NUjijStats voor MyCupsOfCoffee

12,685

Respect

Respect/dag 9.45
Respect/reactie 5.96

2,128

Reacties

Reacties/dag 1.59
Meeste reacties op 1 dag 33
Gestart op 15-10-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

7 respect 29-11-2022 21:25 op
Hij kan ook al eerder een lichte hebben gehad.

0 respect 29-11-2022 21:18 op
Serieus? Een airco voor in de buitenlucht? Wat een enorme warmtepompen moeten dat dan zijn. En je wordt er nog ziek van ook blijkt. Maar waarom het publiek niet dan? Het had ook Corona kunnen zijn overigens. Maarja, alles voor het WK.

9 respect 29-11-2022 21:05 op
Niet, flauw, maar een heel goed idee zelfs haha 😆

1 respect 29-11-2022 21:00 op
Maar daarvoor sprak hij bij rtl boulevard ook al moeilijk

21 respect 29-11-2022 20:55 op
Nu ik lees dat hij logopedie krijgt ivm het praten, besef ik mij, dat ik hem de laatste tijd in rtl boulevard al erg moeilijk vond praten. Ik dacht dat er wat met hem aan de hand was. Verder moeten ze die coldeweijer aanhouden voor opruiing, medisch personeel aanzetten tot het verbreken van hun beroepsgeheim.

1 respect 29-11-2022 19:59 op
Er is onlangs zelfs een wet aangenomen om gemeentes bepaalde zaken op te dringen. Waarom doen ze dat niet bij de gemeente waar de kerncentrale moet komen?

8 respect 29-11-2022 19:35 op
Wat ik in deze heel erg bijzonder vind, is dat de regering het belangrijk vind of er draagvlak is onder de Nederlandse bevolking. Dit vragen ze namelijk niet bij elke maatschappelijke kwestie.

6 respect 29-11-2022 18:51 op
Dus zelfs de FIFA zei dat het er slechts drie waren die de dood vonden. Dan hoor je wel wie ze graag napraten, in plaats van met betrouwbare informatie te komen. Dat maakt de FIFA nogmaals immens onbetrouwbaar. Misschien moet de vraag eens gesteld worden, hoe het kan dat het ineens van drie naar 400 tot 500 doden kan worden bijgesteld. Je geeft daar in ieder geval mee toe, dat er veel leugens de wereld in geholpen zijn. Het is duidelijk dat de FIFA net zo slecht is als het regime in Qatar.

15 respect 29-11-2022 18:45 op
"Wat een ramp. Weg met die dingen", vertrouwde Rutte presentator Ivar Lingen toe. "Ze zijn natuurlijk universeel gehaat - ook door mij." Wat slecht van nota bene de premier! Al deze automobilisten wilden de wet overtreden en via de Busbaan gaan rijden. Is het dan niet gewoon eigen schuld, als je dan tegen een paaltje aan botst? Die automobilisten hebben daar in de eerste plaats al helemaal niks te zoeken. Prima dat het paaltje opvallend neergezet wordt en wordt aangeduid, maar het moet toch niet gekker worden om het paaltje naar beneden te laten, zodat mensen de Busbaan kunnen nemen en daarmee de wet overtreden.

11 respect 29-11-2022 17:25 op
Het wordt tijd dat dit soort bedrijven niet meer nodig zijn, zodat er geen miljarden meer ons land verlaten en in de kas van Vattenfall komt. De staat moet zelf een energiebedrijf zijn en tegen kostprijs de Nederlanders voorzien van energie.

10 respect 29-11-2022 17:18 op
Ze noemt het subtiel, maar het is gewoon slap. Je kunt nu net zo goed een onderbroek van onelove dragen. Die is ook niet zichtbaar. Maar daar gaat het natuurlijk ook om. Het mag niet zichtbaar zijn. Want oh, dan verliezen we het gesprek en gaan we provoceren en dat willen we niet. We hadden daar al helemaal niets moeten zijn in Qatar met een delegatie uit Nederland. Maar er moest en zou toch heen gegaan worden, om een statement te kunnen maken, wat meer op zou leveren. En dan komen ze nu met dit speltje. Te triest.

1 respect 29-11-2022 17:14 op
Het speltje is helemaal niet te zien. Inderdaad wat een slap gebaar. En er zou met zoveel bombari gebruik gemaakt worden van de gelegenheid in Qatar om iets te bereiken en daarom moest een delegatie daarnaartoe in plaats van boycotten en dan komen ze met dit…

2 respect 28-11-2022 11:43 op
Bizar, dat ze proberen te verkopen dat de arrestatie was om hem te beschermen tegen corona. Daarom moest natuurlijk ook alleen hij uit het publiek gehaald worden en ook nog eens geschopt en geboeid worden en natuurlijk meer dan even vastgehouden worden op het bureau. Mooi dat het gefilmd is en de wereld in geholpen is. Dat konden de Chinezen dus kennelijk niet tegenhouden.

0 respect 28-11-2022 11:39 op
Maar goed dat het vliegtuigje goed verstrikt was in de kabels. Want als hij daarna was los gekomen, was hij rechtstreeks naar de grond te pletter gevallen. Dat moeten wel benarde uren zijn geweest, waarbij je elk moment denkt dat je naar beneden kunt vallen

45 respect 28-11-2022 11:32 op
Het is verschrikkelijk! Mijn dochter die afgestudeerd is en fulltime werkt, kan gewoon geen onderdak vinden op een legale manier. Ze gaat van het ene huis naar het andere huis in de onderhuur voor een paar maanden. Maar als dat ook een keer niet kan, staat ze gewoon op straat. In tegenstelling tot mensen die hier komen omdat ze gevlucht zijn uit een ander land, krijgen die sowieso onderdak. Dat wordt gewoon geregeld, Anders is de regering verontwaardigd en worden er vragen gesteld. Ik heb zelfs al een verhaal gehoord van een jongere, die bij een 24 uur’s sportschool een goedkoop abonnement heeft en op die manier kan douchen en onderdak heeft. Het gaat heel hard achteruit met Nederland en de regering is heel slecht voor haar eigen volk aan het zorgen, in tegenstelling tot mensen die hier niet vandaan komen.

9 respect 28-11-2022 10:14 op
De onwil om te investeren in toegankelijke gezondheidszorg, is niet hetzelfde als discriminatie. Ik begrijp uit het hele artikel niet, waar dan wel de discriminatie vandaan komt.

11 respect 27-11-2022 16:02 op
“ Maar de verwachting is dat ook de emir van Qatar naar het duel met Oranje komt. "Dan lijkt me zo'n speldje toch iets chiquer dan zo'n band", zei Van Leeuwen tijdens de bijeenkomst in Doha.” Nee, dat is het niet. Ze zijn veel te bang om te provoceren zoals ook gezegd wordt. Dan maar een kleiner item, in de vorm van een speldje, zodat het niet opvalt. Nee, dat heeft niets met chique doen te maken. Gewoon angst en nederigheid is wat de klok slaat. De grote verliezer van het WK, is wel de KNVB. Ik hoor het iedereen nog zo zeggen. Nee, we boycotten het WK niet, want door wel te komen en met statements en acties kunnen veel meer dingen bereikt worden. Dat was het plan, maar daar is niets van terecht gekomen. En dan zeggen dat het misdienaar juist verkeerd uitpakt. B@h, wat een softe en angstige foute houding van de KNVB.

123 respect 27-11-2022 15:39 op
“Ook gingen er geruchten over drugs- en alcoholgebruik.” Dat moeten wij eens doen, een reactie plaatsen die niet onderbouwd is. Maar nu.nl mag zelf wel ononderbouwde roddels de wereld omslingeren? Ik vind het zeer ongepast om een artikel als deze, waarbij de beste man een herseninfarct heeft gehad, met deze woorden af te sluiten.

8 respect 27-11-2022 12:38 op
Misschien ben ik bleu hoor, maar als de muziek tegen 7.45 uur is uitgezet, is het volgens mij ook al wel een beetje tijd om naar huis te gaan. Of feesten mensen voor de lol in de ochtend. Ik weet niet hoe laat het feest al begon, want daar lees ik niets over. Overigens, als ik een verjaardagsfeestje in een loods wil houden, is dan ineens illegaal? Ik hou dan elk jaar illegale feestjes. Maar dan wel met iets minder mensen.

1 respect 26-11-2022 18:53 op
Nou inderdaad. Ik denk dat het eerder 99,9% is.

16 respect 26-11-2022 18:05 op
Dus met zes personen in een auto? Was er niet sprake van meer passagiers vervoeren dan zitplaatsen aanwezig? Dit is overigens altijd mijn schrik, als mijn kinderen vanwege een kinderfeestje met andere mensen mee moeten rijden. Ik vertrouw toch het meest op mezelf, want ik zie zoveel mensen onbezonnen en met te weinig afstand rijden. Het stuur verkeerd vasthouden en met andere dingen bezig zijn, te hard rijden. Niet voor niets dat er nog zoveel ongelukken gebeuren die niet nodig zijn. Denk aan alle kettingbotsingen. Allemaal en altijd bestuurders die de afstand en snelheid niet afstemmen op de verkeerssituatie.

4 respect 25-11-2022 19:23 op
“ Viruswaarheid stapte regelmatig naar de rechter in een poging de coronaregels te verbieden, maar verloor vrijwel elke zaak.” Dan is het toch juist interessant om te vermelden in dit artikel, welke rechtszaken hij dan wel gewonnen heeft?

4 respect 25-11-2022 19:20 op
En tegelijkertijd worden bij kantoorgebouwen, alle kranen elke week een poos opengezet, voor de zogenaamde legionellaspoelingen. Het is onvoorstelbaar, hoeveel water daarvoor wegvloeit, zonder dat het zelfs gebruikt wordt.

3 respect 25-11-2022 19:15 op
Maar het gaat er niet om of ze een ander wat aandoen in dit verhaal, maar dat er enorm veel fietsslachtoffers zijn. Vergelijken is niet nodig. Het is beiden verkeerd.

8 respect 25-11-2022 19:01 op
“Het kenniscentrum vindt dat fietsers zich meer bewust moeten worden van de risico's van rijden onder invloed.” Maar waarom wordt er niet verteld dat het zelfs verboden is om te fietsen onder invloed? Het is namelijk verboden om onder invloed van een stof, een voertuig te besturen, waaronder de fiets. Veel Nederlanders gaan met de fiets als ze van plan zijn een borrel te nemen en laten de auto dan staan. Maar in beide gevallen is het niet toegestaan om dus een voertuig te gaan besturen nadat je gedronken hebt. Mijn ervaring is ook, dat ik nog nooit een collega heb gezien, die proces verbaal heeft opgemaakt voor een fietser die onder invloed reed. Misschien zou daar dan toch eens wat meer aandacht aan besteed moeten worden. Maar helaas, er is al geen capaciteit, dus die handhaving zal niet gaan plaatsvinden en de vele slachtoffers zullen daarom blijven.