NUjijStats voor Toponiem

14,600

Respect

Respect/dag 7.48
Respect/reactie 6.22

2,349

Reacties

Reacties/dag 1.2
Meeste reacties op 1 dag 30
Gestart op 21-01-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

3 respect 28-11-2022 13:16 op
De link met losbandigheid is niet structureel, een verhitte onveilig seksueel contact en men kan al in de besmetting gevarenzone zitten. De band met religieuze beknepenheid daarentegen, ook in behandeling werkt alleen maar meer besmettingen in de hand die daarna ook nog eens als kwalijke straf onbehandeld blijven. Het werkt niet, begin bij het begin en laat religieuze oa opvattingen die niets bijdrage aan bestrijding gewoon buiten beschouwing.

2 respect 28-11-2022 13:07 op
Idd Bordello, Je gegevens zijn kennelijk stevig een verdienmodel. Zo whatsappte ik met een inmiddels vriendin over eierstokkanker en haardonatie vanwege de chemo. Binnen een half uur kreeg ik advertenties en banners over natuurlijke haarwerken en pruiken, en krijg ik pijnlijk genoeg nog steeds. Hoezo toeval.. nee hoor u hebt gelijk, dit is geen handige dienstverlening, dergelijke persoonlijke zaken worden gewoon heel erg, en van waar het dan ook maar over moge gaan maar hoe dan uit uitgemolken.

1 respect 28-11-2022 12:21 op
Het Rode Kruis moet de afgelopen jaren en tijd steeds vaker in actie komen in Nederland. Tijdens de lock downs had men het druk met eenzame kwetsbare ouderen zonder sociaal vangnet die nergens meer naartoe of bv geen boodschappen konden doen en dagen zonder eten zaten, ook de politie werd gebeld en verleende dan heel fijn enige hulp aan de mensen die het hard nodig hadden maar niet gezien werden in het strikte gevoerde beleid. Ook in Groningen kwam men in actie omdat er migrant of asielzoekende gezinnen met kleine kinderen buiten moesten slapen. Nu dan weer toenemende dak en thuisloisheid. Best wel triest, het is geen toeval en kunnen er niet omheen, we merken gewoon de gevolgen van het ingezette beleid en teveel mensen zakken gewoon door het ijs.

2 respect 28-11-2022 11:56 op
De troonrede 2021: 'Nederland blijft goed land om in te leven' Vraag mij wel eens af in welke bubbel men, Den Haag en nog meer bestuurlijke onkunde eigenlijk leven. Voor wie zitten ze daar en waarom denkt men voornamelijk aan de eigen belangen ipv die van teveel burgers die compleet tussen wal en schip zijn, dreigen te, of nog gaan vallen.

13 respect 28-11-2022 11:39 op
Sinds de burger met eerste levensbehoeften aan de markt is uitgeleverd, wordt men afgeknepen, buitengesloten en is men een kwalijk verdienmodel. Dit is nog maar een begin, er komen meer en meer mensen op straat te wonen, leven en slapen. Waar een welvarend land als Nederland klein in kan zijn. Straks wonen hier alleen nog maar miljonairs omdat er gewoon niet meer te betalen is.

2 respect 24-11-2022 12:22 op
Krant, Integendeel, ondanks mooiklinkende woorden als Unie, is en blijft het Parlement in huidige vorm waarschijnlijk van de categorie Samen voor ons eigen. Voor de burgers Log, verdeeld, duur en en behalve de miljarden afdrachten voornamelijk tamelijk onbereikbaar en nogal ver van het bed. En daarnaast vanzelfsprekend goed voor de Nederlandse asielcrisis door opgelegde wereldvreemde quota

3 respect 24-11-2022 12:02 op
Je geeft de kids als ouder of grootouders een spel cadeau maar al snel daarna begint het gezeur om aankopen.

5 respect 24-11-2022 12:00 op
Waarom de banden zo nodig naar het Europees Parlement in Straatsburg moeten is mij een raadsel, men heeft immers ook geen band met de meeste, zeker Noord Europese burgers. OneLove gaat over vrijheid van liefhebben, dus niet alleen jezelf of de eigen belangen. Misschien is het sturen een eenrichtingsverkeer bord daarom beter.

1 respect 24-11-2022 10:45 op
Yep, maar in de stad of randstedelijke gebieden wordt dat lastig maar kunt altijd nog naar de markt. Of vanzelfsprekend de biologische winkel, al betaal je daar vaak veel meer. Je kunt ook met vrienden buren of kennissen afspreken iets te bespreken en af te halen bij de boer, fruitkweker of groenten telers dat scheelt weer in brandstofkosten.

9 respect 24-11-2022 10:28 op
Na de Coronacrisis, Energiecrisis, Stikstofcrisis waarschijnlijk ook een Boter, Kaas & Eiercrisis. De boeren hun vergunningen worden of ingetrokken of men wordt uitgekocht vanwege de stikstofuitstoot maar dan straks ook minder productie dus ook daar stevent Nederland straks af op nog duurdere levensmiddelen. Vegetarisch is een alternatief maar vooralsnog groeien sojabonen niet aan Nederlandse bomen, dus ook daar zullen de prijzen door vraag ophoog schieten. Het beleid is voor de burgers ondertussen niet meer te volgen en betalen.

10 respect 22-11-2022 12:41 op
Zo’n excuus hebben de slachtoffers niets aan, en de hoogte van de compensatie is waarschijnlijk een heel stuk lager dan de winsten aandelen al die jaren dat werknemers blootgesteld werden aan zeer ongezonde Chroom-6.

27 respect 21-11-2022 10:40 op
Wachten op een BSN nr is een ding vanmorgen las in op RTL Nieuws een bericht VVD: geef statushouders naast huis ook meteen baan. Hoezo zijner huizen, woningen dan, wie in Nederland staat er ondertussen niet decennia lang op een wachtlijst voor een betaalbare woning. Nee ik ben het hier niet mee eens, de Europees opgelegde asielquota gaan nergens meer over dan cijfers. Kijk ook eens naar de burgers hier, energie is niet meer te betalen, boodschappen en ziektekosten rijzen de pan uit maar verder hoor je daar weinig over in Den Haag. Regeren is zou de burgers aan moeten spreken maar lijkt wel alsof de regering er louter voor mensen van buitenaf blijkbaar zijn en de asielbusiness tot topprioriteit verheven werd, en alles en iedereen kennelijk belangrijker zijn dan de mensen hier. Er leeft veel en de werkende armoede grijpt om zich heen. Regering kom van dat pluche en maak beleid waardoor mensen iedere maand rond kunnen komen.

1 respect 18-11-2022 13:48 op
Ai dat doet zeer, geen. Budweiser wat een straf, nou dan maar gezellig warme chocomel bij 33 graden daar in Quatar. Juichze en de volgende keer het WK hopelijk weer in een normaal land.

0 respect 18-11-2022 12:33 op
Naast de straffen zullen de daders en ook andere betrokkenen welke structureel de mond gehouden hebben tijdens verhoren en de rechtszaak, hun hele verdere leven de last van de dood van een fijn mens met zich mee moeten dragen. Want zo men wellicht begrijpt, is dat nogal wat, stel je voor bij elke verjaardag, geboorte, overlijden huwelijk, hoogtij, feestdagen en nieuw jaar dat van start gaat, ieder uur dat aanbreekt moeten nabestaanden Carlo missen. Daarbij vergeleken zijn resp. 7 en 2,5 jaar verplicht nadenken peanuts waar deze mensen hun verdere leven doorheen en verder mee moeten.. En dat is nu net datgene wat niet weggepoetst of ter juridische verdediging met dure advocaten weggekocht kan worden.Hoger beroep is een mogelijk volgende stap, misschien dat de andere betrokkenen dan wel hun mond opendoen over de toedracht en of betrokkenheid 13 - 14 juli 2021 in Mallorca.Hoe dan ook, de straf staat dus de komende jaren geen vakanties of andere vrijheden meer.

4 respect 18-11-2022 11:00 op
De waarde voor recycling van de toestellen is amper de moeite waard, ik doe er liever iemand anders een plezier mee of leg het in de la voor reserve als mijn huidige toestel bv stuk gaat

2 respect 18-11-2022 10:23 op
Mark, Wat dacht u van uw persoonlijke gegevens, dat is pas cash voor degelijke bedrijven.

23 respect 18-11-2022 08:57 op
Wat een verschrikkelijk moeilijke dag voor de nabestaanden van Carlo, dat de man doodgeschopt is daarover bestaat geen enkele twijfel, maar door wie in die beklaagden bank. Velen nog niet eens 20 en dan al zoiets op je kerfstok en geweten hebben. Wens de nabestaanden veel kracht vandaag en de rechtbank wijsheid.

1 respect 16-11-2022 15:24 op
Het eiland is weer bereikbaar, dan heb ik zeker iets gemist.

5 respect 16-11-2022 15:14 op
Dacht hier bij Jinek onlangs ook door Quatar speciaal daartoe ingehuurd juichvee aan tafel zat. Het mag blijkbaar wat kosten, en de bouw van dat prestigieuze WK geheel in Quatar blijkbaar ook mensenlevens.

1 respect 16-11-2022 15:11 op
Van alle onderwerpen waar ook maar een musical van gemaakt zou kunnen worden leek het overstroming thema mij toch het minst logisch. Hopelijk maakt men er een mooie voorstelling van die veel mensen aanspreekt of helpt de nare tijd te verwerken.

7 respect 16-11-2022 15:07 op
Vreselijk voor de Poolse bevolking daar maar aan de ene kant ben ik vreselijk opgelucht dat het geen doelbewuste aanval was en de NAVO actief in de oorlog betrokken zou worden. Maar natuurlijk wel nog steeds de Oekraïers op alle mogelijke manieren blijven steunen tegen de Russische agressie.

12 respect 16-11-2022 08:49 op
Ezels stoten zich niet doorgaans niet aan dezelfde steen maar in de VS leeft zowel het religieuze, nationalistische en complot gebeuren nu eenmaal hartnekkig. Kortom Trump bedient deze groepen op hun wenken, zou mij niets verbazen aks hij straks weer in het Witte huis zit en alle nog tegen hem lopende rechtszaken van tafel veegt. In Rusland heeft men te kampen met machtswellust, in de VS is dat niet anders.

7 respect 15-11-2022 11:48 op
Ondanks dat ik het elftal onwijs veel succes wens heb ik toch heel veel moeite met de mensenrechtenschendende locatie van dit WK.

4 respect 15-11-2022 11:42 op
Idd, men is dan ook mobiel en kan eenvoudig ergens anders de activiteiten gaan voorzetten, de conclusie in het onderzoek is dan ook relatief.

2 respect 12-11-2022 12:46 op
Dat verwanten van daders meedoen aan DNA onderzoeken is alleen maar gunstig, via via kan men genetisch de daders nl ook op het spoor komen.