NUjijStats voor criticus2018

6,295

Respect

Respect/dag 8.04
Respect/reactie 2.98

2,114

Reacties

Reacties/dag 2.7
Meeste reacties op 1 dag 18
Gestart op 07-10-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 28-11-2020 11:51 op
Aarieb Ali: Ik zou toch eens de geschiedenis wat beter lezen en bestuderen!

3 respect 28-11-2020 11:18 op
Jansen: En wanneer is de PVV dan opgekomen voor "de hardwerkende Nederlandse burger" Nou, eigenlijk nooit!

10 respect 28-11-2020 11:12 op
Je kunt je afvragen waarom de hele toeslagenindustrie nodig is. Is dat niet door het simpele feit dat een hoop mensen noodzakelijke dingen niet kunnen betalen omdat deze gewoon te duur zijn? Waarom is huurtoeslag nodig? Omdat de huren te hoog zijn in verhouding tot het inkomen! Waarom is zorgtoeslag nodig? Omdat premies zorgverzekeringen te hoog zijn in verhouding tot het inkomen! Kinderopvangsubsidie? Nodig omdat ,vooral in de randstad, twee inkomens nodig zijn voor kosten levensonderhoud! Torenhoge huizenprijzen. Torenhoge huren. Steeds maar stijgende waterschapslasten en gemeentelijke lasten. U moet, voor de grap, eens kijken wat een kind na de lagere school kost aan leermiddelen! Voor mensen met een modaal inkomen is er nauwelijks tegenop te werken! In feite komt het erop neer dat de overheid de mensen financieel in de problemen brengt door de vaste lasten. Daar heeft dezelfde overheid een toeslagencircus voor bedacht. Met alle gevolgen van dien!

0 respect 28-11-2020 10:57 op
Gecorrigeerd voor inflatie maar niet over hoeveel meer, in kwantitatieve zin, we zijn gaan kopen.

1 respect 28-11-2020 10:39 op
Wat ik nu wel eens echt zou willen weten en wat uit de CBS cijfers niet blijkt is: Zijn we meer gaan kopen of kopen we evenveel en is het gewoon duurder geworden? Het CBS zegt: Ook geven we meer geld uit aan diensten als horeca en huisvesting. In die categorie stegen de bestedingen met ruim 57 procent, blijkt uit de cijfers. Ook hier de vraag : huisvesting, kopen we meer huizen of zijn de huizen duurder geworden? Huren we meer huizen of is huren duurder geworden? Geven we meer geld uit aan horeca of is de horeca duurder, duurder dan de kosten van voedsel en personeel zou rechtvaardigen? Ik weet het niet en het CBS geeft geen uitsluitsel.

3 respect 27-11-2020 15:49 op
Jij vindt het vast niet erg dat mocht ik onverhoopt Corona krijgen ik toch liever een verpleegster/ verpleger als held aan mijn bed heb dan een legende!

6 respect 27-11-2020 15:12 op
De mooiste herinnering? Met een handsbal Argentinië aan de wereldtitel helpen om later te verklaren dat het de hand van god was. Dat was lachen geblazen. Vanmorgen op NPO1 de devote verheerlijking van deze voetballer aangehoord. het is maar goed dat ik een sterk gestel heb. Beste verslaggevers, we hebben het over een voetballer die blijkbaar goed kon voetballen. Een goede voetballer met, laat ik het zacht uitdrukken want over de doden niets dan goeds niet waar, hoogst eigenaardige "gewoontes". Meer niet! Vanwaar de aan hysterie grenzende verheerlijking van nota bene Nederlandse verslaggevers over Maradonna? Is er bewijs gevonden dat god bestaat? En die god zou Maradonna heten? Laten we het een beetje normaal houden. Er is een Argentijnse voetballer gestorven. Geliefd in Argentinië. Dat is het en meer niet.

3 respect 26-11-2020 11:45 op
Shiera: Je mag in Duitsland geen 200! Asociaal zijn in Nederland mag wel en daar maak jij naar hartenlust gebruik van.

1 respect 26-11-2020 11:30 op
Seb91: Inderdaad! Een buitengewoon botte opmerking! Dus niet zo zeuren dat jij het nu wat rustiger hebt! Wees blij dat er misschien bij jouw vakantiedagen worden ingetrokken wegens drukte! Ook jij hebt in ieder geval baanzekerheid en een inkomen.

6 respect 26-11-2020 11:14 op
Jammer genoeg hebben de hardcore feestvierders, vakantiemoetgangers en andere onverschrokken lieden geen boodschap aan uw bericht. Ik wens u veel sterkte bij uw werk.

1 respect 26-11-2020 11:10 op
De mooiste herinnering? Met een handsbal Argentinië aan de wereldtitel helpen om later te verklaren dat het de hand van god was. Dat was lachen geblazen. Vanmorgen op NPO1 de devote verheerlijking van deze voetballer aangehoord. het is maar goed dat ik een sterk gestel heb. Beste verslaggevers, we hebben het over een voetballer die blijkbaar goed kon voetballen. Een goede voetballer met, laat ik het zacht uitdrukken want over de doden niets dan goeds niet waar, hoogst eigenaardige "gewoontes". Meer niet! Vanwaar de aan hysterie grenzende verheerlijking van nota bene Nederlandse verslaggevers over Maradonna? Is er bewijs gevonden dat god bestaat? En die god zou Maradonna heten? Laten we het een beetje normaal houden. Er is een Argentijnse voetballer gestorven. Geliefd in Argentinië. Dat is het en meer niet.

12 respect 25-11-2020 15:39 op
Al voor 2017 was er veel kritiek op Thierry Baudet. Zo sprak hij op de IJzerwake, waar SS-vlaggen wapperen, op een donateursbijeenkomst van homohaters-organisatie Civitas Christiana Later, tijdens de campagne voor het Oekraïne-referendum had hij leden van Erkenbrand op bezoek. Erkenbrand heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze Nederland van vreemde smetten vrij wil zien. Baudet heeft de oprichter van Erkenbrand in 2015 al eens ontmoet. Reeds in 2017 kwamen Baudet en Cliteur met de extreemrechtse complottheorie ‘cultuurmarxisme’ op de proppen. Het was het FvD die deze complottheorie succesvol onze mainstream politiek in trok. Gezien de uitlatingen van o.a. Annabel Nanninga in het verleden mag de mentaliteit binnen het FvD bestuur ons eigenlijk niet verbazen. Wie wel eens met hardcore FvD leden gesproken heeft over de heersende opvattingen binnen het grootste deel van de leden van het FvD mag ook niet verbaast zijn. Niet de jongeren van FvD zijn het probleem, het is het FvD zelf!

9 respect 25-11-2020 15:07 op
Een aantal leden van FvD zien Joost Eerdmans (oud-CDA, oud-LPF, oud-Groep Eerdmans-Van Schijndel, oud-EénNL, oud-Leefbaar Capelle, oud-Leefbaar Rotterdam) graag als nieuwe partijleider. FvD een nieuw verdienmodel voor Eerdmans?

2 respect 25-11-2020 10:38 op
Ik geloof niet dat de rechter onder de indruk zal zijn van jouw "protest"!

3 respect 25-11-2020 10:35 op
Baudet's plan? Gewoon met voorkeurstemmen in de kamer komen. Op dat moment is hij alleen heerser.

0 respect 25-11-2020 10:33 op
Staat het OMT echt met beide benen in de maatschappij? Extra week kerstvakantie? Hoe gaan werkende ouders dat dan weer regelen? Ter compensatie een week korter zomervakantie? Wat vinden docenten daarvan? En het OMT denkt dat bij langere vakantie iedereen binnen blijft? Dat gebeurt nu al niet in een gewoon week end!

1 respect 25-11-2020 10:24 op
Tatasteel kan het ook niet! U wil koste wat kost weer 130 km/uur rijden? Waarom?

4 respect 25-11-2020 10:23 op
Zo stoot een kalkoenboer uit Ermelo 61 keer zo veel stikstof over de natuur uit als een 'gemiddelde' veeboer. Dit bedrijf met 24.000 kalkoenen is jaarlijks verantwoordelijk voor meer stikstofneerslag dan de landelijke snelheidsverlaging tot 100 kilometer per uur heeft bespaard. Klein vraagje: Voor wie zijn die hoeveelheden kalkoen bestemd? Export?

8 respect 25-11-2020 10:22 op
Waar heeft u het over?

0 respect 24-11-2020 16:10 op
TG001: Hoogste tijd dat u zich toch wat meer verdiept in de zogenaamde banden met de Moslimbroederschap. Het zit iets genuanceerder!

0 respect 24-11-2020 15:29 op
DrPlatypus: En waar heeft u bij FvD dan vertrouwen in?

6 respect 24-11-2020 15:25 op
Baudet blaast de aftocht want kan niet tegen kritiek. Jansen weg want alleen de achterban van Jansen pruimt zijn opvattingen. Joost Eerdmans wil de nieuwe leider worden van Forum. “Ik hou van debatteren en ben ook verknocht aan deze partij”, zegt Eerdmans, die eerder lid was van het CDA, de LPF, EenNL en Leefbaar Rotterdam. Hij staat nu op de vierde plaats van de kandidatenlijst. Theo Hiddema vertrekt per direct uit de Tweede Kamer. Dat heeft hij gemeld aan Kamervoorzitter Khadija Arib. Voor dit weekend steunde Hiddema nog Baudet en Jansen. Vond de een een "lieve jongen" en de ander had "deugdelijke standpunten". Ik denk dat Hiddema beleefd doch dringend verzocht is zijn biezen te pakken. Rest nog o.a. Nanninga ook even te herinneren aan haar meer dan kwalijke uitspraken in het verleden. Commentaar op de rest van het schouwtoneel dat Forum voor Democratie genoemd wordt bewaren we voor een andere keer. Het wordt mij emotioneel teveel.

0 respect 24-11-2020 11:26 op
Gisteravond werd bekend gemaakt dat Thierry Baudet opstapt als de lijsttrekker van Forum voor Democratie. Verschillende media hebben gemeld dat hij noodgedwongen moest stoppen na een ultimatum waar onder andere Theo Hiddema zich bij aansloot, maar dat blijkt niet waar te zijn. Maandagavond zou er volgens het NRC een ultimatum gepresenteerd zijn, waarbij de top van de kandidatenlijst van het FvD zich keerde tegen Baudet. Theo Hiddema, de nummer 2 op de lijst, zou daarbij gedreigd hebben om op te stappen. Uit een interview met AD-journalist Tobias den Hartog blijkt nu dat Hiddema zich noch tegen Baudet, noch tegen de voorzitter van de jeugdvereniging van Forum, Freek Jansen, heeft uitgesproken. Integendeel, Hiddema noemt Baudet een schat en zegt dat Jansen ‘van alle kanten deugt’. Je verwacht het niet! Of toch wel?

2 respect 24-11-2020 10:19 op
Baudet is niet echt weg. Hij blijft niet alleen Kamerlid, maar ook partijvoorzitter van FvD. Waarschijnlijk zal hij achter – en misschien zelfs vóór – de schermen zijn best blijven doen om toch zoveel mogelijk de baas te spelen. Met een beetje pech zitten na de verkiezingen Freek Jansen én Baudet in de tweede kamer. Jansen verkozen, Baudet met voorkeurstemmen. En dan gaat het FvD helemaal los.

1 respect 23-11-2020 11:44 op
Wie heeft er toestemming gegeven voor de oprichting van LIMC? Defensie! Is deze toestemming gefaciliteerd en goedgekeurd door de minister van defensie? Heeft de tweede kamer de minister gecontroleerd? ( als de minister er al vanaf wist) Tot nu toe is het LIMC geen toegestane organisatie. Ons democratische systeem staat dit soort "oprichtingen" bij defensie stomweg niet toe! Conclusie? Tot nu toe is het LIMC een onrechtmatige organisatie want er is aan het parlement geen toestemming gevraagd!. En een onrechtmatige organisatie verricht dus logischerwijze onrechtmatige handelingen.