NUjijStats voor Mindy_Loos

16,486

Respect

Respect/dag 10.11
Respect/reactie 6.28

2,626

Reacties

Reacties/dag 1.61
Meeste reacties op 1 dag 17
Gestart op 09-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 25-11-2022 09:40 op
"Een woordvoerder van adidas benadrukt dat het bedrijf niet kan vaststellen of de beschuldigingen in de anonieme brief kloppen." Dat is vaak inderdaad wel het lastige eraan, dat het uitloopt op woord tegen woord. Het zou me echter niet verbazen dat het waar kan zijn, gezien Kanye zo slim was om zelf een video online te plaatsen waarin hij tijdens een overleg met een medewerker van Adidas een pornografische film aan hem laat zien met de mededeling dat zijn stem lijkt op dat van de acteur in de film. En zelfs wanneer de medewerker laat merken het niet fijn te vinden, blijft hij de beelden in zijn gezicht duwen.

1 respect 24-11-2022 13:42 op
Er zijn meerdere manieren van onderzoeken financieren, dus hoe weet u dat dit onderzoek middels een overheidstoelage is gefinancierd? Naast dat het hier het VK betreft, dus al werd dit onderzoek middels belastingcenten gefinancierd, mag het VK even zelf beslissen wat ze met haar belastingcenten doet? En nogmaals: als u anderen gaat beschuldigen van hun geld, waar zij ook voor gewerkt hebben overigens, aan minder belangrijke zaken uitgeven, dan lijkt mij dat u dan net zo goed moet verantwoorden of u uw geld wel nuttig besteed. Uw reactie slaat dus de plank nogal mis.

37 respect 24-11-2022 08:12 op
Worden al uw vrij besteedbare centen dan wel gedoneerd om duurzame energie te ontwikkelen en ziektes te voorkomen? Of is het dan toch anders en moet u dan toch net dat ene gadget hebben of net dat avondje uit hebben? Leuk en aardig voor u hoor, maar alleen als de aarde in een normale staat zou verkeren.

0 respect 22-11-2022 20:10 op
Er staat "Later bleek die informatie niet te kloppen. Het lijkt inmiddels waarschijnlijker dat het om een Oekraïense luchtafweerraket ging, die mogelijk van koers raakte bij het onderscheppen van een Russische raket.". Of het een bewuste leugen was weten we niet, wel dat het naar alle waarschijnlijkheid onjuiste informatie betrof.

1 respect 22-11-2022 18:20 op
Er staat letterlijk dat hij zou hebben gezegd dat een leidinggevende zijn bron had gecontroleerd, terwijl dat niet zo was. Dat is dan per definitie een leugen.

0 respect 22-11-2022 11:12 op
Allereerst is het heel mooi dat het u geholpen heeft om van het roken af te komen. Daar heeft het zeker geholpen, maar dat betekent niet dat hypnose ook meteen in bredere zin effectief is. Ik ben dus ook wel benieuwd naar de cijfers waar u op doelt. En geloof mij dat zorgverzekeraars liever dingen aanprijzen die snel en effectief zijn, dan langzaam en duur. De reden? Dan moeten ze meer geld uitgeven en dat willen ze natuurlijk niet.

16 respect 21-11-2022 14:00 op
Dat bedoel ik inderdaad. Ik zou iemand als Jones ook niet op mijn platform willen, maar waarom Ye met zijn uitspraken toch wel? Als je echt voorstander bent van het vrije woord, dan lijkt me dat ze allebei zouden mogen terugkeren. Anders is de keuze namelijk best wel arbitrair en persoonlijk.

10 respect 21-11-2022 13:49 op
Ergens is het wel oneerlijk dat Musk blijkbaar Jones niet meer toelaat vanwege een persoonlijke ervaring. Zolang iets hem persoonlijk niet raakt, dan maakt het minder uit? Dat wil trouwens niet zeggen dat ik het oneens ben met zijn besluit. Het is mij gelukkig niet persoonlijk overkomen, maar wat Jones die ouders heeft aangedaan is onbeschrijfelijk wreed geweest.

11 respect 21-11-2022 10:59 op
Ze betaalt 492 voor huur. Als u denkt dat elders wonen goedkoper is, dan weet u duidelijk niet wat voor huurprijzen er tegenwoordig gerekend worden. Voor een studentenkamer ben je vaak genoeg al meer kwijt. En dan is ze meer geld kwijt aan reiskosten, waar ze in de stad de nodige zaken wellicht nog per fiets kan bereiken.

23 respect 20-11-2022 14:46 op
73 jaar getrouwd zijn zonder elkaar (al te erg) de tent uit te vechten, lijkt me dan wel weer nieuws. Toch wel enigszins een prestatie lijkt mij dan.

2 respect 20-11-2022 10:38 op
@zirkoon Met je direct naasten zeker, zoals je partner, je kinderen of je ouders. Als je andere familieleden hebt waarmee je altijd close bent geweest, dan ook zeker. Je moet echter niet alleen oppassen voor valse vrienden, maar ook valse familieleden. De types waar je misschien niet heel close mee bent, maar wel een redelijke relatie mee hebt gehad. Dat is totdat er bijv. een erfenis moet worden verdeeld. Dan zie je pas echt hoe sommige familieleden zijn, laat staan als het om een prijs van ruim 30 miljoen zou gaan.

12 respect 19-11-2022 17:04 op
Dat banen voor het oprapen liggen, betekent niet dat het ook gunstig is om ze daadwerkelijk op te rapen. Ik heb helemaal niks van doen met toeslagen, zelfs niet wanneer ik parttime werk (32 uur is parttime?). Ik heb dit jaar meerdere treden loonsverhoging erbij gekregen in combinatie met dat ik fulltime ben gaan werken, maar onderaan de streep schrik je wel hoe weinig daarvan overblijft. Dan snap ik dat sommigen vrije tijd boven meer werken verkiezen. Ga ik ook doen zodra de extra uren niet meer nodig zijn. Ook vanwege persoonlijke verantwoordelijkheden (mantelzorg verlenen) en interesses (regelmatig cursussen volgen in eigen tijd).

1 respect 19-11-2022 12:46 op
Het gaat mij er niet om of u wel of niet zorgtoeslag krijgt, maar dat u in uw oorspronkelijke reactie zegt geen toeslagen te krijgen. Dat klopt dus niet, want u krijgt deze wel. Ook klopt het niet dat modale inkomens zorgtoeslag krijgen, gezien een modaal inkomen ruim 6000 euro boven de limiet zit. 50 euro is inderdaad niet heel veel in vergelijking met de andere toeslagen. Toch scheelt het wel makkelijk een derde tot een kwart (afhankelijk van wat voor zorgpremie u heeft) van uw maandelijkse zorgpremie.

1 respect 19-11-2022 12:38 op
@ns Hulde voor hoe u in het leven staat en uw eigen broek ophoudt naar uw maatstaven. U krijgt echter wel toeslagen, namelijk zorgtoeslag. Modale inkomens krijgen dat niet, want de grens voor zorgtoeslag ligt net onder de 32.000 en een modaal inkomen is 38.000.

4 respect 19-11-2022 12:04 op
Ik ben weer teruggegaan van 4 naar 5 dagen werken. Niet zozeer omdat het financieel nodig was, maar omdat mijn werkgever de extra uren goed kon gebruiken en ik een sterkere onderhandelingspositie krijg wat betreft door mij gewilde secundaire voorwaarden (voornamelijk opleidingen etc). Bruto zag het er allemaal heel gunstig uit, maar ik was stiekem toch wel verbaasd over wat er hiervan onderaan de streep daadwerkelijk overbleef. Vooral ook omdat het niet alleen ging om nu 100% aan salaris, maar dit tegelijkertijd gepaard ging met een loonsverhoging er bovenop. Ik blijf het voorlopig wel doen vanwege de extra voorwaarden, maar ik snap goed dat degenen die er alleen extra loon uit trekken het niet altijd de moeite waard vinden.

3 respect 18-11-2022 19:01 op
U zegt dat er niets mee verloren gaat wanneer het misgaat, omdat u zich alleen concentreert op de dienst zelf. U vergeet echter even dat achter de dienst meer dan 7000 werknemers stonden, waarvan meer dan de helft nu op straat staat. En als het misgaat staan nog enkele duizenden werknemers ook op straat. Er gaat dus wel degelijk iets verloren als het misgaat.

5 respect 18-11-2022 11:21 op
Wie is "ze"? Want ik denk dat de meeste mensen hier wel doorhebben dat grote mediabedrijven zoals Google en Meta dat soort gegevens allang hebben, maar dat ze liever niet willen dat de gemiddelde persoon die de telefoon of laptop overneemt direct toegang krijgt tot dat soort gegevens.

2 respect 18-11-2022 11:19 op
Inloggegevens voor allerlei websites en mailadressen bijv. Lijkt mij dat je liever niet wil dat anderen in al je accounts kunnen inloggen.

25 respect 17-11-2022 08:44 op
Het totalitaire regime doet wat het altijd doet: proberen hun bevolking zo bang te maken, dat ze stoppen met demonstreren. Het probleem is echter dat geweld maar tijdelijk werkt, want op een gegeven moment heeft de bevolking weinig meer te verliezen. De bevolking komt om door geweld vanuit de machthebbers, of ze nu demonstreren of niet. Ze lijken nu dat kantelpunt te hebben bereikt dat er zoveel geweld is, dat ze niks meer te verliezen hebben. Ik ben bang dat dit behoorlijk wat mensenlevens gaat kosten, maar helaas lijkt er ook geen andere weg vooruit dan de huidige machthebbers afzetten.

1 respect 17-11-2022 08:35 op
@Muha Wel as je persoonlijk van mening bent dat het verkeerd geïnterpreteerd is. Als jij dat persoonlijk vindt, dan is dat feit of zoiets blijkbaar.

40 respect 17-11-2022 08:15 op
Bijzonder dat conservatieve Amerikanen (of welk volk dan ook) zo in hun maag zitten met zaken als abortus en huwelijken van mensen van hetzelfde geslacht. Als dat niet volgens jouw persoonlijke (al dan niet religieuze) normen is, dan ben je toch vrij om er niet aan mee te doen? Waarom probeer je dan volgens jouw normen anderen die er anders in staan hun keuzemogelijkheden te ontnemen? Dat abortus en het homohuwelijk is toegestaan doet toch helemaal niks af aan hoe dat jij je eigen leven wilt leiden? Of verwacht je dan stiekem toch het privilege om anderen te dwingen naar jouw persoonlijke normen te leven, want jouw manier is de enige juiste manier?

2 respect 15-11-2022 09:36 op
@Jojowbro Ik had begrepen dat de regels rondom het presidentschap blijkbaar veel losser zijn dan rondom posities in lagere overheden. Hij zou blijkbaar strikt genomen zelfs campagne mogen voeren en president mogen zijn als hij in de bak zit. Ben dus bang dat een strafbaar feit daarin geen drempel zal vormen.

0 respect 15-11-2022 09:31 op
In deze denk ik niet dat het simpelweg ligt aan dat hij rijk is, maar om wie hij om zich heen heeft. Ik zou me niet verbazen dat ze bang zijn dat zijn volgers weer voor allerlei problemen gaan zorgen. Hij kreeg ze al zover om vorig jaar het Capitool te bestormen en daarmee henzelf een uitnodiging van de FBI te bezorgen.

2 respect 15-11-2022 09:28 op
Zolang ze alleen maar dreigen met dat je per se moet verschijnen bij een dagvaarding en niks anders, zal deze man doen wat hij al heel zijn leven doet: juridisch trainieren en/of negeren. Hij is helemaal niet onder de indruk van uitspraken over allerlei ethische overwegingen.

2 respect 14-11-2022 12:45 op
@GKenzovoort Klopt, wij hebben een nieuw HR-systeem waarin een melding komt te staan voor een manager als een werknemer vaker dat x keer ziek is geweest binnen een bepaalde periode. In de praktijk wordt hier niet heel snel iets mee gedaan, maar als de frequentie opvallend hoog is dan krijg je een gesprek met je leidinggevende.