NUjijStats voor TonDel

3,895

Respect

Respect/dag 9.41
Respect/reactie 5.68

686

Reacties

Reacties/dag 1.66
Meeste reacties op 1 dag 24
Gestart op 15-10-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

9 respect 30-11-2020 13:37 op
Wat DT hier doet is een wantrouwen of aversie van de Amerikanen tegenover China en alles wat een schijn van communisme bezit te misbruiken, zichzelf in het schijnwerper licht stellen, af te leiden van zijn eigen falen (bijv. handelstekort) en de toekomstige president te dwarsbomen. Het is voorspelbaar dat het hier niet bij blijft en nog meer destructieve acties volgen. Joe Sixpack schiet er niets mee op, ook al juicht hij het toe. Het dient enkel Trumps interesse en doeleinden.

13 respect 27-11-2020 15:25 op
holzhacker:heini Van Trump is niets positiefs te leren, integendeel.

26 respect 27-11-2020 14:32 op
Wendy Waltman Donald Trump is de ergste verliezer ooit! Ik denk niet dat zoiets ooit eerder is gebeurd. Hij is een schande voor de ontwikkelde mens anno 2020! en dan hebben wij het nog niet eens er over hoe pijnlijk het aanvoelt dat zijn aanhangers dit niet herkennen. Betreurenswaardig.

28 respect 27-11-2020 13:40 op
Trump: "Dit was een verkiezing die we gemakkelijk hebben gewonnen. We hebben het met een ruime marge gewonnen ..." Realiteit: Biden heeft de verkiezingen gewonnen. Trump: Dode mensen "vroegen om stembiljetten" en mensen kregen "drie of vier stemmen". R. : geen geloofwaardige aanwijzingen en geen bewijs geleverd. Trump: "We hebben honderden en honderden beëdigde verklaringen. R.: alle rechtszaken zijn afgewezen. Trump: "Je hoefde alleen maar om 10 uur 's avonds naar de cijfers te kijken, en toen gebeurden er heel vreemde dingen". R.: het is waar dat Trump op de verkiezingsavond vanaf 22.00 uur ET voorliep, maar iedereen weet dat de tellingen meerdere dagen duren, dus ook een valse verklaring. Trump: "Ze werden betrapt. Net zoals ze betrapt werden bij het bespioneren van mijn campagne ... R.: alle rechtszaken werden afgewezen en de inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie onderzocht deze beschuldigingen EN vond niets. Dus ook gelogen. Kortom, alles zoals gewoonlijk.

2 respect 25-11-2020 18:56 op
De Pvd D bestaat ook nog steeds, hoor.;-)

1 respect 25-11-2020 18:41 op
De U.S.A is verrot tot op het bot . Grondwetten zouden op federaal en staatsniveau moeten worden vervangen, ten minste één van de twee partijen (in ieder geval de Reps) is in de meerderheid een groep van antidemocratische, machtgekke, populistische en racistische intriganten, de kiezers van Trump (ongeveer 73 miljoen neuzen) zijn in ieder geval niet in staat hun eigen belangen te zien en democratie als regeringsvorm interesseert hen geen bal. De komende jaren zullen volledig in het teken moeten staan ​​van het beperken van de schade en het opruimen van Trumps achtergelaten rotzooi. Hoe goed dit lukt, hangt in wezen af ​​van de kiezers in Georgia die de senaats-vertegenwoordiging van deze staat moeten kiezen, aangezien McConnell bekend staat als lid van het totale oppositie voeren en regeren blokkeren wil.

6 respect 25-11-2020 16:52 op
@Anomalie Met Biden en Harris is tenminste weer fatsoen en de wil tot samenwerking teruggekeerd in het Witte Huis. En daarmee de hoop op diplomatie en serieuze vooruitgang.

11 respect 25-11-2020 16:32 op
Alle reguleringen verminderd of geheel opgeven met alle gevaren en schade van dien. Wat overblijft is de staatsschuld van 27 biljoen (27.000.000.000.000) en de vervijfvoudiging van het begrotingstekort van 600 miljard naar 3 biljoen (3.000.000.000.000). Weinig reden om euforisch van te worden

0 respect 22-11-2020 10:51 op
Negeren zou het juiste zijn, maar naar mijn weten hangen zij er enkel een stompzinnig etiketje aan met opschrift: De inhoud is enkel geschikt voor complottheoretici en voor mensen die hun vooroordeel al hebben geveld of iets dergelijks.

17 respect 22-11-2020 09:41 op
Geld- en energieverspilling! "Bondgenoten van Trump vertellen verschillende Amerikaanse media, waaronder AP, dat het doel van de president niet is om de verkiezingsuitslag te veranderen. Hij wil zijn trouwe achterban gemotiveerd en opgezweept houden, zeggen zij" Willen zij niet herkenbaar zijn? Zij zijn intussen meesters in het afleiden van werkelijkheid geworden en daarmee gevangen in zichzelf en gedwongen steeds meer in een leugen te leven. Het gaat hen daarom dat zolang Trump een grote aanhang heeft, zij, de Republikeinen, van hem willen blijven profiteren. Die volksvertegenwoordigers zijn alleen bezig met het behouden van hun macht, ze hebben hun ziel verkocht en de waanzin in het Witte Huis vier jaar lang gesteund. De president zou eindelijk zijn nederlaag accepteren, nu ondermijnt hij de Amerikaanse democratie en zijn de gevolgen onvoorspelbaar. Wanneer begrijpen die Republikeinse volksvertegenwoordigers eindelijk dat deze man niet de eer verdient die hij geniet?

20 respect 18-11-2020 11:29 op
In het Witte Huis zit een man met de levens- en wereldkennis van een pubertaire tiener die vermoedelijk geen flauw idee heeft van wat hij daar zou kunnen aanrichten. De Verenigde Staten bevinden zich in de gevaarlijkste periode in hun geschiedenis sinds het einde van de burgeroorlog in 1865. Het is aan de Republikeinse Partij om de president nu terug te brengen naar de realiteit. Voor hun welzijn, voor het welzijn van de VS en voor het welzijn van de wereld.

19 respect 18-11-2020 11:23 op
In zijn tweets van maandagavond beweerde Trump dat het standpunt van de door Krebs geleide instantie over de verkiezingen verkeerd was. "Er moeten enorme onregelmatigheden en fraude zijn geweest." De reden is dus heel officieel: "Hij sprak mijn complottheorie tegen. Anders kun je het niet lezen op de Twitter-feed van Trump.

30 respect 17-11-2020 21:11 op
Nog nooit sinds de oprichting van de VS heeft één persoon zo veel wetten en statuten of de grondwet met voeten getreden en beschadigd. Zelfs Tricky Dick Nixon heeft de vrijheden / brutaliteit die DT zich veroorlooft niet uitgevoerd . In het bijzonder zijn antidemocratische gedrag (DT 2016: alle stemmen moeten worden geteld, DT 2020: stop de telling) evenals zijn nepotisme (Ivanka, Jared, Donnie jr) en zijn zelfbedieningsmentaliteit (regerings-vergaderingen worden gehouden in Trump-hotels, ik ga naar Mar-a -Lago, niet naar Camp David of het regelmatige golfen, wat hij Obama verweet, maar voor zichzelf goed vindt) laten zien dat hij weinig of niets te maken heeft met de Amerikaanse democratie. De US democratie is beschadigd omdat neoliberale en rechtse populistische leiders in de VS al decennia lang een WildWest-politiek uitoefenen.

6 respect 17-11-2020 17:50 op
Nu na de demonstraties lijkt het doel nog steeds om deadlines te laten verstrijken zodat de wil van de kiezers kan worden genegeerd en de kiesmannen kunnen worden bepaald door het statenbestuur. De rechtbanken in de VS hebben tot dusverre weinig belangstelling getoond voor het toestaan ​​van corrupte rechtszaken en de bijbehorende vertragingstactieken. "Zelfs de door Trump geleide afdeling Binnenlandse Veiligheid noemde de verkiezingen de veiligste in de geschiedenis." Maar Trump twittert onvermoeibaar door over het feit dat er niets klopte, dat de verkiezing van hem is gestolen. Ik herinner me nog dat DT publiekelijk en ongegeneerd zijn aanhangers vroeg om tweemaal te stemmen, wat dan als verkiezingsfraude geldt.

27 respect 17-11-2020 15:38 op
De telling wordt begeleid door dem. en rep waarnemers. Er is tot nu toe niet ÉÉN bewijs van verkiezingsfraude gepresenteerd in 25 klachten en 24 klachten zijn er niet eens in geslaagd een proces op gang te brengen! Dit is hoe je de democratie ondermijnt. Je liegt alsof het gedrukt staat, accepteert noch de officiële resultaten, noch de hertellings-resultaten, noch wat de rechter / justitie erover zeggen ... die zijn allemaal corrupt. Het is ongelooflijk wat Trump en het deel van de GOP dat niets om democratie geeft hier doen. Het gaat niet om verkiezingen, stemmen en geldige of ongeldige stemmen, het gaat alleen om macht, hoe die wordt bereikt doet er niet toe. Biden kreeg overigens 5,5 miljoen stemmen meer dan Trump. Dat is een duidelijk resultaat en in ieder ander democratisch land zou elke discussie na de aankondiging van dit feit zijn beëindigd. Trump is nu eenmaal de perfecte luidspreker voor rechtsextremisten, voor religieuze fanatici - en voor rechtse populisten.

15 respect 17-11-2020 09:51 op
Het duivelse zaad van de totale nietsnut groeit. Zijn betreurenswaardige aanhangers nemen dankbaar elk van zijn leugens op, verinnerlijken ze en geloven dan echt de onzin die de egomaniak vanuit het WH elke dag tweet / vertelt. Ik herinner eraan dat de fluisteraar Bannon duidelijk mededeelde dat een nieuwe wereldorde met een leidende rol voor de VS alleen kan worden bereikt als er vooraf chaos is veroorzaakt. Deze chaos begint in de VS en verspreidt zich vervolgens - ook bij ons! De golf spelende, televisiekijkende mislukkeling gelooft naast, dat de verkiezing van hem is 'gestolen' (hij wist trouwens van tevoren dat de verkiezing van hem zou worden gestolen ... vreemd niet?) - ondertussen ook dat hij de enige is die de VS naar een glorieuze toekomst leiden kan. We kennen deze mentaliteit maar al te goed van dictators die de democratie verachten en die helemaal niets geven om de stabiliteit van een samenleving, alleen maar om aan de macht te blijven met hun familieclan.

4 respect 14-11-2020 09:10 op
Hij zei dat ze op lange termijn weg wilden van olie, wat zeker correct is, vooral omdat fracking ernstige ecologische en gezondheidsschade veroorzaakt. Maar ja: probeer alternatieven aan te bieden waar onafhankelijk over wordt beoordeeld en waarbij economische groei niet aan snelle winst gelijk staat. Buitenland politiek verwacht ik niet dat hij de lieve oom zal zijn, alles bij elkaar genomen, mag men nu al wel zeggen, zal het een beetje humaner worden.

3 respect 13-11-2020 22:03 op
Het staat nu Dems vs Reps 48 - 50. In januari worden in Georgia 2 zetels verdeeld d.m.v. een verkiezing. Obama had beide kamers in de eerste twee jaar van zijn ambtstermijn, maar ook een gigantische financiële crisis als erfenis van Bush, die veel opslokte. Maar in 2011 verloor hij het Congres en in de tweede helft van zijn tweede termijn waren beide kamers bij de Reps. .

11 respect 13-11-2020 21:53 op
Trump heeft nog steeds allerlei macht om een ​​zo groot mogelijke puinhoop achter te laten, of het nu gaat om zogenaamde uitvoerende bevelen, presidentiële decreten of zijn recht om zich nergens druk over te maken. Als Trump zich gedraagt ​​zoals hij tot nu toe deed, zal hij in het Witte Huis nog stukken maken. Ook dan zal hij zich weer onschuldig voelen en zich niet verontschuldigen.

1 respect 13-11-2020 21:06 op
Nu hebben de verkiezingen voeling de samenleving aangetoond. Veel verandert is er niet. De president doet zijn werk en op 20 januari 2021 neemt een ander het over. Zo God wil

8 respect 13-11-2020 19:45 op
Trumps populariteit was al voor de Corona crisis aan het zinken. De pandemie schijnt helemaal niet veel invloed gehad te hebben. Het waren 4 jaren Trumpgate en het heeft geen zin meer om de rollen om te draaien of anderen de schuld te geven. Hij heeft nog steeds 71'000.000 stemmen gekregen. Voor de ene is het een troost, voor de ander onbegrijpelijk. Dat is zorgelijk.

8 respect 13-11-2020 19:37 op
Populisten heeft voor iedereen een andere betekenis. Allereerst betekent het populaire spreuken swingen om populair te zijn of aandacht te trekken. Inhoud is minder belangrijk....

9 respect 13-11-2020 19:34 op
Trumpiotten zijn zich welbewust dat Trump een eigenaardig fenomeen is en dat hij ongetwijfeld een destructieve en negatieve uitstraling op vele mensen kan overbrengen zodat zij o.a. niet staan te popelen om zich tot hun idool te bekennen. Zijn stijl heeft mensen afgestompt. Toch blijven de Republikeinen aan hem vasthouden, dat verwondert en roept de vraag op, waarom? Daar wordt te weinig aandacht aan besteed. Als je vervolgens toevoegt dat Biden 62% van de stemmen in het electoraat tussen 18 en 26 jaar heeft gekregen, weet je dat de stemmers van Trump aan het uitsterven zijn. Daar kan "zijn burgerwacht" van de Proud Boys & Co die voor morgen zaterdag de "Million MAGA March" in Washington hebben aangekondigd ook niets meer aan veranderen. Je kan alleen maar hopen dat het vredig blijft.

2 respect 13-11-2020 14:50 op
Het is te hopen dat Trump en zijn politieke hofhouding, de rechtse media en een groot deel van de aanhangers de strijd tegen windmolens voortzetten en elke dag geconfronteerd zullen worden met de realiteit die hun complottheorieën weerlegt. Het is niet langer de strijd tegen de "Deep State", de kwaadaardige socialisten of nepmedia, maar gaat specifiek in tegen staatsinstellingen, organisatie en infrastructuur. En precies deze aanval, die niet tegen andersdenkenden en moeilijk te weerleggen is, biedt de mogelijkheid om met feiten en cijfers op te komen tegen deze complottheorieën, die gebaseerd zijn op niets anders dan de weigering van de realiteit een laatste dienst te bewijzen. Ik ben blij dat Trump probeert zijn parallelle realiteit te behouden. Omdat alleen deze ontmaskering werkt en hopelijk leidt tot Trump-fans, die nog steeds willens zijn om kritisch te denken, ... Nou, dat mag men in ieder geval hopen ...

0 respect 13-11-2020 14:39 op
Gelijkongelijk Toch wel, Trump is de wilde onberekenbare Apache en Rudy Giuliani zijn bepaald model helicopter.