NUjijStats voor jo_ho

9,910

Respect

Respect/dag 14.79
Respect/reactie 2.82

3,511

Reacties

Reacties/dag 5.24
Meeste reacties op 1 dag 51
Gestart op 25-03-2020

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 25-01-2022 11:02 op
Ze heeft op TV gezegd dat het goed gaat. En dat het feit dat ze de oud vice-premier beschuldigde van sexueel misbruik was een "misverstand" Ze is sinds de hele affaire niet meer buiten China geweest en heeft geen berichten meer op social media geplaatst, terwijl ze dat eerder regelmatig deed. Het is verdulleme geen hogere wiskunde he....

1 respect 24-01-2022 09:53 op
"pakken ze Rusland' Sorry hoor maar er staan duizenden Russische tanks aan de grens met Oekraine. Ga je nou echt lopen doen alsof de VS hier de agressor is?

7 respect 24-01-2022 08:44 op
Lees nou eens fatsoenlijk joh De Australische minister wil makkelijker contact met de Chinese gemeenschap IN AUSTRALIË. Het is dus niet de Turkse minister die in Rotterdam komt spreken. Het is Halsema of Aboutaleb die contact zoekt met de Turkse of Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam / Rotterdam.

1 respect 15-11-2021 10:52 op
Nee zeker niet "verantwoordelijkheidsgevoel" Angst, onvolwassenheid en naïviteit, dat is het plaatje dat ze willen presenteren. Een groep jongeren die wat domme dingen doet en impulsieve, gekke beslissingen neemt. Je kan verwachten dat naarmate het onderzoek vordert, er meer "gekke beslissingen" van deze jongeren aan het licht gaan komen. Daar dekken ze zich nu al voor in, door de suggestie te wekken dat wilde, impulsieve beslissingen voor deze groep niet uitzonderlijk zijn.

18 respect 15-11-2021 10:09 op
Zeker, maar dat soort vluchtgedrag zou door een rechter als een gebrek aan "schuldgevoel" gezien kunnen worden dus na een gesprekje met hun advocaat zijn ze nu gevlucht voor corona.

1 respect 03-11-2021 15:27 op
Het is begonnen in China en daarna via Italië en Zwitserland met de wintersporters mee terug naar Nederland gekomen. Uiteraard is het tijdens het carnaval wel verder verspreid.

5 respect 03-11-2021 15:23 op
Dank dat u weer laat zien dat veel mensen simpelweg niet in staat zijn om fatsoenlijk te luisteren. NIEMAND heeft gezegd dat je buiten veilig bent. Er is gezegd dat je buiten minder risico loopt, dat is iets ANDERS. Maar zoals zo vaak vind u het belangrijker om uw eigen ideeën rond te roepen dan daadwerkelijk te horen wat er gezegd wordt.

6 respect 02-11-2021 12:22 op
Ja? hoeveel dan? Met dat soort uitspraken heb je vast ook wat cijfers?

3 respect 01-11-2021 14:12 op
ah, complex en gerafineerd. Die uitspraak heb ik vaker voorbij zien komen. Wederom laat u een flink gebrek aan kennis zien. ten eerste: De vaccins zijn ontwikkeld tegen het covid-19 virus. De Delta variant is een covid-19 virus. Maar u snapt niet hoe een vaccin werkt, dat heeft u al vaker laten zien. Dus bij deze gewoon nog een keer een poging om u iets te leren. Een vaccin bevat stofjes die heel erg lijken op het covid-19 virus. Maar het is namaak, dus je wordt er niet ziek van. Dat gerrafineerde immuunsysteem van ons werkt als volgt: Het herkent vreemde stofjes in ons lichaam en valt ze aan. Het vogelt uit hoe het het beste die stofjes kan aanvallen en het onthoudt dit. dus de volgende keer dat je in aanraking komt met het ECHTE virus, herkent je immuunsysteem het en weet het al hoe het aan moet vallen. Kortom, vaccins zorgen er voor dat het immuunsysteem beter z'n werk kan doen. Snapt u?

0 respect 01-11-2021 14:05 op
Het is een prima vraag maar u zult snappen dat er vaak geen antwoord te geven is. Het virus wordt pas opgemerkt als het al een paar dagen aanwezig is in het lichaam. Dus of ze het virus in de supermarkt of in een kerk hebben opgelopen weten de meeste mensen zelf ook niet. Als je partner een week eerder oid besmet is geweest, dan is het een logische aanname. Maar overdracht op openbare plaatsen is bijna niet te traceren.

4 respect 01-11-2021 14:02 op
Tja het is maar welke bril je op hebt denk ik zo. Ik vind het fijn om te lezen dat deze mannen gevaccineerd zijn want dan weet ik dat de besmetting voor hen hoogstwaarschijnlijk geen heftige gevolgen zal hebben. En als je leest dat ze gevaccineerd zijn dan is dat omdat ze dit zelf openbaar gemaakt hebben. Niks privé aan dus.

7 respect 01-11-2021 11:51 op
preventie? Zoals een vaccin dat een goede kans heeft om te voorkomen dat je ziek wordt??? Ja, laten we daar eens mee beginnen...

9 respect 29-10-2021 08:32 op
Als agent ben je ook regelmatig zorgverlener. het is niet alleen maar boeven vangen hoor. Bij de meeste reanimaties is er eerder een agent dan een ambulancier ter plaatse.

2 respect 25-10-2021 12:30 op
altijd die achterlijke rethoriek. "over de rug van een ander" Je bedoeld over de rug van een ander commercieel bedrijf? De providers bieden onbeperkt internet aan, aan hun gebruikers. Die gebruikers gebruiken onverwacht meer internet, om Netflix te kijken. Dat is dan slecht geanticipeerd van de provider.... Hier heeft Netflix niks mee te maken

1 respect 25-10-2021 12:28 op
De kijker is de gebruiker van de data, niet Netflix. Het probleem is dat de provider onbeperkt internet aanbiedt aan de gebruikers. Daarmee nemen zij het risico dat als hun klanten ineens veel meer data gaan gebruiken (door heel veel Netflix te streamen) zij hier geld op verliezen. Dat is het risico dat een provider neemt door onbeperkt internet aan te bieden. Eigen schuld, dikke bult.

0 respect 25-10-2021 12:23 op
Het lijkt me duidelijk dat dit met nationale wetgeving te maken heeft. Die hebben ze in de VS blijkbaar beter op orde.

6 respect 25-10-2021 12:22 op
Rekeningen betaal je voor iets dat van te voren is afgesproken. Je betaald voor je Netflix abonement, zoals dat is afgesproken. Verhoogt Netflix de kosten, dan kan jij je abonement opzeggen. Je betaald een rekening voor het gas dat je gebruikt of voor de reparatie aan je auto. In dit geval wil de provider Netflix een rekening sturen voor iets dat helemaal niet is afgesproken. De provider biedt internet aan, met waarschijnlijk onbeperkte data. Nu gebruiken hun klanten ineens veel meer data dan de provider verwacht had, dus willen ze die kosten verhalen op Netflix.

0 respect 22-10-2021 16:46 op
Dat is natuurlijk onzin. Waarom zou iemand die er zo in staat een mes gaan inleveren?

14 respect 22-10-2021 16:20 op
Als het in je jaszak zit tijdens een avondje stappen is het een wapen. Als het in de keukenla ligt is het een hulpmiddel. Niet zo moeilijk hoor

0 respect 22-10-2021 15:02 op
Hoe kom je er bij dat het dolfinarium verzwakte wilde dieren opvangt? Ben je misschien in de war met de zeehondenopvang Pieterburen? De dolfijnen in het dolfinarium komen overwegend uit fokprogramma's en als er al wilde dieren tussenzitten, dan is er totaal geen intentie om ze terug vrij te laten in het wild. Ja, het is dieronvriendelijk. De dieren worden niet goed verzorgd, ze worden in leven gehouden. Een dolfijn is een slim dier dat in de natuur duizenden kilometers aflegt in constante trektochten de wereld over. In zo'n bakkie water in dat circus zitten ze in een isoleercel. Ze kunnen hun sonar niet eens gebruiken omdat de ruimte veel te klein is en ze raken constant gestrest door alle geluiden van klappende/schreeuwende mensen. De shows zijn nog steeds ter vermaak van het publiek, alleen nu noemen ze het "verrijking" Er is niets "andersom" behalve hun marketing verhaaltje. Ja, er zijn nog meer misstanden in de wereld. dat maakt dit niet goed.

1 respect 22-10-2021 10:47 op
Fijn dat je zegt dat het zo werkt, leg dan ook eens uit HOE het volgens u invloed moet hebben op Max? Zoals ik al zei, als Max dit artikel al leest, dan zal het totaal geen invloed op hem hebben. Natuurlijk zijn er psychologische spelletjes bij de coureurs onderling. Mooi voorbeeld van een paar jaar geleden is het verhaal van Shumacher die kort voor de race het enige toilet bezet hield, terwijl zijn concurrent (Rosberg) op de deur stond te kloppen. Ik ontken niet dat er dat soort spelletjes gespeeld worden. Ik zeg alleen dat een uitspraak als deze "We zijn op de goede weg maar ik denk niet dat we favoriet zijn" nou niet bepaald psychologische oorlogsvoering is...

1 respect 22-10-2021 10:41 op
Het artikel gaat over het Dolfinarium dat probeert de suggestie te wekken dat zij bijdragen aan de bescherming van de dieren. Dit lijkt mij dus prima passen binnen de discussie over de dier onvriendelijkheid van het dolfinarium.

1 respect 22-10-2021 10:38 op
Het staat hier zo weer vol met opmerkingen over "psychologische spelletjes" Ik ben dan toch benieuwd hoe dat werkt volgens die mensen. Zit Max Verstappen op deze site dit artikel te lezen en denk hij dan "oooow, Hamilton zegt dat ze niet in het voordeel zijn, dus ik kan rustig aan doen dit weekend. Natuurlijk roepen (beide) favorieten niet dat ze favoriet zijn. Favorieten zijn saai. Als team wil je 100 wedstrijden winnen terwijl bij elke race mensen van te voren denken dat het spannend gaat worden. Want als mensen denken dat het spannend gaat worden, dan zetten ze de TV aan en zo verdient de F1 z'n centjes. Natuurlijk zijn het psychologische spelletjes, maar niet tussen de coureurs hoor.

1 respect 22-10-2021 09:16 op
Het is helaas vaker voorgekomen dat in de fabriek er per ongeluk een aantal "echte" kogels verpakt worden als "blanks" Uiteraard is dit heel zeldzaam, maar het gebeurt soms wel. Dan kan je inspecteren tot je een ons weegt, je ontdekt het pas als je het patroon afvuurt.

0 respect 22-10-2021 08:59 op
Wat een flut antwoord. Natuurlijk zijn losse flodders gevaarlijk, het zijn explosieven. Bij een gemiddelde Hollywood film worden honderden losse flodders en vele kilo's aan explosieven gebruikt. Dit soort incidenten is juist extreem zeldzaam omdat er doorgaans heel veilig mee wordt omgegaan.