NUjijStats voor PietCarlos

11,030

Respect

Respect/dag 5.48
Respect/reactie 6.1

1,807

Reacties

Reacties/dag 0.9
Meeste reacties op 1 dag 21
Gestart op 10-01-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 30-11-2022 07:28 op
Mensen die dromen van lagere prijzen moet ik helaas teleurstellen. Gaat voorlopig niet gebeuren. En dat heeft niet alleen met de kosten te maken. Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar modellen om produkten veel duurder te maken. Vaak heeft dit niets te maken met kwaliteit maar met wat u bereid bent te betalen. Gewoon hoog inzetten. Magnum, chocomel veel frisdranken en red Bull, apple en sneakers zijn enkele voorbeelden. De marketing en het imago is dan veel belangrijker dan het produkt. Voor veel producten is dit een stuk lastiger te realiseren. Wat is nou het imago van heel veel van onze boodschappen? Hier en daar een biologisch stempel of een fair trade sticker, maar voor veel producten is het wat lastiger om een hogere prijs te verdedigen. Dan is er inflatie. Waar de kleine onderneming zijn marges ziet verdampen grijpen de Unilevers om ons heen de kans voor flinke prijsverhogingen. 5 miljard extra winst per kwartaal is het resultaat.

0 respect 29-11-2022 12:49 op
Nou nou nou.... Beste spits van Nederland allertijden hoor je mij zeker niet zeggen. Maar hem zo afkraken als hierboven gebeurt slaat inderdaad nergens op.

0 respect 29-11-2022 12:48 op
We leggen het maar weer eens uit. Heeft u wel eens gevoetbald? Heeft u daarbij een periode meegemaakt dat u even niet voetbalde. Merkte u dat toen u weer ging spelen dat u de bal steeds net te hard of te zacht speelde. Net niet de automatismen erin had die nodig zijn voor het verfijnde spel. Kijk dat noemen we balgevoel. Dat is best belangrijk. Dat krijg je weer scherp door weer te spelen en ritme op te doen. Dat kan heel snel gaan een of twee wedstrijden kunnen het verschil maken. Uw mening over Depay is duidelijk, het is echter niet heel slim om de kwaliteit van een speler af te.meten aan us gevoel voor die speler. Niet super handig.

0 respect 29-11-2022 12:43 op
Even kijken. Marco van Basten. Niet veel gepresteerd in de periode voor het EK... En toen.. moet ik nog meer voorbeelden geven. Begrijpt u er nog wel iets van?

0 respect 29-11-2022 08:27 op
Het probleem van Oranje is niet dat die jongens plotseling niet meer kunnen voetballen. Van Gaal speelt gewoon hoog spel en zal verliezen. Waarschijnlijk niet vandaag, maar wel roemloos. Balletje afgeven naar de zijkant. Het probleem is dat voetbal op niveau met systemen en patronen werkt. Blindelings. Wanneer een speler op een van de vleugels de achterlijn haalt weet dcrest van het veld direct welke positie ze moeten kiezen en waar de bal zal komen. De voorzet wordt vrijwel zonder te kijken geplaatst en je weet waar je aan toe bent. Een systeem in laten slijten kost tijd en die was niet voor handen, althans niet genoeg om er voldoende automatismen van te maken. Ik geloof heilig in systemen in de sport maar systemen in dienst van de spelers en niet andersom. Dit systeem werkt oranje alleen maar tegen. Wanneer je voetballend niet op automatismen terug kunt vallen raak je heel veel kwijt en speel je eerder om niet te verliezen. Dat is een uitstekende instelling om te verliezen.

3 respect 29-11-2022 08:17 op
Een kans bereken je door mogelijke scenarios te beoordelen. Dat zijn vooruitzichten waarop je een kans bepaald. Wanneer jij dus bepaald hoe groot de kans is dat ze vandaag terug vliegen, een kans die hij zeer groot inschat, dan heb jij je schuldig gemaakt aan vooruitzichten waar jij je juist tegen afzet.

0 respect 27-11-2022 09:59 op
Ach ja. Dat is natuurlijk de basis houding om er niets aan te doen. We leven met de illusie dat we echt iets aan klimaatverandering willen doen. En stappen vervolgens in het volgende vliegtuig nadat wij onze voorrad uit de koelkast in de prullenbak hebben gemikt en er berg onnodig spul hebben aangeschaft voor op vakantie. Het is al lang geen kunnen meer. Het is willen.

0 respect 27-11-2022 09:51 op
Allicht dat u die afspraak voor mij kunt regelen. Maar begrijp ik goed dat volgens uw wereldbeeld de NAVO de grote agressor is en landen als NK en Rusland slechts slechtoffer?

0 respect 27-11-2022 09:49 op
Wanneer je het woord kunnen vervangt voor het woord willen skuit ik me helemaal bij u aan.

4 respect 27-11-2022 09:15 op
Ik stel nergens een wereld voor zonder kernwapens. Maar denk je niet dat er nu genoeg zijn en dat we het geld beter kunnen uitgeven aan dingen die de wereld een beetje beter kunnen maken in plaats van vernietigen?

45 respect 27-11-2022 08:55 op
Hoog ontwikkelde werelden kunnen niet blijven bestaan omdat ze uiteindelijk zichzelf vernietigen. Er zijn mensen die hierin geloven en als we naar de wereld kijken mogen we ons echt achter de oren krabben. Een steeds kleiner aantal mensen heeft steedsl meer macht en de mogelijkheid om ongestraft de meest verschrikkelijke dingen te doen om vervolgens door hun volk gezien te worden als sterke leiders. De problemen met het klimaat zijn al meer dan een halve eeuw bekend. In die tijd hebben we duizenden keren meer uitgegeven aan (massa vernietigings) wapens dan aan het leefbaar houden van deze planeet. Toch roepen deze veelal narcistische mannetjes dat onze veiligheid en vrede hun voornaamste motivatie is. We leven met de illusie dat er ooit een einde is gekomen aan de wapenwedloop. Dat is niet waar. Korea wil de meeste, Rusland heeft de grootste, Amerika heeft de meest precieze. Het gaat maar door. Machtswellust is verslavend. Hoe lang nog.

3 respect 26-11-2022 19:29 op
Okay ik besluit excuses aan te bieden en het verleden op die manier te erkennen. Dit is natuurlijk volkomen terecht en hopelijk een signaal in de strijd tegen de slavernij die momenteel nog in de wereld bestaat. Maar! En dan een hele grote MAAR! Ik bepaal zelf wanneer ik dat doe. Als Suriname daar niet klaar voor is dan zal Suriname er nooit klaar voor zijn. Ik bepaal hoe, waar, wanneer en door wie ik de excuses laat aanbieden. Accepteer je ze niet, prima. Het is geen abonnement, het is een eenmalige actie. Zeker wanneer de andere landen het wel accepteren. Suriname zou er verstandig aan doen om na jarenlang strijden en gesprekken dit gebaar grootmoedig te accepteren. En dat zegt in Suriname geboren Nederlander.

1 respect 26-11-2022 10:56 op
Volgende ronde Nederland Engeland of Nederland Amerika en dan naar huis?

0 respect 25-11-2022 07:59 op
Als iets mij ergert kijk ik niet

0 respect 25-11-2022 07:59 op
Simpel ingewikkeld natuurlijk. Maar een speler blijven veroordelen op zijn verleden terwijl hij gisteren letterlijk bij elk balcontact onderuit werd geschopt is erg simpel.

1 respect 24-11-2022 08:01 op
Met zn allen over de spelers van Oranje of de knvb vallen met het wijzende vingertje is in feite een spelletje navelstaren van het hoogste niveau. Iedereen bepaald zelf welke sanctie acceptabel is en die jongens zijn daar met een ander doel. Wat de criticasters niet begrijpen is dat elk statement aan kracht wint wanneer het massaal wordt herhaald. Alle genoemde organisaties en personen in dit artikel missen een voor de hand liggende oproep. Doe een oproep aan oranje om de actie van Duitsland te kopiëren en roep andere landen op hetzelfde te doen. Dan ontstaat een beweging en eenduidigheid. Het is makkelijker om verwijten te maken omdat je in je emoties zit, dat snap ik. Maar pak deze kans. Dat is zinvol. Ga niet ijdeltuiten en zelf iets bedenken waarmee het aan kracht inboet.

4 respect 24-11-2022 07:55 op
De Japanners hadden de ballen om van Duitsland te winnen. Hoogtepunt tot nu toe.

0 respect 23-11-2022 21:20 op
En zo is het maar net

16 respect 23-11-2022 19:57 op
Vlak voor de start van het WK werden hier de kansen van het NL elftal besproken en waren er mensen van mening dat wanneer je geen kans hebt om te winnen je sowieso niet moet gaan. Japan en Saoedi Arabië hebben in slechts een paar dagen WK duidelijk gemaakt waarom het juist wel zinvolle is om te gaan en te strijden voor wat je waard bent. Dat maakt sport zo mooi. De vorm van de dag, je tegenstander overompelen, een winnende strategie bedenken en geloven in je eigen kansen en mogelijkheden. Daar zouden deze mensen heel veel van kunnen leren. Daarom verdient elk land hier aanwezig de veroverde plek op het WK. Het is triest dat quasi critici dit niet begrijpen en totaal geen begrip hebben van wat sport daadwerkelijk is. Dit is prachtig. De schoonheid van sport en daarmee zijn er nu al favorieten die een hele spannende eerste ronde voor zich hebben. Je kunt torenhoog favoriet zijn, maar je moet het maar waarmaken.

1 respect 22-11-2022 07:55 op
Goed punt Er zijn verschillende fasen. Zodra dit gedrag begint moet je direct je grens aangeven. Dit moet je steeds blijven doen. Heb je dit niet gedaan dan is het heel lastig om het nog voor elkaar te krijgen omdat je je geïntimideerd voelt. Toch is een kort en bondig "nu is het genoeg" moment vaak nog haalbaar. Opstaan en uitspreken dat we zo niet productief met elkaar omgaan kan helpen op een afdeling. In een later stadium zijn gesprekken met mediator raadzaam. Besef wel dat het vooral voor jezelf moet bevestigen dat je niet gek bent. Je herstel en geluk zul je sneller vinden bij een andere werkgever.

5 respect 20-11-2022 10:05 op
Dit verhaal onderstreept in feite de bewuste actie van infantino om oogkleppen op te doen om zij eigen falende beleid openlijk te kunnen negeren. Vooral zijn uithaal naar Europese is schandelijk. Vrijwel in elke discussie is het allerslechtste tegenargument, vingerwijzen naar anderen die ook fouten hebben gemaakt. Intimidatie door de politie is nooit prettig en zeker in een land waar ze het woord mensenrechten niet eens weten te spellen kun je maar beter oppassen. Foto's direct versturen is dan ook geen overbodige luxe. Wanneer je als land een toernooi organiseert dat voor iedereen bedoeldis dan moet je ook daadwerkelijk open staan voor de hele wereld. Goed ik heb me jongeren gewerkt en ken er genoeg die ook in Nederland regelmatig zonder reden door de politie worden geïntimideerd en die hier vrijwel geen club binnen komen, maar dat betekent niet dat je niks mag zeggen over Qatar. Het is de Fifa zelfs die toestaat dat dit het dodelijkste wk ooit is geworden.

2 respect 19-11-2022 10:43 op
We maken het wel ingewikkeld in Nederland. We hebben een generatie opgevoed die vooral het idee heeft heel veel rechten te hebben en.alles en iedereen moet zich daar maar aan aanpassen. Sprak een maand geleden nog met een moeder die aangaf dat haar 21 jarige zoon van mening was dat zij voor hem.moedt zorgen en andere zou hij naar de rechter stappen, zij was immers verantwoordelijk voor hem. Tegelijkertijd weigert hij al 4 jaar naar school te gaan en is meer dan 20 uur werken niets voor hem. Hij heeft dan ook de baantjes voor het kiezen en hij vindt dat dat geld wat hij daarmee verdient voor hem is want zijn ouders moeten hem immers verzorgen. Natuurlijk moest hij aan het eind van die gesprekken op zoek naar een kamer en is hij nu plotseling flink aan het solliciteren voor fulltime werk. Als deze generatie het te makkelijk heeft hoe kunnen ze straks dan omgaan met teleurstellingen die sowieso op handen zijn.

2 respect 19-11-2022 10:35 op
De speelstijl van dit team borduurt te veel voort op het oude succes. Nederland speelt vooral technisch verfijnd. Dat vraagt vele uren en heel goed op elkaar ingespeeld zijn. Je moet elkaar blind kunnen vinden. Dan de snelheid hoog houden. Tegen fysieke tegenstanders kun je je dan geen foutjes permitteren. En als je terug kijkt wat zie je dan juist veel? Juist. Zonder die foutjes is er veel te winnen.b

2 respect 19-11-2022 08:15 op
En zelfs als hij erop wordt geattendeerd stoïcijns doorgaat en toch niet leest. Heeft ook wel iets toch? Iets zieligs.

1 respect 18-11-2022 18:57 op
Goed het is geen aansprekende naam dat Bahrein, waarvan de redactie het tot het allerlaatste moment spannend houdt om te onthullen wie de tegenstander van Servië is. Maar desalniettemin laast Tadic zien dat het systeem waarin je speelt zo bepalend is voor het wel of niet uitblinken van een speler. Dit jaar wordt hij regelmatig op de korrel genomen door quasi sport critici, maar hij kan echt nog steeds voetballen. Echter Schreuder is niet in staat om welke speler bij Ajax dan ook in zijn kracht te zetten. Dat is niet anders met Lieke Martens of Ronaldo en zo kan ik nog meer namen noemen. Er zijn maar weinig spelers die echt in heel verschillende rollen een topprestatie kunnen neerzetten, ik denk aan Messi, maar ook zeker Frenkie. Wanneer ulke spelers niet in hun kracht worden gezet loopt het snel spaak en roept iedereen elkaar na dat die bewuste speler het niet meer kan. Meestal is echter het systeem waarmee gespeeld wordt gewoon niet geschikt voor de spelers die het moeten uitvoeren.