NUjijStats voor Toponiem

3,217

Respect

Respect/dag 4.77
Respect/reactie 5.33

604

Reacties

Reacties/dag 0.89
Meeste reacties op 1 dag 30
Gestart op 21-01-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

3 respect 26-11-2020 21:40 op
De familie boden de fans gelegenheid afscheid te laten nemen door middel van een publieke wake, maar als dank wordt nu de eigen rouw om het verlies van hun vader nu ernstig overschaduwd door rellen. Een publieke wake, begrafenis of crematie is niet altijd een goed idee.

6 respect 26-11-2020 21:17 op
Het beleid in Nederland is ondertussen duidelijk, leef je als burger eerlijk en rechtschapen dan ben je de sjaak. Belazer je de kluit, schuur je tegen het wettelijke en bewandel de sluiproutes dan kom je zo’n beetje overal mee weg.

2 respect 26-11-2020 15:16 op
De bewoordingen, excuses en spijt achteraf dekken de lading niet want zolang burgers totaal af en uitgeknepen worden, en deze bewuste ouders echter nog steeds tot het randje drijft, blijft men glas, plas etc. op de oude voet door innen en kaalplukken. Was men maar zo coulant naar burgers gelijk multinationals met al hun belastingvrije of voordelige belastingdeals.

1 respect 24-11-2020 13:28 op
Bankfilialen sluiten en ouderen of beperkte mensen het internet of digitale snelweg op jagen waar men daarna vaak geheel legaal, leeggeplukt of beroofd worden mag vanzelfsprekend geen naam hebben laat staan de banken ook maar enige blaam treffen.

8 respect 24-11-2020 11:48 op
Heerlijk mens altijd die Corrie, ze zal daarom zeker gemist gaan worden, sterkte aan nabestaanden en ook collega-vriend André.

3 respect 24-11-2020 11:24 op
Onlangs werd er een voor mij bestemd pakket bij de buren afgeleverd, alleen ik had helaas niets besteld, de buren hebben helaas daarvoor getekend in alle vertrouwen en gingen op vakantie. Het bleek een monstrueus zwaar pak 1.25 bij 1.50 m. Het een deur verder dragen was al een probleem, buiten laten staan was geen optie, achter de voordeur in halletje neerzetten kon je de deur niet meer in of uit en Post.nl had de komende dagen ook al geen tijd om het op te halen, ik heb het achterop de fiets gehesen met wat hulp en naar het juiste adres gereden. Het was een hulpmiddel voor een gehandicapt iemand die wanhopig was omdat het duren pakket weggeraakt was maar wel voor getekend. Post.nl hield daarom vol dat het daarom correct bezorgd was. Wat bleek achteraf, de pakketbesteller was het Nederlands niet goed eigen en haalde (voor de zoveelste keer) alle straatnamen beginnend met de letter M in de stad door elkaar. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Nee geen top prestatiebonussen

1 respect 24-11-2020 11:06 op
Ben bang dat er straks nog meer carbidslachtoffers zullen vallen al was het maar door beginnersfouten, onoordeelkundig gebruik en het experimenteren van deze e.a. explosieve stoffen, want er zal, moet en gaat helaas geknald worden.

1 respect 24-11-2020 10:33 op
Het kan toch niet zo zijn dat deze grotendeels monopolist op de postmarkt louter grote webwinkels gaat bedienen en door de al langer spelende capaciteitsopbouw de kleinere webonderneners af gaat knijpen. De aangekondigde tariefsverhoging is ook niet voor iedere kleine ondernemer op te hoesten.

1 respect 24-11-2020 10:08 op
Jammer dat waar de partij voorstond, deze afgetreden man in kwestie niet achteraf toch echt aan het hart ging. Ik verwacht daarom dat hij met de jongerenclub straks nog even voor de verkiezingen gewoon weer een nieuwe partij uit de grond stampt en op termijn de geschiedenis zich hopelijk niet herhaald, dat zou pas echt triest zijn voor al deze dan gedesillusioneerde jongeren met iets te populistisch getinte en een beetje extremere opvattingen dan in feite nodig is.

4 respect 24-11-2020 10:00 op
HankMoody, De term ‘Schimmige Regimes’ is dan ondertussen volstrekt helemaal niet van toepassing op voor ons meer vertrouwde of meer bekende regionen een heel stuk dichterbij 😉

1 respect 24-11-2020 09:55 op
Het bestelde product moet vaak nog uit Azië komen en sterker, daar nog geproduceerd worden. Bezint alvorens besteld want op de domper van het uitgeprinte plaatje, Sint, Kerst, jubileum of verjaarscadeau zit echt niemand te wachten. Ik koop daarom gewoon liever bij de lokale winkels of ga de boer op.

7 respect 24-11-2020 09:49 op
Ben eerlijk gezegd een beetje huiverig voor al dat Groen, niet omdat ik geen verbinding heb met het milieu, integendeel! Maar gewoon omdat Groen en grootschalig vergroenen tegenwoordig meer een lucratief verdienmodel is waar eenvoudig miljardensubsidies voor binnengeharkt kunnen worden. De man in kwestie ken ik verder niet, de EU en ECB des te meer, dus we hopen er maar weer het beste van.

2 respect 24-11-2020 09:45 op
Vandaag besteld, morgen geleverd betekent in de praktijk vaak dagen of weken en de schuld wordt dan vaak heel makkelijk gewoon de bezorgdiensten in de schoenen geschoven.

7 respect 24-11-2020 09:42 op
Harry, Vaccineren of niet Het is en blijft voor sommigen kiezen uit twee kwaden, voor mijzelf zijn de nodige Corona sterfgevallen in directe omgeving, waar zowel patiënten in kwestie maar ook direct betrokkenen door een fysiek en emotioneel door ware COVID hel gingen, is voor mijzelf voldoende aanleiding om het vaccin wel te halen, al was het maar in de hoop anderen en mezelf bovengenoemde te kunnen besparen.

6 respect 24-11-2020 09:03 op
Spijtig om te horen, we gaan haar missen, deze vrouw was een theater icoon, want achteren naast van Duin was namelijk bepaald niet makkelijk maar mevrouw van Gorp bleef vrijwel altijd in haar rol als mevrouw De Bok.

2 respect 24-11-2020 08:56 op
Hoe meer je je verdiept in deze affaire des te meer onverkwikkelijkheden van betrokkenen er komen er boven drijven, en juist van die bewindsmlieden die het het Haagse pluche & co al jaren de nodige diensten bewijzen en het kennelijk volstrekt normaal vinden om zich van totaal geen kwaad bewuste burgers die een beroep deden op de overheid zoals deze bewuste kindertoeslagouders maar ook anderen, werkelijk als misdadige fraudeurs wegzette en ging behandelen, de machtswellust droop eraf, en dat poets je er niet af met zo’n mooi ik-heb-niks-geweten verhaal voor de onderzoekscommissie.

6 respect 22-11-2020 10:56 op
Behalve het vaste concept vergeetachtigheid en met het oog op de komende verkiezingen een of meer vingertjes richting destijds verantwoordelijke politieke opponent, verwacht ik eigenlijk niet zoveel meer van Den Haag. Zo tegen Sinterklaastijd en de december maand voor de deur kan ik mij nog herinneren dat men het op de uitvoerende werkvloer in deze ondertussen onverkwikkelijke oudertoeslagaffaire, het altijd smadelijk lachend had over de inmiddels beruchte ‘Afpakjesdag’ alsof de jarenlange ellende waarin men deze zich van geen kwaad bewuste ouders stortte, volstrekt niet ter zake deed en ook geen recht hadden op cadeautjes, iets leuks of een extraatje. Waarbij de mensen niet alleen financieel naar het randje gedreven werden. Afgelopen week had men ineens gelukkig wel weer inlevend vermogen en zelfs ook buikpijn plus last van het geweten. Waar de vis immer begint stinken bestaat geen twijfel meer over maar het zaaien van twijfel en de vingertjes richting, kan en gebeurt gewoon altijd.

9 respect 22-11-2020 10:19 op
Trump verenigd de VS niet maar zaait alleen maar tweedracht, onrust, wil daarna het voordeel van de twijfel,mobiliseert vervolgens de achterban. Niemand behalve Trump zelf & Co zijn hierbij gebaar, het is tijd om plaats te maken voor de volgende en andere president.

2 respect 22-11-2020 10:08 op
Nee, ik zou deze lp echt niet graag in huis willen hebben want deze was van Lennon’s moordenaar en daarnaast vrees ik dat deze 40 jaar na de moord er gewoon nog even een financieel slaatje uit probeert te slaan.

0 respect 22-11-2020 10:02 op
Eerlijk gezegd verwacht ik de komende week soortgelijke vergeet reacties als in eerdere parlementaire commissie zaken. Instant vergeetachtigheid en ontoelaatbare onbetrokkenheid bij gewone burgers. Eerlijk gezegd heb ik nog een oude teflon koekenpan in de keukenkast maar daar glijdt een gebakken ei niet zo makkelijk uit als van deze e.a. burger onvriendelijke affaires van verantwoordelijke Haagse politici.

3 respect 21-11-2020 13:14 op
Het is echt heel triest dat deze kids geen behandeling kregen en daarnaast niet te vergeten ook heel wat volwassenen die nergens terecht konden met hun problemen, de artsen hielden hun praktijkdeur gewoon hermetisch gesloten en men moest maar wachten tot het weer veilig genoeg was en de arts in die periode ook nog op vakantie wilde en ieder deze weer terugkeerde de 2e golf inmiddels alweer in aantocht was.

1 respect 21-11-2020 12:58 op
Frits, Omdat Schiphol een financieel zinkend schip is waar alleen nog maar de nodige staatsteun miljarden ingepompt moeten worden om het draaiende te houden, maar dit tot Haags paradepaardje gebombardeerd kwakkelend bedrijf kennelijk tegen elke prijs gered moet worden, zodat u en miljoenen anderen zonodig goedkope vliegreisjes moeten kunnen blijven maken, mogen honderduizenden mensen even verkassen of anders leven met klokronde ontoelaatbare decibellen en wakker liggen. Om nog maar niet te spreken over de smerige uitstoot van deze Grootvervuiler met alle gezondheidsschade voor omwonenden van dien. En vliegschaamte is daarnaast maar een dingetje nietwaar.

5 respect 19-11-2020 14:19 op
Scherpe, Dan weet u ook meteen hoe prijzig de kinderopvang is in Nederland.

11 respect 19-11-2020 14:13 op
Persoonlijk snap ik niets meer van de hele onverkwikkelijke affaire, de dames en heren wijzen nu met het beschuldigende vingertje naar elkaar en proberen elkaar het nodige in de schoenen te schuiven. Ergens is het best wel triest dat niemand verantwoordelijk wenst voor datgeen wat men de toeslagouders aandeed. En de tranen, buikpijn en rotgevoelens achteraf zitten deze ouders ook niet bepaald te wachten, dat hebben deze ouders al jaren zelf mee te kampen van al die narigheid. Gewoon een handreiking financieel en daarnaast hulp om uit de jarenlange situatie te komen bv.

4 respect 19-11-2020 14:01 op
Hoopvol en alle beetjes helpen maar we zijn er nog niet, dus gewoon nog even vol houden de maatregelen, er zal heus spoedig een eind aan komen.