NUjijStats voor V_Boomer

10,901

Respect

Respect/dag 16.87
Respect/reactie 8.02

1,360

Reacties

Reacties/dag 2.11
Meeste reacties op 1 dag 15
Gestart op 17-02-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 26-11-2022 12:12 op
Ik doe er gewoon een handje kruidnoten in. Pepernoten helaas niet want die vind ik te duur. Jammer, want die zijn wel lekkerder.

5 respect 26-11-2022 09:56 op
De Indische rijsttafel verwijst naar wat de Indische Nederlanders hebben meegenomen naar Nederland. Daarnaast staat er: "Iedere familie heeft zijn eigen manier van het bereiden van de rijsttafel". Dan is het natuurlijk wel heel verkeerd om te claimen dat enkel Nederlanders dat niet mogen. Dit soort uitsluiting mag op geen enkele manier getolereerd worden.

11 respect 25-11-2022 16:14 op
Net zoals overal heb je in Iran 2 groepen. Degenen die voor verdraagzaamheid en inclusie zijn en degenen die bang zijn en er tegen zijn. Zelf noem ik dit de sterke tegen de zwakke geesten. De intelligente versus de onwetenden. Want waar ook maar een beetje kennis is over de natuur en respect wordt de houding tegenover bijvoorbeed vrouwen uiteraard volgens het eerste voorbeeld gevolgd.

1 respect 25-11-2022 10:02 op
Het spel tussen dominant en onderdanig, wat ook bij vrouwen plaatsvond en nog steeds is natuurlijk wel iets anders dan het weigeren van het erkennen van geaardheden. Dus ze waren half op de goede weg en vandaag de dag volledig de weg kwijt.

29 respect 25-11-2022 09:56 op
Die excuses hebben natuurlijk totaal geen waarde, zoals Rutte al eerder uitlegde. Dit is dan ook enkel voor de sier en om eindelijk van het gezeur af te zijn. In de huidige samenleving zitten we in een totaal andere wervelstorm van ontwikkelingen met andere principes en perspectieven, waar alle aandacht naar uit moet gaan. In de slachtofferrol blijven hangen voor dingen die je niet eens hebt meegemaakt stopt de ontwikkeling van het pad naar voren.

6 respect 24-11-2022 19:54 op
Die tijden hebben in ieder geval langer geduurd dan het christendommetje dat nu al uit elkaar valt. Bovendien bleken die meer gelijk te hebben, gezien de wetenschap die we nu hebben.

4 respect 24-11-2022 19:10 op
Dan wordt het tijd dat ze de nieuwe generatie introcuceren aan wetenschap en natuur, anders heeft ook die generatie niets te zoeken in de echte wereld.

10 respect 24-11-2022 19:03 op
Intolerantie is in feite angst en onzekerheid van de zwakken. Geintimideerd zijn door alles dat niet in de belevingswered van diegene past. Een gebrek aan eigenwaarde. Eigenlijk niet zo goed mee kunnen komen met de wereld en je enorm verzetten tegen de natuur en feiten. De sterken weten uiteraard dat dat een onbegonnen werk is, omdat de natuur altijd wint. De zwakken nemen vaak hun toevlucht in religie of stampvoeterij. Ik vind het vooral zonde voor hun eigen leven. Daarom is educatie zo belangrijk. Over natuurlijke feiten maar ook over het gevaar van religie. In het oude egypte en bij de romeinen trouwden mannen gewoon met mannen. Door een paar zwakken hebben we nu wel 200 jaar lang dit soort wantaferelen zoals van Poetin. Waardoor hij als een zwakke de geschiedenis in gaat. En inderdaad, waardoor sommige mensen helaas het gevoel krijgen dat ze in dit korte leven niet zichzelf mochten zijn.

2 respect 24-11-2022 18:50 op
Dat zal moeilijk gaan bij een toernooi van een organisatie die zich baseert op politieke statements. Zich daar onderdanig aan opstellen is het grootste stamement dat van Gaal kan maken.

3 respect 24-11-2022 18:49 op
De fifa duwt politieke standpunten door het voetbal heen door het universele woord liefde met een gele kaart te bestraffen. Niet de boel omdraaien.

10 respect 24-11-2022 18:49 op
Wat een slappe reactie van van Gaal en bovendien een onjuist standpunt. Van Duitsland daarentegen een prachtig en ontroerend gebaar, heel mooi en indrukwekkend om de spelers zo te zien. Die hebben natuurlijk ook allemaal gewoon homoseksuelen in hun familie of vriendenkring of ze zijn het zelf. Mooi ook dat de minister van binnenlandse zaken wel gewoon de band draagt. Het mooie eraan is dat het namelijk geen politiek statement is. Het is een reactie tegen het politieke statement van de FIFA om het woord "love" te bestraffen met een gele kaart. Dit is de essentie van het leven. Er is goed en kwaad. Als maar genoeg spelers het politieke statement van de FIFA tegen spreken is dat het begin van een gezondere wereld. Dit soort politieke straffen hoort niet thuis in voetbal. Love is geen politiek statement. Zelfs geen persoonlijk statement. Het is universeel.

14 respect 24-11-2022 18:28 op
Stoppen met feitelijke informatie over de natuur op scholen? Dus net zoiets als: vogels bestaan niet. En dan zouden we volgens u op de goede weg zijn. Neem er nog een.

2 respect 24-11-2022 18:14 op
De fifa duwt politieke standpunten door het voetbal heen door het universele woord liefde met een gele kaart te bestraffen. Van Gaal gaat mee in dat politieke statement. De fifa is namelijk geen politieke partij. Door niet gewoon het woord "love" te kunnen zien voor wat het is neemt van Gaal nu juist deel aan een vuil politiek spel. Gewoon voetballen zal moeilijk gaan bij een toernooi van een organisatie die zich baseert op politieke statements. Van Gaal zegt nu hardop dat hij zwicht voor de politieke statements van de fifa. Ondanks dat het inderdaad geen politieke partij is. Zich daar onderdanig aan opstellen is het grootste statement dat van Gaal kan maken en juist deelnemen aan het politieke spel. Iets dat het woord love niet deed. De vraag is waarom van Gaal zo graag wil deelnemen aan het politieke statement. De vraag die daarna gesteld moet worden is waar de fifa zich mee bemoeit.

1 respect 24-11-2022 15:52 op
Een sport met mensen ja. Waarom de fifa zoch opstelt als een politieke partij is mij dan ook een raadsel.

7 respect 24-11-2022 15:50 op
En als de fifa zich er dan toch heel druk om maakt en het ten onrechte toch als politiek presenteert, dan is het erg belangrijk om te laten zien wat Duitsland bijvoorbeeld deed. Humanitair boven politiek.

1 respect 24-11-2022 15:03 op
Nee, ze moeten alleen geen politieke statements zoals die van de fifa accepteren tijdens voetbal.

2 respect 24-11-2022 15:02 op
De fifa duwt politieke standpunten door het voetbal heen door het universele woord liefde met een gele kaart te bestraffen. Van Gaal gaat mee in dat politieke statement. De fifa is namelijk geen politieke partij. Door niet gewoon het woord "love" te kunnen zien voor wat het is neemt van Gaal nu juist deel aan een vuil politiek spel. Gewoon voetballen zal moeilijk gaan bij een toernooi van een organisatie die zich baseert op politieke statements. Zich daar onderdanig aan opstellen is het grootste stamement dat van Gaal kan maken. Van Gaal zegt nu hardop dat hij zwicht voor de politieke statements van de fifa. Ondanks dat het inderdaad geen politieke partij is. Zich daar onderdanig aan opstellen is het grootste stamement dat van Gaal kan maken en juist deelnemen aan het politieke spel. Iets dat het woord love niet deed. De vraag is waarom van Gaal zo graag wil deelnemen aan het politieke statement. De vraag die daarna gesteld moet worden is waar de fifa zich mee bemoeit.

6 respect 24-11-2022 14:45 op
Van Gaal zegt nu inderdaad hardop dat hij zwicht voor de politieke statements van de fifa. Ondanks dat het inderdaad geen politieke partij is. Zich daar onderdanig aan opstellen is het grootste stamement dat van Gaal kan maken en juist deelnemen aan het politieke spel. Iets dat het woord love niet deed.

3 respect 24-11-2022 14:31 op
Wat een slappe reactie van van Gaal en bovendien een onjuist standpunt. Van Duitsland daarentegen een prachtig en ontroerend gebaar, heel mooi en indrukwekkend om de spelers zo te zien. Die hebben natuurlijk ook allemaal gewoon homoseksuelen in hun familie of vriendenkring of ze zijn het zelf. Mooi ook dat de minister van binnenlandse zaken wel gewoon de band draagt. Het mooie eraan is dat het namelijk geen politiek statement is. Het is een reactie tegen het politieke statement van de FIFA om het woord "love" te bestraffen met een gele kaart. Dit is de essentie van het leven. Er is goed en kwaad. Als maar genoeg spelers het politieke statement van de FIFA tegen spreken is dat het begin van een gezondere wereld. Dit soort politieke straffen hoort niet thuis in voetbal. Love is geen politiek statement. Zelfs geen persoonlijk statement. Het is universeel.

3 respect 24-11-2022 10:36 op
Voetbal blijft een kansspelletje, een balletje kan raar rollen en dat hangt van miljoenen kleine factoren af. Dingen die een speler bij lange na nooit allemaal in acht kan nemen. Het idee dat een trainer hiervoor verantwoordelijk is, is een zware overschatting van de functie en het spel. Je kunt hooguit iets verbetering zien met snellere en slimmere spelers en vooral veel geluk tijdens het spel. Het in de schoenen willen schuiven van schuld en de zwaarte die daaraan toegekend wordt begint waanzinnige vormen aan te nemen.

25 respect 23-11-2022 15:45 op
Een prachtig en ontroerend gebaar, heel mooi en indrukwekkend om de spelers zo te zien. Die hebben natuurlijk ook allemaal gewoon homoseksuelen in hun familie of vriendenkring of ze zijn het zelf. Mooi ook dat de minister van binnenlandse zaken wel gewoon de band draagt. Het mooie eraan is dat het geen politiek statement is. Het is een reactie tegen het politieke statement van de FIFA om het woord "love" te bestraffen met een gele kaart. Dit is de essentie van het leven. Er is goed en kwaad. Als maar genoeg spelers het politieke statement van de FIFA tegen spreken is dat het begin van een gezondere wereld. Dit soort politieke straffen hoort niet thuis in voetbal. Love is geen politiek statement. Zelfs geen persoonlijk statement. Het is universeel.

2 respect 22-11-2022 16:06 op
Dat riepen mensen de afgelopen 2 jaar ook, maar helaas zitten er ook nu nog gevolgen aan laksheid.

3 respect 22-11-2022 16:04 op
Toch hebben redelijk milde besmettingen ook gevolgen. Om de week geen leerkrachten voor de klas bijvoorbeeld. Maar goed, daar hebben we als maatschappij en kabinet voor gekozen.

1 respect 22-11-2022 16:01 op
Het corona verzuim is inderdaad erg hoog momenteel, bij mijn neefje zit de helft van de leerkrachten thuis met covid, kinderen naar huis gestuurd, ouders niet naar werk kunnen, etc, maar die verspreiding is dan ook een keuze.

6 respect 22-11-2022 15:59 op
De werkelijke cijfers zouden weleens het 40-voudige kunnen zijn van dat. Ik heb de afgelopen week 40 mensen met corona meegemaakt op werk, vrienden, familie en vooral leeringen op school en daarvan is niemand naar de ggd gegaan. Geen enkele. Er kunnen deze week dus heel goed 200.000 besmettingen in het land zijn. We boffen dus met de variant.