NUjijStats voor R3hab_

13,145

Respect

Respect/dag 11.62
Respect/reactie 7.38

1,782

Reacties

Reacties/dag 1.58
Meeste reacties op 1 dag 21
Gestart op 18-03-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

18 respect 21-09-2022 10:40 op
Want de linkse manier zou goed werken wil je zeggen? Alsof daar ooit concrete plannen uit komen. Dankzij de linkse invloed is kernenergie bijvoorbeeld jaren lang tegengehouden. Was dat niet zo geweest dan hadden we nu veel minder problemen met energie. Zelfs met rechts beleid (hoewel je daar niet echt van kan spreken met D66) gaat er 4x zoveel geld naar asiel volgend jaar dan in totaal naar compensatie van leenstelsel studenten. Kan je nagaan hoe dat was gegaan als links de grootste was.

4 respect 20-09-2022 15:11 op
Ach ja, we zijn het hier gewend. Ik kan er alleen maar om lachen dat sommige mensen blijkbaar zoveel compensatiedrang hebben dat ze telkens de “concurrent” van hun eigen merkje moeten afkraken. Ik denk dat ze gewoon bevestiging zoeken dat hun eigen keuze wel goed was, maar hier stiekem heel erg onzeker over zijn. Door constant af te geven op Apple denken ze dat ze bevestiging kunnen krijgen dat ze echt wel de beste telefoon gebruiken (vaak moet je daaraan toevoegen: een telefoon van onder de €400). Ik kan geen andere reden bedenken waarom je anders zou afgeven op een merk, en nog erger, op de mensen die producten van dat merk gebruiken. Waarom het je anders iets zou uitmaken wat voor telefoon een wildvreemde gebruikt is mij een raadsel.

1 respect 20-09-2022 15:07 op
Volgens sommige developers komt het door een API die sommige apps gebruiken om van de camera gebruik te kunnen maken. Lijkt ook de meest waarschijnlijke reden aangezien niet elke app dit veroorzaakt maar slechts een aantal waaronder Snapchat en Instagram. Zou alsnog wel opletten of hierdoor niks beschadigd is voordat die software update uitkomt, anders snel laten vervangen door een nieuwe.

1 respect 20-09-2022 15:05 op
Heb je ook al de 5 redenen gevonden om dan ook niet meer te reageren onder artikelen erover? Als je het niet wil of hebt wat boeit jou het dan?

37 respect 17-09-2022 13:02 op
Dus het staat vol met artikelen over ON wat zogenaamd onwaarheden vertelt en zwaar aangepakt moet worden. Wat gebeurt hier vervolgens? Zonder enige onderbouwing doen alsof er zowat nooit overlast is, dat ook nog als feit brengen en dan zeggen dat het goed nieuws is. Beweringen van gemeentes zeggen niet veel. Als je hier de gemeente belt over overlast in de buurt door andere zaken hoor je ook nooit wat van ze terug. Er zijn al heel weinig cijfers over bekend en de cijfers die bekend zijn worden ook niet allemaal gepubliceerd. Zou niet de eerste keer zijn dat die moedwillig niet openbaar gemaakt worden. Om die reden is al eens eerder een minister opgestapt.

37 respect 16-09-2022 12:15 op
Als hij gewoon heeft voorgesteld zelf een kamer te betalen is het heel raar dat ze niet akkoord gaan. Sinds wanneer gaan zij voor je bepalen of je een eigen hotelkamer mag boeken. Zolang je op de training verschijnt en meedoet is het toch juist de bedoeling dat spelers zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden in de tussentijd?

1 respect 16-09-2022 12:12 op
Nee, enkel het in stand houden van zichzelf. Niet van de mensheid. Dat is een groot verschil.

8 respect 16-09-2022 10:36 op
Met het verschil dat padden het doen uit instinct om hun soort in stand te houden en mensen in arme landen vooral vanuit financieel oogpunt of domheid. Meer kinderen betekent meer handjes om voor je te werken en later om voor je te zorgen.

1 respect 15-09-2022 12:25 op
Bij het CDA is dat al een tijdje niet meer zo lijkt me. Kan je mij verder de laatste keer aanwijzen dat er uit naam van het geloof mensen zijn onderdrukt en zelfs gedood in Nederland op de meest gruwelijke manieren? Met geloof op zich niks mis, iedereen mag zelf weten wat ze geloven. Het gaat fout op het moment dat je het anderen op gaat leggen en daar zit precies het verschil tussen de beschaafde wereld en Pakistan.

3 respect 15-09-2022 12:05 op
Het gaat hier over de studie, niet over het werk wat je daarna doet. Genoeg mensen eindigen in een sector waarvan ze dat niet verwacht hadden. Hoezo het probleem van deze generatie? Alsof 30-40 jaar geleden iedereen maar willekeurig begon met werken of een studie koos die totaal niet op hun interesse aansloot. Dat is echt de grootste onzin die ik in lange tijd gehoord heb. Leuk dat dat voor jou werkte, zo kan het lang niet altijd.

12 respect 15-09-2022 12:01 op
Tsja, je gunt mensen natuurlijk niet dat ze dit overkomt. Daarentegen vind ik het onzin om te doen alsof wij hier schuld aan hebben. Een land is altijd nog zelf verantwoordelijk voor zijn bevolking. In Pakistan staat vooral het geloof op plek 1 en de rest komt later. Met die mentaliteit kom je nergens nee. Daarom ben ik ook zeer zeker tegen financiële hulp bieden. Sterker nog, veel mensen zien ons liever allemaal doodgaan omdat wij ongelovig zijn. Nee, help jezelf maar en vraag landen om je heen te helpen. Niet Nederland, waarvan je de rest van de tijd wenst dat het hele land verwoest wordt.

8 respect 15-09-2022 11:38 op
Hoe je praat laat je anders niet erg slim overkomen, ‘gast’. Prima dat jij op wat voor manier dan ook zonder studie aan het werk bent gegaan. Zo simpel is het voor de meeste mensen niet. Tegenwoordig heb je een papiertje bijna altijd nodig, al heeft datgene wat je geleerd hebt weinig nut voor je baan. Ik zou ook liever direct gaan werken maar dat kan nou eenmaal niet in de sector waar mijn interesse ligt. Studieschuld is geen keuze. Voor generaties hiervoor was het meestal geen punt van zorg en de generaties hierna krijgen weer aardig veel vergoed. Wij krijgen €1000 en een voucher voor een studie die we al hebben afgerond. Ben trouwens benieuwd of je dat koophuis in deze tijd nog had kunnen kopen als twintiger. Denk het niet.

17 respect 15-09-2022 11:10 op
En uiteraard staan de oude mensen meteen weer klaar met hun oordeel over de huidige generatie studenten. We zijn lui, feesten en zuipen alleen maar en hebben geen zin om te werken. Mensen zoals jullie zijn de reden dat nieuwe generaties vol minachting kijken naar die oude mensen in hun koophuizen. De term b00mer bestaat niet voor niets. Ik heb dan nog het geluk dat ik thuis kan blijven wonen en in het begin wat financiële hulp van mijn ouders kreeg, maar zelfs dan was een studieschuld niet te voorkomen. Na een half jaar in het buitenland (verplicht bij mijn studie) was het geld wel meer dan op. Ik heb er geen moment spijt van en het was het waard, maar die nou niet alsof we er niks voor willen doen. Feesten etc is er niet bij in ieder geval. Wat helemaal krom is zijn de mensen die een basisbeurs kregen en dan hier lopen doen alsof het niks was. “Ach ja het was €12.000 maar dat is ook geen fortuin hè.” Ik kan je vertellen dat met zo’n bedrag vele studenten heel blij zouden zijn.

2 respect 15-09-2022 10:59 op
Zou dat misschien ook iets te maken kunnen hebben met de onbeperkte import van mensen uit landen waar dit sowieso niet zo standaard is. Dan is het geen wonder als steeds meer mensen en met name dan kinderen minder goed kunnen lezen.

1 respect 14-09-2022 13:50 op
Ik zou voor geen goud BN’er willen zijn. Ben prima tevreden met op andere manieren geld verdienen dan bekendheid gebruiken. Maakt het niet minder hypocriet dat ze het allemaal prima vinden alles te delen met de wereld maar als er dan minder leuke feitjes naar buiten komen is het opeens “privacy”. Als je het in je voordeel gebruikt kan je verwachten dat het een keer in je nadeel gebruikt gaat worden.

4 respect 14-09-2022 11:57 op
Persoonlijk vind ik eerder dat je een hobby moet zoeken als je het gaat opnemen voor BN’ers die jou nog geen blik waardig zouden gunnen. Ik vind vrouwen in elkaar slaan en vreemdgaan verwerpelijk gedrag. Of nou veel of weinig mensen dat doen doet er niet toe. Dat laat enkel zien dat er veel verdorven mensen zijn. Als je bekend bent is het logisch dat alles sneller in de publiciteit komt. Als ze daar zelf voordeel uit kunnen halen doen ze het ook, dus nou niet gaan janken. Zie Linda de Mol en haar photoshoot met wat gevluchte mensen die echt heel spontaan en helemaal niet in scène gezet was.

5 respect 14-09-2022 10:44 op
Kunnen we ook een artikel voor BN’ers maken over hoe je je normaal gedraagt zonder vreemdgaan etc? Je hebt een publiek beroep gekozen dus er wordt wat meer van je verwacht dan de gemiddelde werknemer op kantoor. Persoonlijk vind ik het wel fijn om te weten als mensen zoals bijvoorbeeld Linda de Mol al lang van de misstanden bij The Voice wisten en niks deden. Dan is in ieder geval duidelijk wie ik voortaan kan vermijden. Tegenwoordig is het meer dan de helft van bekend Nederland overigens die allerlei dubieuze dingen doet. Blijkbaar zijn er heel veel die moeite hebben met het voorkomen van moreel verwerpelijke acties plegen. Ik kan er geen medelijden mee hebben als dat dan uitlekt.

1 respect 13-09-2022 16:11 op
Tsja, blij dat het in ieder geval weer terugkomt. Verder vraag ik me af wat voor telefoon jij gebruikt, maar daar hebben ze blijkbaar nog niet het bestaan van autocorrect ontdekt. Leest niet bepaald makkelijk zo.

10 respect 13-09-2022 13:12 op
Tijdje geleden dat je een iPhone hebt gehad als je serieus denkt dat apps via iTunes gedownload moeten worden. Jouw mening doet er niet echt toe dus als je kennis al zo beperkt is. Verder lijkt het meer op een Android sekte hier door het aantal wat altijd binnen no time naar Apple artikelen toe komt. Blijkbaar toch dat minderwaardigheidscomplex nav je keuze voor Android dat je dat hier moet melden? De meeste “simpele gebruikers” schamen zich niet dat ze voor een bepaald OS hebben gekozen.

9 respect 13-09-2022 12:56 op
Nieuw op iOS ja. Nergens beweren ze de eerste ooit te zijn ermee, dat maken Android fanaten ervan. Verder heeft Android niet zulke lockscreen widgets en andersom kopieert Android net zo goed. De meest standaard privacy opties die al jaren bestaan op iOS komen nu pas naar Android. En dat wordt dan als enorme doorbraak gepresenteerd. Mij kan het niks schelen wat je gebruikt. Persoonlijk zou ik nooit Android kiezen. Veel betalen voor een flagship telefoon en dan nog al je data kwijt aan Google. Nee bedankt, ik pas.

17 respect 11-09-2022 08:41 op
Of gewoon zorgen dat je eigen burgers op de eerste plek komen. Benieuwd hoe jij als docent uitlegt aan je leerlingen dat zij 15 jaar op een huis mogen wachten en iemand die er niks voor gedaan heeft binnen no time een huis heeft. Leuke docent ben je met zulke ideeën. Met je vluchtelingen onbeperkt opvangen is prima.

2 respect 08-09-2022 16:42 op
Waar zie jij een mening in die reactie dan? Ik zeg ook nergens dat de ander geen mening mag hebben. Ik zie echter alleen maar een zeer flauwe en niet originele opmerking die 20 keer onder elk artikel over high end smartphones gemaakt wordt. Kom dan met iets origineels. Maar goed, dat is mijn mening.

5 respect 08-09-2022 13:34 op
Voor genoeg mensen zitten er zoveel functionaliteiten in dat die €1000+ het meer dan waard is. Zelfde geldt voor AirPods, heerlijk als je in de trein/vliegtuig bijvoorbeeld even niet het geschreeuw van mensen hoeft te horen. De nieuwe Apple Watch is er vanaf €500, voor €1000 heb je het topmodel voor extreme sporters. Niet voor de meeste mensen bedoeld dus. Er zijn ook mensen die producten kopen omdat het goed werkt en niet alleen om ermee te flexen. Je kan het een telefoon met camera noemen maar hoeveel betaal je voor een goede camera die zichtbaar betere foto’s maakt dan deze iPhone? Dan ben je ook heel wat geld kwijt naast je telefoon. Verder zit er een chip in die veel laptops nog achter zich laat.

14 respect 08-09-2022 13:27 op
Wat een goede grap, die is helemaal niet al duizend keer gemaakt hoor. Als jij geen geld hebt voor zo’n telefoon of het er niet voor wil betalen prima, mag iedereen voor zichzelf bepalen. We noemen het alleen nog maar een telefoon omdat dat ooit de belangrijkste functie was. Die tijd kan jij je vast goed herinneren met je hoogstwaarschijnlijk nogal hoge leeftijd. Denk jij ook dat je Word documenten nog op een diskette opgeslagen worden omdat dat het icoontje voor opslaan is?

2 respect 08-09-2022 11:50 op
De HomePod mini is vaak genoeg uitverkocht dus zo weinig mensen hebben die niet gekocht nee. Apple houdt dat niet tegen. Apps als Deezer integreren ook prima ermee en dat is qua marktaandeel een veel kleinere app dan Spotify. Je kan allerlei excuusjes verzinnen maar hun development team is blijkbaar gewoon waardeloos.