NUjijStats voor V_Boomer

11,010

Respect

Respect/dag 9.04
Respect/reactie 8.02

1,373

Reacties

Reacties/dag 1.13
Meeste reacties op 1 dag 15
Gestart op 17-02-2021

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 30-11-2022 11:42 op
Onder andere over de inkoopprijs-facturen, de periodes en andere feiten. Wordt vervolgd.

8 respect 30-11-2022 11:33 op
Een broccoli soepje maken kost 89 cent. Eten bij de mac is voor de elite, dat kost al gauw 13 euro per persoon.

1 respect 30-11-2022 11:29 op
Volgens essent is dit niet te voorzien en kwam de stijging van Oktober onverwachts omdat volgens hen niet een paar maanden van tevoren te bepalen is wat het wordt. Dat maakt het extra schimmig.

2 respect 30-11-2022 11:23 op
"Ben overigens benieuwd naar de onderbouwing daarvan. Die moet wel wat verder gaan dan dat Essent de tarieven verdubbeld heeft t.o.v. de inkoopprijs." Op die manier de regering oplichten gaat ver genoeg voor vervolging. "misschien als u zich in groepsverband organiseert (bv. middels een stichting) om deze exorbitante prijsverhogingen aan te vechten." Bedankt voor de tip, ga ik zeker mee aan de slag. Heb nu contact met de overheid. "Hou wel rekening met het team advocaten van Essent," Vreemde toon, bijna dreigend, maar bedankt, daar hou ik rekening mee. Uiteraard komen er advocaten bij in dergelijke zaken.

9 respect 30-11-2022 11:06 op
In oktober was energie nog 100 procent duurder dan een jaar eerder, deze maand was dat circa 40 procent." Inderdaad, dat gaat per aantal weken, omdat het bedrijf dat ook zo inkoopt. Afgelopen Oktober zei Essent bijvoorbeeld ineens plotseling de prijzen per direct enorm te willen verhogen, omdat het vlak daarvoor zogenaamd voor een dure prijs was ingekocht en dus plotseling omhoog moest. Gelukkig stak het kabinet daar een stokje voor en mocht het pas een maand later ingaan. Essent gaf hierbij aan dat ze nooit van tevoren kunnen weten hoe hoog de prijzen de volgende maand zijn. We weten nu allemaal dat de inkoopprijzen zijn gekelderd. En nu kondigt Essent deze week aan dat de prijzen vanaf Januari verdubbeld gaan worden. Dat is toch wel criminaliteit van een heel hoog niveau.

11 respect 30-11-2022 11:04 op
Dit heeft niets meer met sancties te maken. Essent verdubbeld de tarieven vanaf januari terwijl de inkoopprijs gehalveerd is. Dit gaat om georganiseerde misdaad.

6 respect 30-11-2022 10:55 op
Dat klopt maar ze zijn dan wel de regering aan het oplichten. Als dat plafond wegvalt volgend jaar zal er eerst een gerechtelijke procedure moeten komen tegen dit soort criminele bedrijven.

7 respect 30-11-2022 10:45 op
In oktober was energie nog 100 procent duurder dan een jaar eerder, deze maand was dat circa 40 procent." Inderdaad, dat gaat per aantal weken, omdat het bedrijf dat ook zo inkoopt. Afgelopen Oktober zei Essent bijvoorbeeld ineens plotseling de prijzen per direct enorm te willen verhogen, omdat het vlak daarvoor zogenaamd voor een dure prijs was ingekocht en dus plotseling omhoog moest. Gelukkig stak het kabinet daar een stokje voor en mocht het pas een maand later ingaan. Essent gaf hierbij aan dat ze nooit van tevoren kunnen weten hoe hoog de prijzen de volgende maand zijn. We weten nu allemaal dat de inkoopprijzen zijn gekelderd. En nu kondigt Essent deze week aan dat de prijzen vanaf Januari verdubbeld gaan worden. Dat is toch wel criminaliteit van een heel hoog niveau.

0 respect 29-11-2022 16:54 op
Het woord love is niet onbeschoft. Wie dat verbiedt is dat.

1 respect 29-11-2022 13:10 op
Werkt blijkbaar niet, gezien het extreme aantal ongelukken enkel op die plek. Loopt er een autobaan naast waar men wel op mag?

6 respect 29-11-2022 13:05 op
Als een gebied blijkbaar zo exclusief en afgesloten is maak je uiteraard een slagboom, eventueel met camera. Niet een wegdek-kleurig omhoog schuivend paaltje van 45cm. Wie hierover gaat en dit niet begrijpt, of denkt dat een likje groene verf dit oplost, moet wat anders gaan doen.

1 respect 28-11-2022 19:01 op
In zekere zin klopt dat wel . Er zijn 2 groepen. Degenen die voor verdraagzaamheid en inclusie zijn en degenen die bang zijn en er tegen zijn. Zelf noem ik dit de sterke tegen de zwakke geesten. De intelligente versus de onwetenden. Want waar ook maar een beetje kennis is over de natuur en respect wordt de houding tegenover bijvoorbeed vrouwen en homoseksuelen uiteraard volgens het eerste voorbeeld gevolgd. Je zou het zelfs de mensen tegen de beesten kunnen noemen. En het woord love, de band en het thema in het algemeen houdt een goede spiegel voor. Het legt de feiten bloot. Zodat iedereen kan kiezen waar ze voor staan en wat voor karakter ze nu eigenlijk hebben. Hoe dan ook is het een goede leerschool en eye-opener.

56 respect 28-11-2022 18:48 op
Dit zijn toch allemaal Nederlanders, niet? Dat hoor ik tenminste steeds. “Hoeveel generaties moet je hier wonen om Nederlander ipv van allochtone afkomst genoemd te worden?”, hoor ik regelmatig in discussies. Wat raar dat ze dan niet gingen feesten na de overwinning van Oranje op Senegal en juist nu wel. Ik stoor me daar mateloos aan. Hier willen wonen met alle voordelen die daarbij horen, anderen erop aanspreken als je er niet bij lijkt te horen en dan zelf in woord en gebaar vasthouden aan het land, de cultuur en de mores van je grootouders. Dat zegt wel wat. Namelijk helemaal niet Nederland accepteren maar je eigen cultuur het land willen laten overnemen.

2 respect 26-11-2022 12:12 op
Ik doe er gewoon een handje kruidnoten in. Pepernoten helaas niet want die vind ik te duur. Jammer, want die zijn wel lekkerder.

5 respect 26-11-2022 09:56 op
De Indische rijsttafel verwijst naar wat de Indische Nederlanders hebben meegenomen naar Nederland. Daarnaast staat er: "Iedere familie heeft zijn eigen manier van het bereiden van de rijsttafel". Dan is het natuurlijk wel heel verkeerd om te claimen dat enkel Nederlanders dat niet mogen. Dit soort uitsluiting mag op geen enkele manier getolereerd worden.

11 respect 25-11-2022 16:14 op
Net zoals overal heb je in Iran 2 groepen. Degenen die voor verdraagzaamheid en inclusie zijn en degenen die bang zijn en er tegen zijn. Zelf noem ik dit de sterke tegen de zwakke geesten. De intelligente versus de onwetenden. Want waar ook maar een beetje kennis is over de natuur en respect wordt de houding tegenover bijvoorbeed vrouwen uiteraard volgens het eerste voorbeeld gevolgd.

1 respect 25-11-2022 10:02 op
Het spel tussen dominant en onderdanig, wat ook bij vrouwen plaatsvond en nog steeds is natuurlijk wel iets anders dan het weigeren van het erkennen van geaardheden. Dus ze waren half op de goede weg en vandaag de dag volledig de weg kwijt.

29 respect 25-11-2022 09:56 op
Die excuses hebben natuurlijk totaal geen waarde, zoals Rutte al eerder uitlegde. Dit is dan ook enkel voor de sier en om eindelijk van het gezeur af te zijn. In de huidige samenleving zitten we in een totaal andere wervelstorm van ontwikkelingen met andere principes en perspectieven, waar alle aandacht naar uit moet gaan. In de slachtofferrol blijven hangen voor dingen die je niet eens hebt meegemaakt stopt de ontwikkeling van het pad naar voren.

6 respect 24-11-2022 19:54 op
Die tijden hebben in ieder geval langer geduurd dan het christendommetje dat nu al uit elkaar valt. Bovendien bleken die meer gelijk te hebben, gezien de wetenschap die we nu hebben.

4 respect 24-11-2022 19:10 op
Dan wordt het tijd dat ze de nieuwe generatie introcuceren aan wetenschap en natuur, anders heeft ook die generatie niets te zoeken in de echte wereld.

10 respect 24-11-2022 19:03 op
Intolerantie is in feite angst en onzekerheid van de zwakken. Geintimideerd zijn door alles dat niet in de belevingswered van diegene past. Een gebrek aan eigenwaarde. Eigenlijk niet zo goed mee kunnen komen met de wereld en je enorm verzetten tegen de natuur en feiten. De sterken weten uiteraard dat dat een onbegonnen werk is, omdat de natuur altijd wint. De zwakken nemen vaak hun toevlucht in religie of stampvoeterij. Ik vind het vooral zonde voor hun eigen leven. Daarom is educatie zo belangrijk. Over natuurlijke feiten maar ook over het gevaar van religie. In het oude egypte en bij de romeinen trouwden mannen gewoon met mannen. Door een paar zwakken hebben we nu wel 200 jaar lang dit soort wantaferelen zoals van Poetin. Waardoor hij als een zwakke de geschiedenis in gaat. En inderdaad, waardoor sommige mensen helaas het gevoel krijgen dat ze in dit korte leven niet zichzelf mochten zijn.

2 respect 24-11-2022 18:50 op
Dat zal moeilijk gaan bij een toernooi van een organisatie die zich baseert op politieke statements. Zich daar onderdanig aan opstellen is het grootste stamement dat van Gaal kan maken.

3 respect 24-11-2022 18:49 op
De fifa duwt politieke standpunten door het voetbal heen door het universele woord liefde met een gele kaart te bestraffen. Niet de boel omdraaien.

10 respect 24-11-2022 18:49 op
Wat een slappe reactie van van Gaal en bovendien een onjuist standpunt. Van Duitsland daarentegen een prachtig en ontroerend gebaar, heel mooi en indrukwekkend om de spelers zo te zien. Die hebben natuurlijk ook allemaal gewoon homoseksuelen in hun familie of vriendenkring of ze zijn het zelf. Mooi ook dat de minister van binnenlandse zaken wel gewoon de band draagt. Het mooie eraan is dat het namelijk geen politiek statement is. Het is een reactie tegen het politieke statement van de FIFA om het woord "love" te bestraffen met een gele kaart. Dit is de essentie van het leven. Er is goed en kwaad. Als maar genoeg spelers het politieke statement van de FIFA tegen spreken is dat het begin van een gezondere wereld. Dit soort politieke straffen hoort niet thuis in voetbal. Love is geen politiek statement. Zelfs geen persoonlijk statement. Het is universeel.

14 respect 24-11-2022 18:28 op
Stoppen met feitelijke informatie over de natuur op scholen? Dus net zoiets als: vogels bestaan niet. En dan zouden we volgens u op de goede weg zijn. Neem er nog een.