NUjijStats voor R3hab_

8,037

Respect

Respect/dag 25.68
Respect/reactie 6.12

1,313

Reacties

Reacties/dag 4.19
Meeste reacties op 1 dag 21
Gestart op 18-03-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 25-01-2022 12:10 op
Meer privacy verbetert voor elke burger die huidige orde. Enkel voor diensten zoals de NSA en buitenlandse tegenhangers ervan willen het recht op privacy zoveel mogelijk afbreken (en doen dat ook). Die gevestigde orde is niet 100% zuiver en geweldig, dus dit soort apps bieden veel verbetering. Maar als jouw ideaalbeeld een politiestaat is kan je altijd naar landen die al zover zijn natuurlijk.

6 respect 25-01-2022 11:28 op
Leuk hoe Telegram opeens overal in een slecht daglicht gezet wordt, “toevallig” omdat overheden je niet zomaar kunnen afluisteren erop (in tegenstelling tot alles wat van FB is). Als het te anoniem is en de huidige orde in gevaar brengt wordt het meteen zwartgemaakt en verboden. Zie je met wel meer nieuwe technologie, zie bijvoorbeeld crypto.

7 respect 25-01-2022 08:52 op
Bijzonder dat jij dit allemaal weet zonder er te wonen. Maar “eigen onderzoek” op LinkedIn is het bewijs natuurlijk. En nee, LinkedIn zeggen geeft je verhaal niet meer geloofwaardigheid dan als je Facebook had gezegd. Dat je de VS vrij noemt en claimt dat ze wettelijk goed beschermd zijn is helemaal grappig. Amerikanen zijn zo vrij dat ze erg weinig wetten kennen die burgers beschermen. Werkgevers kunnen doen wat ze willen en heb je geen geld voor zorgverzekering, dan ben je vrij om op straat te creperen. Het alternatief is jezelf tonnen in de schuld steken als je wel van zorg gebruik maakt. De overheid luistert ze ook nog eens massaal af zonder enige verantwoording af te moeten leggen, wat een vrijheid!

15 respect 24-01-2022 18:08 op
Er zijn ook meer stratenmakers, vuilnismannen en IT’ers die Johan heten dan vrouwen die zulke beroepen uitoefenen. Gaan die vrouwen daar dan ook om zeuren? Of gaat het enkel om topposities die zelfs voor de meeste mannen onmogelijk uit te voeren zijn? Vrouwen werken nou eenmaal veel vaker parttime. Niet erg, maar logisch dat je dan niet next in line bent als er een nieuwe CEO of topmanager gezocht wordt. Vaak zijn dat banen van 50-60+ uur per week werken, zelfs de meeste mannen zouden daar vriendelijk voor bedanken.

49 respect 23-01-2022 14:06 op
Blijft toch hilarisch, na 4 afleveringen nog steeds mensen die echt even moeten melden dat ze niet kijken. Zijn dat nou diezelfde mensen die onder artikelen over Apple zeggen dat ze geen iPhone hebben, onder een artikel over Mercedes dat ze in een Fiat Punto rijden en bij berichten over Corona dat ze zelf nooit Corona hebben gehad? Uiteraard om vervolgens wel kritiek te hebben en alles wat in het artikel benoemd wordt af te kraken. Blijkbaar zijn de mensen met de minste kennis altijd degenen die denken het meeste te weten.

3 respect 23-01-2022 10:41 op
Gedachten zijn niet strafbaar. Hoezo heb je er moeite mee in deze discussie? Is het zo moeilijk om gedachten te scheiden van daadwerkelijk tot actie overgaan? Als dat zo is (zoals hier ook bij the voice gebeurde) heb je een serieus probleem en kan je beter hulp zoeken. Iedereen kan vinden dat een ander er goed uit ziet. Als dat niet wederzijds is is het klaar. En in een werk situatie is het meestal sowieso beter je gedachten voor je te houden. Lijkt me niet heel lastig toch?

3 respect 15-11-2021 10:05 op
Waarom dan geen klasse boven de €1000 voor de S21 Ultra of iPhone 13 Pro (Max). Er wordt duidelijk beschreven dat eigenlijk alles aan die toestellen beter is, wat logisch is gezien de hogere prijs. Met de high end toestellen (en bijbehorende prijzen) van tegenwoordig mag je die ook wel extra uitlichten. Iemand die een S21 Ultra of iPhone 13 Pro koopt zal niet zo snel voor een normale S21+ of iPhone 13 gaan.

8 respect 15-11-2021 09:55 op
Dat is knap, een iPhone 8 pro heeft nooit bestaan.

3 respect 11-11-2021 15:36 op
Begrijpend lezen is geen vaardigheid die de haters hier beheersen zo te zien. Dit is een optie die ouders kunnen inschakelen voor hun kinderen. Net als bijvoorbeeld beperking van app gebruik en schermtijd is dit een extra optie voor ouders. Niks gezeur over AVG etc. en het zogenaamd vastleggen van iedereen leeftijd. Sowieso vrij hypocriet als het door jou zo geliefde Google zowat elke privacyregel al jaren negeert. Maar goed, dit is wat je krijgt als je enkel de titel leest en dan meteen naar de reacties gaat om ongerelateerde haat te verspreiden.

1 respect 10-11-2021 09:53 op
Waar doel je dan op? App developers betalen op Android net zo goed commissie. Geen verschil dus. Daarnaast is al vaak genoeg bewezen dat er genoeg malafide apps in de playstore te vinden zijn, en apps die buiten toezicht van Google vallen zijn al helemaal een risico. Dat je ze zelf nooit tegen bent gekomen is geen bewijs of argument. Daarbij, als je toch alles via de playstore kan kopen, waarom moet er dan een optie zijn voor betalingen via andere partijen?

4 respect 10-11-2021 09:01 op
Dat er een platform beschikbaar gesteld wordt is toch added value? Zeker met het enorme aantal gebruikers op iOS, die ook nog de meeste winst opleveren. De enige reden dat sommige apps duurder zijn op iOS, is dat app developers daar zelf voor kiezen. Google rekent dezelfde commissies in de playstore, maar daar zijn gebruikers minder snel bereid te betalen (of hebben gewoon minder geld om het te betalen). Voor gebruikers gaat dit ook geen betere ervaring geven. Abonnementen en aankopen moet je dan overal los gaan kopen ipv via een centrale plek (de AppStore). Dat maakt het er niet overzichtelijker op. Oplichters wordt het nu ook een stuk makkelijker gemaakt door je om te leiden naar bijvoorbeeld malafide pagina’s om te betalen. Je moet er nu maar vanuit gaan dat apps je betaal gegevens niet misbruiken of laten uitlekken.

4 respect 09-11-2021 17:57 op
Succes met in veel landen ergens komen met de trein. Wat heeft dit te maken met naar die landen reizen? Mensen in die landen hebben ook een auto nodig hoor.

4 respect 09-11-2021 17:01 op
Dus waar wil jij die grondstoffen vandaan toveren dan? Er zijn naast elektrisch opties zoals waterstof, maar de huidige accu’s zijn zeker geen permanente oplossing. Dat naast het feit dat elk land dan een laadpalen netwerk moet hebben aangelegd. Misschien dat jij nooit in het buitenland komt, maar ik kan je vertellen dat Nederland voorop loopt daarin. In de meeste landen is nergens buiten een paar grote steden een laadpaal te bekennen.

11 respect 09-11-2021 13:01 op
In 2030 elke auto die geproduceerd wordt elektrisch maken kan helemaal niet. Berekeningen laten nu al zien dat als alleen Tesla aan zijn productieplannen zou willen voldoen, er te weinig grondstoffen voor accu’s over blijven. 9 jaar is lang niet genoeg om voor dat probleem een oplossing te vinden. Niet dat dat deze groene extremisten iets boeit natuurlijk, waar het allemaal vandaan moet komen is niet hun probleem. Kernenergie hebben ze ook al succesvol de nek omgedraaid waardoor we nu met ‘groene’ alternatieven zoals biomassa zitten.

26 respect 08-11-2021 21:36 op
Welke verantwoordelijkheid? Deze mensen worden letterlijk naar Europa gevolgen door Wit Rusland om ze vervolgens hierheen te sturen. Dit zijn niet alleen Afghanen, maar allerlei mensen die hier helemaal niks te zoeken hebben. In het verleden is er een puinhoop van gemaakt ja. Nu hebben ze het zelf een grote puinhoop laten worden door de Taliban geen strobreed in de weg te leggen. Wij hoeven hier niet heel het Midden Oosten op te gaan vangen.

13 respect 08-11-2021 21:26 op
En wat voor muziek luister jij dan zoal? Daar kunnen we vast ook wel een stoornis en psychisch hulptraject aan koppelen.

2 respect 08-11-2021 17:22 op
Verouderd apparaat? iPhones en iPads gaan makkelijk 5 jaar mee, iPads zelfs een stuk langer nog. En nee, die worden daar niet trager van. Dat verhaaltje over de iPhone 6 is wel oud ondertussen. Daar is Samsung trouwens ook gewoon voor beboet, maar goed. Je zou je ook eens bij de feiten houden hè, dat is teveel gevraagd.

3 respect 08-11-2021 13:00 op
Onzin, bij de meeste Android telefoons en zeker tablets mag je van geluk spreken met 2 jaar updates. En jouw Sony kreeg ook echt niet 5 jaar lang de nieuwste Android updates. Hooguit wat veiligheids patches. Enkel een paar grote merken zoals Samsung geven nu iets langer updates maar nog steeds niet in de buurt van wat Apple je geeft. Complete onzin dus met z’n betere ondersteuning en service. Ben benieuwd bij hoeveel bedrijven je producten gratis vervangen krijgt na de garantieperiode ook.

5 respect 08-11-2021 09:05 op
Die dooddoener over de ondergang van Apple horen we nu al jaren. En dan kijk je naar de cijfers en blijkt dat ze jaar na jaar steeds beter verkopen. Blijf maar lekker hopen dus. Daarnaast ben ik benieuwd wat jij met ondersteuning bedoelt. Dat kan in ieder geval niet op software gebied zijn. De gemiddelde Android telefoon of tablet krijgt na maximaal 2 jaar al geen OS updates meer. Geweldig hoor, zit je binnen no time met een apparaat wat half waardeloos is.

2 respect 06-11-2021 10:25 op
Natuurlijk niet. Dat zit allemaal dichtgetimmerd in contracten, als hij geheimen deelt en ze komen erachter kan hij de rest van zijn leven werken om de boete af te betalen.

6 respect 04-11-2021 19:55 op
En dit artikel is goed nieuws voor de Apple haters zo te zien. Overigens erg fijn voor de mensen waarbij in-ear niet past of niet fijn zit. Zo heb je toch nog een soort hybride versie tussen de normale AirPods en de Pro’s. Persoonlijk hoop ik dat in-ear wel blijft op de Pro’s vanwege de fijne pasvorm en goede afsluiting. Noise cancellation werkt er perfect op.

10 respect 04-11-2021 19:27 op
Dat heeft de VS helemaal niet aangekondigd. Ze gaan alleen niet meer in het buitenland investeren in fossiele brandstoffen. Dat zegt echter niks, de grootste investeringen komen van private bedrijven die gewoon doorgaan ermee. Die onrealistische en optimistische artikelen kan je met een korreltje zout nemen. We gaan de komende decennia niet van fossiel af. Naast dat het voor veel landen onmogelijk is, zijn de belangen te groot. En verhoging van productie heeft alleen maar lagere prijzen tot gevolg, geen hogere. Kijk verder dan Nederland, in de meeste landen is brandstof helemaal niet zo duur. De overheid naait je hier gewoon met accijns.

8 respect 04-11-2021 14:27 op
Iedereen die verontwaardigd is dat Nederland niet meedoet mag zelf even komen met alternatieven voor fossiele brandstoffen. En dan graag die we binnen 20 jaar op zo’n schaal kunnen inzetten dat we geen fossiele brandstoffen meer nodig hebben. Die opties liggen ook allemaal in het buitenland, en zijn nog duurder dan wat we nu hebben. Succes met de energierekening betalen als die nu al te hoog is voor een grote groep. Dat je investeert in fossiel betekent niet dat je tegelijkertijd niet in duurzaam kan investeren. Dat is echter een geleidelijk proces. In tegenstelling tot de landen die hieraan meedoen heeft Nederland geen alternatieven op dit moment. Kernenergie is door dat zelfde groepje schreeuwers tientallen jaren geleden al de nek omgedraaid. Dat is dus ook geen optie voor korte termijn.

8 respect 04-11-2021 07:46 op
Als ontwikkelaar zal je toch ook wel begrijpen dat dat allerlei veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Die zijn er nu al in zo’n oude OS die geen updates meer krijgt. Combineer dat met een app die geen updates krijgt en het is een kwestie van tijd tot dat mis gaat. Daarnaast blijft het alsnog geld kosten om zo’n versie te onderhouden, je kan er niet nooit meer naar omkijken. Waarom zou je zoveel tijd en geld verspillen aan een versie die een handjevol mensen nog zouden gebruiken?

6 respect 03-11-2021 17:16 op
Mooi zo. Veel landen hebben goede alternatieven, Nederland heeft dat niet. We zijn voor een groot deel afhankelijk van fossiele brandstoffen vanuit het buitenland, en de komende 20 jaar gaan we niet opeens over op alleen maar milieuvriendelijke alternatieven. Dat kost gewoon veel tijd (en geld). Daarnaast heb je ook te maken met de wil van burgers om zo snel te veranderen. Kijk maar de energieprijzen nu, willen we dat die nog meer stijgen? Ik snap sowieso niet waarom Nederland zogenaamd koploper zou moeten zijn. We hebben zowat geen impact op het wereldwijde klimaat en niemand kijkt naar ons als voorbeeld. Dat in tegenstelling tot het VK of de VS bijvoorbeeld.