NUjijStats voor Mattie_Marginalia

7,921

Respect

Respect/dag 8.66
Respect/reactie 5.4

1,467

Reacties

Reacties/dag 1.6
Meeste reacties op 1 dag 14
Gestart op 25-07-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

9 respect 23-01-2022 11:29 op
Leuke reacties alleen wordt hier vergeten dat Hofman zich met zijn programma BOOS als het ware ook een machtspositie heeft verworven en het programma, en een aantal medewerkers de les leest terwijl hij zelf de nodige boter op zijn hoofd heeft. Sommigen doen of hetgeen Hofman heeft gedaan allemaal minder erg is maar dat is waar iedereen het over heeft. Opmerkingen tegen en over vrouwen. Zag net WNL op zondag en ook daar werd de Voice uitgebreid besproken maar het geval Hofman niet. Zie je hoe moeilijk het is om objectief te blijven. Slechte journalistiek vind ik zoiets.

15 respect 22-01-2022 21:43 op
Sorry dat ik sarcastisch ben. Maar bij mij loopt de spanning ook op. Waarom? In wat voor geld en ellende veroorzakend avontuur stort onze regering zich nu weer. En ten koste van wat gaat dit allemaal weer. Ik vraag me nu al af hoeveel tolken, personeel ed ze nodig hebben en of het niet verstandig is om ze nu al te evacueren voor het geval het weer fout gaat. Zou maar vast een evacuatievlucht gaan maken.

1 respect 16-11-2021 11:05 op
Het verbaasd mij niet dat dergelijke bedrijven toch liever in het VK zitten dan in ons land. Hoe dan ook naast de belastingen komt de EU met haar diverse opdringerige maatregelen steeds weer om de hoek kijken en dat geeft een stuk onzekerheid voor investeringen naar de toekomst. Het is ook voor ons burgers vaak triest dat wij onder het juk van de EU vallen. Neem bijvoorbeeld de hypotheekrente aftrek. De EU chanteert ons land letterlijk die af te schaffen voor ze de Corona miljarden willen overmaken. Tja en dat is nog maar het begin. Sarcastisch uitgedrukt kunnen we over enkele jaren onze regering en beide kamers naar huis sturen want we hebben in ons eigen land niets meer te vertellen.

2 respect 15-11-2021 15:35 op
Ik kan mij heel goed voorstellen dat RB zich zorgen maakt. Overigens zou het mij niet verbazen als ze ook motorisch weer iets geflikt hebben wat technisch niet mag. Je zag bij de inhaal acties al hoe ongelofelijk snel de Mercedes is ten opzichte van de oude motoren. Komt nog bij dat hij in tegenstelling tot Max een voortreffelijke teamgenoot heeft die als hij er aan komt gewoon even nagenoeg stil gaat staan om hem voorbij te laten. Perez rijdt wel naar zijn voorgangers toe maar daar blijft het dan ook meestal bij. Die moet het van een foutje hebben maar niet van zijn eigen kracht. Jammer

4 respect 15-11-2021 11:49 op
Ik hoop dat het wel zeer goed op de verpakking vermeld wordt als dit in welke vorm dan ook in een product wordt toegepast. Niet dat mensen het hadden kunnen weten als ze de kleine lettertjes hadden gelezen en dan ook nog de Latijnse naam uit hun hoofd hadden moeten leren. Hoe dan ook ik zit hier absoluut niet op te wachten.

1 respect 14-11-2021 20:06 op
Klopt. Het zou zo moeten zijn dat zowel Europese als Amerikaanse club’s Airbussen kopen.

1 respect 14-11-2021 16:49 op
Klopt. Maar nu hebben ze echt metingen gedaan om te kijken wat het precies scheelt. En in mijn lelijke eend tijd deed ik precies wat u ook doet. Lekker achter een vrachtauto hangen. In mijn beleving nog steeds het gezelligste voertuig wat ik ooit gehad heb ondanks dat mijn huidige tig keer zo duur is.

4 respect 14-11-2021 16:25 op
Dit is voor airbus weer heel wat werkgelegenheid. Nu de meeste maatschappijen de viermotorige vliegtuigen op non actief zetten is dit voor Airbus een mooie opsteker. Tevens goed voor het milieu omdat deze nieuwe toestellen minder uitstoten. Airbus blijft naar milieuvriendelijkere oplossingen zoeken zoals de proef met in elkaars slipstream vliegen dat behoorlijk brandstof besparend schijnt te werken. Maar ook het gebruik van Bio brandstoffen.

7 respect 14-11-2021 16:16 op
@Is_Haas Mensen die een dergelijke opmerking maken als Jet gaan nooit op reis. Ja misschien van Eindhoven naar Best en terug. Zijn denk ik geen wereldreizigers en vooral jaloers op mensen die dat wel zijn. En dan noemt men zich ook nog het synoniem van straalvliegtuig.(jet)

4 respect 14-11-2021 16:14 op
Grappig. Dan zouden ze de mens en zijn hoeveelheid huisdieren, auto’s, bromfietsen enz ook moeten afschaffen. Vliegen hoort er gewoon bij en zal nooit verdwijnen. En gelukkig maar.

1 respect 14-11-2021 13:02 op
@DansailV U doet het nu voorkomen of airbus ouderwets is en dat is natuurlijk niet waar. De A350 is niet alleen een groter toestel maar heeft ook een hoger percentage composiet materiaal. In de praktijk momenteel het zuinigste toestel. Niet verwonderlijk want de 787 is een stukje ouder.

4 respect 14-11-2021 12:54 op
Juist de toestellen van Airbus. Maar er worden nog steeds van die toestellen gebouwd en zeker massaal gebruikt. De 767 ( nog steeds in productie voor vracht)heeft al diverse keren bewezen met uitgevallen motoren mede dankzij uitstekende piloten middels een zweefduik veilig te landen op een vliegveld.

6 respect 14-11-2021 12:48 op
Het is jammer dat de kwaliteit en daardoor veiligheid van deze vliegtuigbouwer is afgezakt naar dit niveau. Ze maken er echt een rommeltje van. Natuurlijk hebben we bij bijna alle toestellen kinderziektes gehad maar nooit van dit niveau. Ik vrees dat ook een aantal toestellen van KLM aan een grondige inspectie zullen moeten worden onderworpen en ook dat geeft de burger weinig vertrouwen. KLM heeft ivm o.a. kostenbesparingen op onderhoud en vliegers gekozen niet met de A350 te gaan vliegen. KLM ontving daarvoor meer Dreamliners en Air France meer A350 toestellen. Volgens mij is dat een grote vergissing geweest. De laatste jaren heeft airbus bewezen dat hun toestellen zeer betrouwbaar zijn.

2 respect 14-11-2021 09:45 op
Ja de tegenstander wel en dat loonde.

3 respect 14-11-2021 09:43 op
Wat een trieste afgang. Zeker verdedigend en qua inzet. Als ze die gratis pingel niet hadden gekregen hadden ze nog verloren ook. Leek wel of ze speelden met lijm onder hun schoenen. Hier ga je in een WK toernooi niet veel mee bereiken.

2 respect 13-11-2021 18:15 op
Ik begreep van de formule 1 bobo’s dat er diverse coureurs in het verleden hetzelfde hebben gedaan echter kregen die slechts een reprimande. Maar goed als Mercedes de straf zou krijgen die het verdient namelijk diskwalificatie dan is dit voor RB een lachertje.

1 respect 13-11-2021 17:09 op
@ Jonny_enzo. Het gaat er niet zo om dat Max die auto heeft aangeraakt. Waar het echt om gaat is dat het hele formule 1 circus zegt dat de achtervleugel van Mercedes illegaal bevonden is maar er nog steeds geen uitspraak is van de FIA. Dat kan toch niet. Vorig jaar had Mercedes ook een illegaal systeem maar mocht er vervolgens het hele seizoen mee door rijden. Schandalig.

12 respect 13-11-2021 14:52 op
Alleen het feit al dat ze de beslissing van een eventuele diskwalificatie van Hamilton hebben uitgesteld naar vandaag zegt mij genoeg. De FIA die duidelijk op de hand is van Mercedes zit met een probleem. Had het elk willekeurig ander team geweest dan hadden ze meteen gediskwalificeerd. Ook in voorgaande jaren was Mercedes illegaal bezig maar mocht gewoon het seizoen inclusief illegale systemen afmaken. Mij zegt dit genoeg. Lekker sportief maar niet heus.

6 respect 13-11-2021 13:01 op
Klopt helemaal. Het heeft er alle schijn van dat Mercedes de FIA in haar zak heeft. Alles wat beslist wordt is in het voordeel van Mercedes en in proporties die hun niet schaden, Te triest voor woorden.

13 respect 13-11-2021 12:56 op
Ik denk dat de FIA zo boos op Max is dat hij met zijn technisch oog ziet dat het niet klopt en die vreemde vogels van de FIA niet. Had hij dit niet gedaan was er geen onderzoek gekomen richting Hamilton. Het laat maar weer eens zien dat Mercedes wereldkampioen vals spelen is want dit is niet het eerste kunstje dat ze flikken.

1 respect 13-11-2021 10:18 op
Dat zou idd een realistische strafmaat zijn. Alleen ben ik bang dat dat het niet gaat worden maar hoop dat je gelijk krijgt.

33 respect 13-11-2021 09:02 op
Het zou mij niets verbazen als de FIA Verstappen hiervoor gaat straffen. Bij alle vorige incidenten kwam Hamilton er het beste er van af. Max vecht niet alleen tegen de andere teams op de baan maar ook nog eens met de FIA. Althans dat is wat mij opvalt.

33 respect 10-11-2021 22:23 op
Ik snap die automerken wel. Onze infrastructuur is nog lang niet klaar voor volledig elektrisch rijden. Nu zijn er in de wijk bijna geen laadpalen te vinden en als die er al zijn is het er veel te druk. Niet iedereen heeft een eigen oprit om zelf te kunnen opladen. Je moet je de chaos voorstellen als er in een woonwijk met alleen rijtjeswoningen iedereen wil opladen. Gaat gewoon niet lukken of de voetgangers struikelen elke 5 meter over een stroomkabel. Komt nog bij dat niet iedereen zich zo’n auto kan veroorloven. De grootste fout met de transitie is dat men niet realistisch naar het kostenplaatje kijkt. Hoe dan ook de burgers betalen echt alle rekeningen. Ofwel via belasting verhoging, doorberekening in producten en zo houden we niets over om zelf nog wat te doen.

8 respect 10-11-2021 16:12 op
Tja het is natuurlijk echt schandalig. Alleen mensen die een leaseauto rijden hebben hier weinig last van want de baas betaald. Het is voor de gewone man/ vrouw bijna niet meer te betalen. En als we nu een geweldig openbaar vervoer hadden dan was er niet zoveel aan de hand maar ik moet al 13 minuten lopen naar de dichts bijzijnde bushalte. Dan moet je nog bij het station zien te komen. Een kaartje kan gelukkig online. Maar dan stap je in een overvolle trein met heel veel jonge mensen en dan mag je echt blij zijn als je een zitplaats vind. Vervolgens kom je in de plaats van bestemming en gebeurt het zelfde. En dan heb ik het niet eens over de belachelijke hoge prijs voor het openbaar vervoer.

1 respect 10-11-2021 13:11 op
Natuurlijk is het niet makkelijk op alle fronten. Maar je hoeft iemand die jaren lang onder verschillende trainers heeft moet trainen niet vergelijken met iemand die dat nooit gedaan heeft. Hij weet echt wel hoe een training in elkaar zit en waarvoor. En hij weet ook wel hoe bepaalde trainingsopdrachten bij de groep vallen en of ze die nuttig of onzinnig vinden. Met die wetenschap, ervaring lijkt het mij juist leuk om de docenten, vaak zelf niet gehinderd door enige kennis van zaken te corrigeren.