NUjijStats voor P_Kirchhoff

11,621

Respect

Respect/dag 5.94
Respect/reactie 5.36

2,168

Reacties

Reacties/dag 1.11
Meeste reacties op 1 dag 21
Gestart op 07-02-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 28-11-2022 19:29 op
Had BNNVARA niet beter het onderzoek kunnen afwachten? Nu excuses aanbieden komt naar mij ongeloofwaardig over. De HR afdeling, de OR, de ARBO artsen waren allemaal op de hoogte. Niemand stak een poot uit. Het hoge ziekteverzuim had ook gevolgen voor de premie die het UWV in rekening brengt. Alles werd geaccepteerd om het gouden kalf maar niet te verliezen. De VARA stond al bekend vanwege slecht omgaan met medewerkers. Dit zal niemand die op de hoogte is van Gooise toestanden verbazen. MvN kreeg de gelegenheid. De rest keek zwijgend toe en ondernam niets.

0 respect 28-11-2022 19:21 op
Dat is een slechte schatting. 15 jaar tegen gemiddeld 500.000 euro levert 7,5 miljoen op. Met een handige financiële constructie heeft hij daar zeker 6 miljoen euro aan overgehouden. Daarnaast heeft hij nog geprofiteerd van de produktiekosten die zijn bv in rekening heeft gebracht.

16 respect 27-11-2022 21:52 op
De schade in de EU is aanzienlijk kleiner dan de teruggang in het VK. Onze inflatie hoort bij de hoogste in de EU. Alleen in het VK is de inflatie nog hoger. Het VK gaat een lange recessie tegemoet. Die recessie is structureel. Ook Nederland zit in een recessie. Die is binnen een jaar voorbij. Dat is het verschil met het VK.

35 respect 27-11-2022 20:02 op
"I told you so" Dit is toch geen nieuws voor de Britten. Dit was toch al lang bekend. Vertrek uit de EU kost de Britten heel veel geld. Het enige wat ze er wijzer van worden is dat ze de deur voor werknemers uit andere lidstaten dicht kunnen houden. Dat hebben ze nu gemerkt: te weinig chauffeurs voor oa tanktransporten, geen mensen meer om de oogst binnen te halen, geen werknemers meer voor slachterijen. Export is ingezakt, kleine bedrijven doen geen moeite meer om te exporteren, veel te gecompliceerd. Britse pond in elkaar gezakt waardoor import duurder wordt. De economie staat 15% onder het peil voor de Brexit. Een geweldig resultaat.

31 respect 27-11-2022 13:19 op
Gelukkig voor de emoe is er iemand met kennis van zaken die de vogel weet te vangen. Hulde voor meneer Duurland die geholpen heeft de vogel een veilige plek te geven. Waarom zoveel kritiek op de mensen van de dierenambulance? Het zijn vrijwilligers die doen wat ze kunnen om dieren te redden.

8 respect 26-11-2022 20:36 op
Voor Pavel en zijn gezin hoop ik dat er snel duidelijkheid komt over hun verblijfsstatus. Dan kunnen hij en zijn vrouw werken aan hun toekomst in Nederland. Langer wonen met drie mensen in een kamer vergt veel van hen. Hopelijk kan daar snel verandering in komen. Het is wreed door deze zinloze oorlog gescheiden te worden van je ouders. Ik mag hopen dat zij hen ooit nog terug zien.

7 respect 26-11-2022 10:50 op
De rijsttafel is helemaal geen Indisch gerecht of gebruik. De Indonesische rijsttafel is ontstaan bij de Nederlandse marine door koks die op woensdag de overgebleven gerechten combineerden tot een rijsttafel. Hij bestaat wel uit gerechten zoals die in Indonesië worden geserveerd. Wat een opwinding voor kliekjes dag.

0 respect 25-11-2022 18:50 op
103 dBA is voor watjes. Ik heb vele jaren in de muziekindustrie gewerkt met dagelijks 8-10 uur in een omgeving met 120 dBA. Heb op dit moment teruggang van de hoorkwaliteit die typisch is voor mijn leeftijd. De dBA norm is niet geschikt om de fysieke belasting van de geluidsdruk te meten.

10 respect 24-11-2022 18:47 op
Een op de zeven kinderen loopt bij jeugdzorg. Dat was voor het geweldige idee om te decentraliseren werd ingevoerd een op zevenentwintig. Die instroom moet rigoreus aangepakt worden.Het bestaat niet dat zoveel kinderen probleem gevallen zijn. Dan komt het moeilijkste deel van de aanpak. Decentralisatie heeft geleid tot een geldverslindende versnippering. Alleen al de verschillende administratieve systemen die er zijn kosten goud geld. Geef toe dat decentralisatie heeft geleid tot een toeloop van kinderen in de jeugdzorg die er niets te zoeken hebben. Organisaties die jeugdhulpverlenen zijn zelfsupporting. Zij zorgen wel voor de instroom van nieuwe kinderen. Het is hun business, die houden ze wel in stand. Terug naar het oude systeem, hoe pijnlijk dat ook is. Het gaat om kinderen niet om oude schoenen. Dit moet echt anders. zo kan het niet langer.

1 respect 23-11-2022 15:01 op
Het Belgische pensioen is een staatspensioen op basis van betaalde premie. Het is niet te vergelijken met de aanvullende bedrijfspensioenen die Nederland kent. Het staatspensioen wordt jaarlijks geïndexeerd aan de hand van de index die ieder jaar in België wordt vastgesteld. Mijn Belgische pensioen is in de tijd dat er in Nederland niet werd ge:indexeerd 16% gestegen. In België is de inflatie lager dan in Nederland. Gepensioneerden zijn in België beter af.

2 respect 23-11-2022 11:43 op
Deze verhoging, eindelijk na zoveel jaren niet indexeren, maakt de nieuwe pensioenwet overbodig. Doe als de Belgen pas het pensioen jaarlijks aan op basis van het indexcijfer dat België hanteert. Cumulatieve verhogingen zijn effektiever en behouden de koopkracht voor gepensioneerden en de mensen die pensioen opbouwen. Zijn de Belgen dit keer slimmer dan wij?

9 respect 22-11-2022 22:23 op
Misschien kan de EU ook eens een goedkeuring zien te krijgen voor de EU begroting. Dat lukt al een jaar of tien niet meer. Zou best aardig zijn wanneer er een accountant gevonden kan worden die zijn handtekening daar voor wil zetten.

6 respect 22-11-2022 08:54 op
Laten we Belgische nummerborden in Nederland verbieden, dan zijn we ook af van de bestuurders die nooit een rijles gevolgd hebben. Dan hebben we ook geen last meer van Belgen die bij regen hun mistachterlicht aanzetten. Lijkt me een uitstekend plan. Meteen invoeren graag.

3 respect 22-11-2022 08:48 op
U bent de succeslanden Bulgarije en Roemenië nog vergeten. De EU is het antwoord op alle problemen. Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb.

6 respect 22-11-2022 08:44 op
Wat is het probleem, Hoekse en Kabeljauwse twisten? Laat ze elkaar lekker te lijf gaan. Zolang er onlusten zijn kunnen ze geen lid van de EU worden. Dan houden we die onruststokers lekker buiten de poort. Dit blijven gebieden waar de onrust nooit zal verminderen. Dat is hun probleem, daar moet de EU zich niet mee bemoeien.

0 respect 21-11-2022 18:51 op
Ondanks het steeds verder uitpersen van onderaannemers, ondanks het verhogen van de tarieven maakt postnl verlies. In het buitenland maakt postnl gebruik van Eurodis veruit de slechtste pakketdienst die postnl kon vinden. Klanten lopen weg door de ellende die er ontstaat uit het zakendoen met Eurodis. Nog even en het eens zo degelijke postbedrijf verliest de laatste zakelijke klanten. Wat een prestatie om z'n bedrijf de afgrond in te helpen.

7 respect 21-11-2022 17:38 op
DWDD levenswerk? Toe maar dan heeft je leven weinig inhoud van Nieuwkerk. Je trekt zelf de deur dicht, heel verstandig. Het bespaart je de afgang dat BNN/VARA je er uit schopt. Ik hoop je nooit meer op de Nederlandse televisie te zien.

4 respect 20-11-2022 10:44 op
Dat heeft die "grote carrière" aan zichzelf te danken. Ik sluit niet uit dat deze excessen veroorzaakt zijn door een persoonlijkheidsstoornis. Dan moet je daar wat aan doen met hulp van deskundigen. Het is absurd dat dit kwaad 15 jaar kon voortduren. Heeft iemand een idee van de materiële schade die het gevolg is van dit exces? Heeft iemand een idee van de enorme impact die dit heeft gehad op tientallen medewerkers? Mensen hebben jarenlang de gevolgen moeten ondervinden. Sommigen zijn zelfs nu nog niet in staat goed te functioneren. Is het maken van een televisieprogramma die prijs waard, had dat programma niet gemaakt kunnen worden zonder dit wanstaltige optreden van de presentator en de eindredacteur?

1 respect 19-11-2022 19:05 op
Het is te hopen dat Frans Klein niet uitgenodigd wordt voor dat overleg. Hij heeft nog steeds niet door dat hij bijgedragen heeft aan de manier waarop MvN en de hoofdredactie zich konden misdragen.

10 respect 19-11-2022 17:03 op
KOZP provoceert en roept vervolgens dat hen het recht op demonstreren wordt ontnomen. Hun komst leidt in sommige gemeenten tot een confrontatie die door het gezag niet wordt afgewacht. Dan wordt aan KOZP aanhangers de toegang tot de gemeente ontzegd. Een volledig verantwoord besluit van de driehoek die waakt over de openbare orde. De rust in Staphorst gaat boven het recht op demonstratie.

16 respect 19-11-2022 16:48 op
Het understatement van het jaar: "MvN heeft niet iedereen een veilig en prettig gevoel kunnen geven" Hij beseft kennelijk nog steeds niet wat zijn gedrag bij medewerkers te weeg heeft gebracht. Burn out, de ziektewet in, totaal gebrek aan eigenwaarde na de manier waarop MvN te keer ging. Die man moet gewoon van het scherm verbannen worden. Hij is rijp voor een aantal stevige sessies bij een psychiater. Dit probleem is niet op te lossen met een goed gesprek met de VARA directie. Daarnaast mag de VARA directie ga nadenken over de arbeidsovereenkomsten van bepaalde duur met medewerkers op redacties van VARA programma's. Die maken de werknemer in sterke mate afhankelijk van de werkgever onder andere door clausules die kunnen leiden tot het betalen van schadevergoeding door de werknemer aan de VARA bij voortijdige beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

5 respect 19-11-2022 09:00 op
Niemand neemt verantwoordelijkeid, alles is toegestaan voor de kijkcijfers. De VARA bevestigt met dit ruim tien jaar aanslepende dossier haar reputatie als meest asociale werkgever in omroepland. Die reputatie had de VARA al in de jaren zeventig. Voor mensen die de VARA al wat langer volgen is het dossier van Nieuwkerk het sluitstuk van die ontwikkeling. ARBO artsen, personeelszaken hebben dit samen met de directie van de VARA mogelijk gemaakt. Doe nu eens flink, beëindig de zakelijk overeenkomst met van Nieuwkerk. Laat hem niet langer programma's presenteren. Dat geeft voor alle mensen die hij in zijn zegetocht naar hoge kijkcijfers beschadigd heeft een klein beetje genoegdoening. De schade laat zich niet compenseren, daarvoor is de schade te omvangrijk. Van Nieuwkerk heeft zijn zakken gevuld, hij redt zich wel.

0 respect 18-11-2022 20:15 op
Smaken verschillen.

5 respect 18-11-2022 17:42 op
Louis is een man van mijn hart. Straight, eerlijk zonder omwegen naar het WK. Nederland zou er veel beter voorstaan wanneer politici zich wat meer zouden opstellen als Louis van Gaal. Ik geniet altijd van zijn contacten met de pers. Louis gaat niets uit de weg en zegt precies waar het op staat. Ik gun hem van harte dat zijn laatste kunstje een goed resultaat heeft.

2 respect 18-11-2022 17:37 op
De reactie was te verwachten van de Russen. Wat niet door hen gemanipuleerd is deugt niet omdat het niet aan hun denkbeelden voldoet. Dat Hoekstra zich er nog druk om maakt. Heeft hij geen belangrijkere zaken die zijn aandacht vragen?