NUjijStats voor nuik12345

29,082

Respect

Respect/dag 13.42
Respect/reactie 4.6

6,322

Reacties

Reacties/dag 2.92
Meeste reacties op 1 dag 35
Gestart op 21-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

1 respect 29-11-2022 17:37 op
Allemaal leuk en aardig dat zo'n ding in 34 minuten opgeladen is. Maar de meeste types met een elektrische auto's houden vele uren laadpalen bezet, Hele werkdagen en hele nachten en soms nog langer.\ Terwijl er al zo woning laadplekken zijn. Zou keihard tegen opgetreden moeten worden tegen zulk asociaal gedrag. En dan nog moet je geluk hebben om op tijd een laadplek te bemachtigen.

7 respect 27-11-2022 12:42 op
@D_Us Burnout klachten ontstaan vooral door slecht management, slechte werk sfeer. Om te beginnen geen bonussen voor managers als ze een medewerker hebben die burn-out klachten heeft. Managers met veel personeel met brun-out klachten zouden ontslagen moeten worden. Die doen hun werk niet goed en veroorzaken daarmee schade aan anderen en het bedrijf.

1 respect 27-11-2022 10:30 op
@Peter dan kunt u niet rekenen. Wat een grote kul. Werken loont zeker zelfs als men het minimumloon vangt. Is ruim netto ruim 600 meer in de maand dan een bijstandsuitkering met alle toeters en bellen aan vergoedingen aan. Bovendien als je in de bijstand zit heb je geen vakantie. Je komt in re-integratie trajecten als je graag weer an de slag wil, en de onwelwillende moeten dozen o.i.d gaan vouwen voor hun uitkering. Daarnaast de sollicitatie verplichting en verplichte cursussen. Dan nog de sociale status. Iedereen kijkt op je neer, je hebt niks te vertellen op verjaardagen als iedereen trots over zijn werk verteld. Vrienden moet steeds alles voor je betalen want je hebt geen geld voor leuke dingen, dus je raakt vrienden kwijt etc etc etc, Nee U en velen zoals u hebben een totaal verkeerd en asociaal beeld van de werkelijkheid. Ik zie die veel beter en realistischer dat blijkt telkens weer. En nee ik heb zelf geen uitkering. PS: en ww tja daar moet je eerst voor gewerkt hebben.

9 respect 25-11-2022 17:00 op
@Pedro Absoluut niet waar! Max wordt sowieso in gelijkwaardige auto's kampioen gewoon om dat hij een veel betere coureur is dan bijvoorbeeld Lewis. Max heeft al vaak genoeg bewezen in minder auto's toch te kunnen winnen in het huidige rijders veld. Lewis verliest zelfs in punten op Russell die in dezelfde auto als hem rijdt. En In het verleden hebben al vaker teammates van hem gewonnen zelfs wk titels. Max die wint ruim van zijn teammates. Tja en Bottas die mocht dat niet die werd dik betaald om alles achter Lewis af te dekken, toen Lewis een auto had met veel meer pk's dan de rest. Zo moeilijk blijkbaar om gewoon objectief en eerlijk toe te geven dat Max de betere coureur is van de twee. Dat is en zal hij ook altijd blijven. Max had dit jaar niet eens de beste auto. Ferrari was beter. Maar de verschillen zijn nu veel kleiner dan in Lewis zijn WK jaren toen hij wel een veel en veel betere auto had.

6 respect 25-11-2022 13:21 op
"Eindrapport Formule 1: Red Bull superieur, Ferrari schuttert, miskleun Mercedes" Vooral Max superieur, ik ben van mening dat ze met een ander en dus zonder Max geen Wereldkampioen waren geworden. Deskundigen zeggen zelfs dat wat Perez met de Redbull presteert is wat ze verwachten van de de auto, gezien de specs van de auto. En dat Max 5 to 7 tienen per ronde boven de berekeningen en verwachtingen presteert en meer uit de auto haalt dan men voor mogelijk achtte. Niet alleen Ferrari heeft geschutterd maar ook Leclerc zelf maakt meer fouten dan bijvoorbeeld Max en dat telt zich natuurlijk op in het resultaat. Maar inderdaad Het grootste aandeel in het falen lag in de strategie en de miskleunen van het team. En ach Lewis, tja die is nog dieper door de mand gevallen. Wie nu nog niet snapt dat het de meestoverschatte wereldkampioen is aller tijden, die zal het nooit snappen. Lewis wint alleen door teamorders en als hij een veel betere auto heeft dan de rest.

15 respect 22-11-2022 20:16 op
En ik vind dat alle leden van De Europese Commissie veel te veel declareren en een veel te hoog salaris hebben. Laat ze vanuit hun voorbeeldfunctie eerst zelf de broekriem strak aantrekken. Beetje eisen stellen maar zelf niet het voorbeeld geven ben je bij mijn aan het verkeerde adres.

7 respect 21-11-2022 16:02 op
Nauwkeurige analyse. Dat kunnen veel ex-medewerkers en Philips medewerkers beamen.

3 respect 21-11-2022 15:53 op
En dan heeft ook nog eens jarenlang een middelmatige auto gehad. Alleen dit jaar redelijk gelijkwaardig qua materiaal.

5 respect 21-11-2022 15:51 op
Tja niet raar opkijken als de boel instort als je een spelletje Jenga speelt met je eigen bedrijf. Ervaren personeel heeft veel onbeschreven kennis in hun hoofden. Als dat wegvalt tja we zullen zien.

5 respect 21-11-2022 15:42 op
@Nemeses Eens met wat @Beans schrijft. Meer races winnen is natuurlijk moeilijker. Een langere winning streak is altijd moeilijker dan een kortere. Bovendien meer races meer vermoeidheid etc. En daarnaast liggen door de regels de auto's veel dichter bij elkaar qua prestaties dan vroeger. Toen ook mindere coureurs zoals Lewis kampioen konden worden omdat er geen budget cap was, hij veel meer motorvermogen had en een party knop. Lewis mag ik een mindere coureur noemen, want dit jaar ook weer afgetroefd door zijn team genoot Russel, een Mercedes Rookie die boven hem eindigde in het eindklassement. En ook eerder is hij al door anderen verslagen, totdat ze Bottas aan boord haalden om Lewis te dienen.

2 respect 21-11-2022 15:34 op
'Pérez had in deze Red Bull tweede moeten worden' Misschien wel misschien niet. Ik denk dat de Redbull helemaal niet zo'n goede auto is als het lijkt. Tuurlijk de handen van Max lijkt het een super auto. Maar die kon ook met een halfbakken Renault nog races winnen. Feit is wel dat elke andere coureur die Max zijn team maat geweest is, het veel minder doet dan hij in hetzelfde materiaal. Lewis daar en tegen heeft flink verloren van zijn teammaat. En wel vaker van team maten die niet als Bottas slaafs tweede rijder speelden.

20 respect 21-11-2022 08:15 op
Max heeft jarenlang de minder auto gehad en toen wist hij het Lewis regelmatig erg moeilijk te maken en zelfs te winnen. Lewis had dit jaar niet de superieure auto van zijn WK jaren (toen hij veel meer motorvermogen had en partymodus) en wist het Max helemaal niet moeilijk te maken, laat staan van hem te winnen. Verdict: That Guy is beter dan Lewis , en nee Lewis niet alles ligt steeds aan anderen of aan de Auto.

10 respect 21-11-2022 08:02 op
@The Living Ledgend Meer races moeten rijden. Dus vermoeiender. minder tijd. Meer kans dat iets fout kan gaan. Dus knapper om 15 uit 22 te winnen waarvan 2 keer DNF (u telt er 23 wat is die 23e dan) dan 13 uit 18. En 4 uit 5 winnen bijvoorbeeld als je de beste auto hebt is nog gemakkelijker. Stel het WK had maar 5 races. Sta je op 80%. Bovendien zijn er nu budgetcaps en nieuwe regels waardoor de auto's dichter bij elkaar liggen qua prestaties. Lewis had in zijn tijd bijvoorbeeld party modus en veel meer motorvermogen dan de rest. Het is nu moeilijker om zoveel wedstrijden te winnen.

8 respect 20-11-2022 16:51 op
@Martijn Als Als Als. Als Ferrari niet zoveel tactische blunders gemaakt had dan ...

13 respect 20-11-2022 15:40 op
Ze zitten in dezelfde auto. Als ie in de slipstream en met DRS niet bij kan blijven ligt het toch echt aan Perez zelf.

5 respect 20-11-2022 12:01 op
@Ander Nee hoor. Max liet zien dat hij een winnaar is. En altijd zal blijven vechten voor het beste resultaat. Max heeft Redbull kampioen gemaakt en de meeste punten binnen gesleept voor de constructeurs titel. Ze hebben heel veel aan Max te danken, denk niet dat een andere van het huidige veld dat in die Redbull geflikt had. Dus nee het is niet egoïstisch van Max het is egoïstisch van Perez en Redbull om voor hun eigen belang punten te willen afnemen van Max, punten waar Max zijn uiterste best voor gedaan heeft. Max heeft vanaf zijn kindertijd tot nu heel heel hard gewerkt om zo goed te zijn als hij is. Veel voor moeten laten ook. En harder dan Perez for sure. Perez wil het makkelijk op een presenteerblaadje krijgen. Nee dat noem ík egoïstisch heb er weinig respect voor.

19 respect 20-11-2022 11:54 op
Max heeft vele jaren lang een mindere auto gehad dan Lewis. Die klaagde lang niet zoveel als Lewis nu doet. Lewis zeurt en pipet in 1 jaar al meer dan anderen in hun hele carrière. Max bleef loyaal naar zijn team Redbull. Ondanks dat ze hem geen auto gaven die qua motorvermogen in de buurt kwam van de Mercedes. En zelfs toen versloeg Max die Lewis regelmatig, Iets wat Lewis omgekeerd niet kan. En was Lewis steeds bezig met this Guy hier this guy daar. Lewis die kan alleen maar de schuld bij anderen leggen. Nee die titels van hem stellen inderdaad minder voor dan die van Senna, Schumacher, Prost, en Max.

2 respect 20-11-2022 11:43 op
Hoe gelijkwaardiger de auto's hoe meer Max de favoriet zal zijn. Simpelweg omdat hij de beste coureur is. En als je dan leest dat Perez nog hulp moet krijgen om tweede te worden, dan weet je dat de auto's van de drie top merken dicht bij elkaar zitten, als je alleen naar de capaciteit van de auto's kijkt (wat ook het beoogde doel is van de nieuwe regels).

11 respect 20-11-2022 11:40 op
Als iemand die voor het eerst in zo'n Mercedes rijdt zoals Russel in dit jaar, die boven Lewis zal eindigen in de eindstand, dan kun je je werkelijk afvragen of Lewis ondanks 7 titels, wel echt zo dominant was als coureur (toen hij een auto had met meer motorvermogen dan de rest, geen budget caps en een party modus). Zo als ik het zie, dus niet. Want anders had Lewis net als Max steeds doet, zijn team mate op grote punten achterstand gezet.

5 respect 20-11-2022 11:23 op
@Epcot welke normen en waarden en regels zijn dat dan? Wees eens specifiek.

9 respect 19-11-2022 19:05 op
Wat zou er nu gebeuren als alle supporters demonstratief expres homoplaatjes op hun telefoons zetten en een tekst met kritiek op de autoriteiten? Gewoon massaal als statement.

11 respect 19-11-2022 17:23 op
@M_JA het is zo dat de tweede rijder de eerste mag helpen. EN niet andersom dat is de omgekeerde wereld. Hebben Senna , Prost, Vettel, Schumacher om maar een paar wereldkampioenen te noemen ook nooit gedaan. Perez had als ie wat beter zijn best gedaan had al lang dik de tweede plek in het klassement in handen moeten hebben. Eerlijk gezegd vindt ik dat Leclercq die plek meer verdient (die heeft door slechte team prestaties veel punten verloren). En ach Lewis die jankt zelfs nog als ie heel veel hulp krijgt van alles en iedereen.

11 respect 19-11-2022 13:43 op
Als Max de rode vlag had genegeerd, dan was de hele media en vooral de Britse media al keihard over hem uitgevallen. En hadden ze al lang geroepen dat hij gediskwalificeerd had moeten worden, waren er al lang diverse zogenaamde Britse analysen en oud coureurs aan het woord geweest om Max te veroordelen. Nu Lewis dit deed, hoor je er niet veel over. Wordt het afgedaan als een klein akkefietje. Zal wel een mild strafje of geen strafje volgen. En zal Lewis wel roepen dat hij niks gezien had etc. als ik af mag gaan op hoe het meestal gaat als Lewis nalatig is.

14 respect 19-11-2022 13:37 op
"De stewards kijken of de Mercedes-coureur wel "genoeg heeft afgeremd tijdens een rode vlag". Wat valt daar nou nog naar te kijken. Was toch meteen duidelijk op de videobeelden dat hij NIET voldoende heeft afgeremd. Hij reed gewoon op snelheid door. Maar ja als de Brit Lewis wat doet krijgt toch altijd een ander de schuld, of hebben ze een andere smoes om geen straf uit te delen.

4 respect 18-11-2022 13:56 op
Er was geen rel. Er waren wel relschoppers. Zoals gewoonlijk als het om Max gaat. Te veel haat van mensen die niet tegen hun verlies en dat van hun andere idolen kunnen. Max is gewoon wereldkampioen en dat neemt niemand hem meer af. Max deed niks anders dan Sainz in die race deed, of als Schumacher Senna Prost of noem maar wat grote kampioenen op voor hem steeds deden. Zou ook onverdiend aanvoelen als Perez steeds aan punten geholpen moet worden, omdat hij er zelf niet genoeg weet te scoren.