NUjijStats voor RobRoy

29,938

Respect

Respect/dag 15.85
Respect/reactie 6.11

4,899

Reacties

Reacties/dag 2.59
Meeste reacties op 1 dag 38
Gestart op 18-04-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 29-11-2022 10:50 op
Het Nederlandse team tezamen met de 18 miljoen bondscoaches stippelen altijd de route uit hoe “ we” Wereldkampioen moeten worden. “ wanneer we gelijk spelen dan…”. Of “ wanneer we winnen dan…” om te vervolgen met de landen waar we wel of niet zouden tegen moeten willen spelen… Helaas loopt het vaak anders. En treffen “ we” de zwaarste tegenstander of liggen “ we” er gewoon uit. De mooiste is dan ook :” we moeten alleen nog maar dit…..” Ik lees vanzelf wel wat het is geworden. Ik kijk niet.

2 respect 29-11-2022 07:47 op
Het zal toch eerst nog even gespeeld moeten worden. Leuk al die vooruitzichten wie allemaal de tegenstanders zullen, kunnen of moeten zijn. Maar de kans is groter dat het team vanavond terugvliegt met de afgevaardigde van het kabinet.

3 respect 28-11-2022 18:45 op
Naar mijn mening te laat. De leiding van de VARA en later van BNNVARA wisten hoe er aan toeging achter de schermen, de vaste gasten aan de tafel wisten hoe er aan toeging. Medewerkers van andere productiebedrijven wisten het en medewerkers van andere omroepen wisten het . Het programma is al een paar jaar van de buis. dan is deze mail een gebaar wat veel te laat is.

8 respect 28-11-2022 18:42 op
Deze discussie is overbodig en had niet eens gevoerd hoeven te worden wanneer Infantino niet met dit soort van uitspraken was gekomen. Er zijn diverse onderzoeken geweest en gesprekken gevoerd met nabestaanden. Er zijn veel doden gevallen bij de bouw van deze stadions, het precieze aantal is niet van belang want iedere gestorven arbeider is er één teveel. Dit WK had hier niet mogen plaatsvinden, en de KNVB had er niet aan mee moeten werken.

0 respect 26-11-2022 16:12 op
Dat zou je hopen, maar de Ster inkomsten zijn ook van levensbelang voor de publieke omroepen. Dus kijkcijfer kanonnen zijn broodnodig, en hetzelfde gaat op voor de luistercijfers.

0 respect 26-11-2022 15:19 op
De acceptatie van gedrag ligt hoger op het moment dat de kijkcijfers en luistercijfers hoger liggen. Het is en blijft een commerciële club die afhankelijk is van de kijk- en luistercijfers. Dat is de enig maatgevende.

2 respect 26-11-2022 09:58 op
Ik heb Cruijff nog nooit horen klagen over “ niet in het spel komen” Of Van Basten, Gullit en Rijkaard. Het zal wel iets met het huidige niveau te maken hebben. Ik heb in ieder geval geen spijt dat ik niet kijk.

6 respect 25-11-2022 19:03 op
Maar wat gaat hij doen met de enorme hoeveelheid euro’s waar niemand zicht op heeft?

1 respect 25-11-2022 08:32 op
Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er nog veel reacties aangeven dat men niet begrijpt waar het om gaat. Er zijn teveel boerenbedrijven die teveel stikstof uitstoten in een omgeving waar dat niet mag. Daarnaast zijn er ook andersoortige bedrijven die teveel stikstof uitstoten, en daar komen ook maatregelen. Er mogen teveel noodzakelijk bedrijvigheden niet omdat er teveel boerenbedrijven teveel uitstoten. En daar moet iets tegen gedaan worden. Wat ook jammer is is dat er teveel politieke partijen meer bezig zijn met hun achterban dan met het algemeen belang in dit soort van nationale kwesties.

1 respect 24-11-2022 10:44 op
Wat een verrassing, op het moment dat het slecht gaat met de resultaten en de club komt met de mededeling dat ze nog niet denken aan ingrijpen en de trainer nog wat tijd gunnen weet je al dat de trainer zal worden weggestuurd. Nu waren de resultaten ook dramatisch en was de trainer niet de drijvende kracht achter het team ... gewogen en te licht bevonden .

5 respect 23-11-2022 15:13 op
Een familie in Afghanistan weet net zoals de families in Srebrenica dat ze Mevr. Zegveld moeten hebben, zomaar gevonden in de gouden gids? Of zijn de collega’s van mevr.Zegveld actief op zoek naar zaken tegen de Nederlandse Staat welke schadevergoeding opbrengen. En welk deel van deze vergoeding is dan voor het kantoor? En is dit misschien het verdienmodel? Ik zou niet eens weten welke advocaat in Nederland ik nodig zou hebben bij een geschil met de Staat.

10 respect 23-11-2022 15:06 op
Frans Klein kwam in 2010 in zijn functie als Directeur Media bij de VARA al in aanraking met klachten over hoe het eraan toeging achter de schermen bij DWDD. Hij besloot ook dat het programma te belangrijk was om in te grijpen. Het is absoluut verkeerd hoe Van Nieuwkerk tekeer ging maar hij werd niet tegengehouden door de Media Directeur. Wat op zichzelf best bijzonder is.

13 respect 23-11-2022 15:01 op
Wat mij oprecht verbaasd is dat het niet uitmaakt waar de mensen wonen, of het nu Srebrenica is, Indonesië of Afghanistan. Ze weten allemaal welke advocaat ze in de arm moeten nemen om een schadevergoeding te eisen. Dat op zichzelf is best bijzonder.

25 respect 23-11-2022 12:20 op
Een rechter moet oordelen over een gebeurtenis tijdens een oorlog waar wij niet om hebben gevraagd. En komt dan tot de conclusie dat we veel geld moeten gaan betalen. Het is duidelijk dat we als Nederland geen vredes missies of wat voor een missie dan ook zouden moeten doen. Naast de zinloosheid van verloren levens bij onze militairen moeten we of veel mensen opnemen of enorm veel geld betalen. Laten we het niet meer doen, de kosten in alle opzichten zijn te hoog.

12 respect 23-11-2022 08:25 op
Dat is het makkelijke om over een ander te zeggen. Vooral vanuit je eigen huis op relatief korte afstand van je werk, je vrienden en familie. Nee, het zijn vooral de “ anderen” die niet van die hoge eisen aan hun woon plezier mogen stellen.

2 respect 23-11-2022 08:11 op
Promenade was een prachtig programma voor een bijzonder select gezelschap die dat ook graag zo duidelijk maakten aan de rest. De verhevenheid dat zij de humor wel op de juiste waarde wisten te schatten en dat zij deze wel begrepen. Wim T. Schippers heeft ooit serieuze kunst gemaakt ( en verkocht aan een museum) door een vloer in te smeren met pindakaas. Waarbij de kunstwereld serieus moest debatteren over de diepere gedachten van kunstenaar. De kleren van Keizer, is het eerste wat mij te binnen schiet. Ik vrees dat de makers van Promenade zich bij elke aflevering hebben rot gelachen.

1 respect 22-11-2022 09:10 op
Prijselasticiteit is het “ toverwoord” wat de overheid gebruikt ( mede dankzij de goedwerkende lobby van de tabaksindustrie). Het is vrij nauwkeurig te berekenen hoeveel mensen blijven roken bij welke prijsstijging. En daarom zijn het relatief kleine stapjes om de prijs te verhogen. Onderzoek wijst ook uit dat bij een enorme prijsverhoging in één keer veel minder jongeren beginnen met roken en veel meer mensen stoppen. Maar dat is alleen mogelijk in Europees verband. En dat Frankrijk een grote tabaksindustrie heeft helpt daarbij niet. Blijft over het nog veel minder beschikbaar maken. En of de enorme prijsverhoging wel zou werken? Nog maar 10% van de volwassenen rookt er nog in Australië. En dat percentage neemt nog af.

10 respect 22-11-2022 07:40 op
In 2010 kwamen er bij directie al klachten binnen . Dat is ruim 12 jaar terug. Daar is niets mee gedaan door de leiding van de VARA. En dan nu naar voren komen met dit soort opmerkingen. Ze hebben het geweten en gekozen voor het programma.

745 respect 22-11-2022 07:35 op
Er waren te weinig agenten aldus amnesty. Maar is er dan niemand die nog aan de intocht voor de kinderen zelf heeft gedacht! Er is een Sinterklaas intocht in een kleine gemeente, Waar een relatief klein aantal kinderen aanwezig is. Dan moet precies daar geprotesteerd worden met een enorme politiemacht om de demonstranten te beschermen. En die kinderen dan? En hun feest dan? Ziet Amnesty het voor zich? 100 kinderen, 500 politieagenten, 20 demonstranten. Niemand die voor de rechten van deze kinderen opkomt dat zij een gewone Sinterklaasintocht kunnen hebben?

15 respect 21-11-2022 21:34 op
Met mijn gemiddelde verbruik van 11m3 gas per maand hoor je mij niet klagen over de prijs, je hoort mij klagen over de manier waarop de energiebedrijven ons allemaal via de overheid een poot uitdraaien door misbruik te gaan maken van het prijsplafond.

10 respect 21-11-2022 21:20 op
Ik zit bij Vattenfall en een variabel contract, en de prijs die nu voor gas wordt betaald komt niet in de buurt van wat ik betaal. En met mijn inkoop achtergrond zal ik zeker iets uit kunnen leggen. Maar ik vrees dat ze zelf heel goed weten hoe zij bij het prijsplafond het meeste geld van de overheid kunnen krijgen. Wat een toeval dat ze allemaal de prijzen verhogen per 1 januari.

33 respect 21-11-2022 20:58 op
Wanneer de inkopers bij de grote energiebedrijven zo slecht inkopen dat bij een sterk dalende prijs voor gas zij nog steeds een te dure voorraad hebben zijn deze inkopers voor hun werk ongeschikt. Met andere woorden gaan deze energiebedrijven vanaf 1 januari hun winst flink verhogen door het prijsplafond. De overheid en daarmee de belastingbetaler wordt een enorme poot uitgedraaid. Het is tijd dat Jetten hier eens goed maar laat kijken.

5 respect 21-11-2022 13:10 op
BNNVARA twijfelt niet aan de oprechtheid van van Nieuwkerk. BNNVARA twijfelt over de publieke opinie van de achterban. Ze weten al jaren, net zoals iedereen in het televisiewereldje hoe het er achter de schermen aan toeging. Deze reactie is 17 jaar te laat. Maarja de kijkcijfers he?

3 respect 21-11-2022 09:23 op
Het toeval wil dat ze meegingen naar Staphorst, waar KZOP naar een hele kleine intocht ging om te demonstreren terwijl ze ook van tevoren wisten hoe er op gereageerd zou worden. Wanneer je dat van tevoren weet weet je ook wat de gevolgen zijn aan media aandacht. Wanneer je niet meer gaat demonstreren om iets tegen te gaan maar om alleen om de reactie op jouw demonstratie lijkt me dat niet de insteek van een demonstratie.

23 respect 21-11-2022 08:09 op
Wat ontzettend toevallig dat de waarnemers van Amnesty mee zijn gegaan naar een demonstratie in Staphorst of all places..