NUjijStats voor Nederlanseburger

10,383

Respect

Respect/dag 4.77
Respect/reactie 2.79

3,727

Reacties

Reacties/dag 1.71
Meeste reacties op 1 dag 27
Gestart op 03-07-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 30-11-2022 14:38 op
Tja en dat probeert de ghele media dan door te laten schijnen, maar ondertussen is de gehel technische staf van Ajax en selecteert hij bij voorkeur ajaxieden, die hopeloos uit vorm zijn en dan ook nog opgesteld wordneterwijl er betere en fitte spelers in de selectie zitten. Oftewel laat me niet lachen. En er is geen journalist die het durft te vragen, want anders krijgen ze de volgende keer geen quotje of hun seizoenskaart voor de arena wordt ingetrokken.. Het is zo vreselijk overduidelijk dat het niet leuk meer is. Zelfs liever willen spelen in die lelijke betonbak in Abcoude dan in het mooiste stadion van Nederland met die pefecte grasmat, waar Nederland zijn beste wedstrijden speelt en vaak wint. En waar de spelers graag spelen. Ik vind het prima dat er weinig Feyenoorders mee zijn. Laat de landstitel maar lekker naar Rotterdam gaan en de huldiging heb ik begrepen. Stel in ieder geval de beste spelers op ipv meer schildpadden. taylor: nooit opgevallen. Simons wel: natuurtalent.

0 respect 30-11-2022 13:35 op
Ja niet onlogisch he als je dat als eerste uitkering voor deze mensen neerzet. Je had ze ook in een nadere categorie kunnen plaatsen. Maar ja ze mogen dus niet werken en dan krijgen ze bijstand. Vorig jaar 318.000 nieuwe Nederlanders en de bijstand is gedaald, dus leuk CBS getal, maar het valt wel mee dus.

0 respect 30-11-2022 13:31 op
Noppert maakte de fouten eromheen. Het begon en eindigede bij hem, en dat terwijl we een betere keeper in de selectie hebben zitten die ook nog eens in topvorm was/is.. Je weet niet precies wat die technische staf uitvogelt als je de spelers zo ziet...

0 respect 30-11-2022 11:14 op
Dat doet juist de huidige staf. Heel nederland vraagt om Simons, maar de ajax staf komt weer met een ajaxiedje: taylor? ik kende hem niet en na zijn invalbeurt begrijp ik ook waarom. En simons niet brengen... Dan heb je toch wel heel erge jammerlijke voorkeuren.

9 respect 30-11-2022 11:07 op
Dat tegendoelpunt was dan ook well dubbelop zijn eigen fout: verkeerd uitgetrapt en daarna de eerste inzet niet met zijn voet uitverdedigt, waardoor hij op de grond lag tijdens de rebound die hij vervolgens ook miste. Daarna maakte hij in die tweede wedstrijd nog een extreme blunder die de aanvaller van ecuador niet direct afstrafte.. En gisteren in de 28 ste minuut liet hij de bal uit zijn handen glippen bij het enige moment dat hij wat te doen had. We nemen aan dat hij snel vervangen wordt als je tegen een snelle sterke tegenstander gaat spelen. Ik hou mijn hart elke keer vast. Snelle Amerikanen kan al een probleem zijn, maar tja die hebben dan weer niet zo'n beste spits. Hoeke zocht een goalplayer en heeft nu een lijn keeper... Als het maar tegen hun eigen uitspraken ingaat dan klopt het bij de technische staf... Wat een oelewappers.

0 respect 30-11-2022 11:02 op
Dus het minst aantal bijstandtrekkers en minder werklozen dan ooit. We hebben overduidelijk een extreme voorspoed en toch kan de Nederlander over het algemeen alleen maar klagen. Nu snap je waarschijnlijk ook waarom we zoveel mensen Nederland in laten komen, want iemand moet toch het werk doen. De conclusie kan zowat alleen maar zijn dat de Nederlanders aleen maar meer willen ipv dat het slecht gaat. Veel werknemers worden ZZP er , omdat ze dan meer geld verdienen. Ze vergeten echter dat de werkgever enorm veel betaald voor de werknemer en ze het dan zelf moeten doen, maar doen dat over het algemeen niet. De keuze om ZZP er te worden is ooit begonnen bij ICTers en bouwvakkers, maar nu meer en meer mensen. Het betekent niet dat die werknemers een slechte keuze maken, maar ze moeten niet het verdiende geld opbrassen, maar de verzekeringen etc blijven betalen. Maar verder niets te maken met dit heugelijke feit: er is een extreem personeelstekort en iedereen gaat aan het werk.

2 respect 29-11-2022 20:49 op
Wat was het buitensporig slecht. 28 minuut: noppert mist een bal en die loopt onder zijn lichaam door. Een harder schot had een doelpunt geweest: Vervanger: Bijlon Blind: tja welke actie.. te langzaam, slechte voorzetten, missen voor open goal: vervanger Malacia Ake: wederom the man of the match. Laten staan VVD: we vertrouwen op Rutte. Ooit komt dit goed Timber: taj zijn broer is beter. De Vrij een keer proberen? Dumfries: ok, maar sta een s wat minder hoog. F de Jong: in principe de beste schoonzoon en de beste speler.. Kan nog wat beter. De rhoon en koopmeiners stelden allebei wat teleur. Wta nu daar? Klaassen lekker naar abcoude sturen met Blind samen. Berghuis of Gakpo, maar nog liever Xavi Simons op 10. dat brengt voetbal in de ploeg. Depay: nog steeeds niet scherp, maar je ziet wel dat er voetbal potentieel inzit. Gakpo: wat gaat ten Hag daar een plezier aan hebben. Nou long of Berghuis: allebei een Feyenoord achtergrond, dus geen discussie over toch. Weghorst/Janssen/ L de Jong

1 respect 29-11-2022 12:14 op
Ze moeten toch zorgen dat ze geld verdienen..

0 respect 29-11-2022 12:03 op
Bijlow 1 en Flekker 2 en dan Noppert voor penalties als je er zo over denkt. Heb je het zogenaamde keepersprobleem voor de komende tien jaar opgelost. Dus zoek je alleen nog een topspits. Met Xavi/ Gakpo is middenveld met terugkomst van Wijnaldum ook opgelost. Zit toekomst in dit Oranje.

0 respect 29-11-2022 12:00 op
Als we een goede coach hadden meegenomen, die niet zo arrogant is en de beste spelers selecteert en opstelt... Dan zou fijn zijn en hij heet Koeman en komt binnenkort.

2 respect 28-11-2022 22:54 op
Nou ik zie alle topteams en topspelers alles nog even rechttrekken als het moet. We gaan gewoon met de bekende 16 ploegen verder met hooguit een a twee uitzonderingen. Deze voorrondes had je ook schriftelijk kunnen afdoen. Het is wellicht leuk voor de derde categorie landen, maar maakt een toernooi er niet leuker op alleen wat vermoeiender voor de sterren.

3 respect 28-11-2022 22:46 op
Dik winnen schrijf je.. 4-0.. dat hoor je na een half uur te staan tegen een aantla amamteurs. Waarschijnlijk het slechtste team van het WK. Minder dan 10-0 is kwalijk en gewoon 4/3/3 spelen of zelfs 3/3/4

7 respect 28-11-2022 22:44 op
Zlefde geld voor Bijlow en Malacia.. maar idd die drie moeten er morgen allemaal instaan. Maar tja Danny Blind en van Gaal... zonde van dit WK.

3 respect 28-11-2022 22:42 op
Dat is nog tegen Iran of VS dus dat overleeft Louidiootje met Blind ook nog wel, maar dan tegen Messi en consorten...

0 respect 28-11-2022 22:41 op
en daar krijg je likes voor.. Cillessen? nooit de beste geweest en Flekken speelt ergens in de kleder in Duitsland.. Ach tja de kift tegen de beste is altijd en overal. Maar tja tot nu toe heeft het twee punten gekost.

1 respect 28-11-2022 22:39 op
Absoluut niet> bijlow zou niet eerst een stap in de verkeerde richting hebben genomen en is daarbuiten ruim de beste doelman van Nederland. Zowel onder de lat als in het opbouwende voetbal. Het is om te schamen dat hij er niet als eerste instaat. Nu hebben we geluk dat we nog een punt halen dankzij Gakpo, maar die bal gewoon met zijn voet wegspelen was ook handiger geweest dan dit om maar van die laatste mega blunder niet te spreken. Verder had hij wat meer ballen kunnen plukken en klemvast pakken, dan wat hij nu doet. Bijlow is dan van een andere klasse : alleen aan de top in Nederland. ZOnder brillen of voorkeuren, gewoon de laatste tien wedstrijden. Hij was juist prima weer in topvorm vlak voor het WK. Nu staat er een tweede garnituur keeper in en hij heeft al de eerste fouten gemaakt.. Ik hou mijn hart vast tegen Iran/ VS en dan Argentinie... Als hoek niet wisselt.

0 respect 28-11-2022 16:04 op
L: ja maar dat is iets geheel anders. Brandstofhandelaren hebben niets te maken met landen. De meeste brandstof gaat vanaf Rotterdam de grens over ( ook de CO2 meerekenen als naar het buitenland). Je kan ergens de spotprijzen opzoeken: iets van 45 cent geloof ik. Kan je overal in de Wereld kopen.. en dan komen de lokale belastingen...Dat maakt het verschil.

5 respect 28-11-2022 16:01 op
Zou Bijlow ook moeten doen bij Prof Hoek en die andere idioten in de technische staff. Noppert heeft met zijn beperkte voetenwerk al een cruciaal doelpunt doorgelaten en dan die trage opbouw elke keer.. Vreselijk om naar te kijken en dan wordt hij door de gehel Media als een topper beschouwd... Terwijl we de beste keeper van Nederland mee hebben..

1 respect 28-11-2022 15:38 op
Het is een aannemer. Het participeert in ontginningsprojecten over de gehele Wereld. Een land heeft meestal 51 % in zo'n project en zij investeren geen euro ( b.v. Groninger gasveld: staat 97%) en krijgen wel 51 % van de winst. De oliemaatschappijen delen meestal de andere 49 % waarvan een dan de operator is: zeg Shell 30 % ENi 10 % en Total 9%. Shell heeft dan enorme investeringen in zo'n project om een veld productie rijp te maken. Daardoor zeggen de milieubewegingen dat de investeringen in O&G zo veel hoger zijn dan de verduurzaming. Terwijl het ene dus een vervanging is en het andere R&D. Maar tja dat is een andere discussie. Oftewel je produceert 100.000 vaten uit zo'n veld en krijgt daar op dit moment dus 0,1M * USD 80* 20% per dag voor. Dat is dus voor zo'n veld M1,6 per dag. Kosten aan afschrijving zal iets van 100.000 per dag kunnen zijn . Nou dan heb je nog veel van dit soort velden en meerdere die al jaren produceren en dus niet zoveel investeringen meer nodig hebben..

0 respect 28-11-2022 14:33 op
van Gaal die heeft straks ook tijd en is net zo langzaam als Blind en Tadic, dus prima combinatie.

1 respect 28-11-2022 14:27 op
Nee het is een overheid die de boel reguleert en het geld opstrijkt: dus socialisme. Als het geen bedrijf zou zijn, maar de overheid verkocht de benzine dan was het communisme. Beide gevallen leiden tot duurdere brandstof prijzen dan kapitalisme zou doen. Vrije concurrentie leidt tot lagere prijzen op elk vlak. Dat weet iedereen die iets van economie en marktwerking begrijpt.

2 respect 28-11-2022 14:23 op
Ter Wereld zelfs. Maar tja Shell is de nr1 investeerder in Duurzame oplossingen by far...

0 respect 28-11-2022 14:15 op
Dat is al 140 jaar zo en daarvoor aan de prijs van kolen. De Wereld draait nu eenmaal om energie. Zonder dat gebeurt er niets.

0 respect 28-11-2022 14:11 op
Shell verdient nauwelijks of niks aan benzine handel, meer aan het ontginnen van Olie en Gas voor overheden Wereldwijd: zoals b.v. het Groninger gasveld voor U en mij: 97% naar de Nederlandse staat.

3 respect 28-11-2022 14:10 op
Heeft niet zo heel veel met elkaar te maken. Het gaat ook over de vraag hoeveel benzine je kan / wil maken. Een vat olie levert tussen de 10 tot 40 % benzine op. Je moet ook de andere producten kunnen verkopen. Meestal is eigenlijk de vraag naar de andere producten hoger: Naphta/ feedstock/ kerosene/betumen/ diesel en is benzine een bijproduct. Het maakt ook uti wat voor olie je in jouw kraker stopt en wat er dan uitkomt. Rotterdam is behoorlijk op Rebco gebaseerd en die levert iets meer Diesel. Daar zit nu iets meer de ban op, dus je probeert minder Diesel te krijgen en dan wordt het proces wat duurder. Er is dus ook minder totaal productie, vanwege mindere vraag, en dus is benzine wat duurder. Daarboven ip uiteraard de extreme milieubelastingen en de bijdrage aan de WAO pensioenen en dergelijke in Nederland en dan kost een litertje peut nogal wat.