletje...

25 respect 27-11-2022 13:19 op
Wanneer je over kinderen praat in de letterlijke bewoording "wel de lusten, niet de lasten. Ik heb mijn hele leven een kinderwens gehad." Dan hoor je geen kinderen te hebben. Het gaat namelijk niet om jouw kinderwens, of jouw lusten. Het kind staat altijd op één. Iets wat hier duidelijk niet het geval is. Het is toch geen Cavia? Is het in het belang van het kind iedere 2,5 dag bij een andere ouder in een woongroep te zitten? Dan is het heel fijn voor jou dat je tijd over hebt en gescheiden financiën hebt. Maar heeft deze mevrouw ook maar één moment gedacht: "wat is het beste voor mijn kind?" Mensen denken tegenwoordig maar dat kinderen krijgen een soort recht is. Inderdaad, alsof je een huisdier neemt. Maar je hoort geen kinderen te nemen tenzij je 100% zeker bent dat je die kan laten opgroeien in een veilige omgeving, die is ingericht op de behoeften van het kind en niet op die van een zelfverklaarde zelfstandige ouder.

4 respect 25-11-2022 19:20 op
Zit je weer in de trein. Heb je zo'n overstap op hetzelfde perron. Komt je trein binnen rijden, zie je die overstap gewoon snel de deuren dichtdoen en wegrijden zodra jouw trein gestopt is. Ben je weer een half uur later thuis... Het zal de NS toch wel bekend zijn dat je in de randstad op Leiden Centraal en Amsterdam Zuid twee van dit soort overstappen hebt? Wacht dan even die extra minuut! Nee, mij zien ze niet meer terug na komend jaar wanneer ik ga werken en student-af ben. Al kreeg ik er geld op toe. Naast de wanorde, de storingen, stakingen en te weinig én te drukke treinen. Is de absolute onwil om ergens rekening mee te houden echt de absolute druppel. Ik ben gewoon weer 2 uur en 14 minuten bezig voor een reis die je in de auto in vijf kwartier doet. Echt, voor geen goud meer. Heerlijk, ben je al weer een uur van je vrijdagavond/weekend kwijt.

9 respect 25-11-2022 16:12 op
Als ik al weer lees hier dat iedereen het nodig vind zijn mening hierover te uitten... Mag ik toch hopen dat de Iraniërs straks niet andersom voor ons komen bepalen of we wel of niet achter het koningshuis moeten blijven staan. Of wat we van het huidige kabinet moeten vinden. Laat de Iraniërs lekker zelf uitzoeken wat ze van hun regering vinden, hebben ze ons niet voor nodig.

4 respect 25-11-2022 16:06 op
Vind dit wel een redelijke opstelling. Noppert is überhaupt niet minder dan Pasveer of Bijlow. Dus dat je die laat staan is logisch. In een driemans verdediging heb je Timber ook nodig voor het voetbal. Blind is niet goed, maar een aantoonbaar betere linksback hebben we ook niet in Nederland. Koopmeiners als controleur naast Frenkie is nodig, en cruciaal tegen grotere landen straks. Gakpo weg van 10 is de juiste beslissing. Jammer dat Klaassen daar dan staat. Had daar liever Berghuis - of tegen zo'n stugge ploeg als Ecuador Simons gezien. Gakpo als spits vind ik dan ook jammer. Heeft hij het onder Schmidt die paar keer heel slecht gedaan. Breng dan Luuk voor wat lengte bij voorzetten, of zodat je een lange bal kan geven als je er niet uitkomt.

13 respect 25-11-2022 15:48 op
Hoe is het verwijtbaar gedrag wanneer deze installatie gewoon legaal was? Dit is alsof je op de weg een lekke band krijgt, daardoor buiten jouw controle van de weg raakt - waarbij je iemand raakt. En dan nog de cel in moet omdat het wel jouw auto was... Er is ook nog iets als redelijkheid. Het falen van een materiaal is geen schuld.

1 respect 25-11-2022 15:44 op
Dat is dan aan de wetgeving om dat te verbieden. Deze installatie was ten tijde van dit ongeval gewoon legaal.

0 respect 25-11-2022 15:43 op
Dat is dus het probleem. Idem met dat gedoe met die melkbussen ieder jaar. Wanneer iemand die kan lassen dat ding aan je verkoopt, mag je er ondanks het gebrek aan fabrieksgarantie vanuit gaan dat dat ding niet twee weken later ontploft. Degene die deze installatie heeft verkocht met dit doel voor ogen heeft meer schuld aan dit voorval dan de uiteindelijke eindgebruiker. Dit soort dingen zijn überhaupt onverantwoord. Zelfs iemand met afdoende materiaalkennis heeft de grootste moeite gevaarlijke zwaktes in het materiaal te herkennen, laat staan een gemiddelde leek...

3 respect 25-11-2022 15:36 op
Persoonlijk vind ik niet dat deze man veel te verwijten valt. Wanneer je zo'n installatie koopt mag je er als leek vanuit gaan dat die deugdelijk is. Wat vooral belangrijk is, is blijkbaar de regelgeving omtrent dit soort installaties aan te scherpen. Met het gebrek aan controle op onderhoud en kwaliteitseisen voor fabricage (als je dit gewoon in een schuur in elkaar kan lassen), is het gebruik hiervan onverantwoord. Dáár zou de focus op moeten liggen. Niet op degene die de pech had de legale installatie op dat moment in bezit te hebben.

36 respect 20-11-2022 18:14 op
Het idee vind ik leuk hoor. Maar ik vind het jammer dat er meteen weer zo wordt doorgeslagen. Het is gewoon aantoonbaar zo dat mensen met Afrikaanse afkomst beter zijn in sporten als hardlopen. Op de Olympische Spelen is de marathon bijvoorbeeld uitsluitend een strijd tussen Ethiopië en Kenia, andere landen komen er niet aan te pas. Persoonlijk was ik op de middelbare school bijvoorbeeld best goed in basketbal en volleybal - aan het net dan. Niet omdat ik noodzakelijk meer trainde. Maar omdat ik 1.93m lang ben. Je moet iedereen gelijk behandelen. Maar het ontkennen van aantoonbaar fysiologische voordelen is helemaal niet meer inclusief.

2 respect 20-11-2022 16:53 op
Oh nee, daar hebben we de Max Verstappen politie weer die iedereen op de vingers komt tikken. Wil je mij ook nog even een Lewis Hamilton fan noemen - ben ik niet - voor het goede gevoel Nuik?

2 respect 20-11-2022 16:48 op
Helemaal niet. Bijvoorbeeld op Catalunya heeft hij Max er twee keer langs moeten laten. Die race had hij anders met twee vingers in de neus gewonnen. Perez was makkelijk tweede geworden wanneer je hem het hele seizoen voor eigen kansen had laten rijden. In plaats van hem keer op keer te slachtofferen voor Max. Misschien had Perez zich inderdaad eerder in het seizoen zich net als Max op moeten stellen. Dat is zijn grootste fout geweest.

4 respect 19-11-2022 20:45 op
Het vervelende van KOZP vind ik persoonlijk dat ze provocatie uit zijn in plaats van op inhoud - meer richting het tweede standpunt dus. Er zijn 364 dagen per jaar mensen echt wel willen luisteren naar je standpunten. Dan zullen velen het best met je eens kunnen zijn. Sommigen niet, hoeft ook niet. Niet iedereen hoeft dezelfde mening te hebben. Er is echter één dag per jaar dat de intocht er is. En men met de kinderen daarheen wilt. Dan moet je dat ook met rust laten, en die kinderen buiten een ruzie van volwassenen laten. Ze gaan daar heen met één reden: het versieren van een mooie dag voor kinderen om de media te halen. En dat vind ik persoonlijk heel kwalijk en fout.

2 respect 19-11-2022 18:31 op
Je mag best protesteren. Ik juich verandering ook van deze traditie prima toe als mensen dat belangrijk vinden, de kinderen maakt het immers niks uit. Maar diezelfde kinderen van vier hoef je niet te confronteren met zo'n smakeloze betoging. Ga lekker gisteren of morgen protesteren, dan vind niemand het een probleem. Maar op deze manier ga je een grens over, door onschuldige kinderen lastig te vallen voor met probleem. Houd die er lekker buiten.

0 respect 19-11-2022 14:19 op
De strijd begon pas toen Daniel in een jaar acht DNFs had en Max maar drie? Toen ben je opeens serieus naar de resultaten gaan kijken natuurlijk...

1 respect 19-11-2022 14:18 op
Danjuma is beter dan die Depay...

3 respect 19-11-2022 14:12 op
Wat maakt dat Max dan? Ricciardo heeft hem namelijk in twee van de drie seizoenen dat ze samen reden gewoon verslagen. Van de autosport heb je duidelijk weinig opgestoken. Misschien is korfbal iets leuks voor je?

1 respect 19-11-2022 13:39 op
Een gedeeltelijk jaar ja. Stapte in in Catalunya, en reed de eerste vier (!) races inderdaad in de Toro Rosso. Eindigde nog op een achterstand van 52 punten... Dat valt echt niet toe te schrijven aan die vier hele races hoor. Daarbij viel het wel mee dat Max hem voorbij ging. Het grote verschil in 2018, het laatste jaar dat ze samen reden. Was dat Max drie DNFs had en Daniel acht... Al was Max dat jaar inderdaad wel nipt beter. Veel scheelde het verder niet tussen de twee.

2 respect 19-11-2022 13:21 op
Daarom won Sainz het kwalificatie duel 10-9 van Max ja in 2015. Kan totaal niet rijden die jongen!

3 respect 19-11-2022 13:17 op
Ondanks dat de Max fans anders willen geloven. Was Ricciardo echt niet minder dan Max. Drie jaar samen gereden, evenveel overwinningen. Twee van de drie jaar heeft Daniel Max verslagen in de WK stand. Het blijft verder toch ook de grillen van de autosport. Een verkeerde overstap naar Renault. En daar toch wat vertrouwen kwijt geraakt. Dan blijkt toch weer dat de autosport niet eens puur om kwaliteit gaat, maar ook voor een groot deel mentaal is. Verder kan deze alinea complete onzin zijn. Maar op het oog heeft Daniel ook geen rijstijl die past bij de huidige auto. Hij lijkt een redelijk agressieve rijstijl te hebben. Die totaal niet past bij het gewicht en met name het gebrek aan low end grip van deze auto. En tja, dan kan het hard gaan. Ik verwacht ook niet dat Red Bull hem terug wilt. Twee gelijkwaardige coureurs zoals Hamilton/Rosberg of Ricciardo/Max is mooi voor de fans. Maar teambazen willen vooral geen gevechten op de baan tussen teamgenoten. Het failliet van de sport.

1 respect 19-11-2022 12:49 op
Onze beste keeper en onze beste aanvaller thuis laten, je moet er maar op komen als trainer... (: