NUjijStats voor jesuismoi

7,065

Respect

Respect/dag 5.73
Respect/reactie 9.21

767

Reacties

Reacties/dag 0.62
Meeste reacties op 1 dag 9
Gestart op 10-09-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

4 respect 25-01-2022 09:40 op
Ik heb voor mezelf een mooie oplossing bedacht. Alle prijzen zullen hoe dan ook stijgen maar ik ga voor nu over op goedkopere merken en aanbiedingen. Dan merken de duurdere merken het vanzelf wel. Als veel mensen dit gaan doen dan begrijpen ze het mogelijk vanzelf wel. Dan is het aan hun wat ze gaan doen.

1 respect 16-11-2021 10:55 op
Dat zou ik ook denken maar in de plaats van Raven ligt het iets anders omdat ze als hemafrodiet is geboren. Dus met zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtseigenschappen. Haar ouders hebben besloten dat ze een meisje werd. Dan begrijp ik het in het geval van Raven ergens wel.

24 respect 15-11-2021 22:06 op
Ik blijf het maar bijzonder vinden. Dat je je blijft vasthouden aan je liefde die je zo vaak bedrogen heeft dat je aan twee handen en twee voeten niet genoeg hebt. Ben benieuwd wat er binnenkort nog naar boven komt. Er zit nog een reportage van BOOS aan te komen. En dat gaat niet over het kuise gedrag van haar ex man.

10 respect 15-11-2021 22:00 op
Grijpstuiver noemen we dat

5 respect 15-11-2021 21:52 op
Eddy bagataliseerd het wel flink. Het gelijk wegzetten als "geen moer van waar" is wel heel makkelijk. Ipv dat ze zeggen dat ze een onderzoek instellen. Maar nee het klopt gelijk niet en daarmee is de kous af. Je hoort wel meer verhalen wat er allemaal wel niet in de showbizz gebeurd. Maar als je je mond open trekt ben je de pineut en is het pertinent niet waar. Het zal me niets verbazen als er meerdere mensen het verhaal van Britt gaan bevestigen. Zal wel weer een ding worden of het loopt met een sisser af.

1 respect 15-11-2021 21:43 op
Dat vind ik niet vergelijkbaar. Ik vind het echt onzin. Het voorarrest is er niet voor niets. Dat hoort gewoon bij de procedure. Risico vh vak. Hij heeft ook nog jaren lang van zn vrijheid mogen gebieten. Hij wist dondersgoed wat hij deed. Mag hij ook op de blaren zitten. Het zou je kind maar zijn. Verschrikkelijk toch.

2 respect 15-11-2021 21:13 op
Ik stuur aan een paar mensen nog een kaartje. Mede door de prijs. Ook omdat anderen steeds meer een whats app berichtje sturen. Zo blijft het in een vicieuze cirkel dat post NL de prijzen blijft verhogen. En hierdoor gaan mensen steeds minder post versturen of een ander alternatief doen bv via DHL.

16 respect 15-11-2021 21:00 op
Een landelijk verbod komt er ongetwijfeld aan. In ieder geval zijn er steeds meer gemeenten die dit zullen gaan invoeren of er nu wel of geen corona is. Want de mensen die toch vuurwerk afsteken zal ook minder worden. Dan kan je bijna net zo goed je mand in gaan op oudjaarsavond. Op tv kennen we het vaste riedeltje ook wel.

21 respect 15-11-2021 20:33 op
Vind ik nog te weinig. Hier gaat nog het voorarrast vanaf. En dan zullen ze vast ook nog wel wat proberen om strafvermindering te krijgen vanwege de media aandacht. De ouders hebben jarenlang in onderzekerheid gezeten, die moeten hun kind missen en als ik het zo lees heeft Jos B weinig inzicht in zn eigen handelen. Dan is 20 jaar wel erg mager

12 respect 14-11-2021 14:43 op
Eerst gaat in veel gemeenten in Brabant het Carnaval door. Nu is Breda een vd weinige steden die zich niets aantrekt vd lockdown en gewoon de deuren open houdt. Ze begrijpen vast dat dit gedrag, samen met het niet/nauwelijks controleren vd coronapas onderdeel is van waarom er nieuwe maatregelen voor oa de horeca zijn afgekondigd. Hiermee snijden ze zichzelf en hun collega's in de vingers. Maar dalijk wel weer hard roepen als ze nog eerder moeten sluiten en een boete krijgen. Ik begin dit soort zaken een beetje zat te worden. Ik moet me ook aan de maatregelen houden net als de rest van NL. Natuurlijk is het voor niemand prettig maar ga het dan niet voor de rest vd sector verpesten. Van mij mogen degenen die er (meermaals) lak aan hebben een flinke boete krijgen en evt hun toko tijdelijk sluiten want dalijk zijn ze er als de kippen bij voor nieuwe coronasteun. Daar kunnen die zaken dan wel naar fluiten van mij part

15 respect 14-11-2021 09:29 op
Eerst gaat in veel gemeenten in Brabant het Carnaval door. Nu is Breda een vd weinige steden die zich niets aantrekt vd lockdown en gewoon de deuren open houdt. Ze begrijpen vast dat dit gedrag, samen met het niet/nauwelijks controleren vd coronapas onderdeel is van waarom er nieuwe maatregelen voor oa de horeca zijn afgekondigd. Hiermee snijden ze zichzelf en hun collega's in de vingers. Maar dalijk wel weer hard roepen als ze nog eerder moeten sluiten en een boete krijgen. Ik begin dit soort zaken een beetje zat te worden. Natuurlijk is het voor niemand prettig maar ga het dan niet voor de rest vd sector verpesten. Van mij mogen degenen die er (meermaals) lak aan hebben een flinke boete krijgen en evt hun toko tijdelijk sluiten want dalijk zijn ze er als de kippen bij voor nieuwe coronasteun. Daar kunnen die zaken dan wel naar fluiten van mij part

3 respect 13-11-2021 18:22 op
Ik ben het eens met de horeca dat het absurd is om om 20:00 uur al te sluiten. 22:00 uur was redelijker geweest. Daarnaast vind ik te ver gaan om mensen met een negatieve test te weren. Ik ben gevaccineerd maar ik kan het nog steeds krijgen en verspreiden. Wel vind ik dat ze zich wel aan de regels moeten houden. Ik heb te veel om me gezien en gehoord dat veel mensen niet gecontroleerd werden met de vorige maatregelen. Als je dan ergens zo lang voor vecht protesteert dan mket je njet je eigen glazen ingooien. Het lijkt erop dat dat te veel gebeurd is waardoor de regels flink zijn aangescherpt

1 respect 13-11-2021 15:03 op
Niet alleen thuiszorg waarvoor je extra betaald. Er zijn ook andere mensen waarvoor de overheid het gehele bedrag of deels betaald. Misschien dat daar eens naar gekeken moet worden.

239 respect 13-11-2021 14:44 op
Ik begrijp de irritatie. Piet is al flink aangepast. Nu is grijs ook al niet goed en waarom? Ik ken niemand met een grijze huidskkleur? Of ze vinden dat het teveel op zwart lijkt? Denk als je gekleurde pieten maakt het ook niet goed is. Naar mijn idee is het voor deze groep pas goed als het hele feest wordt afgeschaft. Het begint een vervelende nasmaak te krijgen. Deze mensen blijven maar een podium krijgen. En daar zit ook een punt. Zo blijft het doorgaan voor een groep die naar mijn idee hierin doorslaat.

2 respect 13-11-2021 11:15 op
Ik twijfel waarom ik een boosterprik moet nemen. Ik ben gevaccineerd (pfizer)maar ik kan het nog steeds krijgen en verspreiden, ook al is de kans kleiner dan wanneer ik niet gevaccineerd zou zijn. Wat is de meerwaarde vd boosterprik. Het enige wat ik kan bedenken is dat de effectiviteit iets afneemt en dat je hem daarmee iets omhoog krijgt. Daarnaast vraag ik me af of er niet dalijk een kans in zit dat je de prik jaarlijks aangeboden krijgt

16 respect 10-11-2021 08:00 op
Tot hij weer de fout in gaat. Hij legt de schuld vooral bij zn omgeving (faillisement) Zit vol zelfmedelijden. Vond hem niet echt overkomen alsof hij inzicht heeft in zn eigen inbreng in dit alles.

27 respect 10-11-2021 07:29 op
Ik vind hem niet echt overkomen. Hij is zijn geloofwaardigheid een beetje kwijt. Vind het nog altijd knap dat Leontien hem ondanks het vele overspel heeft teruggenomen. Denk dat weinig vrouwen dat zouden doen. Maar ja.. als ze gelukkig zijn.

18 respect 09-11-2021 17:03 op
Ik hoop dat het een leerzame ervaring is voor hem en hij niet weer gaat lopen pochen en rappen over alle mooie spullen die hij heeft. Dat is de kat op het spek binden. Dat trekt foute figuren aan maar ik vermoed dat hij dat zich niet beseft en hier gewoon mee door gaat

5 respect 09-11-2021 15:49 op
Beginnen met de 11/11 niet door te laten gaan. De gemeenten moeten hier nu hun verantwoordelijkheid in nemen. Daarnaast ks het asburd dat er nog steeds grote groepen mensen bij concerten, voetbalwedstrijden kunnen komen. Bij Ajax-Dortmund waren ook weer besmettingen. Vermoed dat er wederom een vuurwerkverbod aan zit te komen en we tegen lockdown aan zitten.

0 respect 09-11-2021 14:20 op
Magisch denken is een gewone fase die bij de ontwikkeling van kinderen hoort. Dus hoezo think again? Je moet wel weten waar je het over hebt voordat je dingen zegt.

0 respect 09-11-2021 10:09 op
Is dat een caberatier dan? Kan daar echt niet om lachen. Misschien meer iets voor de oudere generatie

0 respect 09-11-2021 10:07 op
Sportief dat hij zich hiervoor leent. Leuke rn sympahtieke man vind ik Hans Klok. Ik vond de roast van Gordon en Giel Beelen het leukst. Hoop dat Henry v Loon, Braboneger en Peter Pannekoek weer vd partij zijn. Alhoewel ik wel denk dat veel grappen over bepaalde onderwerpen in deze tijd niet meer gemaakt kunnen worden omdat het,anders dan een paar jaar terug, niet meer geaccpeteerd wordt. En dat zal met name voor Peter een uitdaging worden vermoed ik. Of die gaat gewoon zeggen wat hij wilt en trekt zich er niets van aan.

9 respect 09-11-2021 07:47 op
Denk dat er niet overal een verklaring voor is in de zin van "we zijn geneigd om onbekende dingen te verklaren". Magisch denken klopt in deze context niet omdat dit met kinderen te maken heeft. Als er zoveel vreemde dingen gebeuren dan is het niet gek dat mensen denken dat het spookt. Ik geloof zeker dat er meer is tussen hemel en aarde. Zo zijn er ook genoeg verhalen over onverklaarbare dingen/gebeurtenissen in Normandie waar het zou spoken nog van 1e wereldoorlog afkomstig. En die zijn echt niet allemaal verklaarbaar.

0 respect 08-11-2021 21:44 op
Denk dat Rusland en Belarus nog met een andere troef kunnen dreigen als er sancties opgelegd worden. Die kunnen zo de gaskraan dichtdraaien. Het is een groot machtsspel wat of kan escaleren of met een sisser afloopt. Je hoop op het laatste maar Poetin en kornuiten laten zich niet de kaas vh brood eten en dat weet Europa. Vraag me af of ze niet toch gaan zwichten. Europa kan deze stroom niet aan en dat weten Belarus en Rusland heel goed

36 respect 08-11-2021 18:30 op
Ik blijf zeggen. Opvang in de regio. De cultuurkloof met het westen is gewoon te groot met alle gevolgen van dien. Je ziet het nu al in de samenleving dat het geregeld botst. De integratie verloopt al jaren stroef. Waar een wil is is een wel maar dan moet je als immigrant je wel willen aanpassen en werken in het gastland en dat verloopt vaak moeizaam. Daarnaast is NL een klein landje en kan het deze stroom helemaal niet aan. Ik ben echt voor een stop al is het tijdelijk. Zorg eerst voor de NL burger want die heeft het gevoel op de 2e plaats te staan. En kijk wie er recht heeft op asiel. Zo niet dan moeten ze terug naar hun veilige land. Mensen die misdaden begaan personna non grata. Die moet je niet willen in de samenleving. Accepteer je dat, dan is het een vrijbrief voor anderen.