NUjijStats voor nuik12345

20,482

Respect

Respect/dag 15.58
Respect/reactie 4.01

5,103

Reacties

Reacties/dag 3.88
Meeste reacties op 1 dag 35
Gestart op 21-06-2018

Respect over tijd

Laatste 25 comments

2 respect 26-01-2022 14:20 op
Ze moeten ook niet de bedrijven aanpakken, maar de mensen die over de schreef gaan zelf, in die bedrijven. De wet zou zo zijn dat zo iemand alles wat hij bezit moet inleveren en daarbovenop een gevangenis straf. Dan krijg je minder bazen die onethisch handelen.

10 respect 26-01-2022 13:37 op
Als personeel zo essentieel is, betaal ze dan een salaris dat past bij die essentiële taak. Hoe hoger de functie hoe minder essentieel het werk wat ze doen. Maar ze krijgen wel een extreem veel hoger salaris. In wezen kunnen de meeste bedrijven bedrijf draaien met 3 lagen aan hiërarchie. De CEO, 1 management laag en de medewerkers op de werkvloer. In de praktijk zijn er heel veel management lagen tussen geknutseld waardoor veel managers voor zowat alles wat ze zelf moeten doen anderen aan het werk kunnen zetten. Betaal de werkvloer meer, haal management lagen er tussen uit en verdeel het geld eerlijker.

1 respect 23-01-2022 16:31 op
@commentator Nee hoor heeft niks met de computers te maken. Maar met het gebrek aan mensen om de data op tijd in te voeren. Maar ja het is altijd makkelijker om de computer de schuld te geven. Dan de verantwoordelijke bazen met hun dikke salarissen dei de boel niet goed kunnen managen. Op papier de verantwoordelijken zijn, maar in de praktijk dus de computer de schuilt geven. Ze vinden hun toren hoge salarissen terecht omdat ze grote verantwoordelijkheden dragen vinden ze zelf, maar als er iets niet goed gaat ligt het altijd aan anderen of aan de computers. Dat zie je steeds en overal zo. Daarom AL die zakkenvullende bazen veel minder bonussen en salaris geven. Of ze meteen vervangen door mensen die wel competent zijn.

12 respect 16-11-2021 12:57 op
@Greet-giet Die fluitende supporters kun je moeilijk fans van de sport noemen. Als je fan bent sta je niet langs de kant te fluiten. Dan geniet je van de race en de verdedigende en aanvallende acties.

6 respect 16-11-2021 12:53 op
Ik denk dat Mercedes niet zo blij is met het gedrag van toto Wolff. Kan me voorstellen dat de sponsor zo bij veel kijkers en in een slecht daglicht komt te staan. Denk niet dat ze dit het Imago van Mercedes willen laten zijn.

12 respect 16-11-2021 09:27 op
Goed besluit. Maar gaat mij nog niet ver genoeg. Iedereen zou nu al lang gevaccineerd moeten zijn zodat het reproductie getal onder de 1 is en blijft. Zodat dagelijks het aantal besmettingen terugloopt. Dan kunnen alle andere maatregelen de deur uit. Zo'n pandemie kun je alleen maar goed bestrijden als iedereen mee doet. Weigeraars, zijn de saboteurs van de pandemie. We moeten eens op houden met een drama maken van een prikie. Trouwens de grote meerderheid keurt dit besluit goed. Het zijn voornamelijk de weigeraars die het hardste moord en brand schreeuwen. Ik laat thuis ook niemand binnen die niet gevaccineerd is.

2 respect 15-11-2021 16:19 op
@BNMZP Maar u leest niet goed. Ik schreef:"Maar Heeft Lewis nooit nul punten bezorgd door hem te laten crashen en zelf dan wel punten te pakken". In Monza haalde Max geen punten.

2 respect 15-11-2021 16:18 op
@BNMZP Volgens Toto hebben de stewards altijd ongelijk behalve als Mercedes voordeel krijgt. Nu hebben ze niemand aangewezen als schuldige.

6 respect 15-11-2021 15:52 op
Nou zet Burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom zichzelf eigenlijk negatief in het licht. Burgerrechten worden op vele andere fronten veel harder geschonden dan door tijdelijke maatregelen in het kader van een dodelijke pandemie.

6 respect 15-11-2021 15:49 op
@Max zoekt het randje op. Maar nooit onsportief. Hij rijdt verdedigende lijnen. Maar Heeft Lewis nooit nul punten bezorgd door hem te laten crashen en zelf dan wel punten te pakken. Dus wat is uw punt. Toen Max een keer op de auto van Lewis terecht kwam was dat ook omdat Lewis hem de hoge curbs op duwde en geen ruimte liet in de bocht. Zet alle incidenten nou maar eens objectief naast elkaar. En bekijk eens objectief wie het meest benadeeld is. Of vraag ik nu iets moeilijks?

7 respect 15-11-2021 15:41 op
Klopt Lewis kan niet alleen maar winnen in een veel snellere auto, maar ook door te zorgen dat de concurrent eraf gereden wordt en nul punten kan halen waardoor hij zelf maximaal punten kan pakken. Want zonder die fratsen zelfs als Max achter Lewis gefinisht was, dan had hij nu meer dan genoeg punten voor gelegen. In wezen heeft Max nog twee DNFs te goed.

1 respect 15-11-2021 14:28 op
Ho ho ho, U vroeg mij om uitleg. Ik gaf die. Maar dat is blijkbaar als zaad op de klippen strooien. Sorry mijn fout. Ik wacht duidelijke en heldere tegenargumenten af. In de twee commentaren die u geeft kan men niks lezen van goed doordachte redenaties of argumentaties. Beetje infantiel gewellesnietes, meer is het niet. Verder een fijne dag gewenst.

3 respect 15-11-2021 12:08 op
@BVNV Max heeft in een veel mindere auto de Mercedessen weten te splitten. En Niet letterlijk op eigen kracht want de Motor is de krachtbron en die had ook nog eens veel meer vermogen dan de motor van anderen. En ook niet figuurlijk want hij wordt door zijn team naar de winst gemanaged. Lewis had zelfs nog wat tegen te sputteren over de bandenkeuze van zijn team. Terwijl dat de juiste keuze was gezien de slijtage van de mediums. Moet ook alles wat voor de hand ligt uitleggen hier.

9 respect 15-11-2021 10:44 op
Het feit dat Baudet niet wil snappen waarom dit niet door de beugel kan. Maakt hem in mijn ogen als mens ongeschikt voor de ethische functie politicus. Op dit soort overtredingen van de regels, of van de regels in het algemeen zou eigenlijk altijd gedwongen aftreden horen te staan. Politici die buiten de opgestelde ethische kaders willen functioneren, horen niet thuis in dat ambt. En dat geldt ook voor alle anderen in de politiek. Ze hebben een voorbeeld functie, dienen het landsbelang en de burgers en dat moet ethisch gebeuren. Anders wegwezen!

39 respect 15-11-2021 10:36 op
Maakt niet uit wat ze allemaal aan smoesjes hebben. Feit is hun slachtoffer is overleden. En zei hebben daar voor gezorgd. Dus gewoon de straf geven die daar voor geldt. Vind het allemaal nog te lang duren. Gewoon je handen thuis houden dan kun je ook niemand beschadigen. Ga je die grens over tja dan zijn er consequenties.

3 respect 15-11-2021 10:30 op
@Maxomanio. Klopt In Mexico was het andersom. Maar het publiek in Brazilië dat zich kan veroorloven om naar zo'n race te komen, is voornamelijk Lewis fan.

4 respect 15-11-2021 10:28 op
China wil de heersende wereld macht worden. Ze hebben heel veel inwoners. Die worden allemaal klaargestoomd voor de overname en wereld dominantie. De rest van de wereld zullen tweederangs burgers worden onder strak chinees regime. Daar hoort dus niet bij dat kinderen hun tijd verkwanselen aan dit soort spelletjes, maar tijd besteden aan studie en sport. Dat is mijn theorie. Of en wanneer het ze gaat lukken is afwachten geblazen. Maar het is inmiddels het grootste export land in de wereld. Dus afhankelijk zijn we al.

6 respect 15-11-2021 10:21 op
De meeste internationale Media zijn Mercedes knuffelaars. Toen Lewis Max de muur in reed noemden ze het een race incident. En NMu er niks gebeurd is balzen ze hoog van de toren. Beetje dom want Max is de meest populaire coureur. Niet slim van commerciële media om daar dan zo negatief over te gaan doen. Dat gaat ze klanten en inkomsten kosten.

16 respect 15-11-2021 10:18 op
Tja dat was te verwachten. Bij Mercedes hebben ze nieuwe motor gebruikt die veel meer PK's levert dan hun normale motor. Ze hebben hem zo aangepast legaal dan wel illegaal dat hij een kortere levens duur heeft want hij hoeft niet zo lang meer mee te gaan. De budget cap etc om de strijd tussen de rijke en de armere teams gelijker te trekken is dus ook een wassen neus. Want als je al de snelste auto bezit en je kunt er ook nog steeds toch een nieuwe motor in zetten desnoods elke race dan omdat je het toch kunt betalen. Dan koop je als het ware de winst. Ze weten dat Lewis puur op rijders kwaliteit niet kan winnen van Max. Die met minder vermogen en de minder auto toch meer overwinningen behaald heeft dan Lewis. Door toedoen van Mercedes zelfs twee keer nul punten heeft kunnen halen, en door Pirelli nul punten omdat ze hem een slechte band geleverd hadden die stuk ging ruim voor het aantal ronden dat ermee gereden zou moeten kunnen worden. Winnen en toch in de schaduw van Max staan.

4 respect 15-11-2021 10:08 op
@MarBles ja want is een heel lage boete vergeleken met de boete die Max kreeg. Max deed namelijk niks wat de veiligheid in gevaar bracht. Maar zonder veiligheidsgordels op een race circuit rijden is dat wel. Te meer omdat de Stewards en de FIA altijd de veiligheid zwaarwegend vooropstellen in hun beslissingen en straffen. Dat nu kennelijk in geval van een Mercedes coureur niet doen.

1 respect 15-11-2021 10:05 op
"Hamilton zelf ook verbaasd" Nou ikke niet. Vorige keer toen hij sip tweede werd zei hij "Guys we need to do something to make this car faster". En In een week tijd zetten ze er een motor in die Bottas zelfs het grote nakijken geeft. Wie weet wat ze uitgespookt hebben in die motor en of er een legaal dan wel illegaal foefje in zit. Verdoezelen en misleiden zijn ze goed in bij Mercedes. Op eigen kracht had Lewis nooit de race kunnen winnen. Hij heeft immers niet de race kwaliteiten die bijvoorbeeld Max heeft. Die tweede plek van Max zegt meer dan die winst van Lewis.

2 respect 14-11-2021 19:29 op
Laat ze die auto van Lewis nog maar eens goed controleren. Zal wel weer mee gesjoemeld zijn. Ze kunnen namelijk anders niet winnen.

5 respect 14-11-2021 18:51 op
Als Lewis wint heeft hij het weer aan zijn materiaal te danken. Dat duidelijk al jaren lang beter is dan dat van alle anderen. In een mindere auto zou hij er nooit iets van bakken.

1 respect 14-11-2021 18:46 op
@SebastianF1 Zou wel de boel eerlijker maken. Want wie controleert de FIA en de Stewards? Die blijkbaar zelf regelmatig de andere kant opkijken zoals eerder bij Ferrari die als Max en Redbull niet hadden ingegrepen zowat een heel seizoen met een illegale auto reden. En Mercedes ook, die als Max er niet was geweest hetzelfde voor elkaar hadden gekregen. PS: is bij veel andere sporten ook zo, dat je kunt aangeven dat het materiaal van je tegenstander onreglementair is. Kan er legio opnoemen.

4 respect 14-11-2021 18:43 op
Dus zo bijzonder is het dan niet als je een veel snellere auto hebt.