NUjijStats voor edjuuuuhhhhh

5,941

Respect

Respect/dag 6.63
Respect/reactie 5.44

1,093

Reacties

Reacties/dag 1.22
Meeste reacties op 1 dag 21
Gestart op 14-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

4 respect 26-11-2020 14:57 op
"Zo werkt dat natuurlijk niet. " Het is zelfs nog veel treuriger. Donald supporters, stervend aan de gevolgen van covid, bedreigen verplegend personeel dat ze geen covid kunnen hebben en dat ze niet dood gaan door covid. Zo triest is het inmiddels.

0 respect 26-11-2020 14:52 op
@Henkie: leuke poging af te leiden, maar de cijfers in de VS zijn slechter dan in heel EU. En dan rekenen we mislukt experiment Zweden bij de EU neem ik aan?

18 respect 24-11-2020 17:56 op
Wat een prachtig staaltje spiegelen van de werkelijkheid en geloven in alle fabels en leugens welke Donald over je uit heeft gestort. Alleen de echte die-hard Donald gelovigen zien de splinter in ander mans oog, maar missen de eigen balk. Je hoeft alleen maar te kijken naar de 260.000 doden inmiddels, falend economisch beleid, zelfverrijking ten koste van Joe Public, 0 buitenlands beleid en z'n weigering om verlies te erkennen waardoor de VS inmiddels status bananen republiek heeft. Joe Biden zal veel moeten aanpakken waar Donald steek na steek heeft laten vallen...

17 respect 24-11-2020 11:16 op
"Kijk naar de werkloosheidcijfers (voor corona)." Waren vergelijkbaar toen Obama het WH verliet, zijn nauwelijks verder gedaald en z'n belofte om banen uit het buitenland weer naar de VS te halen, heeft ie niet/ nauwelijks voor elkaar gekregen, ondanks smeekbedes aan CEO's om productie naar de VS te halen. Opleidingsniveau is dramatisch en de maakindustrie in de VS is zwaar verouderd. "Hij heeft meer stemmen gekregen dan welke zittende president ooit." En? Hij heeft nog veel meer tegenstemmen dan welke zittende president ooit gekregen en daarom heeft ie verloren.

12 respect 24-11-2020 10:49 op
Je hebt de demonstratie niet gezien zeker? Dit is meer dan een eenling, die zijn enkele honderden mensen die open en bloot geweld verkondigen in een land waar je bij een bowlingbaan abonnement een semi-automatisch wapen kado kan krijgen...

18 respect 24-11-2020 10:45 op
"gaat de schade die hij nog kan aanrichten hierdoor misschien te beperken" Mag je hopen, maar Donald heeft de nodige zaken in gang gezet om een snelle en makkelijke transitie te blokkeren. Zoals de week voor de verkiezingen door gedrukte executive order om carriere (niet politieke) ambtenaren te kunnen ontslaan op 19-1 en te kunnen vervangen door z'n eigen ja-knikkers. De versnelde terugtrekking van troepen dankzij z'n ja-knikker bij defensie. De versnelde uitgifte van vergunningen om in Alaska naar olie te boren. Dankzij z'n 4 jaar aan complotten, gehersenspoelde GOP leden en Donald fanaten die nu openlijk met wapengekletter hun 'vrijheid' komen bevechten. Deze groep omvat ook mensen die terminaal ziek zijn dankzij covid-19 en komen te overlijden, die uit alle macht ontkennen dat ze ziek zijn van covid. En zelfs ziekenhuispersoneel bedreigen met de dood omdat ze voor iets behandeld worden waar ze dankzij Donald niet in geloven!!

28 respect 24-11-2020 10:35 op
" hij zal over gaan tot geweld of oproepen daartoe gezwets in de ruimte waren." Bijzonder, nu z'n aanhangers bij senaatgebouw in MI van het weekend opriepen om de GOP leden te vermoorden omdat ze Donald durfden tegen te spreken en Biden als winnaar uitriepen. Dus zo gek zijn die commentatoren ook niet.

2 respect 22-11-2020 15:39 op
Oh ja, dank je. Het was inderdaad Carlson.

7 respect 22-11-2020 15:02 op
Politieke voorkeur van een rechter doet er niet toe als de rechter z'n uitspraken op basis van wetten baseert. Wat de advocaten van Donald steeds vergeten is dat i.t.t. TV waar je ongefundeerde claims en complotten kunt spuien, in de rechtszaal een rechter beslist op basis van feiten en bewijs. En liegen in de rechtszaal is strafbaar. Vandaar dat bij de vraag van de rechter of men bewijs heeft van grootschalige fraude, het antwoord van Donalds advocaten steeds nee is. Zelfs Guilliani weet dat ie opgesloten kan worden als hij liegt, dus ook hij moest erkennen dat ze geen bewijs hebben. En dan zegt de rechter in PA, om één stem af te keuren vanwege fraude moet er wettig en overtuigend bewijs zijn, om miljoenen stemmen af te keuren is er meer nodig dan vage beschuldigingen en hearsay.

12 respect 22-11-2020 14:56 op
Nee, het is niet legaal. Het onder druk zetten van gouverneurs en de kiesmannen om tegen de wil van 'the people' een andere winnaar uit te roepen is gewoon een zielige poging van het stelen van de verkiezingen. Rechters verwerpen stuk voor stuk de onbewezen aantijgingen van fraude, domweg omdat de advocaten van Donald niet met bewijzen komen. Integendeel, de rechter in PA geeft zelfs aan dat om één stem af te wijzen ivm fraude, er wettig en overtuigend bewijs moet zijn. En om miljoenen stemmen onwettig te laten verklaren is meer nodig dan wat speculatie en vage verklaringen. Hannity bij Fox wilde zelfs een uur zendtijd weggeven aan de advocaten van Donald om hun beschuldigingen met bewijzen on air te ondersteunen. En toen gooide de advocaat de hoorn op de haak.

3 respect 22-11-2020 14:22 op
Oh zeker fraudeert beste Donald. DeJoy aanstellen bij USPS, zodat stemmen via de post spontaan verdwijnen, laatste telling zo'n 300.000 waarvan 80.000 bestemd voor MI, PA, WI. Proberen stemmen per post in PA via rechtszaken ongeldig te laten verklaren, frauderen door geldige stemmen te laten vervallen. En dan heb ik het niet eens over de vele rechtszaken m.b.t. fraude rondom z'n liefdadigheidsfonds, z'n universiteit.

5 respect 22-11-2020 11:22 op
Beste Vulp, leuk dat je op een miniem detail in zoomt, maar het belangrijkste spontaan 'vergeet', namelijk welk bewijs is er dat er fraude is gepleegd? Je doet een prima poging af te leiden.

12 respect 22-11-2020 11:03 op
De recent ontslagen hoofd die de veiligheid rondom verkiezingen moet waarborgen onder andere. Cijfers van de individuele staten en stembureaus. En hoe zit het met bewijzen?

16 respect 22-11-2020 10:58 op
" Dat wekt de suggestie dat" Je niet op de hoogte bent van de feiten, maar jij in de fabels van team Donald bent getrapt. Feiten laten zien dat er niet meer/ niet minder ongeldige stembiljetten zijn verwerkt dan in voorgaande jaren., "getuigen die bereid zijn op straffe van meineed te getuigen" Nou, waar blijven ze dan? Want de stand is inmiddels, 1 gewonnen en 35(?) verloren rechtszaken sinds 3-11. En de ene gewonnen had niets met fraude te maken. Als er zoveel getuigen zijn, waarom worden ze dan niet ondervraagd? Wellicht omdat advocaten weten dat liegen in de rechtszaal strafbaar is, en als ze een of meerdere getuigen oproepen die stuk voor stuk liegen, dat ze daarmee hun eigen carrière om zeep helpen. En ja, ik heb Kayleigh zien wapperen met een stapel papiertjes, mensen die ze hebben ingezien geven aan dat het veel lege a4's zijn en verklaringen dat ze niet op de juiste plek mochten parkeren, geen lekker broodje kregen en dat men te aardig was. Wereldschokkende verklaringen...

1 respect 20-11-2020 11:04 op
In geval van scenario 1 -> dan gaat Donald het als onafhankelijke kandidaat doen en is GOP de grote verliezer. Want beide 'partijen' vissen in grotendeels dezelfde vijver als het gaat om stemmers. Scenario 2 -> er liepen voordat Donald prez werd al vele rechtszaken vanwege verkrachting, aanranding en mogelijke fraude met faillissementen, en dat is blijkbaar geen belemmering voor GOP geweest om Donald binnen te halen. Daarnaast werd toen al geroepen dat Donald kwetsbaar, lees omkoopbaar, was vanwege dubieuze geldstromen (via DB) vanuit Moskou en Riyaad. Blijkbaar was de angst voor een DNC sweep in 2016 groter dan de angst voor een loose cannon in het WH.

6 respect 20-11-2020 10:58 op
BoA net als veel andere Amerikaanse banken willen al niet eens meer zaken doen met Donald en z'n bedrijf. En er zijn sterke aanwijzingen dat via DB geldstromen vanuit Moskou en Riyaad richting Donald lopen.

31 respect 20-11-2020 08:56 op
Donald roept van alles, intussen is de stand 1-32, verhouding gewonnen - verloren rechtszaken. En de gewonnen rechtszaak gaat niet eens over fraude, maar over een (her)tel termijn. Zag gisteren een uiterst trieste persco op Fox, waar een advocaat met droge ogen beweerde dat China, Venezuela, Cuba en andere communistische staten geld leverden om het stemmen in de VS te beïnvloeden en dat Hugo Chavez uit de dood is opgestaan om Donald uit het WH te krijgen. Want Hugo zou de software van de stemmachines hebben veranderd?!?!? Het trieste is verder dat terwijl advocaten in de rechtszaal niet durven te liegen en dus 'het bewijs van grootschalige fraude' nooit zullen/ kunnen presenteren en zelfs moeten toegeven dat deze er niet is, staan ze voor de pers keihard te liegen dat ze bewijs hebben... En dan zijn er nog steeds mensen die deze onzin geloven? Wow.

1 respect 18-11-2020 19:01 op
Oh, ik ken de Amerikaanse fundamentalistische christenen zeker. Slechte opleiding, of opleiding waarbij de eigen fabels worden versterkt. 2/3e van de Amerikanen gelooft dat de aarde niet ouder is dan 7000 jaar. Wetenschap? Dat is van de duivel. Zeg maar Nederlandse bible belt achtig. Ondanks dat, lopen ook daar de kerken leeg.

6 respect 18-11-2020 11:18 op
Bijzonder, want de 'working class hero' Donald naait de gewone man nog harder, met belastingverlagingen voor de superrijken en z'n honderden miljoenen kostende golftrips op kosten van Joe Public. Tel daarbij op dat Joe Public gewoon aan het werk moet, ondanks corona en anders z'n baan kwijt is, zelfs als hij ziek thuis blijft. En het is een leuk staaltje spinnen van de werkelijkheid om te stellen dat Donald werkelijk iets gedaan heeft voor Joe Public. Z'n plannen om banen naar de VS te halen mislukken, hij heeft zelfs bij CEO's van grote bedrijven lopen bedelen en Joe betaald de prijs hiervoor.

3 respect 18-11-2020 11:14 op
"Neem de standpunten van de tegenpartij serieus en zorg dat de Evangelicals een alternatief hebben. " Huh? Net als in Nederland lopen kerken leeg omdat er minder gelovigen zijn. Waarom zou je met een steeds kleiner wordende niche groep rekening moeten houden? Omdat gelovigen nou eenmaal vinden dat ze meer rechten hebben dan niet/ anders gelovigen?

6 respect 17-11-2020 11:47 op
"Maar de arrogantie van de media is wel heel duidelijk bij deze." Dezelfde media, deed in 2016 op exact dezelfde manier verslag van de uitslag en riep op exact dezelfde manier Donald als winnaar uit. Dus welke arrogantie je het over hebt is mij dan niet duidelijk. "Trump kan nog via het gerechtshof winnen" Dan zal ie toch echt met bewijs moeten komen van grootschalige fraude. En daarvan ontbreekt tot op heden elke spoor.

16 respect 14-11-2020 12:28 op
Ach Pet toch, en waarom is dit dan ineens geen probleem in staten die Donald wel gewonnen heeft? Oh nee, wacht, selectieve verontwaardiging als het om die arme Donald gaat. En hoe zit het ook al weer met advocaten bureau's die zich terugtrekken uit deze zaken? Omdat ze inzien dat ze zonder enig bewijs een rechter moeten zien te overtuigen? En omdat Donalds campagne geen geld meer heeft om deze kantoren te betalen. Ze moeten bedel mails/ sms/ brieven versturen om de kosten te betalen. En het mooie is dat deze vorm van fraude niet door Pet c.s. van de daken wordt geroepen. Grootste deel van het gedoneerde geld gaat naar een nieuwe PAC beheerd door Donald en z'n kroost, de rest naar RNC en als je meer dan $ 8000 doneert, dan pas gaat er geld naar z'n verdediging fonds. Donateurs worden opgelicht waar ze bij staan. En deze PAC is zo opgezet dat Donald en kroost het geld voor van alles kan gebruiken, zonder enige toezicht!

21 respect 14-11-2020 12:18 op
"Er zijn wel degelijk signalen. " In een rechtszaal levert je dat een enkeltje uitgang op, je dient bewijs te leveren. En dat is waarom GOP en Donald nu steeds deze zaken doet verliezen, ze leveren geen bewijs. Geen bewijs. "Roepen dat er geen fraude is, maakt het niet waar.." Zwakte bod, jij claimt iets, dan is het aan jou om het te bewijzen. Niet andersom. "Het is zijn recht om te doen wat hij doet." Uhm nee. Dat roept GOP leiderschap en Donalds fan base misschien, maar het is zijn goed recht MITS er bewijs is. En we zijn bijna 2 weken verder en er is nog steeds niets. Zijn goed recht is de overgangsperiode op te starten als verliezer en zorgen dat Biden een running start heeft op 20-1.

17 respect 14-11-2020 12:14 op
"Maar er was een moment in een van die Staten waar er meer dan 100. 000 votes voor Biden waren en 0 voor Trump. " Allang debunked, en ook recht getrokken. Was een fout bij invoeren. Waarom deze valse claim dan blijven herhalen vraag ik me af?

1 respect 12-11-2020 21:15 op
Donald wordt niet voor niets Poetins trekpop genoemd. Via Deutsche bank lopen leningen richting Donald, welke lijken te zijn gefinancierd vanuit RU. Geen actie nadat er beloningen op de hoofden van Amerikaans soldaten in Afghanistan werd gezet door Poetin.