NUjijStats voor loko_loki

4,905

Respect

Respect/dag 7.38
Respect/reactie 3.55

1,382

Reacties

Reacties/dag 2.08
Meeste reacties op 1 dag 15
Gestart op 01-02-2019

Respect over tijd

Laatste 25 comments

14 respect 08-11-2020 19:13 op
Het zal verdorie een keer tijd worden. Wij deden aan recycling, tot we 2x door oostbloktuig zijn leeggeroofd. Via de camera zag je ze over de omheining klimmen en alle bakken met metalen, printplaten en ander spul dat een paar grijpstuivers oplevert leegroven. Dan doe je aangifte van roofoverval en legt de politie de aangifte ergens diep verstopt in een of andere bureaula. Zelfs de video-opname raken ze per ongeluk kwijt. Gelukkig hadden we een backup van de opnames, dus wegkijken en ontkennen van de politie was zinloos. Er is nooit iemand voor opgepakt of veroordeeld, en de toko waar ik werk doet niet meer aan recycling. Alles gaat nu ineens in bulk naar de vuilnisman. Goh, wat zijn we allemaal blij met open grenzen is het adagium, maar ondertussen roven oostblokkers alles wat los en vast zit weg.

0 respect 08-11-2020 12:57 op
De First Lady is totaal onbelangrijk, zoals Maxima ook totaal onbelangrijk is. Het gaat om het opperhoofd. Daar draait het hele verhaal om op het wereldtoneel. 2e mannen/vrouwen zijn alleen interessant voor shownieuws of een of ander roddelblad. Niemand weet meer wat Barbara Bush deed, toen haar man druk bezig was de oliebelangen in het Midden Oosten te veroveren.

5 respect 08-11-2020 12:15 op
Het is hoe dan ook een grof schandaal, dat bij een beetje tegenwind, het hele zorgstelsel als een kaartenhuis in elkaar klapt. Dat zijn Afrikaanse toestanden. Corona maakt dit op een heel pijnlijke manier duidelijk. Na de coronacrisis zal er serieus gekeken moeten worden, hoe we nooit weer in deze ellende terechtkomen. Een totaal gestript zorgsysteem is leuk en aardig in rustige tijden, maar daar kan je dus niet meer op vertrouwen. Persoonlijk vind ik het belangrijker om 10 miljard in onze zorg te steken, dan dat geld over te maken naar Italië of Spanje, zoals nu gebeurt. Corona legt al onze zwakke plekken bloot en dat moeten we gebruiken om die zwakke plekken wat robuuster te maken. In Nederland heeft elke Nederlander recht op goede zorg. Dat moet altijd het uitgangspunt blijven.

2 respect 08-11-2020 11:13 op
Ik was van plan om O wat een jaar te kijken, maar op Historychannel was op dat moment net een documentaire begonnen over Skunk Works. Dan is de keuze niet moeilijk, dus Skunk Works is het dus geworden. SW is een vaag onderdeel van Lockheed ( Waar prins Bernhard innige banden mee had.) SW zijn de bouwers van veel utrageheime vliegtuigen, zoals de U2, SR-71 en F117a. Ze testten die vliegtuigen uit vanaf Area-51 en Area-52. De bases waarvan men zegt dat er alientechnologie ligt opgeslagen. SW heeft in de complotwereld een directe link met reverse engeneering van die buitenaardse technologie. Dit komt in de documetaire maar kort aan bod, want het ging voornamelijk over de oprichting en ontwikkeling in de koude oorlog. Voor de doorsnee tvkijker zal het geen interessante kost zijn, maar voor mensen die bekend zijn met SW is het leuk om weer eens het verhaal eromheen te horen. Vanmiddag rond 1800u is ie in de herhaling op Hystoriechannel.

0 respect 06-11-2020 08:53 op
Stop in vredesnaam met die achterlijke voorspellingen. Het is hier al 3 dagen strakblauw, maar wel vrij koud. Ook nu is het strakblauw en 4 graden. 's middags komen er dan wat wolkjes, maar die zijn niet echt van invloed. Dit is dus in het zuidoosten van Brabant. De verwachtte mist heb ik ook nog niet kunnen ontdekken, terwijl dat wel beloofd was door de glazenbolkunstenaars van het KNMI. Gelukkig weten de Belgen wel het juiste weer te gokken, dus kijken we maar op de BRT naar het weerbericht. Klagen bij het KNMI heeft geen zin, want die denken dat Nederland bij de grote rivieren ophoudt. Het is maar een kleine ergenis, maar toch.

2 respect 05-11-2020 14:15 op
Heb nu maar geduld. Deze knakker en de UCK hebben 100% zeker genocide gepleegd, maarja, de Serviërs worden weggezet als de enige aanstichters van al de ellende. In de 25 jaar Joegotribunaal is wel duidelijk geworden, dat de insteek van het Tribunaal verkeerd was. Waarom denk je dat er nu ook op UCK criminelen wordt gejaagd? Kosovaren hebben heel veel bloed aan hun handen en daar gaan ze voor boeten. Daar durf ik een krat bier om te verwedden.

4 respect 05-11-2020 13:50 op
Het hele noordwestelijke deel van Bosnië is een mini kalifaatje. Tel daar de inmenging van de golfstaten en Turkije bij op, en je hebt een recept voor de 3e balkanoorlog. Het is een kwestie van tijd, voordat het in die contreien weer helemaal uit de klauwen gaat lopen.

1 respect 05-11-2020 13:46 op
Nee, we moeten stoppen met demoniseren van Rusland. Rusland heeft helemaal geen intentie om Europa te annexeren. Dan kan je beter naar ome Erdogan kijken, die het liefst een neo Ottomaans Rijk wil stichten in grote delen van Europa. De Russen hebben gewoon erg veel moeite met de oostenlijke opruk van de NATO en de EU. Dat was namelijk niet de afspraak. En verder moet je Rusland nu niet gelijk gaan schalen met de EU. In Rusland gelden simpelweg heel andere normen en waarden. Er is een bekend gezegde, waar de EU en NATO eens aan moeten gaan voldoen. Beter een goede buur, dan een verre vriend onder leiding van Biden. Een Rus steekt je niet onverwacht eenmes in de rug, zoals Amerikanen wel consequent plegen te doen.

4 respect 05-11-2020 13:39 op
De Balkan is een schiereiland. Daar horen dus ook Hongarije, Bulgarije, Roemenië, Transnistrië, Moldavië en Griekenland en Albanië bij. En dan de bekende balkanlanden nog. De Balkan is dus geen land, maar een heel groot deel van Zuid Oost Europa.

8 respect 05-11-2020 13:24 op
Dit is een grote vis, en deze knakker gaat op zeker de hoofdprijs verdienen, qua straf. Vergelijk hem met een Mladic. Al jaren wordt er gewerkt aan de aanklacht, en daar gaat ook orgaanroof bijkomen. De UCK heeft zich hier veelvuldig schuldig aan gemaakt. Ze vangen een zooitje Serviërs en halen daar de organen uit, die verkocht werden aan rijke stinkerts uit de gehele wereld. Als je erg rijk bent, dan is immers alles te koop. Dit mannetje had daar wetenschap van, dus ook dit zal straks in de rechtzaak zeker aan bod komen. Verder blijft in mijn optiek dat Kosovo een opstandige provincie van Servië is. Ik erken de onafhankelijkheid van Kosovo niet, en daar heb ik gegronde redenen voor, die te uitgebreid zijn om hier eventjes uiteen te zetten. Waar twee vechten, hebben er twee schuld, en dat had ook in het Joegotribunaal veel meer tot zijn recht moeten komen. Ik hoop dat ze daarvan geleerd hebben.

14 respect 03-11-2020 13:42 op
Verlinde ziet de bui al hangen en maakt zich nu snel uit de voeten. Hij heeft goed naar Forrest Gump gekeken, maar vergeet voor het gemak die Italiaanse Kapitein van de Costa Concordia. Als Verlinde ballen hd gehad, dan was hij pas na de coronacrisis opgestapt, ipv het zinkende schip letterlijk te verlaten, voordat het helemaal gezonken is.

0 respect 01-11-2020 17:32 op
Als het hier in november mistig is, dan blijft dat eigenlijk altijd de hele dag hangen. Dan wordt de temperatuur natuurlijk nooit de beloofde 10-13 graden.

0 respect 31-10-2020 18:09 op
James Bond heeft hem denk ik wel een heel eind geholpen in zijn verdere carriere. Hij speelde in genoeg andere films, maar altijd is toch ergens de gedachte aan James Bond, terwijl hij een onderzeekapitein speelde. Net als Georgina Verbaan in Klem. (Dat is een serie) Totaal andere rol, maar ik moet toch altijd aan het nichtje van Hermsen denken uit GTST. (Ook een serie) Maar goed, dat kan bij anderen misschien wel helemaal niet meespelen.

1 respect 31-10-2020 15:44 op
De Amerikanen willen zich al een poos terugtrekken uit dit project. Ze willen hun poen uitgeven aan een gateway rond de Maan. Dat is een kleine hub, die gaat dienen om naar de Maan te gaan of richting Mars af te reizen. Het ISS moet daardoor in commerciele handen gaan komen. Dat is de route die NASA moet gaan inzetten van de overheid. Ik denk, dat het nieteens zo'n slecht idee is, want commerciele partijen kunnen die toko ook best runnen onder begeleiding van de Russen/ROSKOSMOS. Het is tijd om een grotere stap te wagen. Het ISS is daardoor een soort overtollige ballast geworden voor de NASA. Let wel, het ISS is een internationaal samenwekingsverband, dus het is nog allemaal niet in kannen en kruiken.

6 respect 31-10-2020 14:57 op
Welja, trek de Russische methode maar uit de kast. Het is maar goed, dat u geen alleenheerser bent, al kan ik best wel met wat zaken van u eens zijn. Het kan natuurlijk nog eenvoudiger, sneller en met meer shockeffect. Zet de DJ, organisator en een paar feestgangers tegen de muur, en schiet ze dood. Verspreidt die beelden onder de mensen, met de boodschap: Who's next? Zeker weten dat we dan geen last meer hebben van coronafeestjes. Dit kan natuurlijk niet, en zie het maar als een extreme gedachtesprong. Voorlopig en gelukkig maar zie ik dat extreme scenario niet gebeuren.

6 respect 31-10-2020 14:50 op
Sinds wanneer hebben BOA's een wapenstok? Ik weet vrij zeker, dat BOA's in mijn stad geen wapenstok of ander tuig bij zich hebben. Ze hebben alleen hun tong en een bonnenboekje. Verder heeft de politie in dit geval volledig gelijk. Op dit moment kan je gewoon even geen feestjes geven, anders zitten we heel het volgende jaar nog steeds in een soort lockdown. Ik heb daar na een klein jaar eigenlijk wel genoeg van, en dan heb ik het nog best goed. Je zou maar met 5 jengelende kindertjes en een ontsporende puber opgescheept zitten in een klein stadsappartementje van 30m2. Dus jongelui: Luister naar de grote mensen en zoek een andere tijdelijke hobby. Iets als punniken schijnt rustgevend te zijn.

1 respect 31-10-2020 14:07 op
Gelooft u werkelijk dat de panelleden niet weten wie er in dat pak zit verstopt? Les1: Alles op TV is nep. Les2: Als u twijfelt, volg les1. Dat hoeft de pret niet te drukken, want je ziet hetzelfde terug in voetbal. Omgekochte scheidsrechters en spelers, terwijl je denkt dat je naar een echt potje voetbal zit te kijken. Zelfs het publiek is nep. Er zit niemand in het stadion, maar toch juichen de supporters, alsof je in een volle Kuip zit.

4 respect 31-10-2020 12:24 op
Ik heb het niet gezien, want op dat moment is Voetbal Inside bezig, en dat is voor mij veel interessanter. Kan me wel voorstellen dat dit een leuke show is, om met het hele gezin te kijken, zoals vroeger, als ik al die promo's moet geloven.

0 respect 30-10-2020 17:58 op
Ons huidige systeem is niet waterdicht. Vroeger ging Groen Links, SP en andere partijen de deuren langs om stemmen/volmachten te ronselen. Dat is hartstikke verboden, maar het gebeurt nu nog. Denk aan DENK en dat soort partijen. Het probleem blijft gewoon, dat er niks beters is, dan ons systeem, behalve de anonimiteit opheffen. Dat is een nogo-discussie. We stemmen niet voor niks anoniem.

0 respect 30-10-2020 17:48 op
Nogmaals. Stemmen is een anoniem gebeuren. Alle andere methodes heffen de anonimiteit op. Dat is tegen onze grondbeginselen. Verder hoort de discussie niet te gaan. Er is een heel stevige reden, waarom je dit niet zomaar effetjes op vrijdagmiddag kan veranderen. Leer de geschiedenis en kom dan met een goed alternatief, zonder buiten de regeltjes te treden. We hebben het hier over serieuze shit, en niet over 3 km te hard op de snelweg.

4 respect 30-10-2020 12:50 op
Laat dat nu vaak de hoogopgeleiden zijn uit bepaalde richtingen die het domste ouwehoeren. Neem de antivaxxers. Overgrote deel van die kliek is hoogopgeleid. U onderschat de doorsnee mens, dat beschikt over boerenslimheid en zich niet gek laat maken door het eliteclubje vrienden dat veel hoogopgeleiden om zich heen verzamelen. Ik kan prima een ongeschoolde psycholoog kunnen zijn, maar vraag een hoogopgeleid mens niet om een elektranet in een fabrieksgebouw aan te leggen. Dat wordt lachen, gieren en brullen.

0 respect 30-10-2020 12:14 op
Dat zijn er maar enkelen. Ik ken maar enkele mensen die de lange route hebben kunnen nemen. Dus van LBO naar HBO/WO. Dat zijn dan weer wel mensen met een enorm doorzettingsvermogen en ze hadden de mazzel, dat stapelen toen nog normaal was. Dat zijn dus de enkelen die het wel lukt. Het overgrote deel raakt zwaar gefrustreerd en haakt uiteindelijk af. Dat kost ons klauwen met geld, dat veel beter had kunnen worden besteed. Een samenleving is als een piramide. Brede basis en smalle top. Tegenwoordig willen we een omgekeerde pyramide gaan bouwen. En we leren allemaal op de lagere school, dat een omgekeerde pyramide uitermate wankel is en geheid zal omvallen.

2 respect 30-10-2020 11:39 op
Dat gaat dus ook een recordaantal vroegtijdige uitvallers opleveren, omdat die uitvallers in de eerste plaats al nimmer op de universiteit of HBO had moeten mogen beginnen. Dit alles zorgt er weer voor, dat vele jongeren zielig gaan klagen en een burnout gaan faken, want gewoon simpel werk is o zo zwaar en saai. En daarmee gaat mijn zorgpremie weer onnodig omhoog. Het wordt hoog tijd, dat ouders hun jongeren een realistischer plaatje van het leven gaan meegeven in de opvoeding. Niet iedereen kan een kwartje worden, die voor een dubbeltje geboren is. Zo werkt de echte wereld domweg niet. Kan je goed metselen of timmeren, dan is het vrij onzinnig om Fysica aan de TU/e te gaan studeren. Dat kunnen de hersentjes niet aan. En ja, er zijn uitzonderingen, maar dat zijn uitzonderingen. Tegenwoordig moeten we dat maar allemaal als regel gaan zien, en dat is ongelooflijk fout. Het is denigrerend voor de vuilnismannen, bakkers en tuinmannen, die hun werk met heel veel plezier en liefde doen.

8 respect 26-10-2020 08:56 op
Zo, Sudan erkent Israel. Dat is stiekem natuurlijk heel groot nieuws en de volgende in de wachtrij is Saoudi Arabië. Dat is misschien wel het konijn uit de hoge Trumphoed, waardoor Biden weer in zijn bunker kan bivakeren. Iran begint te schudden met zijn jurk en gaat ook buigen. Dit allemaal zonder oorlog. En ja, Trump is een halve dwaas, maar zijn Midden Oostenbeleid is helemaal niet verkeerd. Het hoogtepunt is natuurlijk het afstrepen van Iran, maar die opdracht hadden Obama en Bush ook. We gaan het zien. Biden die zeker weten een oorlog zal starten of Trump, waar je een pilsje mee drinkt en daarna vergeet om oorlog te voeren.

0 respect 26-10-2020 07:24 op
Welke stof er gevonden werd, en dus vernietigd, zoals dit artikel zegt, vertelt niet welke stof dit is. Ik heb een vermoeden dat dit C4 ofzo is. Voor een paar cobra's 6 rukt niet een heel commando uit en ligt de gehele hulpdienst absoluut niet plat. Daarnaast is er gewoon nul info vanuit de overheid die deze actie gedaan heeft. We mogen niet speculeren, maar door al dat schimmige gedoe, gaat men juist speculeren.