NUjijStats voor Mindy_Loos

4,065

Respect

Respect/dag 4.48
Respect/reactie 5.17

786

Reacties

Reacties/dag 0.87
Meeste reacties op 1 dag 13
Gestart op 09-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

6 respect 02-12-2020 08:17 op
Klopt, ik moet dan denken aan de pastoors van de mega churches die op tv verkondigen dat zij god niet kunnen dienen tenzij ze een tweede of derde Gulfstream aanschaffen. Het is haast niet te begrijpen dat gewone mensen, soms ook erg arme mensen, dat beetje geld dat ze hebben dan doneren.

3 respect 02-12-2020 07:42 op
Dat gaat hij publiekelijk voor 20 januari sowieso niet doen en waarschijnlijk zelfs nooit. Ik moet Trump eerlijk gezegd wel een compliment geven dat hij zelfs van een verkiezingsnederlaag een enorm verdienmodel heeft weten te maken. Hij was dan weliswaar eerder niet zo'n succesvolle zakenman maar blijkbaar miste hij gewoon de juiste clientèle.

2 respect 30-11-2020 18:38 op
Corgis misschien?

9 respect 30-11-2020 09:31 op
Ik ben wel erg benieuwd waarom u deze reactie plaatst onder een artikel over agenten die buitensporig geweld gebruiken en racistische opmerkingen maken om vervolgens te liegen over het hele incident. Dat lijken mij niet de agenten die u kent maar volgens mij weet u heel goed waarom u dit punt maakt.

7 respect 30-11-2020 09:22 op
En uw punt is?

3 respect 29-11-2020 13:07 op
Onze planeet is allang tot no go zone benoemd. Als aliens uberhaupt in de buurt zouden komen zouden ze dat alleen doen om een hek om ons heen te bouwen.

4 respect 29-11-2020 08:35 op
Als u een stevige reprimande van uw baas krijgt dan heeft u echt wel meer gedaan dan alleen maar spontaan een praatje maken. U maakt uw verlangen naar een tijd waarin u in principe alles kon zeggen zonder consequenties wel erg duidelijk kenbaar. En dat u dan maar dat praatje achterwege laat omdat u nu wat respectvoller dient om te gaan met uw medemens is tekenend.

0 respect 28-11-2020 09:25 op
Daarom zijn meldingen ook zo belangrijk. Het is inderdaad moeilijk te bewijzen omdat mensen vaak dit soort zaken niet op papier zetten of tegenover een camera zeggen. Als er echter meerdere meldingen vanuit verschillende hoeken en personen zijn gedaan wordt het al aannemelijker dat er in ieder geval iets aan de hand is wat nader onderzocht moet worden.

2 respect 28-11-2020 08:57 op
Het is inderdaad makkelijk om discriminatie niet al te serieus te nemen wanneer je geen angst hoeft te hebben dat het jou kan overkomen.

6 respect 27-11-2020 20:16 op
Ze dachten blijkbaar dat mensen voldoende in staat zouden zijn om hun gezonde verstand te gebruiken om daarmee hun gezondheid en die van anderen te beschermen. Erg naïef gedacht zo blijkt.

9 respect 24-11-2020 22:20 op
Dat laatste neemt soms behoorlijk grappige maar ook wel beangstigende wendingen. In de docu Behind the Curve worden mensen getoond die geloven in een platte aarde. Sommigen gaan zelfs zo ver om dat te willen aantonen met zeer dubieuze "wetenschap" maar in de film is het hen per ongeluk toch gelukt om een experiment op te zetten om voor eens en altijd te bewijzen dat de aarde plat is. Het probleem? Hun eigen experiment bewees juist dat de aarde rond is.

1 respect 24-11-2020 08:56 op
Dat kan haast niet anders met iemand als McConnell als leider. Ik kan me goed voorstellen dat sommige meer gematigde republikeinen het liefst de boel willen heropbouwen met een normale kandidaat maar als de rest en de leiding zich liever bezig houdt met obstructie van de democraten en opportunisme dan heb je uiteindelijk niet veel meer te zeggen. Jammer want in principe is er niks mis met het oorspronkelijke gedachtegoed van de partij.

9 respect 22-11-2020 16:30 op
Het begon met 50, werd 60 en is nu inmiddels inderdaad 75%. Ik vergelijk het een beetje met van die tv pastoors van prosperity kerken. Als de pastoor letterlijk zegt dat hij van plan is om een vierde prive vliegtuig aan te schaffen van het geld dat gedoneerd wordt en je alsnog van dat beetje geld dat je hebt wat opstuurt dan verdien je het wat mij betreft om opgelicht te worden.

6 respect 22-11-2020 16:26 op
Zeker chapeau voor de democraten. Al is het wel jammer dat ze zich de Obama jaren blijkbaar niet meer kunnen herinneren en vergeten zijn het senaat op te nemen in hun grootse plan. Je zou bijna denken dat er niet op grootschalige wijze is gefraudeerd maar dat is natuurlijk absurd.

3 respect 22-11-2020 08:52 op
Geen idee. Het is wel iets waar hij mee bekend is, de druk opvoeren middels rechtszaken. Als aannemer weigerde hij regelmatig onderaannemers voor hun werk te betalen. Vaak waren dit kleine familiebedrijven. De volgende stap voor hen was naar de rechter gaan maar dit vocht hij zo aan dat het hen meer geld zou kosten om dat voort te zetten dan simpelweg accepteren dat ze hun geld niet zouden krijgen. Bluffen en een hoop herrie maken om onder dingen uit te komen is hem alom bekend.

1 respect 22-11-2020 08:49 op
Ik snap op zich het principe wel. Het zou niet zo mogen zijn dat presidenten maar alles mogen doen wat ze willen en ermee weg kunnen komen. Dat zou een gevaarlijk precedent scheppen. Daar tegenover zouden rechtszaken weer opgevat kunnen worden als wraak en dan wil de andere kant ook weer wraak nemen enzovoort.

4 respect 22-11-2020 08:43 op
Het probleem is echter dat deze groep republikeinen dit geloven terwijl er geen bewijs is geleverd van fraude. Daar kan je niet tegenop met bewijzen van het tegenovergestelde. De legitimiteit van de verkiezingen wordt al gewaarborgd door de vele rechters die de rechtszaken afwijzen.

6 respect 22-11-2020 08:38 op
Ik las van de week over een interessante gedachte wat betreft de rechtszaken. Trump zou niet zozeer de verkiezingsuitslag willen veranderen of zelfs zijn achterban klaarstomen voor commerciele doeleinden na het presidentschap. Hij zou met het ophitsen van zijn achterban proberen de druk zodanig op te voeren dat hij een deal zou proberen af te dwingen voor de rechtszaken die na zijn presidentschap zouden komen. Als hij genoeg mensen achter zich krijgt zou dat wellicht openbare aanklagers kunnen dwingen om hem niet te vervolgen om de lieve vrede te behouden. Geen idee of dat waar is maar een interessante gedachte.

1 respect 21-11-2020 10:42 op
Minaj is altijd ongefilterd dus de toegevoegde waarde van dit programma is onduidelijk. Wellicht zal ze eens eindelijk ongefilterd uitleggen waarom ze haar broer verdedigde en probeerde te helpen bij een lagere straf krijgen? Of misschien legt ze uit waarom ze getrouwd is en haar huidige man verdedigd wat betreft zijn veroordeling. Zoek maar op wat beide heren misdaan hebben.

0 respect 19-11-2020 18:13 op
Ik draag in principe wel gewoon altijd oogmake-up maar buiten dat om gebruik ik inderdaad een stuk minder make-up en haarproducten. Wat betreft videobellen zie je het verschil nauwelijks dus dat is ook wel zonde van de tijd. Ik denk echter dat het ook te maken heeft met het uitgaansleven. Ik ben het normaal gesproken gewend om regelmatig uit te gaan en dan draag ik vaak ook meer make-up en doe ik meer met mijn haar. Ik ben dit jaar ook nog niet naar de kapper geweest.

1 respect 19-11-2020 15:23 op
Ik vind het een prima prioriteitenlijst. Persoonlijk zou dit betekenen dat sowieso mijn bejaarde moeder binnen de eerste groep valt. Dit geeft mij al rust. Mogelijk val ik onder de eerste groep ivm mijn werk maar als ik eerlijk ben hoeft dit niet van mij. Ik hoef voor mijn werk niemand aan te raken of zelfs binnen de 1,5 meter te komen dus als een andere groep urgenter is heb ik dat er natuurlijk voor over.

2 respect 18-11-2020 14:08 op
Ik ben het met u eens dat er zeer zeker iets aan gedaan moet worden. Als de pensioengerechtigde leeftijd omhoog blijft kruipen dan moet daar wel tegenover staan dat je in je levensonderhoud kan blijven voorzien tot die tijd anders ben je eigenlijk alleen maar de AOW aan het uitstellen. Binnen mijn sector is het binnen bepaalde takken van sport wel mogelijk om zonder senior te werken. Tijdens de crisis werd hierop gereageerd door alleen maar mensen aan te nemen die net van school kwamen. Het regende aan klachten maar ook het verzuim was erg hoog. Een team vol starters kan heel enthousiast zijn maar als het moeilijk wordt dan heb je bijval nodig van meer ervaren collega's maar deze ervaren collega's heb je ook nodig om medewerkers goed in te werken. Dus alleen maar jonge medewerkers aannemen is op de korte termijn financieel handig maar op de langere termijn schiet je jezelf ermee in de voet.

2 respect 18-11-2020 13:49 op
Dat is inderdaad erg vervelend en ook wel zonde. Naast de redenen die worden genoemd om het niet te doen zou iemand ouder met wat meer ervaring juist een goede basis kunnen vormen in een team. In het team waar ik in zit hebben we een collega die twee keer zo oud is als de rest maar wel een zee van ervaring en kennis heeft kunnen overdragen aan ons. Binnen mijn sector hebben we het geluk dat het een vereiste is om mensen met een bepaald diploma als senior te hebben om financiering te kunnen krijgen. Vaak zijn degenen die dat diploma hebben wel wat ouder en zijn ze zodanig lastig te krijgen dat ze daardoor ook geen keuze hebben om voor jonger te gaan. Als ze al een kandidaat met het juiste diploma op gesprek kunnen krijgen heeft die eigenlijk de baan al tenzij ze wel echt raar gaan lopen doen, ongeacht of ze 40 of 65 jaar zijn.

0 respect 18-11-2020 13:42 op
Op zich klinken alle tips vrij logisch en bruikbaar maar ik snap niet helemaal waarom een controller die aan borduren en biodanza doet opeens niet in de betreffende functie zou passen? Ook omdat het zo resoluut wordt aangegeven.

3 respect 18-11-2020 08:51 op
De strijd om de titel meest sexy man op aarde wordt vooral beslecht door PR-medewerkers. Degene die felicitaties verdient is dus de PR-manager van Jordan. Dat gezegd hebbende is dit gelukkig wel een keuze die geloofwaardig is. Dat kunnen we niet over alle keuzes zeggen (Blake Shelton bijvoorbeeld).