NUjijStats voor Panoramix

3,234

Respect

Respect/dag 13.04
Respect/reactie 3.49

926

Reacties

Reacties/dag 3.73
Meeste reacties op 1 dag 33
Gestart op 23-03-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

13 respect 25-11-2020 16:02 op
Baudet's manier van doen heeft wel wat weg van het gedrag van een verongelijkte kleuter, die zijn zin niet krijgt. "Als ik het niet mag, mag jij ook niet en dan maak ik het lekker kapot". En de volgende dag, als de boze bui gezakt is, moet het speeltje toch weer opdraven, gerepareerd worden en gaat alles weer door... Solide basis om een land te besturen, met zo'n leider. Waar doet het me nog meer aan denken.... een of andere politicus in de VS die de verkiezingen verloor en de winnaar botweg negeert...ook zo'n fijne man.

0 respect 24-11-2020 19:16 op
Nee hoor. Een medicijn tegen corona is uiterst welkom. Maar Musk zou het drie keer groter maken dan nodig, met achteruitkijkspiegel en de innemer het volkslied laten spelen met scheten als bedoelde bijwerking.

1 respect 24-11-2020 19:13 op
Jawel meneer Boomlang, uitstekende geluidsisolatie. Rijwind en bandengeruis maken op snelheid meer lawaai dan de motor, elecktrisch of niet.mijn auto gaat 1x per jaar voor onderhoud. Wordt gehaald en van binnen en van buiten schoon weer teruggebracht. Full selfdriving is geen autorijden. Neem dan een taxi.

0 respect 24-11-2020 19:08 op
Mmmpffff... een auto is een ding om in te rijden. De rest is marketing, om beeldschermgebruikers te lokken. En uiteindelijk om Musk's ruimtecapriolen te financieren met het geld van die investeerders.

0 respect 24-11-2020 19:04 op
Oh, die lui kopen aandelen omdat ze Musk zo'n leuke vent vinden? Enne.. een Tesla heeft niks met milieu te maken, overgedimensioneerd in alle opzichten, pure verspilling. Meer vermogen dan redelijk, heeft daardoor meer accu nodig, is daardoor zwaarder, etc.

1 respect 24-11-2020 18:23 op
Ja. Lexus GS450 De meest betrouwbare auto. Stiller dan een Tesla, zeker op snelheid. En hij heeft geen updates nodig voor allerlei futiliteiten. Geen stekker. Range 700km. Een auto om mee te reizen.

3 respect 24-11-2020 17:46 op
En dat is 'the ultimate goal' in het leven? Hebzucht financieren? Veel plezier...

4 respect 24-11-2020 17:37 op
Het is letterlijk wat een gek ervoor geeft. Een fatsoenlijke auto is het niet. Een vehilkel om gadgets te laden. Ik heb liever een echte auto waarin ik zelf comfortabel kan rijden dan een iPad op wielen (die soms afbreken...) met allerlei extra funkties die de bestuurder afleiden van het rijden. Aan de reakties van sommigen te zien zouden ze nog een tandenborstel kopen als er Tesla op stond. Met een auto heeft het weinig te maken, de kwaliteit van de 'auto' materialen is knudde, de bouwkwaliteit is knudde en de service is niet bestaand. Wie zo'n ding aanschaft is het slachtoffer van marketing en een misplaatst gevoel 'erbij te willen horen', je worct misbruikt om de dure megalomane hobbies van mr Musk te financieren.

9 respect 24-11-2020 16:20 op
Hoevelen hebben al die tijd al gezegd dat het de scholen zijn waar het fout gaat... en alsmaar weer moeten aanhoren dat dat beslist niet het geval is. Scholen zijn altijd al een b3smettingshaard geweext voor elk pestje. Verkoudheid, griep, buikgriep, waterpokken, ga maar door. Maar nee, niet voor covid, nee hoor. Alsjeblieft zeg... iedereen met kinderen weet dit vanaf het moment dat ze naar school gaan, of tegenwoordig zelfs de kinderopvang. Maar de nederlandse wetenschap bleef maar volhouden dat kinderen geen covid krijgen of verspreiden.

2 respect 24-11-2020 07:32 op
Krijg vandaag triple glas. Heb 32 zonnepanelen op mijn dak en het huis wordt verwarmd met een warmtepomp. Prima zo.

1 respect 23-11-2020 12:36 op
Hopen staat vrij. Maar aangezien het gros van de mensheid alleen maar terug wil naar 'normaal' kunt u het vergeten dat er wat dan ook geleerd is. Tenzij er keiharde dwang komt vanuit de overheid om substantiele maatregelen te nemen, zal er weinig tot niets veranderen. En die dwang komt er niet, want dat kost de politiek zieltjes. Alles wat tot op heden bereikt is aan verduurzaming wordt gedreven door - nog steeds - winstbejag. Behalve het kleine beetje dat door idealisten wordt gedaan en dat is een druppel op de steeds harder gloeiende plaat. Weinigen zijn bereid iets te doen als het geen geld oplevert. En als dat niet heel snel verandert gaan we doorzingend en feestend naar de filistijnen. Kijk naar het gedram om vuurwerk: duizenden tonnen, alleen al in dit kleine land, moeten en zullen volkomen nutteloos afgestoken blijven worden. Want 'traditie' is veeeel belangrijker dan het milieu en het klimaat. Echt, het interesseert bijna niemand ene moer of het klimaat uit de klauwen loopt.

2 respect 23-11-2020 09:37 op
Ja hoor! Vele huizen staan in de stutten, terwijl de bank gewoon de hypotheek blijft incasseren en de overheden hun huurwaardeforfait, WOZ belasting en alle daarop gebaseerde heffingen blijven opeisen. En dat gaat al heel wat jaren zo, zonder enige schaamte. Politieke commissies, overlegtafels en stuurgroepen verslinden miljoenen aan salarissen, maar de slachtoffers krijgen niks anders dan de ereschuld van Rutte.

2 respect 22-11-2020 16:39 op
Die korte piek bevat allerlei uitermate schadelijke rotzooi om die mooie kleurtjes te maken. En het zijn en blijven duizenden tonnen van die rotzooi. En van mij mag het per direct ophouden.

4 respect 22-11-2020 14:21 op
Onrustig, zeggen ze dan... Ben benieuwd wat ze zeggen als er doden of gewonden vallen. Puur terrorisme is het, niks anders. Ze zijn willens en wetens bezig met een offensief tegen degenen die ze, naar hun mening, dwars zitten met een vuurwerkverbod. En natuurlijk is er weer niemand aangehouden. Dat leert ze dat ze straffeloos hun gang kunnen gaan. En dat zal dan ook gebeuren. Met veel schade en veel gewonden. Omdat regels in dit land alleen bestaan voor degenen die zich eraan houden.

1 respect 22-11-2020 09:37 op
Aftreden gebeurt bij politici, waarvan de positie laakbaar of onhoudbaar is. Tot nu toe betrof het ambtenaren. Die wijzen naar de politiek, befehl ist befehl etc. Ze voelen zich niet verantwoordelijk.... en daarom blijven ze zitten.

14 respect 22-11-2020 09:31 op
De dames en heren politici houden keurig de hand boven elkaars hoofd. Vooral niet uit de school klappen en zo weinig mogelijk feitelijke antwoorden geven. "Daar heb ik geen herinneringen aan...." De vuile was buiten hangen doen ze niet. Wat ze echt van elkaar weten komt nog wel ter sprake bij andere gelegenheden, kabinetsformaties en gewenste ministersposten. Beloftes van politici betekenen niets dan gebakken lucht. De uitvoering geven ze uit handen, liefst samen met de verantwoordelijkheid. En een poosje later zijn ze alles vergeten, behalve als het een succes wordt, dan wordt dat luid en duidelijk op het eigen conto geschreven. De gaswinningsproblematiek is het klinkende voorbeeld. Een nog veel grotere schadepost voor nog veel meer mensen. De ene belofte na de andere, commissies en overlegtafels worden opgetuigd en weer afgebroken. Miljoenen hebben die gekost. En de burger ziet de schade met de scheuren oplopen. En nu de winning gestaakt wordt, verdwijnt de urgentie. En de politiek

2 respect 21-11-2020 18:13 op
Nee, geen interesse. Op het moment dat je geld nodig hebt staat hij natuurlijk lager dan waarvoor je ze gekocht hebt. En dan mag je wachten tot hij misschien weer meer waard wordt. Geen behoefte aan. Het is net wat een gek ervoor geeft. Momenteel is er teveel geld in omloop en dat loopt naar allerlei afvoerputjes, zoals aandelen en dit soort bagger. Op het moment dat de bubble barst ben je blut.

5 respect 19-11-2020 15:50 op
Hypocriet van de Noren. Geld verdienen gaat voor natuur- en klimaatbescherming. Nog gauw even cashen voor het niet meer nodig is. Net als Trump. Goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar denken...

6 respect 19-11-2020 15:47 op
Serieus? Het heeft al jaren niet meer gevroren.... wie verwacht dat dat deze 'winter' wel gaat gebeuren heeft niet erg opgelet de afgelopen jaren.

1 respect 19-11-2020 15:45 op
Ben nu al benieuwd naar de enquete over de gaswinning.... eens kijken hoe die roetveegpiet wordt rondgespeeld. Daar gaan nog veel grotere bedragen rond, al werd men daar niet van fraude beschuldigd. Daar werd men gewoon afgepoeierd. En de gaswinner werd de roetveegpiet toegespeeld, terwijl de staat opdrachtgever was en is van iedere gewonnen kuub gas en ook de enige afnemer.

11 respect 19-11-2020 09:26 op
...zei de bank, die haar tarieven maar vast verhoogde en "en/of" rekeninghouders met maar 1 betaalpas toch extra laten dokken. Want ze hebben recht op steeds meer winst. Zij wel.

7 respect 18-11-2020 16:28 op
Het kabinet beweert verduurzaming hoog in het vaandel te hebben staan. Het "in de lucht houden" van KLM staat daar haaks op. Gebruik dat geld liever om die verduurzaming beter op gang te krijgen. Als de KLM geld nodig heeft gaan ze maar naar de bank of hun aandeelhouders. Niet de belastingbetaler. De staat had sowieso nooit aandelen moeten kopen.

1 respect 18-11-2020 09:37 op
Als wat u zegt klopt, zal dat wellicht aantonen dat scholen inderdaad de grootste verspreider zijn van het virus. En schoolkinderen vaak asymptomatisch zijn, maar het virus wel naar het onbeschermde thuisfront brengen.

9 respect 18-11-2020 09:27 op
Omdat we een prijs in de postcodeloterij gewonnen hadden voor vegan producten bij Albert Heyn hebben we het maar eens geprobeerd... De 'kip stuckjes' waren eetbaar maar leken niet op kip. De 'roockworst' was eigenlijk gewoon slecht. Die hoef ik niet meer. Een kipfilet-achtig lapje was nou ook niet om enthousiast van te worden.... Mijn persooonlijke mening: laat maar. Ik eet nog liever geen vlees dan dit namaakspul, waarbij je je ook nog moet afvragen wat er voor chemische zooi in zit om het qua smak en textuur op vlees te laten lijken.

34 respect 18-11-2020 09:17 op
Idioot plan. Testen zonder dat je enige klachten hebt is van de gekke. Het kost een hoop geld, produceert bergen afval en verspilt talloze manuren die nuttiger besteed kunnen worden. Zodra iemand aan corona gerelateerde klachten heeft is testen zinnig. Maar dit is geen virusbestrijding meer, maar politiek. Slechte politiek.