NUjijStats voor edjuuuuhhhhh

17,012

Respect

Respect/dag 7.83
Respect/reactie 6.35

2,677

Reacties

Reacties/dag 1.23
Meeste reacties op 1 dag 22
Gestart op 14-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 30-11-2022 15:10 op
Volgende keer dat je je bips er af lacht, zoek eerst eens op hoe deze 'deal' tot stand is gekomen. Onderdeel van de deal was: - vrijlaten van duizenden Taliban strijders - gedurende het jaar tot aan de totale terugtrekking alvast VS troepen weghalen En deze 'deal' werd toch echt afgesloten door nr45 hoor.

50 respect 30-11-2022 07:52 op
@Domhain: je bent de standaard 'geen oorlog begonnen' en 'oorlog in Oekraine was nooit gekomen' fabeltjes vergeten. Dank je, geen probleem. "Zorgde voor terugtrekking van zijn militairen", klopt dankzij zijn geweldige 'deal' met de Taliban is Afghanistan inmiddels weer afgegleden naar een theocratie. En dankzij z'n geweldige 'deal en het terugtrekken uit het kernwapen verdrag' met Iran is er geen controle meer op het kernwapen programma, wapen deals met vlad en nu met de opstand ook geen optie meer om het regime in Iran onder druk te zetten. Heel goed. Ik verbeter je zinnetje voor je: "Hij was over het algemeen veel beter met golfen en niets doen dan wat daar nu zit". Graag gedaan.

4 respect 29-11-2022 16:51 op
"werden sommigen uitgemaakt voor alles en nogwat op sociale media waarvan later bleek dat het gewoon de waarheid was." Dan heb je daar vast vele voorbeelden van? Met onderbouwing. Want inderdaad van Dissel werd voor van alles en nog wat uitgemaakt. Maar dat zal vast niet de persoon zijn waar jij op doelt.

5 respect 29-11-2022 16:48 op
Is nog steeds een issue, maar gelukkig niet zo dodelijk meer dankzij vaccins. Wat het probleem wel is, dat dezelfde anti-vaxxers nu ook gaan doorpakken bij vaccins van andere besmettelijke en dodelijke ziektes als bijv. mazelen. En dezelfde des-info de wereld in slingeren. En men dus wereldwijd nu een daling ziet van de mazelen vaccinatiegraad, terwijl er jaarlijks zo'n 600000 mensen sterven aan mazelen. Vooral in gebieden waar niet/ nauwelijks gevaccineerd wordt.

8 respect 29-11-2022 16:38 op
Beste H, serieus? "De tweet zou zijn geweest dat hij een van de drie metgezellen die onaangekondigd op bezoek kwamen " De man is een ex-president, daar kan je niet zo maar even langs waaien zonder eerst door de secret service gescreend te zijn. Zelfs nr45 krijgt gewoon nog bescherming als ex-prez. En hoe vaak heeft hij dit riedeltje al niet geroepen, ik ken hem/ haar niet, waarna vervolgens meerdere foto's opduiken waarin nr45 hem/ haar de hand schud. Elke keer weer en nu omdat er een gast meekwam die zo nodig nog enger is dan ye en nr45 bij elkaar.

5 respect 29-11-2022 16:34 op
"censureren van mensen die voor de huidige ingezette koers van Twitter is. " Ach echt? En waar zou dat uit blijken dan?

13 respect 29-11-2022 16:33 op
"Als we even teruggraven zul je veel," Nou vertel, je zal vele voorbeelden hebben neem ik aan? Onjuist is wat anders dan des-informatie. Onjuist is het idee dat kinderen door een ooievaar worden gebracht. Des-informatie is bijv. al het qanon onzin waar Thierry over door ratelt. Wat is dan de "waarheid", wat zijn "feiten"? Zwaartekracht is een wetenschappelijke theorie, maar als je er niet in zou geloven, betekent niet dat je kan vliegen. Zo zijn er velen die menen dat vaccins gevaarlijker zijn dan de ziektes die ze bestrijden. De feiten tonen aan dat het niet waar is. Simpel toch?

0 respect 29-11-2022 10:01 op
Ook voor jou de vraag, waarom altijd die MAAR? Waarom probeer je goed te praten wat duidelijk krom is? "wat artsen zijn met een hautaine houding." En dus? Dat rechtvaardigt wat precies? Dat we verplegers uitschelden? Naar hulpverleners lawinepijlen gooien?

5 respect 29-11-2022 09:58 op
"maar" Waarom toch altijd maar weer die MAAR? Waarom is dat? Waarom goed praten wat niet goed te praten valt??

9 respect 27-11-2022 12:27 op
Nou Hans, je spuit graag je mening, nou nog wat feiten graag. Vertel, hoe 'we' het beter deden dan voor de EU? En wanneer was dat precies? 'Zeker voor de euro' is dat zo? Leg dat eens uit.

1 respect 27-11-2022 12:17 op
Naast een continue bombardement aan peilingen, maar ook des-informatie, waaruit zou blijken dat de meerderheid tegen Brexit was. Veel posts over deze peilingen werden vanuit RU gestuurd, want voor ome vlad was Brexit natuurlijk een perfecte manier om de EU een hak te zetten. Bij onderzoek van ip adressen en logfiles bij veel online peilingen bleken er bijzonder veel mensen in het VK een ru IP adres te bezitten. Maar ook was er veel geld/ des-informatie afkomstig uit conservatieve hoek uit de VS, waar op dat moment nr45 Johnson gouden bergen beloofde en de beste handelsdeal ooit. Ook deze beloftes heeft nr45 niet waar kunnen maken. Gevolg was dat veel tegenstemmers uiteindelijk niet gingen stemmen, want we/ze zouden toch wel winnen. Psychologen hebben daar vast een mooie term voor om dit gedrag te verklaren.

6 respect 27-11-2022 12:00 op
"de Engelse zo moeilijk mogelijk te maken." Er zijn regels waar iedereen in het internationale speelveld zich aan moet houden. Als je denkt dat de regels niet voor jou gelden omdat je eenzijdig een verdrag opzegt dan heb je het spel niet begrepen. Zo hield Farage de Britten een roze olifant voor toen men aan de brexit ging werken. En dan vooral de 'gigantische' issues als oost EU werknemers nemen de banen over van Britten. Waar hebben we dat eerder gehoord. En toen was Brexit feit en ineens was er een gillend tekort aan werknemers in bijv. slachthuizen, de gemiddelde werkloze Brit kwam daarvoor z'n nest niet uit. Waarna Johnson met het fantastische plan kwam om gevangen in te zetten. De transportsector klapte in elkaar, want naast de vele uren extra in de rij om naar de EU te mogen, was er geen werkloze Brit te vinden die op de vrachtwagen wilde.

9 respect 27-11-2022 11:52 op
" zijn weer baas over eigen grenzen" Blijkbaar niet, want over elke grens/ handelsverdrag moet nu individueel onderhandeld worden. En het VK heeft precies wat als export product? "en portemonnee" Ze hebben een zeer hoge inflatie, de miljarden gegarandeerd onder EU vlag aan handelsverdragen hebben ze nog lang niet terug weten te onderhandelen, er is een fors negatieve handelsbalans voor wat betreft het VK en de prijzen zijn pre-corona al gierend omhoog gegaan. "Dat is me heel wat meer waard." Ik zou zeggen verhuis dan naar het VK en ervaar hoe het er werkelijk aan toe gaat i.p.v. alles door de roze bril en te geloven in de fabels van democratie verhaaltjes.

8 respect 27-11-2022 11:46 op
"zou het zo maar kunnen dat" "op termijn het VK goed zal doen." Zou kunnen en zal, allemaal aannames en niet op feiten berust overduidelijk een mening. " niet meer verplicht onbegrensd miljoenen " Ach echt? Want de meesten komen uit door met name door ru gesteunde/ gestarte oorlogsgebieden vandaan. Dat doet het natuurlijk lekker bij de niet gekwalificeerde internationale zeurkousen die overduidelijk van mening zijn dat hun mening feit is.

5 respect 24-11-2022 17:30 op
" En waarom gaan die demonstranten altijd het Sinterklaasfeest verpesten met hun demonstraties? " Ja inderdaad, waarom kunnen ze niet gewoon protesteren i.p.v. wegen blokkeren, auto's doorzoeken, voor ME en politie busjes kraaienpoten strooien en de wegen blokkeren met trekkers?

4 respect 24-11-2022 17:28 op
Een van de redenen was dat er kraaienpoten op de weg waren gestrooid en dat trekkers de weg blokkeerden. Dan kan je als politie wel willen ingrijpen, maar dan zal je eerst die trekkers aan de kant moeten krijgen, en de kraaienpoten moeten omzeilen.

4 respect 18-11-2022 10:54 op
Nauwelijks aardgas via NS1, je vergeet eventjes dat ru ladingen gas aan het affakkelen was omdat de afname vanuit EU al fors was afgenomen.

5 respect 18-11-2022 10:46 op
Er zijn al diverse schepen met Ru vlag gesignaleerd in de buurt van de datakabels tussen EU/ VK/ VS. Dus niet alleen energie voorziening is kwetsbaar voor sabotage.

0 respect 17-11-2022 15:14 op
Koolstofmetingen gaan in het beste geval zo'n 20000 jaar terug. Er zijn andere radiometrische bepalingen waarmee je tot miljarden jaren terug kan, bijv. verhouding van bepaalde zware atomen in steen.

4 respect 16-11-2022 14:57 op
"Maximaal gaan voor nieuw kapitalisme. " In dit geval lijkt het meer op een nieuwe vorm van slavernij. Mond houden of anders straf/ ontslag. 16 uur werken of ander straf/ ontslag.

5 respect 16-11-2022 14:55 op
Wellicht handig om je eens verdiepen in het aantal baantjes die mensen in de VS nodig hebben om rond te komen. En waardoor dat komt.

25 respect 16-11-2022 13:41 op
"China kleiner gedrukt met de handel" Echt? Deze is kleiner geworden? Enige slachtoffers waren de burgers in de VS. En exporteurs van lege containers naar China, want dat was ten tijde van nr45 het grootste export product vanuit de VS. "strenger beleid " Inhumaan zou je het kunnen noemen. "onderhandellingen met NK" Waardoor nr45 nu de perfecte propaganda tool is voor Kim. En het heeft overduidelijk geen enkel effect gehad. "NAVO landen aangesproken" Nope, dat had Obama al gedaan. "geinvesteerd in ruimte programma's" Welke precies? "geen oorlogje gevoerd" Meer drone strikes laten uitvoeren dan Obama. Op Iraaks grondgebied een moord laten plegen op een Iraanse generaal in de hoop een reactie vanuit Iran te krijgen om te mogen aanvallen. Z'n geweldige deal met de Taliban waardoor Afghanistan nu weer een theocratie is. nr45 de 'vredesduif', uh huh.

5 respect 16-11-2022 12:40 op
"Diverse keren genomineerd voor de nobelprijs van de vrede." Wie? Obama, heeft 'm gekregen hoor.

0 respect 16-11-2022 10:31 op
Lijkt me sterk, maar dat is wel de wensdroom van extreem rechts. Dat een kleine minderheid hun gedachtengoed via geweld opdwingt aan de bevolking. De paralellen met 90 jaar geleden in Duitsland zijn overduidelijk, helaas moeten we toch de conclusie trekken dat we van de geschiedenis niets geleerd hebben.

0 respect 16-11-2022 10:28 op
"Vergeten dat wij zelf " Wat heeft dat met de VS te maken, behalve dan afleiden waar het om gaat? "Na het lezen van het boek ... gaan waarderen" Bijzonder, welk boek precies? Want de vele tientallen boeken over de mar-a-lardo schetsen een beeld van het gedrag van een kleine kleuter en een verwende bully boy.