NUjijStats voor _alrededordelmundo_as_usual

4,257

Respect

Respect/dag 8.06
Respect/reactie 3.29

1,292

Reacties

Reacties/dag 2.45
Meeste reacties op 1 dag 20
Gestart op 22-06-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

0 respect 02-12-2020 07:56 op
“Bij KPN verandert er voorlopig ook niets: de roamingafspraken die KPN met Britse operators heeft gemaakt, lopen nog tot ergens na 1 januari, laat een woordvoerder weten.” Dat is mooi.

0 respect 01-12-2020 19:14 op
@arno juist, het praat makkelijker als men het heeft gezien :-)

0 respect 01-12-2020 19:13 op
@Mr Jensen ja daarom juist ;-) kijk het fragment terug, dan begrijp je het vast :-)

7 respect 01-12-2020 15:33 op
Hij kreeg gisteren in het programma Radar de Loden Leeuw uitgereikt, die arrogantie van hem. Het succes is hem boven het hoofd gestegen. En echt zo gemaakt. Dat kijkers daarin zijn getrapt.

18 respect 01-12-2020 15:31 op
“Ook haar man Martien hoopt op meer rust. "Dat we ruimte krijgen om een beetje meer aan onszelf te denken, want we worden wel geleefd.” Daar kies je voor, als je graag in de schijnwerpers wilt staan en alles voor de kijkcijfers doet, wordt je nu eenmaal geleefd.

0 respect 30-11-2020 08:21 op
@jur talenten & attitude scoren goed. Negatieve mensen maken doorgaans geen goede indruk en hebben vaak nergens zin in. Denken niet verder dan buiten hen veilige werkervaring. Ik ben geen hr-medewerkster ;-)

5 respect 30-11-2020 08:17 op
Ik ken ze die al te graag voor een bijstandsuitkering een paar uur vrijwillig werk willen doen. De kinderen krijgen alles, van kledinggeld, tot aan laptops, fietsen, kortingen op allerlei attracties, vakantiekortingen. Allemaal op kosten van de belastingbetalers, net als politici. Daarvoor heb ik veel mensen gezien en gesproken, ik ben niet zo naïef ;-)

3 respect 30-11-2020 08:13 op
Iedereen gaat een keer dood, ook mensen die beroemd waren krijgen kwalen en worden ziek, 90 jaar is een mooie leeftijd.

4 respect 30-11-2020 07:20 op
Men anticipeert niet, blijven te lang zitten op eenzelfde functie, zijn niet breed geschoold, vaak gericht op één richting en kunnen daardoor nergens op terugvallen. Mijn ervaring van mensen in de bijstand is verdeeld: er is een groep die daar bewust op stuurt om te kunnen genieten van alle subsidies en privileges als bijstandsgerechtigde. De andere groep wacht vaak af wat bijvoorbeeld een reorganisatie brengt, het zijn vaak de minst flexibele werknemers, zien de gevaren aankomen, maar grijpen niet in door eieren voor geld te kiezen. Daardoor kunnen ze vaak jarenlang nergens terecht vanwege hen niet brede achtergrond. Vaak willen ze bij hetzelfde blijven, het duurt daardoor heel lang voor deze mensen hen gedrag veranderen. Ik denk dat de mensen het zelf naar zich toetrekken in de bijstand te komen.

7 respect 30-11-2020 07:12 op
Ricciardo heeft respect en fatsoen in zich, kan van de gemiddelde reageerde die zegt dat hij niet moet zeuren, niet gezegd worden. Die hebben respect en fatsoen niet meegekregen of ergens onderweg verloren. Ik vind hem altijd een mooi en positief mens, vooral welgemanierd en respectvol. Hij heeft gelijk. Ik schrik ervan dat de Nederlandse F1 fans zo diep gezonken zijn, dat de meesten dit als spektakel en entertainment noemen, omdat ze dan weer eens een keer opgewonden kunnen raken van de F1.

9 respect 29-11-2020 12:08 op
Altijd interessant om te lezen hoeveel mensen dit gedrag en geweld goed praten, omdat het ze zo uitkomt en omdat het jongeren zijn die toebehoren aan hen gelijke. Ik ben toch echt benieuwd of die goedpraters dit ook zouden zeggen als het jongeren met een etnische achtergrond waren geweest.

0 respect 28-11-2020 17:34 op
En ook hier een gebrek aan discipline, allemaal egoïstisch. Het was bij het hamsteren in de eerste golf te zien en nu met de volle winkelstraten. Het zit niet in de burgers, dat komt voort uit een lakse, luie overheid. Een bon van 95,- bij overtreding. Politie en/of handhaving in Nederland is ook niet van een niveau om U tegen te zeggen. Kijk eens naar andere landen waar streng opgetreden wordt, meer surveillance is (en nee niet door handhaving, maar door de politie), échte boetes van duizenden euro’s worden uitgedeeld en vaak ter plekke betaald moeten worden. Om het niet te hebben over de aanpak in algemeenheid en de kromme regels. Het probleem is de overheid die een slecht voorbeeld geeft, lappen zelf de regels aan hen laars, stellen tegenstrijdige maatregelen op, niet vreemd dat men het weinig boeit. In de supermarkt ouderen met een rollator die de 1 m afstand ze niets interesseert, duwen die rollator gewoon de hele tijd tegen een ander aan.

4 respect 28-11-2020 08:28 op
Nederland kan echt leren van de Britten. Vanaf 80 jaar inenting als eerste groep, Nederland vanaf 60 jaar terwijl dat geen noodzakelijke groep is als eerste. Eerder na de 80+ en de jongeren vanwege de snelheid waarmee zij het doorgeven. Britten lopen in alles voor in de Corona aanpak. Ze begonnen al met veelal testen tijdens de eerste golf en hadden tijdens het begin van de eerste golf al onderzoeken naar een vaccin gestart. Vooruitstrevend die Britten/UK in het algemeen. Idem voor de Duitsers.

13 respect 27-11-2020 15:07 op
Geen medelijden met hem en de partij, hij heeft veel mensen van bepaalde kom af samen met zijn achterban en aanhang beledigd. Ik vind het hypocriet van zijn achterban dat ze nu net doen of de ideologie van FvD nieuw en onbekend was al die tijd. Hoe meer verdeelde partijen als deze, hoe kleiner de macht van zulke partijen. Nu nog die andere partij.

0 respect 27-11-2020 14:53 op
@menmm politieke belangen misschien. Terwijl teststraten, sneltoetsen, alles in overvloed lijkt en nog zulke valse en tegenstrijdige maatregelen. Kan alleen maar duiden op politieke kleur en voorkeuren.

2 respect 27-11-2020 12:32 op
En volgend jaar wordt weer een topjaar en draaien ze vast het dubbele als voor de coronatijd. Veel horeca eigenaren zijn creatief en zetten alles om in online bestellingen. Een beetje creatieve (horeca) ondernemer anticipeert meteen op de veranderingen. In ieder mooi dat er zo snel vaccinatie programma’s zijn en men nu bezig is overal met vervoer daarvan. Bloeiende vooruitzichten weer voor veel branches en een heropleving straks. Het kan zomaar zijn dat er binnen een jaar tot 1,5 jaar en daarna een enorme onderbezetting gaat komen overal. Ergers als voor de coronatijd.

10 respect 27-11-2020 10:58 op
Ze kan in ieder geval zeggen dat ze haar leven heel goed heeft benut, de hele wereld over is gereisd, avonturen heeft meegemaakt en levenservaring heeft. Floortje is een mooi mens. Waren er maar meer mensen als zij. Ik zou haar geen 50 geven trouwens.

6 respect 26-11-2020 16:48 op
@kwazi heb je gelezen wat voor zorgvuldigheid en logistiek hier bij komt kijken?

6 respect 26-11-2020 16:46 op
Mooi nieuws. Dit was toch wel anders geweest als de mensen hen vaccinatie zelf moesten gaan ophalen. Moesten ze hen ticket betalen en de kosten voor een vaccinatie waarschijnlijk. Of dat men dit per trein, fiets of lopend moest doen. Dank KLM en Schiphol!

1 respect 25-11-2020 19:25 op
Van allemaal toch de meest geloofwaardige, vooral waarin hij beschrijft dat het bij de Belastingdienst en Financiën een bende is. Hij draait er niet om heen. Anderen doen of ze ontzettend zijn aangedaan, maar komt over als nep. Die Snel lijkt me echt een no-nonsens mens, respect!

1 respect 25-11-2020 19:14 op
Hij kwam nooit van zijn wilde leven af, bleef maar zijn gezondheid kapot maken. Hopelijk heeft hij rust gevonden. Er leek geen einde te komen aan continu zijn strijd van het grenzeloze, aan middelen en de signalen die zijn lichaam gaf. Het lichaam heeft niet altijd geduld en stopt er een keer mee.

16 respect 23-11-2020 20:12 op
Een land dat er kampen op nahoudt waarin mensen worden onderdrukt en tegen verschrikkelijke omstandigheden, is nooit te vertrouwen. Die autoriteiten zijn dol op registraties. Men moet vooral oppassen dat corona wordt gebruikt om met mensengegevens te sjoemelen en allerlei databases worden opgericht en bijgehouden om de makkelijke mens te beïnvloeden. Aan de andere kant, behoorlijk wat mensen zijn vrij los in het downloaden van apps die ook bepalen waar ze zijn, gaan en staan. Die mensen die zo makkelijk met hen privacy omgaan, horen niet te zeuren. Hetzelfde voor mensen die hen privéleven op social media zetten. Marketingbureaus en criminelen spelen daar vooral op in.

1 respect 23-11-2020 10:25 op
@astrid ik vind dat de kinderbijslagen en kinderopvangtoeslagen afgeschaft moeten worden, alleen op die manier kan men bewust kinderen krijgen en bewust opvoeden. Tegenwoordig zijn er daarnaast zoveel scheidingen/gebroken relaties waar kinderen uit voort zijn gekomen. Kinderen krijgen gaat lang niet (meer) over liefde, maar puur egoïsme van de mens.

0 respect 23-11-2020 10:19 op
Verschil tussen jou en mij is dat ik uit het belang van het kind denk/zou denken. En daardoor ook bewust ben en nadenk over de gevolgen en consequenties. De Kinderbescherming en Jeugdgezondheidszorg kan de vragen rond verwaarloosde kinderen niet aan, door ouders als als onder andere jij, die egoïstisch zijn en enkel aan zichzelf denken, veel plezier en geluk verder ;-)

10 respect 23-11-2020 09:59 op
Eerst met je partner staan te springen om een kind op de wereld te zetten, daarna verdwijnt de vreugde snel en wordt het kind de dupe doordat de ouders zo graag beide voltijd werken. Met andere woorden: je kind op de wereld zetten om het vervolgens voltijd naar allerlei opvangen en andere oppassen te brengen. De eerste DRIE levensjaren zijn essentieel voor een kind voor de vorming en de verdere ontwikkeling om de ouders dichtbij bij zich te hebben. Ik heb geen medelijden met deze klagende vrouwen, omdat ze er de kantjes vanaf eten en ook op de werkvloer is mijn ervaring. Altijd ziek en misselijk, waardoor een andere vrouw voor haar diensten mag opdraaien. En als het kind op de wereld is, zijn de smoesjes voor laat komen en ziek zijn, dat het aan het kind ligt. Kinderen krijgen is een KEUZE, val anderen daar niet mee lastig. Groet, Verstandige vrouw ;-)